çok korkunç değil mi ya...biri bana böyle gelse ve ben seviyor sansam ....bilmiyorum kabus gibi Allah korusun...Mesela benim eski erkek arkadasim kisa boylu hafif sisman esmer alimli olmayan bir kadinla evlendi..herkes cok sasirdi inanamadi.yani evlilikler artik zaten salt ask uzerine mi kurulu?cikarina o uydu ona gitti...o yüzden sen kendini bildikten sonra kimse umrunda olmasin..Görünen Köy kilsvuz istemez.yinede güzel bir kadina sahip olmak bence onemli birsey.herkes kaldiramaz..
Cinsiyet değiştirmeye gerek yok DENEMESİ BEDAVAböyle bir şey var mı cidden ya?
ben erkek olsam denerim ne olacak ki ?
niye bence o da gezsinBu arada güzel derken dogal guzellikten bahswttim.yoksa burnu yapili dudak silikon dipten kara kara sac cikmis sari sacli vir kadin güzel diye gezinmesin...
Ya herkes herseyin farkinda aslinda....çok korkunç değil mi ya...biri bana böyle gelse ve ben seviyor sansam ....bilmiyorum kabus gibi Allah korusun...
Fark var...zaten belli oluyoe...güzellik meziyet degil ama yapaylik cok kotu bence...niye bence o da gezsin
güzellik allah vergisi olunca niye değerli ki
o da güzel olmuş işte ama sonradan fark yok bence pek
doğru bence de :)Fark var...zaten belli oluyoe...güzellik meziyet degil ama yapaylik cok kotu bence...
kaç yaşındasın acaba?ne olur beni yanlis anlamayin kizlar ama gercekten bu lafi o kadar cok duyuyorum ki son zamanda
yillardir bekliyorum gercek aski bulmayi ama yok yok yok hani etraftan herkes güzel oldugumu söyler hatta nasil hayatinda kimse olmaz derler inanmazlar erkekler de mi böyle düsünüp yanasmiyor acabaGüzel kizlar neden yalnizdir ?
mecbur hissediyorlar.Neden buraya konu açanlar sürekli "etraftan hep güzel olduğumu söylerler" deme gereği duyuyor hiç anlamıyorum.
Konuna gelirsek çirkin dediğin kime göre çirkin? Bir insanı çirkin yapan (görünüş olarak) kesin kurallar mı var?
ya biraz da güzel olunca karşıdan beklenti artıyor bence beğenmiyorlar kolay kolay..
Ben guzelim ve yalnizim...Güzel kızların yalnız olduklarına inanmıyorum
daha 10 gün önce erkek arkadaşınızdan ayrılmışssınız.Ben guzelim ve yalnizim...
çirkinler niye yalnız biri de bunu izah etsin merak ettimdaha 10 gün önce erkek arkadaşınızdan ayrılmışssınız.
10 gündürmü yalnızsınız :)
ya sosyal hayatın yok ya çalıştığın yer gündeme hitap etmiyordur ya arkadaşın yoktur ya bildiğin cadısındır ama ben asla güzel kızların yalnız oldklarına ınanmıyorum cevremden sıkca goruyorum evet full sevgılı degıstırmelerınden bahsetmıyorum güzel kızlar gerek arkadas gerek sevgılı olarak yalnız kalmıyorlar
bence bakımsız oldukları ıcın bız suanda 2015 teyız ben oyle ınsanlar goruyorumkı 90 yılların modasında yasıyorlar,çirkinler niye yalnız biri de bunu izah etsin merak ettim
erkekler full tipe mi bakıyor yanİ?
On gun mon gun yani su an yalnizim..yaniliyorsun guzel kizlar kiskanildigi icin diger kadinlar arkadaşlık yapmaya cekinir kiskanirlar es ve sevgililerinden.beni katmayalim hadi dusardan gorduklerim bunlar...daha 10 gün önce erkek arkadaşınızdan ayrılmışssınız.
10 gündürmü yalnızsınız :)
ya sosyal hayatın yok ya çalıştığın yer gündeme hitap etmiyordur ya arkadaşın yoktur ya bildiğin cadısındır ama ben asla güzel kızların yalnız oldklarına ınanmıyorum cevremden sıkca goruyorum evet full sevgılı degıstırmelerınden bahsetmıyorum güzel kızlar gerek arkadas gerek sevgılı olarak yalnız kalmıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?