- 9 Ekim 2012
- 6.609
- 1.383
- 173
- Konu Sahibi greengirll
-
nomucum yaa cok cok tatlisin:)Öyle bir şey olsa ben şanslı olurdum be.
Öyle pek güzel değilimdir.
Ama burnum b.ktan çıkmıyor.
ehe isim vereyimmerak ettim kimmiş o arkadaşlar öyle istisna
Evet soruyorum dünyanın en güzel kadını sensin diyor ama tabi ki değilim. Hatta makyaj yapma ne gerek var diyor. Klasik güzellik kavramından çok uzağım. Tek artim hayatım boyunca erkeklerle hep çok iyi anlaştım erkekler güzel kızlarla çıkarken benle arkadaş kaldılar. Erkeklerim dunyasini çok iyi biliyorum bu bir artı bence.peki eşinize soruyor musunuz benle niçin evlendin neyim sana çekici geldi niye beni tercih ettin gibi?
evet bende buna inanıyorum erkekler güzel kadınlar üzerinde ego tatmin edemiyorÇünkü kadın güzelse erkekler ona güven duymaz..peşinde çok erkek vardır diye düşünür birlikteyken komplekse girer sürekli kendini ispatlamaya çalışır kıskanır hep bir çatışma olur ..çevresindeki diğer kafınlar kıskanır ve negatif bir enerji oluşturur çevresinde bu yüzden daha şanssız ilişkileri daha sorunlu olur .,
erkeklerle çok iyi anlaşmak, erkekler dünyasını bilmek nasıl oluyor açıklar mısınız ? hep kendimi derslerime verdim kimseyle çıkmadım demişsiniz de erkekler dünyasını nasıl bu kadar iyi tanıyabiliyorsunuz? benimde çok fazla erkek arkadaşım oldu ama hiçbiri benle arkadaş kalamadı çünkü bir süre sonra ya sapıklaşmaya ya da aşık olmaya başladılar.Evet soruyorum dünyanın en güzel kadını sensin diyor ama tabi ki değilim. Hatta makyaj yapma ne gerek var diyor. Klasik güzellik kavramından çok uzağım. Tek artim hayatım boyunca erkeklerle hep çok iyi anlaştım erkekler güzel kızlarla çıkarken benle arkadaş kaldılar. Erkeklerim dunyasini çok iyi biliyorum bu bir artı bence.
ehe isim vereyim
ben bir kaç ünlü ve güzel kadının yayınlanan günlüklerinde (üstelik dönemin sex sembollerinden olmalarına rağmen dediğiniz gibi olduklarını okumuştum ama çok genel bir kanı değil mi bu?Bir seksoloğun hazırladığı belgeselde izlemiştim. Güzel kadınların yatakta daha soğuk ve isteksiz olduğunu kendini güzel bulmayan kadınlarınsa daha iyi olduklarını tespit etmiş. Başka kaynaklardan da okudum ve duydum. Bunun bir takım sebepleri olabilir, ama o konulara girmeyeceğim.
İşte ben hep erkek arkadaşlarımla arkadaş kaldım güzel olmadığım için kimse benimle farklı anlamda ilgilenmiyordu zaten. Çok konuşkan bir insan değilim erkekler de çok konuşanları sevmezler bence. Hayatı az ve öz yaşıyor bir çoğu bizim kadar komplike bakmıyorlar olaylara. Ders çalışırken tabi ki normal arkadaşlarım hayatımda oldu ama sevgilim olmadığı için kimseyi hayatımın merkezine koymadım. Dolayısıyla hep kendi kararlarımı uyguladım bir erkek için hayatımı değiştirmedim. Bunu demek istedim. Kocamla da herseyden önce arkadaşım ve arkadaşlık kadın erkek ilişkisinden çok daha değerli bir olgu ilişkilerde.erkeklerle çok iyi anlaşmak, erkekler dünyasını bilmek nasıl oluyor açıklar mısınız ? hep kendimi derslerime verdim kimseyle çıkmadım demişsiniz de erkekler dünyasını nasıl bu kadar iyi tanıyabiliyorsunuz? benimde çok fazla erkek arkadaşım oldu ama hiçbiri benle arkadaş kalamadı çünkü bir süre sonra ya sapıklaşmaya ya da aşık olmaya başladılar.
anlattıklarınızdan yola çıkarak bende aşırı konuşkan değilimdir, hele okul hayatımda resmen sessizdim. hiç bir erkek arkadaşımdan beklentim olmadı isteğim olmadı, daha ne olduğunu anlayamadan olaylar farklı yöne kaydı. sen daha iyilerine layıksın mottosunu hep yaşadım. hiçbiri beni kaldıracak kadar kendine özgüvenli olmadı. eşimle zaten arkadaştık evlenmeden önce hala da öyleyiz. işte bunu diyorum aramızdaki tek fark siz diyorsunuz ki ben güzel değilim, ben de diyorum ki etrafımdakiler güzel olduğumu söylüyor, ama hiç bir zaman erkekler beni taşımadı ben onları taşıdım, sizin evliliğinizde de eşiniz sizi taşıyor.İşte ben hep erkek arkadaşlarımla arkadaş kaldım güzel olmadığım için kimse benimle farklı anlamda ilgilenmiyordu zaten. Çok konuşkan bir insan değilim erkekler de çok konuşanları sevmezler bence. Hayatı az ve öz yaşıyor bir çoğu bizim kadar komplike bakmıyorlar olaylara. Ders çalışırken tabi ki normal arkadaşlarım hayatımda oldu ama sevgilim olmadığı için kimseyi hayatımın merkezine koymadım. Dolayısıyla hep kendi kararlarımı uyguladım bir erkek için hayatımı değiştirmedim. Bunu demek istedim. Kocamla da herseyden önce arkadaşım ve arkadaşlık kadın erkek ilişkisinden çok daha değerli bir olgu ilişkilerde.
İşte canım ben de diyorum ki bazı şeyler gerçekten şans ya da kısmet nasıl adlandirirsaniz ....bende çirkin şansı var ve burda ne kadar analiz edersek edelim bunun mantıklı bir cevabı yok maalesef. Keşke böyle mutlu evlilikler için formül olsa da söylesem ya da bi ozetlesek ama yok...anlattıklarınızdan yola çıkarak bende aşırı konuşkan değilimdir, hele okul hayatımda resmen sessizdim. hiç bir erkek arkadaşımdan beklentim olmadı isteğim olmadı, daha ne olduğunu anlayamadan olaylar farklı yöne kaydı. sen daha iyilerine layıksın mottosunu hep yaşadım. hiçbiri beni kaldıracak kadar kendine özgüvenli olmadı. eşimle zaten arkadaştık evlenmeden önce hala da öyleyiz. işte bunu diyorum aramızdaki tek fark siz diyorsunuz ki ben güzel değilim, ben de diyorum ki etrafımdakiler güzel olduğumu söylüyor, ama hiç bir zaman erkekler beni taşımadı ben onları taşıdım, sizin evliliğinizde de eşiniz sizi taşıyor.
xİşte canım ben de diyorum ki bazı şeyler gerçekten şans ya da kısmet nasıl adlandirirsaniz ....bende çirkin şansı var ve burda ne kadar analiz edersek edelim bunun mantıklı bir cevabı yok maalesef. Keşke böyle mutlu evlilikler için formül olsa da söylesem ya da bi ozetlesek ama yok...
Çok teşekkür ederimx
mutluluğunuz daim olsun inşallah.
Böyle bir genelleme yaptıklarına göre bir bildikleri vardır. Kendi çapımda örnek vereyim. Güzel kızlardan yüz bulamayan bir arkadaşımı, kaldığımız yurdun bahçesinde yurdun en gösterişsiz kızı tarafından hunharca öpülürken gördüm. Çocuğun aklını almıştı kız. Kız öyle nazlı nazlı öpülmeyi bekleyene kadar allah ne verdiyse diyerek taaruza geçti.ben bir kaç ünlü ve güzel kadının yayınlanan günlüklerinde (üstelik dönemin sex sembollerinden olmalarına rağmen dediğiniz gibi olduklarını okumuştum ama çok genel bir kanı değil mi bu?
evet düşününce haklı olabilirsiniz. ama şöyle de bir psikioloji var, güzel kadınlar sadece güzelliği ile var olabiliyor, başarısı zekası vs hiç bir kriteri göz önüne alınmıyor, ne oluyor o da tek tatmini güzelliği üzerine kuruyor, eşim/sevgilim ilgi göstersin vs gibi. naza çekiyor yani.Böyle bir genelleme yaptıklarına göre bir bildikleri vardır. Kendi çapımda örnek vereyim. Güzel kızlardan yüz bulamayan bir arkadaşımı, kaldığımız yurdun bahçesinde yurdun en gösterişsiz kızı tarafından hunharca öpülürken gördüm. Çocuğun aklını almıştı kız. Kız öyle nazlı nazlı öpülmeyi bekleyene kadar allah ne verdiyse diyerek taaruza geçti.
Güzel kızlar daha az verici olur. Daha çok karşılarından bekler. Erkekler ise aktif olanları tercih eder. Her şeyi aynı anda bulmak zor. Düşünki, çok fazla yakışıklı erkeklerde gay olabiliyor. Allah tam kızların beğenilerine uygun bir adam yaratmış, o da üstüne bir de gitmiş salonlarda kas yapmış, kollarını şişirmiş, ama ne fayda...gitmiş erkeklere bakıyor! Tabi bu bizim gibi cinselliğin baskılandığı toplumlarda ortaya çıkacak bir durum değil. Cinselliği özgür yaşayan toplumlarda gay oranı çok yüksek. Matt Bomer gibi mesela. Adam ne kadar yakışıklı. Yazık günah değilmi.? Adamın biriylede evlenmiş . Çocukları bile var. Taşıyıcı anne sayesinde.Dünya acımasız bir yer! Sapına kadar erkek ama minyon tipli kel çelimsiz gelip "yanıyorum senin için, ölüp bitiyorum " diye etrafında dolanır dursa ne olur.
Ya tabi var iç güzelliği diye bir şey biliyorum... biliyorum.
gerçekten öyle...bir yerden alıp bir yerden veriyor yaradan demek ki.bence bunun bir tarifi yok.. ama çirkin şansının olduğuna adım gibi eminim.kısmet ve kader diye yorumluyorum bunu. mesela dünyalar güzeli teyzem var mutlu olamadı hiç. ama diğer teyzem sanki kardeşi değil çirkin ama dünyanın en mutlu en tatlı kadını. demek ki neymiş mutluluk güzellikle ölcülmüyomuş. çevreye baktığımızda da genelde böyle. ismini vermek istemiyorum magazinlerde de öyle :)))
gerçekten öyle...bir yerden alıp bir yerden veriyor yaradan demek ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?