cirkinim:( mutsuzum:(

herkesin güzel bir yanı vardır.bence henüz kendini keşfedemedin.aynada daha fazla zaman geçir tarzını değiştir.herşey değişecek inan

bende bakim yapiyorum cok yapiyorum fotodakinde belli degildir fondotensiz evden bile cikmam sacimi yapmadan cikmam dikkat ederim ama hala güzel ve mutlu hissetmiyorm :/

:S cok sasirdim yazdiklarina tesekkür ederim

sasırmana gerek yok canm senın buraya koydugun resımle o resım arasında cok fark var bu kadar tepkı alman normaldı yani. ama albumundekı resımde de cırkın olmadıgını tekrardan belırtıyorum. sen kendını bılmez ınsanların hakaretlerıne rastgelmıssın hepsı bu. ınan kı senı kınayanların hepsının basına sana yaptıkları gelecektır

Bak..insan kendini zaman zaman çirkin hissedebilir..ben de bazen cok çirkin oldugumu kimsenin beni begenmediğini hatta yüzünü buruşturdugunu düşünürüm.. şu zamanda herseyn yolu yöntemi var,estetik var majyaj var saç değişimi var vs..var da var... sacının şekli bile değişse yeter bazen... önemli olan kendine güvenmen,bak aynaya,ben çirkin değilim de,yap bunu....

sen kendini böyle şartlarsan kimse seni inandıramaz çirkin olmadıgına... kaldı ki huyun güzell olsun için temz olsun yeter

önce Rabbime şükret. sonrada direk psikologa Allahım ne tuhaf insanlar ya.. çirkinim dedin bizde aksini söyleyince mutlumu olucaksın ? özguven eksikliğini bu seklde mi gidericeksin? hey Allahım..

resmdekş konu sahıbımı ?

kaş yapınızda sıkıntı var bence .Yanlış kaş almaktan kaynaklanıyor olabilir..Cilt renginiz çok güzel her renk saçı taşır. Biraz hünerli bir elle makyajsız bile çok güzel görünürsünüz.

Dişleriniz görünmüyor ama .Gülüş çok önemli. Sıkıntı varsa glüş tasarımı yaptırabilirsiniz. Saç modeliniz için de iyi bir kuaförle çalışın derim.Her kadın kadar güzelsiniz. bazıları seçmeyi yakıştımayı kendini güzel göstermeyi bilir. Bazıları bilmez. Bir de iç huzur çok önmeli mutlu insan daha güzel görünür. Çok kitap okuyarak zihninizi temizleyin bence.Sevgiler.

Çok güzel olmayabilirsin ama çirkin kavramına da girmiyorsun yani... Boşu boşuna konuda dolandığımı hissettim. Biraz özgüven... Herkes parmakla gösterilmek, iltifat almak, beğenilmek zorunda değil. Zaten etrafına bakarsan beğenilenlerin çoğu özellikle erkekler tarafından çok beğenilenler aşırı, rüküş, yapay, boyalı moyalı, orasını burasını açan tipler vs oluyor. O yüzden insanların güzellik kıstasına uymuyorsun diye özgüvenin kırılmasın. Gerçekten abartıyorsun. Çok iltifat alan insanlar gerçekten güzel mi sence? Eğer sence güzelseler onlar gibi ol. Belki öyle özgüvenin yerine gelir.

Son düzenleme:

erkekler tarafından çok beğenilenler aşırı, rüküş, yapay, boyalı moyalı, orasını burasını açan tipler vs oluyor kısmına katılmıyorum...:):)

Ben oramı buramı açmıyorum, boyalıda değilim ama sevilmiştim ve seviliyorum da :) Bence o erkeğine göre değişiyor.

Son düzenleme:
bende bakim yapiyorum cok yapiyorum fotodakinde belli degildir fondotensiz evden bile cikmam sacimi yapmadan cikmam dikkat ederim ama hala güzel ve mutlu hissetmiyorm :/

Umarım sevgilin olur. Çünkü o zaman özgüven gelecek.

Ben oramı buramı açmıyorum, boyalıda değilim ama sevilmiştim ve seviliyorum da :) Bence o erkeğine göre değişiyor.

Tabii ki erkeğine göre değişir. Saptırıp atlamanıza gerek yoktu. Sizin algıladığınız şeyin farkındayım ama benim de kastetiğimi anlamanızı dilerdim. Tabii ki doğal kadınlar da beğeniliyor. Öyle olmasa bizlerin hayatlarında birileri olmazdı. Ama dikkat çekene çok güzel olmasa da göz yumulur. Ben de oramı buramı açmıyorum, ben de boyalı değilim ben de seviyor ve seviliyorum. Ama sen, ben, biz yaptığım genellemeyi değiştirmiyor. Özellikle Türkiye ortalamasına baktığınızda. Farklı bir grup insan içinde değerlendirirseniz tabii ki sonuç farklı olur. Ama doğu batı güney kuzey kır kent genelleyince Adele'den ziyade Kim Kardashian tercih edilir. Senin sevgilin, benim sevgilim bu kategoriye girmiyor olabilir. Girmeyen nice insanlar da olabilir. :) Benim düşüncem bu...

Son düzenleme:
kendine uglyduck diye isim koyarsan tabi çirkin hssedersin.... böyle şeyler bilinçaltının yansımaları...ben senin yernde olsam o siyah ojelere yakışır bir isim alırdım,rocker girl,band girl falan diye isim alırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…