Nasıl bir yüzün var ? Nasıl bir vücudun var ? Ten rengin , göz rengin, saç rengin ?
Burnun mu çok büyük, çenen mi garip, gözlerin mi çok kötü ? Neren çirkin.?
Neyinle dalga geçiyorlar ki ?
yüzüm uzun hatta hickimsede görmedigim cok uzun bir anlim var uzayli gibi :/ vucudum normal buara kilo aldim vermeye calisiyorum beyaz tenliyim ela göz sac rengim kahverengi
burnum kücük normal yani gözlerim sis gibi duruyo iste yüzümle dalga geciyorlar cirkinim diye yanaklarim sekilsiz cenem kücük yüz seklim cok garip
foto koysaydin sana biraz tavsiye verirdik ise yarardi belki
tavsiyeleriniz icin cok tesekkürler arkadaslar mutlu oluyorum
kahkül kesdirmisdim ama saclarim cok cabuk yaglandigi icin hemen bozuluyordu sekli ve pek sevmedim
suanda perma yaptirdim fotograf 3 ay öncesinden
http://img716.imageshack.us/img716/230/uglytw.jpg
yaaa sana aşkolsun ne diyeyim ki sen de çirkinsen artık...!!!! bence gayet hoş bi bayansın ama daha önceki cevabımda bahsettiğim kendine güven eksikliği var sende ve olduğu gibi duruşuna yansımış... azıcık dik dur, başın havada, gözlerin ileriye baksın... bence seninki çocukluktan kalma bi travma ve kendini çirkin olduğuna öyle inandırmışsın ki etrafındakiler de seni öyle görüyo... daha önce de söyledimm tekrar söylüyorum sen güzel olduğunu düşündükçe, kendini artılarınla eksilerinle sevmeye başladıkça inan bu etrafına yansıyacak ve sana bakışları değişecek...
yaaaa mesela var ya sen benim burnumu bi gör koskocammaaaaannnnn eskiden ne takardım estetik bile düşündüm, burun bu saklayamıyosun da millet nasıl dalga geçerdi nasıl üzülürdüm anlatamam ama sonra sonra kendimi sevmeye başladıkça burnum gözüme batmamaya başladı hatta çoğu insandan evet biraz büyük ama bence şekli güzel gibi şeyler duymaya başladım haa hala dalga geçenler var ama pis bi şekilde yapmıyolar ya da ben öyle algılamıyorum bilemiyorum ama onlarla birlikte ben de gülüyüroum geçiyorum... herşey kesinlikle ve kesinlikle sen de bitiyo....
tavsiyeleriniz icin cok tesekkürler arkadaslar mutlu oluyorum
kahkül kesdirmisdim ama saclarim cok cabuk yaglandigi icin hemen bozuluyordu sekli ve pek sevmedim
suanda perma yaptirdim fotograf 3 ay öncesinden
http://img716.imageshack.us/img716/230/uglytw.jpg
mesajlariniz icin tesekkürler arkadaslar
bazilari abartigimi düsünebilir ama öyle degil beni belki anliyamazsiniz abartigimi düsünenler
ama mübarek gün yemin ederim hergün yasiyorum bunu artik disariya bile cikmiyorum
hergün okulda cirkinligimle ilgili laflar duyuyordum dalga geciyorlardi tek sinif olsa neyse
yolda bile erkekler yüzüme bakmio hemen basini cevirio metroda karsimda bir erkek otursun hemen basini alta egiyor
arada kizlardan erkeklerden bile laf duyuyorum arkadaslarla disariya ciksak onlara bakan gülümseyen oluyo benimle ilgilenen yok
benim sorunum yüzümden fotoraf bile cekmiyorum yillardir güncel fotografim bile yok cenem cok kücük bicimsiz sag yanagim eyri gibi ve digerinden sis
bakim konusuna gelirsek kendime cok bakiyorum saclarim hergün yapili makyaj yapiyorum kiyafetlerime özen gösteriyorum ama yine fayda yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?