Cirkin sansi denen birsey var mi gercekten ?

Ay cidden ya ben mesela cok cirkinim etrafimdakiler de cirkin oldugumu soyler ama hep isi rast gitmistir. Bende diyorum neden boyle demek tipsizligimdenmis. Cirkin olmaya bayiliyorum guzellef olsun.

Acaba is guzellikte cirkinlikte degil de karakterde mi?
Cirkin oldugunu dusundugunuz insanlarin mutluluguna dayanamiyor olabilir misiniz?
Acaba bu lafi ederken Allahin insani en guzel sekilde yarattigini unutarak mi soyluyorsunuz, yoksa daha once hic duymadiniz mi?

Bazen bende düşünüyorum bunu.etrafıma bakıyorum güzeller güzeli boylu poslu kuzenlerim bekar.kısa boylu çirkin sayılmaz ama sıradan,hiçbi çekiciliği olmayan kuzenim evli,arkadaşlarımın sevgilisi var.birinden etkilenmek için güzellik değil çekim önemli diyorum ama aynı ortama girseler kuzenimin eşi dahil herkesin dikkatini alımlı kuzenim çeker.belkide herkes kaldıramadığından uzak duruyo.kader kısmet böyle şeyler kafa yormaya gerek yok.

çirkin şansı yok

Bence vardir...yada şöyle cirkin kadinlar erkegi elde tutmak icin çaba harcar.guzel nasilsa elimi sallasam ellisi diye düşünür sonunda yalniz kalır...cirkin insanlar toplumda daha cok sevilir.guzel bir kadinin az kiz arkadaşı vardir.durup dururken kusulur ona is hayatinda vs...bide kimse alınmasın ama ulkemizde güzel kadın az avrupada cok güzel kadin var.buda dahada zorlaştırıyor..guzel kadinlara bakin dünyada bir türlü mutluluğu yakalayamamustir özel hayatinda.ya bosanmis ya aldatilmis yada baska birsey olmustur....

kısmet bu işler öncelikle....
ne kadar güzelsin bilemem ama demekki henüz zevkine hitap edebileceğin biri çıkmadı karşına..

ya biraz da güzel olunca karşıdan beklenti artıyor bence beğenmiyorlar kolay kolay..

Kuzenimin biri cok guzel digeri ona kiyasla daha cirkin
Guzel olan evlendi ve 1 cocukla bosandi
Cirkin olan dugun arefesinde ve nisanlisina ne dese yaptiriyo ne istese istesin aninda yapiliyo
Cocuk agzinin icine bakiyo

Ki cocuk gayet yakisikli durumuda iyi

Adaletine tukurimm dunya diyoruz biz bu ise

Bilemiyorum. Etrafındaki herkesin, güzel olduğunu söylediği hanımlar tarafından teselli bekliyorum. =(
yoo ben de çirkinim
ama bence alımlı olmak önemli özgüven önemli daha ötesi kendin olmak
yaw zaten göz açıp kapayıncaya dek geçen ömürde hiç güzel miyim diye dert etmeye değmez napalım yani
bizim de görünmeyen güzelliklerimiz var

Burdaki hanımların yüzde 95'i güzel ama ben neden değilim. =(
asdfgh.

Insanlarin sevilmesini, mutlu iliskilerini yuz guzelligine baglamak nasil bir sig dusuncedir aklim almiyor.
Guzel olan evlenmiyor, sevilmiyor. Ama cirkin olan nasil daha cok sevilebilir? Aman Allah ne kadar olaganustu birsey.
Hani karakter denilen, ruh guzelligi denilen, hos sohbet denilen ve daha bir suru faktor vardir yuz guzelliginin yanisira. Bilmem bunlari dusunen var mi.

Guzel olmanin marifet olmadigini, insanin daha cok sevilip daha mutlu olmayi haketmesi anlamina gelmedigini bir kabul edelim once.

Adamlar tek ozelligi yuz guzelligi olan kadini alip evinde rafa mi koysun, kim ne yapsin guzelligi Allah askina? Bence guzellik cirkinlige kafa yorulacagina icinin guzelligine kafa yormali insan. Yalnizligini guzelligine baglayarak teselli bulan kadinlarin cogunun sorunu sadece guzellik/cirkinlik olarak gordugune eminim. Daha derine inemiyorlar, ya da islerine gelmiyor.

Tabii hem yuzu hem karakteri guzel olup nasibine rastlamamis kisiler de vardir ki onlari ayri tutuyorum. Daha karsilasmamislardir denkleriyle.

Ben "cok kaprisli, itici, kotu biri, soyle cektiriyor, boyle bagiriyor ama iliskileri cok guzel, ben sakinim, boyle boyle iyi dusunurum, yapiyorum, ama kimseyi bulamiyorum" diyene demem bunlari mesela. Ama "ben guzelim ama yok, o cirkin ama var" oldu mu konu, cok abes oluyor bence.

Erkekler yanına gelmeye cesaret edemediğinden olmasın

Aslinda güzel olmak bir meziyet degil.sonucta allah vergisi...yani kendi cabanla olucak birsey degil dogal güzelsen..cekimde cok onemli.ortalama bir tiptir onu cekmistir..seksi olmakla güzel olmak farkli aslinda...ama yinede güzel olmak güzel birsey...

Mesela benim eski erkek arkadasim kisa boylu hafif sisman esmer alimli olmayan bir kadinla evlendi..herkes cok sasirdi inanamadi.yani evlilikler artik zaten salt ask uzerine mi kurulu?cikarina o uydu ona gitti...o yüzden sen kendini bildikten sonra kimse umrunda olmasin..Görünen Köy kilsvuz istemez.yinede güzel bir kadina sahip olmak bence onemli birsey.herkes kaldiramaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…