• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çirkin

aynı boydayız ama ben 50 kiloyum canım
yavaş yavaş kilo vermeyi deneyebilirsin niye bunalıma giriyorsun bunun için ?

1.57 boy 60 kilom var sevgilim zayifla dedi bildigin bunalimdayim :(

ALLAH aşkına konunun ismi ne böyle çirkin?Alakası yok bence.Abartma ya.Öyle söylemişse bu senin çirkin olduğunu düşündüğü anlamına gelmiyor.Bence boyun kilon arasında büyük bir fark yok ama eğer biraz kilolu görünüyorsun sevgilin sana biraz zayıflamanı daha güzel daha alımlı görsenmeni söylemiş sadece.Kötüye yozma hemen.

kilolu olmak çirkin olmak anlamına gelmez.

eger sende kılo vermek ıstıyorsan bunu erkek arkadasın ıcın degıl kendın ıcın ıstemelısın

kımse ıcınde kendımı degıstıremem kusura bakmasın...

ekmek yemegı kes, makarna pılav sekerden uzak dur. zaten farkedeceksın suzuldugunu....

moralını bozup karalar baglama

Sevgilin iyi demiş , gencecik kızsın zayıfla tabi,hem vereceğin 3,5 kilo bunun için bunalıma giriyorsan ooo .
Elbette ki seni bu halinle seviyordur ama kim istemez ki orantılı vucudu.

Kimisi diyor kimse için kendimi değiştiremem , ben değiştiririm arkadaşım hem kendim için hem karşımdakinin gözüne hitap etmek için .

Dışarı da kilolu bayan gördüğüm zaman nasıl canı kilolu gezmek istiyor diyorum , doğum yapmamış , hormonal sebepler , ergenlik sebebi haricin de kilo alan insanları anlamıyorum , kimse yanlış anlamasın tabi benim kendi fikrim .

sevgilin hakli bence
10 kilo vermen lazim
1.57 boy icin 50 kilo anca bence
belki daha fazla
ama kilo vermelisin
kim ne derse desin kilo kadina erkege hic yakismiyor
insanin yüzü bile degisiyor
dogumdan sonra kilo aldim
10 kilo fazlam var ( senin gibiyim 60 kiloyum ) ama boyum 1.72
eski halime hic benzemiyorum
insanin yüzü bile sisiyor
aksamlar 6 dan sonra birsey yeme
verirsin

Son düzenleme:
1.57 boy 60 kilom var sevgilim zayifla dedi bildigin bunalimdayim :(

evet kilon biraz fazla ve yaşında daha genç..sevgilin doğru demiş aslında,bunalıma girmek yerine biraz diyet yaparak kilo vermeyi denesen daha güzel olur.hem sağlık içinde kilolu olmak sorun yaratabilir.ben güzellik yada çirkinlik olarak bakmıyorum bu konuya ama kilolu olmak beraberinde bazı problemleri doğurabiliyor.

sağlık sorunu yaratmadığı sürece, herkesin zayıf olması gerektiği algısını, kilolu insanın güzel olmadığı fikrini korkunç buluyorum.

O bir şey demese sen memnun muydun halinden onu merak ettim?
Gençlikte kilo vermek kolay bilmiyorum hızlı mı kilo alırsın ama bu gidişe dur demelisin sevgilinin sana iyilik yaptığını düşünüyorum ama bunu nasıl bir üslupta söyledi kırıcı mıydı eğer öyle değilse o senin sevgilin sana böyle bir şeyi söylemesinden daha doğal bir şey yok.
Ben de sevgilim kilolu olsa zayıflamasını istediğimi söylerim yani kırmadan.

Son düzenleme:
oda vücut geliştirmeye gider biraz popo kası felan yaparsa neden olmasınnn :21:

$nononsensemusclebuildingxx.com*wp-content*uploads*2011*09*muscle-man.webp:27::27: şöyle bir erkek isterse ne yapılmazki.. ama kendide basit bi tipse tırnağı oynatmaya bile değmez :131:

Valla o kadar kaslı olmasına gerek yok
azıcık üçgen olsun vucudu yeter
bugün kumsala gittim de, beklentilerim acaaip yükseldi :))

Arkadaşım,

senin kilon normal sınırlar içerisinde ,öncelikle bunu bil.Body mass index diye bir şey var,buna göre

ağırlık hesapları yapılır.Netten öğrenebilirsin.

Sağlığın yerindeyse,kilo alma eğilimin ya da tam tersi bir durum yoksa,vücudunun dengesini

bozma.Anladıgım kadarıyla henüz gençsin,bu vücut sana uzun yıllar lazım olacak.

BMI 20-25 arasında olan ınsanların daha uzun ömürlü olduğu bilinen bir gerçek.

Baska bır acıdan bakacak olursak konuna,seven ınsan sevdıgını her yönüyle sever,kıloluyken de

,zayıfken de ,hastayken de saglamken de .Sevgilinle ilişkini bir gözden gecir derim.

Çok uzun yıllar önce 20 li yaslarımın basında benım de o zamanki sevgilim bana sürekli kilolu

oldugumu falan söylerdi ,ben de dert ederdim kendime.Boy;160 kilo; 52,53 tü sanırım :)

Şimdiki aklım olsa bir güzel agzının payını verirdim :) Sonradan dank etti,aslında kendisinin

fazlasıyla kilo aldıgı ve bu kompleksını bana yansıttıgı :)

Sana sadece şunu önerebilirim,sağlıklı beslenmeye dikkat et ve kilonu normal sınırlar içinde

tutmaya gayret et.Doğal ve saglıklı gıdalar tüket,hem geleceğine yatırım olur,hem de kilonu

koruyabilirsin.Diyetlerle metabolizmanı bozma.Metabolizman saglam oldugu sürece kilonu

koruyabilirsin ,ama bir kez bozdun mu artık hep kılolu olmaya adaysın maalesef :( ne kadar zayıf

olursan ol..

Hayatta insanın basına ne gelecegi belli olmaz,3-5 kilo fazlan bir tarafta kalsın :) Yarın bir gün bir

operasyon gecirirsin, bir sey olur,gider o kilolar, o nedenle orta seker olmakta fayda var.

Bunlarla hayatını zehır etme, yasadıgın günlerin kıymetını bıl,hayatın tadına var :)

Toplumun zayıf kadın baskısına ise sakın kanayım deme :) Emin ol yuvarlak hatlı kadınlar daha cok

begenılıyor,cok cırozları ancak kadınlar begenıyor.Bu yazdıgıma da kımse alınmasın,ben her

durumu yasadım hayatımda çiroz da oldum,hafif kilolu da oldum,şişko sayılacak kiloları da gördum.

sağlık sorunu yaratmadığı sürece, herkesin zayıf olması gerektiği algısını, kilolu insanın güzel olmadığı fikrini korkunç buluyorum.

Ama kilo zaten sağlıksız bi'şey. Tüm organlarının çevresi yağ tabakasıyla kaplanıyo. Güzellik kavramına tamam belki etki etmez ama kilolu birini gördüğünde mi sağlıklı görünüyo dersiniz yoksa zayıf birini mi?

Zayıf dediysek herkes Ebru Şallı gibi dolansın demiyoruz tabii:1: Ben de malesef doğum yapanları, ilaç kullananları çerçevenin dışına alıp 20li yaş grubu ve altının kilolu dolaşmasını çok garipsiyorum. Gençsin, dinçsin yap sporunu sağlıklı yaşa.

Bence erkek arkadaşı yakın gördüğünden açık konuşmuş şimdi bi'kız arkadaşına sorsa kilom nasıl diye "iyi canım, çok tatlısın" derdi. Üslubunu bilemem ama gerçekler hep güzel gelmez neticede kulağa.

Bence de vermen gerekiyor. Ben 1.67-8 civarındayım 55 oldu mu tipim değişiyo kendimi kötü hissediyorum.
Leslie Sansone'yi tavsiye ederim ben çok kısa sürede milletin "aa kilo mu verdin sen" demelerini duyabildim:31:

Son düzenleme:
Arkadaşım,

senin kilon normal sınırlar içerisinde ,öncelikle bunu bil.Body mass index diye bir şey var,buna göre

ağırlık hesapları yapılır.Netten öğrenebilirsin.

Sağlığın yerindeyse,kilo alma eğilimin ya da tam tersi bir durum yoksa,vücudunun dengesini

bozma.Anladıgım kadarıyla henüz gençsin,bu vücut sana uzun yıllar lazım olacak.

BMI 20-25 arasında olan ınsanların daha uzun ömürlü olduğu bilinen bir gerçek.

Baska bır acıdan bakacak olursak konuna,seven ınsan sevdıgını her yönüyle sever,kıloluyken de

,zayıfken de ,hastayken de saglamken de .Sevgilinle ilişkini bir gözden gecir derim.

Yahu yapmayın azcık kilo ver dediği için mi adam sevmiyo oldu:1: Zaten bunu çok taksa sevgili olmazlardı ya da direk ayrılırdı değil mi, sevgilisini önemsiyor ki söylemiş. Bizim de sevgilimiz göbekli olsa aşkım azcık kilona dikkat et bak sağlıksız derdik, en azından ben derdim:44:

Yahu yapmayın azcık kilo ver dediği için mi adam sevmiyo oldu:1: Zaten bunu çok taksa sevgili olmazlardı ya da direk ayrılırdı değil mi, sevgilisini önemsiyor ki söylemiş. Bizim de sevgilimiz göbekli olsa aşkım azcık kilona dikkat et bak sağlıksız derdik, en azından ben derdim:44:

ben diyemem işte
önceki erkek arkadaşlarım kiloluydu, ben kilodan laf açarsam ölüm orucu tutmaya başlarlardı :D
söyledigime pişman olmuştum :9:
şimdi prense çok iyisin hatta zayıfsın diyorum :9: (yalan ama tabi kendi de biliyor)

Back
X