- 28 Ocak 2014
- 8.398
- 17.406
- 298
çirkin şansı yokne olur beni yanlis anlamayin kizlar ama gercekten bu lafi o kadar cok duyuyorum ki son zamanda
yillardir bekliyorum gercek aski bulmayi ama yok yok yok hani etraftan herkes güzel oldugumu söyler hatta nasil hayatinda kimse olmaz derler inanmazlar erkekler de mi böyle düsünüp yanasmiyor acabaGüzel kizlar neden yalnizdir ?
ya biraz da güzel olunca karşıdan beklenti artıyor bence beğenmiyorlar kolay kolay..Bazen bende düşünüyorum bunu.etrafıma bakıyorum güzeller güzeli boylu poslu kuzenlerim bekar.kısa boylu çirkin sayılmaz ama sıradan,hiçbi çekiciliği olmayan kuzenim evli,arkadaşlarımın sevgilisi var.birinden etkilenmek için güzellik değil çekim önemli diyorum ama aynı ortama girseler kuzenimin eşi dahil herkesin dikkatini alımlı kuzenim çeker.belkide herkes kaldıramadığından uzak duruyo.kader kısmet böyle şeyler kafa yormaya gerek yok.
herkes güzel olduğumu söyler?
ahahaha ben de ondan yok dedim :)Herkes çirkin olduğumu söyler.
Bunca yıllık çirkinim öyle bir şey yok, şans falan. =(
Kuzenimin biri cok guzel digeri ona kiyasla daha cirkinBence vardir...yada şöyle cirkin kadinlar erkegi elde tutmak icin çaba harcar.guzel nasilsa elimi sallasam ellisi diye düşünür sonunda yalniz kalır...cirkin insanlar toplumda daha cok sevilir.guzel bir kadinin az kiz arkadaşı vardir.durup dururken kusulur ona is hayatinda vs...bide kimse alınmasın ama ulkemizde güzel kadın az avrupada cok güzel kadin var.buda dahada zorlaştırıyor..guzel kadinlara bakin dünyada bir türlü mutluluğu yakalayamamustir özel hayatinda.ya bosanmis ya aldatilmis yada baska birsey olmustur....
ahahaha ben de ondan yok dedim :)
üzülme yaw
tek değilsin
yoo ben de çirkinimBilemiyorum. Etrafındaki herkesin, güzel olduğunu söylediği hanımlar tarafından teselli bekliyorum. =(
yoo ben de çirkinim
ama bence alımlı olmak önemli özgüven önemli daha ötesi kendin olmak
yaw zaten göz açıp kapayıncaya dek geçen ömürde hiç güzel miyim diye dert etmeye değmez napalım yani
bizim de görünmeyen güzelliklerimiz var
Erkekler yanına gelmeye cesaret edemediğinden olmasınne olur beni yanlis anlamayin kizlar ama gercekten bu lafi o kadar cok duyuyorum ki son zamanda
yillardir bekliyorum gercek aski bulmayi ama yok yok yok hani etraftan herkes güzel oldugumu söyler hatta nasil hayatinda kimse olmaz derler inanmazlar erkekler de mi böyle düsünüp yanasmiyor acabaGüzel kizlar neden yalnizdir ?
Aslinda güzel olmak bir meziyet degil.sonucta allah vergisi...yani kendi cabanla olucak birsey degil dogal güzelsen..cekimde cok onemli.ortalama bir tiptir onu cekmistir..seksi olmakla güzel olmak farkli aslinda...ama yinede güzel olmak güzel birsey...Kuzenimin biri cok guzel digeri ona kiyasla daha cirkin
Guzel olan evlendi ve 1 cocukla bosandi
Cirkin olan dugun arefesinde ve nisanlisina ne dese yaptiriyo ne istese istesin aninda yapiliyo
Cocuk agzinin icine bakiyo
Ki cocuk gayet yakisikli durumuda iyi
Adaletine tukurimm dunya diyoruz biz bu ise
böyle bir şey var mı cidden ya?Erkekler yanına gelmeye cesaret edemediğinden olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?