- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
- Konu Sahibi depresif insan
-
helal vallaaaa .
ama bende şu konuşmasıyla karakteriyle sevimliliğiyle herkesi kendine sevdiren
cici bi hatun olmak isterdim ama yok !
güzel olduğum kadar uyuzumdur . eşim hep diyor yüzün kadar huyun güzel olsa diye
imrendim kadına . böyle olmak lazım
Uyuzluk yapınca eline ne geçiyor ki?
Ben de güzel olduğum kadar uysalım, kedi gibiyim. Hıh...
Sırf bu konuyu açabılmek için daha az önce üye oldum. Ben daha çok genç bi kızım bir türlü kendimi beğenemiyorum insanlar bana güzelsin dediğinde bile teselli oldugunu düşünüp rahatsız oluyorum Allah'ıma şükür elim gözüm yerinde ama bi türlü kendi içimde çirkin olmadığımı kabullenemıyorum bu his o kadar kötü ki bütün hayat enerjinizi alıyo. En önemli sorun aslında bu değil. Asıl derdim mesela bi sahile kafeye gittiğimde ordaki akranlarım olan kızlar falan oldugunda kendimi yetersiz hissediyorum o his beni öldürüyor Lütfen bana bi teselli verin ne yapmalıyım nasıl geçirmeliyim bu hissi
bence çirkin değilsin çirkin olsan bu kadar özgüvensiz olmazdın
Bir yere gittiğinde başka kızların gölgesinde kaldıgını düşünmeye varana kadar daha önemli şeylere kafa yorardın
Güzelsindir belki de ,,genelde güzellerin özgüveni olmaz
Kendini çok güzel sananların olur
miss senin yorumlara bitiyorum ya her eve lazımsınUfaklik, mutlu olmadiktan sonra guzellik cirkinlik onemli degil. Hatta guzellik insana batiyor bir noktadan sonra, siradan tipli kadinlar mutluyken ben nasil bu hale geldim diye. Medya, TV, toplum bir sekilde beynime sokmuslar guzeller sonsuza kadar mutlu olur diye, yalanmis.
Guzelim demeyi tercih edecegine mutluyum demeyi tercih et derim. Dileyeceksen mutlu olmayi dile, guzel olmayi salla.
Ote yandan guzel olmak abartildigi kadar zor degil. Erkekler bizim kadar detayci bakmiyor olaya toplama bakiyorlar, saclarini guzel yaptiysan, giysin guzelse, hos da kokuyorsan erkeklere guzel geliyorsun zaten.
Spor yap, vucudunu bicimli tut, saclarina bak, cildinin guzel olmasi icin duzgun ve saglikli beslen. Gerisi cila zaten, makyajdi, boyaydi, giysiydi derken. Tuvali guzel tut, boyayi sonra atarsin:)
Ben cirkin , gudubet oldugunu sanmiyorum:)) Olsan olsan siradansindir, bakimla, guzel giyinmekle, top model kivamina gelecek potansiyelin var yani sikma canini :)))
Nereni beğenmiyorsun, saçın bir kuaföre bakar, yüzünde sivilce vb sıkıntılar var ise makyaj ile kolayca halledebilirsin, kilolu isen diyet yap ne bilim burnunu beğenmiyorsan estetiğe başvurabilirsin.
Herşeyin çaresi var, öncelikle sağlıklı olduğuna şükredebilir sonra kendini nasıl daha mutlu ve özgüvenli hissedeceksen bunlara yönelebilirsin.
Saçım düz uzun ama kırıklar var tabi yüzümde de sivilce falan yok ama göz altı koyuluklarım var kilolu değilim tam aksine zayıfım ama mesela tüylerimi kolum da ki izleri boyumun kısa olması vb. şeyleri kafama takıyorum dediğim gibi sorunum özgüven eksikliği kendımı yetersiz hissetmek
Özgüven zamanla gelişen bir şey. Dolayısıyla zamanlı vücudunu yüzünğ saçını kullanmayı öğrenip bu paranoyadan kurtulacaksın. Ama sana bir şey söyleyim güzel olmayı değil mutlu olmayı iste. Hayatta öyle dertler barki güzelliğin beş para etmiyor kimse sana güzelsin diyede acımıyor. Hata güzel olmak iyi ve mutlu bir evliliğin teminatıda değil. Şans iste huzur iste mutluluk iste güzelliğin en fazla 30 sene ömrü var.
Özgüven zamanla gelişen bir şey. Dolayısıyla zamanlı vücudunu yüzünğ saçını kullanmayı öğrenip bu paranoyadan kurtulacaksın. Ama sana bir şey söyleyim güzel olmayı değil mutlu olmayı iste. Hayatta öyle dertler barki güzelliğin beş para etmiyor kimse sana güzelsin diyede acımıyor. Hata güzel olmak iyi ve mutlu bir evliliğin teminatıda değil. Şans iste huzur iste mutluluk iste güzelliğin en fazla 30 sene ömrü var.
göz altı morluklarına ve kollarındakı lekelere ceviz yağı sür
arada bır de elma sırkesi sür cicim
boyunu boşver topuklu giyiver artık spor ayakkabılar bile topuklu
tüylerini alıyosundur herhalde dert edicek bır sey yok
Kesinlikle sonra yaşlanmaya başlayan bir beden ve mutsuzluklarınla başbaşa... Tabi her güzel şanssız olacak diye bir şey yok ama mutluluk huzur ve şans güzellikten daha önemli. Kaldıki bir hastalık etiyor tüm güzellikleri silmeye. Günler içinde sahip olduğun her şeyi kaybedebiliyorsun.ne güzel anlatmışsın mutlu olmaya yetmıyor güzellik
hatta daha da mutsuz olanlar güzeller
Cirkin olmadigina her seyimle iddiaya girerim.cunku hayatimda hic cirkinim diyen cirkin kadin gormedim
kendini cirkin hissediyorsan sacini makyajini giyim tarzini degistir biraz, ama en onemlisi kendini sev, kendini seven her kadin kendini begenir
Kesinlikle sonra yaşlanmaya başlayan bir beden ve mutsuzluklarınla başbaşa... Tabi her güzel şanssız olacak diye bir şey yok ama mutluluk huzur ve şans güzellikten daha önemli. Kaldıki bir hastalık etiyor tüm güzellikleri silmeye. Günler içinde sahip olduğun her şeyi kaybedebiliyorsun.
O zaman fiziksel görünümünden çok kişisel gelişimin üzerinde durmalısın. Özgüvenin geliştikçe o his geçecek zaten. Özgüvenin olmadan dünyanın en güzel kızıda olsan yetersiz hissedersin.Evet şöyle düşününce çok çok haklısınız ama bende o hissi engellemek istiyorum çunku benı yoruyo enerjımı alıyo çevremde kız görmek ıstemıyorum resmen bı ınsanın kendını yetersız hıssetmesı de zaten ınsanı mutsuz etmeye yetıyo
Çok teşekkürler denicem , evet tabı alıyorum ama tüy konusunda takıntılıyım en ufak gormeye tahammul edemıyorum sorun her yerımde olması evet çok göze batmıyo inceler vucudumdakıler yani göbektekiler falan kıl değil ince tüy şeklinde ben her yerıme ağda mı surucem
Çokk teşekkür ederim desteğiniz için
ay sanki 24 saat göbeğin acık gezıyorsun
sen ozel bolgelerınle kol altını yuzunu falan temız tut yeterlı yahu =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?