cirkinim:( mutsuzum:(

Nasıl bir yüzün var ? Nasıl bir vücudun var ? Ten rengin , göz rengin, saç rengin ?
Burnun mu çok büyük, çenen mi garip, gözlerin mi çok kötü ? Neren çirkin.?
Neyinle dalga geçiyorlar ki ?

yüzüm uzun hatta hickimsede görmedigim cok uzun bir anlim var uzayli gibi :/ vucudum normal buara kilo aldim vermeye calisiyorum beyaz tenliyim ela göz sac rengim kahverengi
burnum kücük normal yani gözlerim sis gibi duruyo iste yüzümle dalga geciyorlar cirkinim diye yanaklarim sekilsiz cenem kücük yüz seklim cok garip

Anlattıklarına bakılırsa, abarttıgın kadar kötü bir görünümün yok bence.
yüzün uzunsa kahkül kestir, böyle alnın ve kafanda ufak görünür. Göz altların şişse krem kullan, fondöten sür. Bu kadar zor şeyler değil tatlım
He bunları yapmasan bile yüreğinin güzelliği yeter :)

yüzünün uzunluğunu allık ve saç kesim şekliyle dengeleyebilirsin, aynı şekilde alnının genişliğini de

gözünün iriliğini göz kalemiyle küçültebilirsin mesela ağzın küçükse dikkat çekici bir rujla dikkati dudaklara çekerek alnının genişliğini geri plana atabilirsin

alnın genişe kesinlikle kahkul kestir. insanı olduğundan daha farklı gösteriyor kahkul emin olabilirsin canım...

saç rengini değiştirebilirsin ela göz ve siyah saç çok hoş olur.
onun dışında dikkati çenenden uzaklaştırmak istiyosan göz makyajına dikkat et.
insanlar yüzüne baktığında gözlerini görsünler. zaten kahkül kestirmen gözlerini iyice ortaya çıkarır.

her şeyden önemlisi moralini yüksek tut ve kendine güven.

Son düzenleme:
senin neren cirkin allah aşkına resmini gördüm cok güzelsin sen cirkinsen ben ölim ya kendine dertmi arıyosun gülüm sen

senin güzellik tavsiyesine ihtiyacın yok psikolog tavsiyesine ihtiyacın var bence. zira hiç de çirkin değilsin ama kendini buna inandırmışsın.

eğer güzel misin değil misin bunu öğrenmek için açtıysan konuyu çok üzücü insanları boşu boşuna uğraştırıyorsun.gerçekten çirkin olduğuna inandırdıysan kendini acil psikoloğa git. hiç de anlattığın gibi değilsin yüzün aşırı uzun değil alnın aşırı geniş değil çenen yamuk değil. metroda otururken karşımdakiler gözlerini kaçırıyor herkese baıyorlar bana bakmıyorlar vs bunlar tamamen psikolojik kendi inandırman bir dönem vardı bende de ordan biliyorum tabi daha hafif düzeyde yanımdan geçen insanların benim hakkımda konuştuklarını falan düşünürdüm saçmalık oysaki ben attım sen de atarsın bu düşünceleri kafandan umarım güzel bir tedaviyle.

ayrıca kafana güzelliğin tanımını yerleştirme yok öyle bir şey yerine göre kemerli burun çok güzel durur uzun yüz çok güzel durur mesela alessandra ambrosio sivri çene ayrı bir hava katar kalıplara bağlı kalırsan mutsuz olursun kendini hırpalarsın

ya deli misin nesin, ne güzel kızsın işte. bi de resimdeki kız hiç de özgüvensiz değil senin gibi? çok iyi mi gizliyosun anlamadım ki...

İnsanların tavırlarından dolayı kendini öyle hissetmişsin. Şimdiye kadar hiç sevgilin de olmadığı için kendini öyle olduğuna inandırmışsın. Ama çirkin değilsin. Ayrıca sevgilin de olur, üzülme. Yaşın genç daha.

güzelim.. mutsuzum :) hiç adam gibi bir ilişkim olmadı, doğru düzgün sevenim olmadı :)
güzellikle mutluluğun ya da sevilmenin zerre alakası varsa ben de hiçbir şey öğrenememişim demektir 22 yıllık hayatımda.
özgüvenli ol sadece. başka artılarını ön plana çıkar. insanlar senin özgüvenli olup olmadığını hissediyor emin olabilirsin. ve ona göre davranıyor, özgüvensiz biri kimseye çekici gelmiyor.
bizim bölümde bir kız vardı. nadir bulunacak güzellikteydi. ama hiçbir erkeğin suratına baktığı yoktu. çünkü yürüyüşünden tut elini kolunu atışına kadra özgüvensizlik örneğiydi kız. ondan çok daha az güzel kızlarla ilgilendi hep erkekler.
"ben çirkinim"i geçiriyorsan sürekli aklından, insanlar da bunu hisseder ve böyle bir algıları oluşur ister istemez. onlar da öyle düşünür.
laf salatası diyeceksin belki ama bu dediklerimi unutmamanı tavsiye ederim.

Son düzenleme:
yaaa sana aşkolsun ne diyeyim ki sen de çirkinsen artık...!!!! bence gayet hoş bi bayansın ama daha önceki cevabımda bahsettiğim kendine güven eksikliği var sende ve olduğu gibi duruşuna yansımış... azıcık dik dur, başın havada, gözlerin ileriye baksın... bence seninki çocukluktan kalma bi travma ve kendini çirkin olduğuna öyle inandırmışsın ki etrafındakiler de seni öyle görüyo... daha önce de söyledimm tekrar söylüyorum sen güzel olduğunu düşündükçe, kendini artılarınla eksilerinle sevmeye başladıkça inan bu etrafına yansıyacak ve sana bakışları değişecek...
yaaaa mesela var ya sen benim burnumu bi gör koskocammaaaaannnnn eskiden ne takardım estetik bile düşündüm, burun bu saklayamıyosun da millet nasıl dalga geçerdi nasıl üzülürdüm anlatamam ama sonra sonra kendimi sevmeye başladıkça burnum gözüme batmamaya başladı hatta çoğu insandan evet biraz büyük ama bence şekli güzel gibi şeyler duymaya başladım haa hala dalga geçenler var ama pis bi şekilde yapmıyolar ya da ben öyle algılamıyorum bilemiyorum ama onlarla birlikte ben de gülüyüroum geçiyorum... herşey kesinlikle ve kesinlikle sen de bitiyo....

hakli olabilirsin :/ artik bu konuyu bazen bile düsünmiyorum düsünmek istemiyorm
ne yapicagimi gercekten bilmiyorm:/

çirkin değilmişsin.... bence bi uzmandan yardım al. sen kendini çirkin olduğuna inandırmışsın.

Son düzenleme:
bir kiz arkadasimda vardi o geldi aklima fena sayilmazdi ama durmadan ben cirgindim derdi tabi bizde hayir guzelsin vs derdik zamanla anladikki egosu nu tatmin ettiriyordu ....belki sendede oyle bir takintimi var acaba ??..

canım koyduğun resme ve yazdıklarına inanamadım. küçücük burun , pürüzsüz cilt, çok güzel dudaklar. alnın geniş mi diye baktım değil ya saçların da çok güzel kendini değiştireceğin bir şey bile yok.. herkes çirkin diyomuş falan filan yok allahaşkına olur mu ya

tatlım hoş bir kızsın bence
belki giyimini değiştirirsen farklı
renkleri tarzları denersen kendine güvenin gelebilir

Cnm benim lisede sınıf arkadaşım vardı aynı senin problemindendi.. çenesi hatta hiç yoktu bile yanakları eğri ve şiş duruyordu... Bu vakte kadar erkek arkadaşları tarafından çok terkedildi.. bi ortak arkadaş vasıtasıyla biriyle tanışıyordu ve çocuk onunla buluşunca ona sms atıyordu senle arkadaş kalalım diye ve hiç erkek arkadaşı olmuyordu doğru düzgün... ama o öyle pozitif biriydi ki ... Kaç yıldr estetik oluyor ve yaklaşık 1 yıldr neredeyse düzeldi arkadaşmın yüzü.. tabi tam olarak düzelmedi ama büyük ölçüde değişti... şu an nişanlı yakında düğünü olacak... saçlarını öyle güzel bi renk yapmş ki fiziğide öyle güzel ki yüzüde bayağı düzeldi ve şu an hiç bi problemi yok.... sanırım ameliyatlar için o kadarda uçuk rakamlar ödemedi devlet hastanesinde oldu sanırsam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…