çirkin şansı

Ee, tamam işte ikisi de birbirini bulmuş. Bir insanın egosuna, hava atmasına ses çıkarmayan bir insan muhtelemen aynı kafadadır. Körler sağırlar birbirini ağırlar ...

hayır güzel olduğum için insanlarım benim içimi görmediğini görmek istemediğini sadece dış görünüşümle değerlendirildiğimi düşünüyorum. ekstra olarak güzel insanların duyguları yoktur,kızmaya sinirlenmeye üzülmeye ağlamaya hakları yoktur bakış açısıda var. hep mükemmel olmasın anladın mı mottosu.

peki eşinize soruyor musunuz benle niçin evlendin neyim sana çekici geldi niye beni tercih ettin gibi?

işte o ayaklarının altı öpülecek kızı merak ediyorum ben sevgilisi niye bu kadar düşkün bunun sırrı ne?

bence erkekler güzel kadından korkuyor,yanında dikkat eçekici bir bayanla gezecek kadar özgüvenli değil çoğu. ben herkesinkine bakayım ama kimse benimkine bakmasın...

mesela bu işve cilve nedir?
Eşin konuştuğu dilden anlamak,iyi tanımak,ota çöpe mızlamamak.Sevdiklerine özen göstermek,bunları yaparken de eşin gözüne sokmamak,başına kakmamak.
Her kadın güzel ya da çirkin ,bir süre ilgisizlik yaşar.Kadın da değil aslında her ilişki yaşar bunu.Tarafın cinsiyeti önemli değil.
Eğer karşındaki insansa ,her türlü zorluğu yaşar atlatır,aşk sevgiye ve sağlam temellere oturmuşsa iki taraf da birbirini mutlu etmek için uğraşır,er ya da geç.
Ama sizin asıl derdiniz ne ben anlayamadım tam olarak.

işte o ayaklarının altı öpülecek kızı merak ediyorum ben sevgilisi niye bu kadar düşkün bunun sırrı ne?
Birbirlerine saygilari vardi demek ki. Iyi anlasiyorlardi.
Cinsel yönü soruyorsan bence senin vücut guzelliginden ziyade erkegin libidosuyla alakali.

Isteksizlik olabilir esinde. Ona baskasi da gitse bir sey farketmez yani.

Konudan anladığım çekici bir fiziğe sahip ve güzelsiniz. Ama ne yazık ki şansınız yok. Ama olsun çekici ve güzelsiniz. çekici ve güzel olduğunuzu söylemiş miydim?
konuda birince tekil şahıs kullanmadım genel olarak yazdım. burası kimsenin kimseyi görmediği bir ortam ego tatmini için pek uygun değil yani

hah işte güzel bir örnek. mesela bunu soruyorum ben hiç gözlemlediniz mi , ikinci bahsettiğiniz bayanın eşi neden böyle?

her ikisi için de geçerli. mesela cazgır gelinler vardır ama eşleri kv leri her istediğini yapar. benim etrafımda çok var.

ilgisizlik döneminin uzun sürmesi dert benim için şu an ama konuyu genel olarak açtım, çok fazla gözlemim oldu ama dün özellikle ağırıma gitti, ben işimi yapıyorum, ama kadın aşağılamak için sürekli konuşuyor. anlıyorsunuz sonuçta bakışlardan tavırlardan. ay işte burda sürünüyorsun bak ben hayatımı yaşıyorum minvalinde konuşmalar. ağırıma gitti o an konuyu açtım fikir istedim...

hah işte güzel bir örnek. mesela bunu soruyorum ben hiç gözlemlediniz mi , ikinci bahsettiğiniz bayanın eşi neden böyle?
bilmem.
karısını çok sevdiği için herhalde.
diğeri de sevdiğini iddia ediyordur muhtemelen.

Ah be canım,o mutlu olsaydı gerçekten sevilseydi kimseyi aşağılama ihtiyacı hissetmezdi ki,zavallının tekiymiş.
Parasıyla hava atmış,eşinin aşkıyla değil ki

Ah be canım,o mutlu olsaydı gerçekten sevilseydi kimseyi aşağılama ihtiyacı hissetmezdi ki,zavallının tekiymiş.
Parasıyla hava atmış,eşinin aşkıyla değil ki
öyle mi diyorsunuz böyle tiplerden illallah geldi de aslında biliyorum yarası olan gocunur ama bazen de eh beee yeter diyor insan her fırsatı değerlendiren tiplerden gına geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…