cirkinim:( mutsuzum:(

Sayfa 37 de var..
Çirkinim deyip deyip kendine haksızlık etme başına bir kaza falan gelir Allah korusun
şükret sahip olduklarına yahu güzelliklerine odaklan
kendine güven şaştım kaldım fotoyu görünce

dalga gecmeye niyetlisin belli

hanımefendi lütfen konuşmalarınızda "siz" kalıbını kullanırsanız...
memnun olurdum....

hoş sizden böylesi bekleyişe girdiğim için saçmaladığımı da fark ettim...

her ne ise, daha fazla konunuza yorum yapmayacağım. Rahat olabilirsiniz...

umarım gereken, psikolojik tedaviyi olur ve isyan yerine Yarada şükretmeyi tercih edersiniz..

cok tesekkür ederim :) evet yükledigim resim bakimsiz ama genelde ben fondoten sürmeden evden cikmam cildimde yagli ve kuru oldugu icin kirmizilikda var fondoten sürdügümde tam iyi bi sonuc elde edemiyorum ama verdigin tavsiyelere dikkat edicem

Bende kendimi yıllarca çok çirkin hissettim, hissettirildim bazen bazende senin yapmış olduğun gibi abarttım ama aslında çirkin değildim. Sadece kendimle fazla ilgilenmiyordum
o kadar. Çirkin kadın olduğuna bende inanmıyorum bakımla insan çok değişiyor. Eee biraz kendine yakışanı yapmaman için sebep ne? Sorun aslında çirkin olman değil özgüvensiz olman bence

canım cıldınle problemın var ıse cılt bakım urunlerı kullan .

ama once cılt tıpını test ettır ,cunku cılt tıpınden emin degılsın .

ya yaglıdır ya kurudur.ama sıvılcelı cılt genel de yaglı olur yada karmadır

sen yıne dermatolga gıt cılt tıpını ogren .fondoten yeterlı sonucu vermedıgını

soylemıssın ,yaa kullandıgın fondotenın kalıtesınden yada makyaj yapmayı bılmedıgın

ıcın yeterlı sonuc alamayabılırsın .ben senın yerın de olsam ,paramı bırıktırım

isim vermek yanlıs olur belkı M ** kozmetık subesıne gıderım orada bı makyoze makyaj yaptırırdım .

bu senın cok ısıne yarayacaktır emın ol .cıldın de hangı malzemelerı kullandıklarını hatta hangı teknıklerle

uyguladıklarını gorunce sende bırseyler ıster ıstemez kapıyorsun ve dogru yontemle makyaj uygulamayı ogrenırsın .

benım mesela yanaklarım tombuldur .ben bıraz daha zayıf gorunmesını ısterdım .onun ıcın de bronzerle kontur

uygulanıp golgeleme yapmak gerekır ama ,beceremıyordum .sonra makyozden yardım aldım .yuz tıpıme gore nasıl

makyaj yaptıgını gozlemledım ve ,kontur uygulamasını kaptım :)

sana özel mesaj göndermeye calisdim ama yeteri yorum yapmamisim :/ söyldigin markayi tahmin edebiliyorum bende kulaniyorum o markayi cildim karma t bölgesi yagli diger taraflar kuru bicok sey denedim suanda doktora basvurdum

Parayla makyaj yaptırman bile gerekmez.
Almanya'daymışsın.Gidersin büyük bir mağazanın makyaj reyonuna...Bana hangi allık gider,nasıl sürmeliyim dersin,sana gösterirler.
Her kozmetik markası,standında kendi uzmanını bulunduruyor.

Diğer resmini şimdi gördüm.Her görenin ıyy ne çirkin kız diyeceği bir kız asla değilsin.
O resimde,uykudan kalkmış gibi görünüyorsun.Bakımsız ve afedersin miskin bir görüntü var.
Ben senin yanlış bir enerji yaydığını düşünüyorum.
Daha bakımlı ve enerjik görünebilirsin.

Saçlarını koyu kahverengi yaptır ve mutlaka parlaklık verecek bakımlar uygula.Bademyağı bile olabilir.
Hafif yandan ayırıp,alnına düşecek perçem kestirebilirsin.Ama düz inen kahkül olmasın.Hafif yana doğru atabileceğin şekilde olsun.
Uzunluğu,çenenin biraz aşağısında,omuz hizasında olabilir.

Kaşlarındaki fazlalıkları aldırıp,açık yerleri iyi bir kaş kalemi ile doldurabilirsin.
Kaş kalemin çok koyu olmamalı ve ufak çizgiler halinde sürmelisin.
Böyle bir kalemle,2 kaş arasını da azıcık daha yaklaştırsan güzel olur.

Göz okşayan tatlı bir renkte parlatıcıyı her gün kullanabilirsin.Şeftali veya şeker pembe şeffaf parlatıcı olabilir.
Giyimde de renklerden faydalan.Tenine uyacak,pembelik katacak hoş renkler tercih et.Giysideki renk,tene yansır.Ara tonlardan kaçınmanı öneririm.

uglyduck arkadaslık ıstegı yolladım sana resımlerını gorunce yanılıp yanılmadıgımı anlıcam ve özür dıleyecegım haklıysan

Mesela elinmi yok bacağınmı yok veya kansermisin?
Nerden varabildin böyle bi yargıya.
İnsanlar Allah ın verdiği sağlığa şükretmek yerine neden böyle saçmalıklarla uğraşır.
Sen gönlünü güzelleştirmeye çalış önce ki o güzellik dışına yasısın.
Ben her yerinden iyilikler sevaplar fışkıran birinin çirkin olduğunu hiç görmedim..
Önce bu çirkin düşünceni değiştirmelisin güzelleşmek için..
Şükretmeyi bilmelisin.
Tek bir saçının teline bile şükretmelisin.
Bilmezmisinki Allah bizi herşeyimizle mükemmel yaratmış..
Lütfen kendine gel.
Allah ın yarattığı hiçbir varlık çirkin olamaz.
Asıl çirkin olan düşüncelerdir..Ve bunlar dünyayı bile çirkinleştirir.

bence bi insanın yüzüne çirkinsin demek inandırıcı gelmıyor olsa bile aşşalık kompleksınden diye düşünuyorum.Bencede çirkin kadın yoktur kendıne guvenen kadın vardır.
Resim nerede bende görmek istıyorum .s

resmini göremedm dha ama bncede halıne şükretmelısın kötu anlaşlmasın ama yüz naklı yaptıranlara bak bi nasl yaşamşlar hayatlarını 3 yaşnda yanmş yuzu ve 30 sne belkıde öle yaşamş Allah herkese güzellik vermiştr

Simdi gordum bende resmini arkadaslara katiliyorum sadece bakimsizsin ki bende bakimsiz oldugumda kendimi iyi hissetmem. Forumu incele iste kendine uygun maskeleri kremleri bul cildin duzelsin biraz isilti kazansin saclarini kahkul mustesem olacaktir biraz tak taksitir bak nasil iyi hissedecksin kendini

canım senden özur dlıyorum yazdıklarım ıcın. ama bunu cırkın oldugunu kabul ettıgım ıcın dılemıyorum. sadece o masum yuzunu gorunce yazdıklarımdan utandım. cok ozur dılerım :2: sen cok tatlı bı kızsın. ınan kı resmını acınca tebessum oldu bende hanı kendı kardesıne o tebessumle bakarsın ya o sekılde. ınan bana cırkın degılsın sana yemın ederım kı cok sempatık bı yuzun var

huyunuz,ahlakınız,davranışlarınız çirkinse,isterseniz dünya güzeli olun çirkin olarak yansırsınız insanlara..resminizi gördüm çirkin asla değilsiniz,inşallah huyunuzda güzeldir.

fiziki güzelliğe sahip olmadığını düşünüyorsan (ki artıköyle bişey kalmadı ..)
akademik hayatta başarılı olmanızı tavsiye ederim ben çok afet bayanlar tanıdım düşünebilme yeteneklerini geliştirmedikleri için o güzellikleri zerre işe yarasın

Resmi görünce böyle oldum. Uzaylı falan gibiyim, diyince öyle birini göreceğim sandım.
Açıkçası kendine büyük haksızlık ettiğini düşünüyorum, çirkinim çirkinim diyerek.
Arkadaşlar yazmış zaten, bende bakım bakım bakım diyorum.
Veee sen kendini güzel hissedersen emin ol başkalarıda öyle görür..

:S cok sasirdim yazdiklarina tesekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…