- Konu Sahibi depresif insan
-
Aslında derdim erkekler falan değil . 2 yıllık hiç ayrılmadan devam eden ciddi bi ilişkim var sevgilim beni beğendiğini söylüyo ama sorun zaten benım beğenmemem bi türlü inandıramıyorum kusurlarımı düşünüp duruyorum mesela göz altı koyuluklarım (genetik) kolumdaki tavuk derisi görünümü (keratosis pilaris hastalığı deniliyo) tüylerim ( aslında benden çok daha kotulerını gordum ama ben tüy konusunda fazla takıntılıyım çok sert olmasalarda her yerde olmaları benı deli ediyor ) boyumun kısa olması ve daha bir çok şey
YükleFotograf yukleyeceğim ama buraya yuklemek ıstemıyorum profıl olarak yukleyıp sonra tekrar silicem eğer yükle dersenizzz ??
Belli bir saat ver o saatte yükle kaldırAma sonra kaldıracağım için şimdi yüklediğimde çoğunuzun bakmasını istiyorum ama suan yukleyeceğimden haberleri yok
Ama sonra kaldıracağım için şimdi yüklediğimde çoğunuzun bakmasını istiyorum ama suan yukleyeceğimden haberleri yok
Belli bir saat ver o saatte yükle kaldır
o saat de ileri bir saat olsun
benim var yeterli boşber onları hahah : )
Bekliyoruz :)Yüklüyorum bir süre kalsın artık napalım :/
Ben çirkinlik göremiyorum. :)Yüklüyorum bir süre kalsın artık napalım :/
Kaç yasindasin canım senYüklüyorum bir süre kalsın artık napalım :/
Kaç yasindasin canım sen
kara kas kara göz daha ne istiyorsun ne güzel kizsin işte
saçların da güzelgüzelmis bak o saçlar ne kadar önemli sen biliyor musun
gördün mü hoc buradaki konuları
sade Ve dogalsin ve bunlar seni çirkin yapmamış
benim düşüncem gayet güzel bir kiszin
Kesinlikle yasinin da etkisi var18 olucam teşekkür ederim bende kendi içimdeki o hissi atıcağıma inanıyorum
gayet güzelsin. Dudaklar köfte, kaşlar Allah vergisi, burun desen kemersiz, saclarin da çok guzel. Yüz hatların daha oturacak ayrıca. Çirkinim deme kendine haksızlık etme.
gayet güzelsin. Dudaklar köfte, kaşlar Allah vergisi, burun desen kemersiz, saclarin da çok guzel. Yüz hatların daha oturacak ayrıca. Çirkinim deme kendine haksızlık etme.
iyi deee sen çirkin değilsin ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?