cirkinim:( mutsuzum:(

o fotoğraflarından birini koy o zaman o kadar şey söyledik sana dediğin gibimisin görelim utanalım dediklerimizden

Canım bizde görelim de yardımcı olalım sana bak başta hepimiz yardımcı olmak için yazdık kaçbin 11 bin kez görüntülenmiş ilgilenmiş sana yardımcı olmak için üzülmüştük ama sorun sandığın yanlarını görmediğimiz için kızmıştık bile..bende böyle sorunlar yaşamıştım ama aştım geldi geçti ben sana ark teklifide yolladım resimler için ..kozmatik.saç.makyaj ilgilenmeyi çok severim yardımcı olmak isterim.

Son düzenleme:
Inanirmisiniz saatlerdir konuyu okuyorum hemde cepten :)
Ozel albumu gormeden tam bisey diyemem ama gercekten cok cirkin bi kadin degilsin. Sadece biraz sacini basini giyim kusamini sekillendirmen gerek ve gercekten bolca ozguven lazim. Ben 26 ysindayim dislerim ayriktir benmde daha bi kac aydir tel var dislerimde duzeltriyorum ama kendimi cirkin gormedim hic dislerim guzel degil dye gulusumu saklamadim oyleki gulusumun cok guzel oldugunu bile duydum kac kere :) simdi dislerimde duzelince hic kapatmam agzimi :) kendine guven burda yazan arkadaslara kulak ver hersey hallolur

Albümünü görmek için arkadaşlık teklifi gönderdim. Kabul edecek misin?

bak işte şimdi de, arkadaş listem çoğalsın diye bu yola başvurdu...

ego tavan yapacak haa gayret haaa....

(( ben çok kötü biriyim ))

samimi olmam gerekirse,güzel bir kız değilsin,ama çirkin hiç değilsin.normal bir güzelliğe sahipsin.buna rağmen girdiğin psikolojiyi anlayamadım.çirkin kelimesinin anlamını biliyor musun?

Bakimalsizsin demek daha doğru olur anlın cok geniş kahkul attırsan daha hos görünür hem sacın hareketlenir sag yanağında yara izimi var ?

Son düzenleme:
yara yok yanaklarim öyle gözükiyo hep fondotende bile

Hmmm bana öyle geldi o zaman
Bakim bakim bakim başka yapılacak bir Sey yok senin icin hemen bir kuaföre git bence makyaj yap bide cilt bakımı cildin kötü görünüyor temizleme ve yayistici ürünler edin kendine ne bileyim çirkin degilsin bence neyi nasıl kullanacağını bilmiyor olabilirsin

konu sahıbının uzerıne gereksız yere gıdıldıgını dusunuyorum .elbette haklısınız

cırkın degıl ama ,ben sanmıyorum konu sahıbın ego sısırmek ıcın bu konuyu actıgını .

yani yok degıl cevremızde de cok var ,kendını hıc begenmeyen ınsanlar .

aslın da bı kusuru yoktur ama kendını hıc begenmeyen ınsanlar var .

kımısı psıkolojık olarak kendını begenmıyor ,kımısı ıse ozendıgı unlulerden dolayı ..

konu sahıbın ozendıgı bırı olabılır ,onun gıbı olmak ısteyebılır .

uglyduck ; canım fotografını sımdı gordum .ınan senı tesellı etmek ıcın soylemıyorum

cırkın degılsın .ama ıtıraf edebılırım kı bakımsızsın .kendını saldıgın ıcın kendıne bakmadıgın

ıcın halıyle kendını cırkın hıssedıyorsun .önce işe kendını sevmekle baslayacaksın .

sonra da kozmetıgın nımetlerınden yararlanacaksın ınan ben artık cırkın kızın olduguna

kesınlıkle ınanmıyorum .herkesın kendıne gore bı guzellıgı vardır .kımısı yaptıgı makyajla dıkkat ceker

kımısı sac rengıyle kımısı gıyım kusam tarzıyla .önemlı olan kendını sevmek kendıne bakmaktır .

sen kendını bızden daha cok bılırsın ,nasıl bı değişklik yaparsan senı tatmın eder ,sen bunu daha

cok ıyı bılırsın .mesela ben kendımden ornek vereyım ; eger ben uykumu almadıysam gune uykusuz basladıysam

ne yaparsam yapım kendımı o gun guzel bulmam .uykusuz oldugum da gozlerım kanlanır ve cıldım hastalıklı

gıbı sararır .bunu bıldıgım ıcın dıkkat ederım ben de kendıme .eger yarın benım ıcı onemlı bır gun ıse mutlaka

o aksam uykumu alırım ,alayım kı guzel olayım dımı ama

kendını tanı .nerenı begenmıyorsun onlara odaklan ve çözüm ara kendıne .

cıldının sıvılcelı oldugundan bahsetmıssın ,evet fotoda gordugum kadarıyla sıvılcelı ama makyajsız .

makyajla o cıldı ıstersen purussuzlestırebılırsın .kaldıkı senın sıvılcelerın de oyle kocaman sıvılce de degıl .

concealar fondoten ve de pudra rahat kapatır .kaşını kaş kalemı yada farla doldur .saç rengını

koyu renk sevıyor ısen koyu kestane ,acık ıstıyorsan bal tonları yapabılırsın .beyaz tenlı oldugun ıcın

koyu kestaneyı onerırım cok yakısacaktır .gıyım kusamında da bıraz degısıklık yaptın mı oldu bıttı ıste .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…