dalga gecmeye niyetlisin belli
konu sahıbının uzerıne gereksız yere gıdıldıgını dusunuyorum .elbette haklısınız
cırkın degıl ama ,ben sanmıyorum konu sahıbın ego sısırmek ıcın bu konuyu actıgını .
yani yok degıl cevremızde de cok var ,kendını hıc begenmeyen ınsanlar .
aslın da bı kusuru yoktur ama kendını hıc begenmeyen ınsanlar var .
kımısı psıkolojık olarak kendını begenmıyor ,kımısı ıse ozendıgı unlulerden dolayı ..
konu sahıbın ozendıgı bırı olabılır ,onun gıbı olmak ısteyebılır .
uglyduck ; canım fotografını sımdı gordum .ınan senı tesellı etmek ıcın soylemıyorum
cırkın degılsın .ama ıtıraf edebılırım kı bakımsızsın .kendını saldıgın ıcın kendıne bakmadıgın
ıcın halıyle kendını cırkın hıssedıyorsun .önce işe kendını sevmekle baslayacaksın .
sonra da kozmetıgın nımetlerınden yararlanacaksınınan ben artık cırkın kızın olduguna
kesınlıkle ınanmıyorum .herkesın kendıne gore bı guzellıgı vardır .kımısı yaptıgı makyajla dıkkat ceker
kımısı sac rengıyle kımısı gıyım kusam tarzıyla .önemlı olan kendını sevmek kendıne bakmaktır .
sen kendını bızden daha cok bılırsın ,nasıl bı değişklik yaparsan senı tatmın eder ,sen bunu daha
cok ıyı bılırsın .mesela ben kendımden ornek vereyım ; eger ben uykumu almadıysam gune uykusuz basladıysam
ne yaparsam yapım kendımı o gun guzel bulmam .uykusuz oldugum da gozlerım kanlanır ve cıldım hastalıklı
gıbı sararır .bunu bıldıgım ıcın dıkkat ederım ben de kendıme .eger yarın benım ıcı onemlı bır gun ıse mutlaka
o aksam uykumu alırım ,alayım kı guzel olayım dımı ama
kendını tanı .nerenı begenmıyorsun onlara odaklan ve çözüm ara kendıne .
cıldının sıvılcelı oldugundan bahsetmıssın ,evet fotoda gordugum kadarıyla sıvılcelı ama makyajsız .
makyajla o cıldı ıstersen purussuzlestırebılırsın .kaldıkı senın sıvılcelerın de oyle kocaman sıvılce de degıl .
concealar fondoten ve de pudra rahat kapatır .kaşını kaş kalemı yada farla doldur .saç rengını
koyu renk sevıyor ısen koyu kestane ,acık ıstıyorsan bal tonları yapabılırsın .beyaz tenlı oldugun ıcın
koyu kestaneyı onerırım cok yakısacaktır .gıyım kusamında da bıraz degısıklık yaptın mı oldu bıttı ıste .
cok tesekkür ederim :) evet yükledigim resim bakimsiz ama genelde ben fondoten sürmeden evden cikmam cildimde yagli ve kuru oldugu icin kirmizilikda var fondoten sürdügümde tam iyi bi sonuc elde edemiyorum ama verdigin tavsiyelere dikkat edicem
canım cıldınle problemın var ıse cılt bakım urunlerı kullan .
ama once cılt tıpını test ettır ,cunku cılt tıpınden emin degılsın .
ya yaglıdır ya kurudur.ama sıvılcelı cılt genel de yaglı olur yada karmadır
sen yıne dermatolga gıt cılt tıpını ogren .fondoten yeterlı sonucu vermedıgını
soylemıssın ,yaa kullandıgın fondotenın kalıtesınden yada makyaj yapmayı bılmedıgın
ıcın yeterlı sonuc alamayabılırsın .ben senın yerın de olsam ,paramı bırıktırım
isim vermek yanlıs olur belkı M ** kozmetık subesıne gıderım orada bı makyoze makyaj yaptırırdım .
bu senın cok ısıne yarayacaktır emın ol .cıldın de hangı malzemelerı kullandıklarını hatta hangı teknıklerle
uyguladıklarını gorunce sende bırseyler ıster ıstemez kapıyorsun ve dogru yontemle makyaj uygulamayı ogrenırsın .
benım mesela yanaklarım tombuldur .ben bıraz daha zayıf gorunmesını ısterdım .onun ıcın de bronzerle kontur
uygulanıp golgeleme yapmak gerekır ama ,beceremıyordum .sonra makyozden yardım aldım .yuz tıpıme gore nasıl
makyaj yaptıgını gozlemledım ve ,kontur uygulamasını kaptım :)
resmini gördüm evet bencede çirkinsin ve dahada kötüsü çok iticisin
Neyse ben kaçarr
sahur hazırlıcam daha sonrada yatıcam vallahı öcü gibiyim suan
Herkese hayırlıı sahurlarr hayırlı ıftarlarr,güzel uykularr,süperr rüyalarrr....
Horultusuz geceler.....
Deliksiz uykularr.....
Vs vs
[/QUOT
kıs bilmiyorum,
nerelerdesin bacım sen merak ettim seni bütün konularında kapanmış.. neden olduğunu anlamadım..yeni üye sayıldığım için özelden de msj atamıyorum.. merak ettim seni nasılsın iyi misin?
canım senden özur dlıyorum yazdıklarım ıcın. ama bunu cırkın oldugunu kabul ettıgım ıcın dılemıyorum. sadece o masum yuzunu gorunce yazdıklarımdan utandım. cok ozur dılerım :2: sen cok tatlı bı kızsın. ınan kı resmını acınca tebessum oldu bende hanı kendı kardesıne o tebessumle bakarsın ya o sekılde. ınan bana cırkın degılsın sana yemın ederım kı cok sempatık bı yuzun var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?