Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1.57 boy 60 kilom var sevgilim zayifla dedi bildigin bunalimdayim![]()
Beni boyle sevdigini dusunuyodum .s
1.57 boy 60 kilom var sevgilim zayifla dedi bildigin bunalimdayim![]()
oda vücut geliştirmeye gider biraz popo kası felan yaparsa neden olmasınnn
Eki Görüntüle 720680şöyle bir erkek isterse ne yapılmazki.. ama kendide basit bi tipse tırnağı oynatmaya bile değmez :131:
sağlık sorunu yaratmadığı sürece, herkesin zayıf olması gerektiği algısını, kilolu insanın güzel olmadığı fikrini korkunç buluyorum.
Arkadaşım,
senin kilon normal sınırlar içerisinde ,öncelikle bunu bil.Body mass index diye bir şey var,buna göre
ağırlık hesapları yapılır.Netten öğrenebilirsin.
Sağlığın yerindeyse,kilo alma eğilimin ya da tam tersi bir durum yoksa,vücudunun dengesini
bozma.Anladıgım kadarıyla henüz gençsin,bu vücut sana uzun yıllar lazım olacak.
BMI 20-25 arasında olan ınsanların daha uzun ömürlü olduğu bilinen bir gerçek.
Baska bır acıdan bakacak olursak konuna,seven ınsan sevdıgını her yönüyle sever,kıloluyken de
,zayıfken de ,hastayken de saglamken de .Sevgilinle ilişkini bir gözden gecir derim.
Yahu yapmayın azcık kilo ver dediği için mi adam sevmiyo olduZaten bunu çok taksa sevgili olmazlardı ya da direk ayrılırdı değil mi, sevgilisini önemsiyor ki söylemiş. Bizim de sevgilimiz göbekli olsa aşkım azcık kilona dikkat et bak sağlıksız derdik, en azından ben derdim:44: