Çirkinimmm !!!!

değiştiremeyeceğin şeylerle ilgili kendinle barışmayı öğren. örneğin göz altını değiştiremezsin bu sensin, koltuk altını da.
tüylerinden lazer epilasyona gidip 18 yaşını doldurduktan sonra kurtulursun.. boyun için topuklu giyersin ama kısa boylu olmak kötü birşey değil uzun olup biçimsiz olmak daha kötü olurdu.
oun dışında hep bakımlı ol vücuduna kendine iyi bak, yaşına uygun giyin zaten güzel görünürsün. hepimiz de adriana lima değiliz ki yani. elinde kolunda sakatlık yok diye şükret öyle olsa ne yapacaktın? yeterki vücudum tam olsun da güzel olmasam diye dua ederdin

Allah herkese farklı bir fizik vermiş..
sağlığına Şükret kendinle barışık ol ..

Yüklüyorum bir süre kalsın artık napalım :/
Kaç yasindasin canım sen
kara kas kara göz daha ne istiyorsun ne güzel kizsin işte
saçların da güzelmis bak o saçlar ne kadar önemli sen biliyor musun
gördün mu hiç buradaki konuları
sade Ve dogalsin ve bunlar seni çirkin yapmamış
benim düşüncem gayet güzel bir kiszin

18 olucam teşekkür ederim bende kendi içimdeki o hissi atıcağıma inanıyorum

gayet güzelsin. Dudaklar köfte, kaşlar Allah vergisi, burun desen kemersiz, saclarin da çok guzel. Yüz hatların daha oturacak ayrıca. Çirkinim deme kendine haksızlık etme.

Çirkine çirkin derim bak.Ama fotoğraftaki sensen,bildiğin güzelsin be deli misin sen Özellikle dudaklarına bayıldım kııııız Bişe dicem şey yap,hafif makyaj filan yap süslen yani.O zaman iyi hissedersin bence kendini.Çünkü bildiğin güzelsin,bence sen bakıma girersen kendinle ilgili bu düşüncelerinde kalmaz.İhtiyacın olduğundan değil,kendini farklı görmek seninde hoşuna gidiceği için söylüyorum.Deli deli yapmayalım kendimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…