çirkin koca/nişanlı/sözlü/sevgilisi olanlar?

konu çok değişik geldi bana..
ama insanın sevdiğizaten onun için güzel değil midir..
kimisi hareketleriyle insalığıyla öyle çok sevdirirki kendini daha güzeli yokmuş gibi gelir..
bilmiyorum sevdiğim adam çirkin gelmez bana, ya tamamını severim yada hiç sevmem
kaydirigubbakcemile5

bence insan sevdiğini güzel görür
benim sevgililerimin cogu babyface denilen cinstendi
ama hicbiri mutlu etmedi ben ayrıldım
daha hala arayan da var
dış görünüs önemli değil
örnek veriyim;
gecenlerde bir cocuk tanıdım tipsiz falan ama 5 dk konuş varya yanından ayrılmak istemezsin
sürekli sakalar yapıyor güldürüyor falan :)
sonuç olarak ben sempatik olmasını yakısıklı olmasına tercih ederim
hem yakısıklı hem sempatik olursa da oooh
zor ama öylelerini bulmak boshayallersmile

Son düzenleme:
bende nisanlandim ayrildim cirkin biriyle
ozaman cok uyardilar beni delimisin falan filan bende dedim
huyu iyi ama olsun önemi yok sonra baktimki huylarida iyi degilmis
o an oldugundanda cirkin gelmeye basladi gözüme
anlatamam yani ama huyu güzel olsaydi sanirim öyle olmazdi

bazı erkekler böyle oluyor gercekten de, haklısın

ben de esımın yakısıklılıgına aldandım
ama mızacı cok sert cıktı sansımdan cok sevıyorum orası ayrı mesele de yakışıklılıktan zıyade yumusak huyluluk isterdım ..ayrıca fotoları gızleme meselesını hıc anlamadım kızlar gercekten rahatsızlık duyuyorsanız bence devam etmeyın cunku sevmıyorsunuz demektır.bırı benım sevgılıme cırkın dıyecek ucarım valla .)))

olamaz yanlız değilim
bende çirkin birisini tam 2 yıldır seviyorum herkes çok çirkin bu ne ya falan diyo ama bana çok çekici geliyor ve bende çirkin seviyorum seni o kadar iyi anlıyorumki

Benim sevgilimde çirkindi. Sonra sohbet felan ettikçe iyi vakit geçirir olduk hiç aklıma gelmedi çirkinliği bile, fakat o beni beğenmezdi.Hatta çok çirkin bulurdu ve bu yüzden ayrıldık,beni yeteri kadar güzel bulmadığı için..

Allahta sizi güldürsün kizlar, ay basliga bittim :dance:

Ama cirkin insan yoktur!

Nette bir yazi buldum cok hosuma gitti, paylasmak istedim :

Güzellik görsellik değildir
Güzellik şekil değildir
Güzellik davranışta
Güzellik duygulardadır
Güzellik sevmek tir
Güzellik güven duymak ve güveni hissettirmektir.
Güzellik sözde değil özdedir.

Son düzenleme:
Oy benim danam dünyanın en yakışıklı erkeği be. Kel kafalı kabak kafalı goncam benim.:asigim: Herkes çok beğenir, tabiki bende çok beğeniorm ama sinirlenince pek çirkin gözüküo gözüme bu ayrı konu.:mymeka:

Başlığada çok güldüm.:roflol:

katılıyorum zaten insan sevince o herkesten güzel gelir ki gözüne ohaoldumsmile

Bence eş seçiminde görüntü çok önemli bir etken degıl birçok arkadaşım karakterıyle mı sevişeceksın diye dalga geçsede ben hala aynı fikirdeyım çünkü dışı hoş erkekelrın hep içi boş oldu benım gördüğüm tanıdıgım ve geneldede benden başka kimsenın begenmedıgı tiplerı begenmısımdır benım için sempatık olması benı gildirmesı,komik olması daha önemli bırınden hoşlanıyordum lisede herkes salak mısın sen çok güzelsın ona göre demilşti ama çok tatlşı ve komikti o konusurken sohbetınde kayboluyordum çok akıllı zekı bı çocuktu bence öyle bı erkek yakışıklı olmasada kolayca gönlüme taht kurabılır benım :)

insana sevdiği dünya güzelidir her zaman ........size değer veriyosa seviyosanız gerisi boş ...nasılsa hepsi sonunda kel ,göbekli olmucak mı? benimki yakışıklı ama başkasına çirkin geliyo olabilir? güzellikte göreceli bir kavram kızlar önemli olan huzur ...

ne kadar saçma bir konu açmışsınz kusura bakmayın ama öyle madem ki çirkin die burda aşağılıyorsnz birlikte olduğunuz kişiyi o zaman nie birliktesnz ayıp yani Allah kimseyi çirkin yaratmamıştr bu Allahada karşı gelmektr ya birgün o çirkin dediğinz eşiniz sevgiliniz sözlünüz veya nişanlınzın bir yerde benim eşim sevgilm nişanlım veya sözlüm çok çirkin bir kız veya kadın dediğini duysanz görsenz ne hissedersnz acaba çok merak ettm

çirkin diyebiliyosa biri sevdigine eminimki o kişinin sevgisinden şüphesi vardırki kanıtıda şudur aşık seven insana bir eli olmasada körde olsa o kişi çok yakışıklı gelir herzaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…