çirkin şansı

bilmem.
karısını çok sevdiği için herhalde.
diğeri de sevdiğini iddia ediyordur muhtemelen.
işte o sevginin sebebini soruyorum :) hani öyle bir seviyor ki ona dünya güzeli geliyor. benim gördüğüm üç maymunu oynayan tipler kıymetli oluyor.
 
öyle mi diyorsunuz böyle tiplerden illallah geldi de aslında biliyorum yarası olan gocunur ama bazen de eh beee yeter diyor insan her fırsatı değerlendiren tiplerden gına geldi.
Aman Allah aşkına,yakın dost diye bildiğin bile her fırsatı kullanıyor sana karşı,yeter ki fırsat bulsun.
Kendi becerileri ile değil de ,şansına elde ettikleri ile övünmek kadar zavallı bir durum var mı ya.
Allah bugün verir ,yarın alır,Allah biliyor ne olacağımızı vs.
Ezik deyip geç gitsin,
 
aynen öyle. insanlarda nasıl bir hırs kin var ki en basit fırsatı kaçırmıyorlar. neyse gülüp geçmek lazım haklısınız
 
benim kasttettiğim saten ben güzelim diye ortalıkta gezinmeyen insanlar, hani içi dışı güzel mütevazi insanlar vardır onların yanına hiç yakışmayan kaba saba adamlar vardır onlardan bahsediyorum.
 
aynen güzel kadınlarla sadece güzelliği için beraber oluyor erkekler. bir de bunun sırf maaşı için evlenilen versiyonları da var. kimse kusura bakmasın ama sırf maaşlı memur vs diye evlenen erkek biliyorum
Çok uzağa gitmene gerek yok , benim babam öyle . Annem çok güzelmiş gençken, abartmıyorum Hülya Avşar'ın gençliğine benziyor ( bahtsız ben babama benzemişim tip olarak ) , babamın yemediği halt kalmadı, ne kadar çirkin kadınlarla aldattı, bazılarını bende şahit oldum. Annemin maaşı olmasa bu kadar evli kalmazdılar muhtemelen
 
 
G greengirll Muhtemelen öyle, annem zaten bir gün arkadaşına anlatırken duymuş, çok güzel , bazen kaldıramıyorum diye anlatmış babam arkadaşına.

Babam ; kaç kere gözümüzle gördük, sonuna kadar inkar etti, bence zaaf onunki, heyecan arıyordu dışarda. Birde toplumda engel olan hiçbir inanış yokya, erkektir yapar algısı. Halbuki ne alakası var, kadının namusu varsa erkeğin de namusu var. Allahtan korkusu yoktu heralde.

Hiç yaşamamış görmemiş olmamız şeyleri yaşadık gördük malesef, şimdiki aklım olsa bizi bu duruma düşürmesine izin vermezdim, annem süreci hiç iyi yönetemedi, herdefasında boşanmasın diye affetti, boşanırsa öleceğini zannediyordu. Halbuki maaşı vardı, ben ünv başlayacaktım. Küçükde değildik yani. Babamda bunu fırsat bilip yalanlara devam etti.

O yüzden herkese yazıyorum aldatmanın affı Yok, işler iyice çirkefleşiyor, insanlar tahmin edemeyeceğiniz kadar bayağılaşıyor. En iyisi uzaklaşmak
 
işte anneniz bu konuya en iyi örnek içi dışı güzel bir kadının yaşadıkları...bundan sonra çok mutlu olsun inşallah
 
Biraz abartili olmus yorumunuz.Kusmuk kokmak nedir ya igrenc geldi bana.Ben de bebek bakiyorum ama öyle kokulu da gezmiyorum..Özenli olmalisiniz bence.Esiniz de bir sure sonra yadirgayabilir

Her saniye kusan bi bebeginiz yoksa ne ala, kizim yuzume gozume ustume basima surekli kusar, oglum boyle degildi.
Igrenc gelebilir basiniza gelirse de cekersiniz, kinadigimizi yasamadan olmeyiz ne de olsa.. bebegin kusmugunu da agzina tikacak haliniz yok, her saniye dusa girme luksu de..
 
Her saniye dusa girilmez belki ama her gun dus alip her kustugunda da kiyafet degistirebilirsiniz.Herkes anne.Anneligin arkasina siginip herseyi normallestirenleri anlamiyorum.Hele kokacak kadar pis kiyafetle gezmeyi
 
yooo güzeller egolu değildir her zaman. gayet içi dışına vurmuş dediğiniz insanlar vardır. güzel olup da prenses muamelesi görmeyen birçok insan tanıyorum.
 
Peki yanlarındaki adamlar birer Adonis mi?
Belkide güzeller çok seçicidir kim bilir!
yooo nerde öyle adonis erkek. olanları da işte kapmışlar bacım :) benim gördüğüm hep zıtlar birbirini çeker. bir sessize bir konuşkan, bir güzele bir -nispeten- çirkin gibi gibi. belki de budur yani olayın özü:)
 
burda sadece dış güzellikten bahsetmiyoruz içi çirkin olanlar yok mu? kötü niyetli karakteri bozuk insanların karakteri düzgün eşleri yok mu, ne yapsa sineye çeken? olaya burdan da bakın.
 
Öyle bir şey olsa ben şanslı olurdum be.
Öyle pek güzel değilimdir.
Ama burnum b.ktan çıkmıyor.
 
bu genelleme nerden çıktı ki?
Bir seksoloğun hazırladığı belgeselde izlemiştim. Güzel kadınların yatakta daha soğuk ve isteksiz olduğunu kendini güzel bulmayan kadınlarınsa daha iyi olduklarını tespit etmiş. Başka kaynaklardan da okudum ve duydum. Bunun bir takım sebepleri olabilir, ama o konulara girmeyeceğim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…