Resmi görünceböyle oldum. Uzaylı falan gibiyim, diyince öyle birini göreceğim sandım.
Açıkçası kendine büyük haksızlık ettiğini düşünüyorum, çirkinim çirkinim diyerek.
Arkadaşlar yazmış zaten, bende bakım bakım bakım diyorum.
Veee sen kendini güzel hissedersen emin ol başkalarıda öyle görür..
:S cok sasirdim yazdiklarina tesekkür ederim
evet al canım buymuş. (resmin üstüne tıklarsan büyür.
Eki Görüntüle 475862
ayrıca az öncede söyledim güzelsin, her kadın güzeldir. ama sen kendinde ayrıcalık arıyorsun gibime geldi. beklenti meselesi yani. çirkin değilsin ama adriana lima gibi falan olmak istiyorsan git ameliyat yaptır o zaman. -ki nerene yaptırcan orası da tartışılır ama. anlattıklarından sonra bende böyle birşeysin sanmıştım. ayrıca bak böyle de olabilirdin;
Eki Görüntüle 475860
yani dediğim gibi ya beklentilerin büyük yada pohpohlanmak istiyorsun belki de gerçekten böyle düşünüyorsun. ama abartmışsın yani. hem bi kere erkekler bir kız görünce kafasını yere eğmez burdan kaybettin bir kere. sokakta laf atan erkeklerin mantığı; "kız olsun da nefes alsın yeter"
ayrıca şu 2 resme bakarmısın? çok ufak değişikliklerle ne kadar büyük sonuca varılmış. saç boyanmış, şekillenmiş. tarz değişmiş. makyaj doğru yapılmış. ve sanırım burun estetiği yapılmış sadece. ama aradaki fark dağlar kadar.
Eki Görüntüle 475861
Eki Görüntüle 475865
resmdekş konu sahıbımı ?
evet o fotografdan nasil kurtulucam buarada???
bebegım muneye msj at sılınmesı ıcn
Çok güzel olmayabilirsin ama çirkin kavramına da girmiyorsun yani... Boşu boşuna konuda dolandığımı hissettim. Biraz özgüven... Herkes parmakla gösterilmek, iltifat almak, beğenilmek zorunda değil. Zaten etrafına bakarsan beğenilenlerin çoğu özellikle erkekler tarafından çok beğenilenler aşırı, rüküş, yapay, boyalı moyalı, orasını burasını açan tipler vs oluyor. O yüzden insanların güzellik kıstasına uymuyorsun diye özgüvenin kırılmasın. Gerçekten abartıyorsun. Çok iltifat alan insanlar gerçekten güzel mi sence? Eğer sence güzelseler onlar gibi ol. Belki öyle özgüvenin yerine gelir.
Çok güzel olmayabilirsin ama çirkin kavramına da girmiyorsun yani... Boşu boşuna konuda dolandığımı hissettim. Biraz özgüven... Herkes parmakla gösterilmek, iltifat almak, beğenilmek zorunda değil. Zaten etrafına bakarsan beğenilenlerin çoğu özellikle erkekler tarafından çok beğenilenler aşırı, rüküş, yapay, boyalı moyalı, orasını burasını açan tipler vs oluyor. O yüzden insanların güzellik kıstasına uymuyorsun diye özgüvenin kırılmasın. Gerçekten abartıyorsun. Çok iltifat alan insanlar gerçekten güzel mi sence? Eğer sence güzelseler onlar gibi ol. Belki öyle özgüvenin yerine gelir.
bende bakim yapiyorum cok yapiyorum fotodakinde belli degildir fondotensiz evden bile cikmam sacimi yapmadan cikmam dikkat ederim ama hala güzel ve mutlu hissetmiyorm :/
Ben oramı buramı açmıyorum, boyalıda değilim ama sevilmiştim ve seviliyorum da :) Bence o erkeğine göre değişiyor.
canım sana özelden msj atmıştım okudunmu? cvbını buraya yaz istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?