Çirkinimmm !!!!

Evet işte profildekii

Asla cirkin degilsin bir kere. Saclar, kaslar, burun gayet yerinde. Hos bir kizsin. Güzel bulmasam hic yorum yazmazdim.
Bir cok erkegin dönüp bakabilecegi bir kizsin bir kere, dikkat cekiyorsun.

Ama ahlak insandaki en önemli degerdir. Ne güzeller var, tanidikca tiksindigin. Ikisi bir arada varsa tadindan yenmez :)
Hersey fiziksel güzellik degil, simdi cok gencsin zamanla bunuda anlayacaksin. Mutlu ol hep, kendini sev.
Neden kendini cirkin buldugunu arastir, bence altinda baska nedenlerde yatiyor olabilir. Bilincaltinda yani.

Evet zaten terapi düşündüm bunun için çok teşekkür ederim ama siz bunları yazdıgınızda bıle kotu hissediyorum o kadar inandırmışımkı başkası guzel diyince kotu oluyorum inanasım gelmıyo

Bak doğru söyle, konuyu insanların sana güzelsin dediğini okumak için mi açtın? İtiraf et kızmıcaz valla

Değilse, cidden kendini çirkin hissediyorsan ve bu durumu aşamıyorsan, basit bir terapiyle bu durum çözülür..
Özgüven meditasyon telkin cdleri falan var, ama biraz araştırıp dinlemen lazım, onlar işe yarayabilir..

Eft tekniğini araştır, faydalı bir yöntemdir bu tip konularda..

Bir de düzgün biri sana aşık olursa, bomba gibi kendine gelirsin

Ha bu arada ben de ergenliğimden beri bacaklarıma takıntılıyım..Vay efendim kalın da kalın..Millete göre kaslı, evet kalın ama öyle şişko değil..Eski voleybolcuyum, haliyle yerleşmiş bi kas kütlem var..Ama bana göre benden kalın bacak yok..

Ayy ne feci bi durum, aşamadım..Gittim bacaklardan yağ aldırdım hala aşamadım
En sonunda gerdiricem o olucak

E

Evet sonunda korktugum oldu başlarda okursanız resim koymak istememiştim cesaretim yok demiştim ama asıl şey burda insanlar kırmamak için veya dürüstçe güzelsin dediklerinde ben kötu hissedicem diğer insanlar güzelsin desinler diye açmış dicekler diye korktum çunku oyle anlaşılabilicek bir şey bu duruma musait yani bana gerçek hayatta da diyolar bilerek yapıyon dımı dıye bı turlu kımseyı ınandıramadım bu yuzden zaten kımseye açmıyorum artık gerçek hayatta kımseye açamadıgım için buraaya açtım

Hahahah yapmayın tam tersi bende kaslı olsun isterdim bana gonderın onu siz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…