- 12 Ağustos 2013
- 8.601
- 5.099
- 248
- Konu Sahibi depresif insan
-
Evet zatenn değişik şeyler yapma konusunda karar aldımm Kıyafet tarzım konusunda özgüvenim var Hele şükür bı konu da var
Onun çok etkisi var.
Giyimine dşkkat et dik yürü bak nasıl farklı geliyorsun.
Ama başta denilen şey 'Sana bi haller oldu hayırdıırrr'deniliyor
Ayşşş nii güzel gızsın
dünden beri sana mı laf anlatıyoruz ya....
pffff...bende baya orantısız bişey bekliyordum...yürü git kız işine,bildiğin fıstıksın ayol deli!
eğer profil fotoğrafındaki sensen bence çok güzelsin
Bahsi geçen kadınRachel Weiss olmayan ' yazmışş :/
Ben pek beğenmedim. Haklısınız çirkinsiniz ama yapacak birşey yok , değiştiremezsiniz kendinizi. Estetik şart. O da doğal olmaz ki..
Yengeçlik var mı burcunda yükseleninde ay burcunda falan ?
Estetik yaptırsam neyi değiştirceğimi bilmıyorumkı kafamıı değiştircem komple
seni beğenen bir erkek arkadaş-sevgili vs. edinmelisinSırf bu konuyu açabılmek için daha az önce üye oldum. Ben daha çok genç bi kızım bir türlü kendimi beğenemiyorum insanlar bana güzelsin dediğinde bile teselli oldugunu düşünüp rahatsız oluyorum Allah'ıma şükür elim gözüm yerinde ama bi türlü kendi içimde çirkin olmadığımı kabullenemıyorum bu his o kadar kötü ki bütün hayat enerjinizi alıyo. En önemli sorun aslında bu değil. Asıl derdim mesela bi sahile kafeye gittiğimde ordaki akranlarım olan kızlar falan oldugunda kendimi yetersiz hissediyorum o his beni öldürüyor Lütfen bana bi teselli verin ne yapmalıyım nasıl geçirmeliyim bu hissi
Ay unuttum bu mesajımı. Tamamen latife yaptım. Guzel bir yüzünüz var maşaallah.
Böyle duşunceleriniz için evet gerçekten terapi iyi gelecektir size.
Özgüven önemlidir hayatın her noktasında.
Ve ayrıca şükür etmelisiniz gören duyan organlarınıza. Bu sıkıcı bir öğüttür ancak doğru olan budur.
seni beğenen bir erkek arkadaş-sevgili vs. edinmelisin
belki güzellik algında bir sorun vardır. mesela nasıl kişileri beğenirsin sen nasılsın bunları düşün kendin sorununu bulursun benceVar 2 yıldırr o çok beğendiğini soyluyo ama zaten sorun benım begenmemem :/
belki güzellik algında bir sorun vardır. mesela nasıl kişileri beğenirsin sen nasılsın bunları düşün kendin sorununu bulursun bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?