Çirkinimmm !!!!

Bilmiyorum teselli olacak mi ama ben guzelim lakin hayatim b.k gibi. Guzellik hayatta mutluluk demek degil.

Ne sen sor, ne ben soyleyeyim, ama lafima inan.
Sende bendensin.. Kucukken hep bana sen cok guzelsin Allah cirkin sansi versin sana derlerdi olmadi.. O yuzden bunu ogrendim guzellik hic onemli degilmis! Etrafima bakiyorum nedense en cirkin kizlar en mutlu olanlar bir dedigi iki edilmeyen prenses muamelesi goruyorlar, cok sosyaller, ozguven sahibi ve kendilerini dunyanin merkeziymis gibi hissediyorlar. Cok sukur esimle ilgili bi sorunum yok ama bugunlere gelene kadar cok yiprandim.

Konu sahibi: Guzellik mutlu etmez inan bana.. Ozguven sorunun var sanirim onu duzeltmelisin ondan sonra hersey daha guzel olacaktir senin icin inan bana..

benim gözlerim şaşı ama güzelim, nolcak

En sanssiz benim be aranizda!! Bu devirde ya guzel olacaksin bi seyler olsun ya da cirkin olcaksi n ki sansin olsun... Benim gibi ne cirkin ne guzel olanlar ne yapacak? Takmayin bunlari bu kadar...

En sanssiz benim be aranizda!! Bu devirde ya guzel olacaksin bi seyler olsun ya da cirkin olcaksi n ki sansin olsun... Benim gibi ne cirkin ne guzel olanlar ne yapacak? Takmayin bunlari bu kadar...

yaa tabi tabi =) resimdeki sensen güzelsin nolucak
ay ben de bugün herkese iltifat ettim
ee hergün aynada kendime ediyorum biraz da başka güzellere ediyim diye düşündüm

ergenlikten gelen mutasyonum sonucu çirkin kalanlardanım napalım ölek mi bahtın güzel olsun. güzelliğin bela getirdiğine şahir olduğum örnekler var.

Allah Allah çok ilginç

halbukisi benim çevremde hep en çirkinler kendini dünyalar güzeli sanıyor

demek ki sende özgüven problemi var

ne demiş atalarımız allah çirkin şansı versin

Fotoğraf atarsanız size fikrimi söylerim objektif olarak.
Ayrıca boşverin Allah baht güzelliği versin.

ozguvenını tamamlamak adına makale ya da gelısım kıtapları okumalısın.
muhtemelen ıc dunyanda ımrendıgın ya da ozendıgın bıseyler var .
kendın demıssın henuz cok gencsın . hem bosver belkı senın guzel dıe tabır ettıgın akranlarının huyu guzel degıldır .
kendıne ugras bul bence bosyere takma bunu kafana hayatta o kadar cok buyuk takılcak dertler var kı..

Rabbim önce sağlık versin konu sahibi çünkü her şeyin başı sağlık. Ondan sonra haline şükret. Nice kolsuz,bacaksız tekerlekli sandalyeye mahkum insanlar var.
Ayrıca, Sen kendini güzel bulmadıktan sonra başkası seni neden güzel bulsun ki! Ilk olarak yapman gereken şey kafanda kurduğun o olumsuzluğu bi kenara atman. Ondan sonra Yürüyüşünü düzelt, her zaman dik dur. (ne olursa olsun dene) ezik gibi durma.
Giyimini düzelt yani zarif bir bayan gibi giyin( elbise, Etek, topuklu ayakkabı vs. Kendini daha bi kadınsı gibi hissedersin.
Dişarı çıkarken hafif makyaj yap (rimel, göz altı kapatıcısı ve renk veren parlatıcı kullan)
Saçını başını topla, arada Sırada saçına farklı modeller yap ne.. Ama bunlar yetmez tabiki. Arada Sırada Kişisel gelişim Kitapları oku.
Kendini geliştir. Sürekli ben çirkinim deyip durma ayrıca.
Ve en en en önemlisi de kendine güven. Insanın en büyük düşmanı yine kendisidir. Kendini çirkinim diye şartlandırma artık. Hadi bol şanslar.
Ve şu hayatta her şey güzellik değildir.
Hadi eyvallah..

Öncelikle allahin yarattığı bir kul çirkin değildir bu bir :) ikincisi yaşın henüz küçük sanirim bu yüzden oturmuş bir giyim tarzın yassa sac modelin falan yok sanirim ama ziyanı yok zamanla olur. Benim tavsiyemse eğer kendini çirkin hissediyorsan insanların ilgisini çekecek şeyler yap mesela bir spor dalında çok iyi ol en iyi yada bir enstrüman çal kendini farklı alanlarda en iyi yaparsan bir süre sonra zaten güzel olduğunu anlayacaksın :)

arkadaş çevren azsa daha fazla insanla iletişim kurmayı dene. çevren çoğaldıkça özgüvenin oturur. ay ben ne kızlar görüyorum kainat güzeli havalarında gezen. çokta sinir bozucu açıkçası. seviyeli olan özgüven en iyisi. geç aynanın karşısına ben güzelim de küçümseme asla kendini. içinde halletmelisin önce

ergenlik döneminde bu çoğu kişiye olur biliyor musun? yüzün yanakların hatta burun kenarların kocaman olur, kilo alabilirsin, sivilceler çıkmaya başlar. falan falan. ve ilk defa sen kendini kadın olarak hissetmeye başlarsın ve aynada gördüğün sene şaşırabilirsin. bu yüzden tıpkı profil resmindeki gibi aynayı elinden düşürmezsin. onunla çok vakit geçirirsin. beğenilmek istersin. belki bunu senin gibi yaşayan milyonlarca genç kız var. bu bir süreç. bunun tadını çıkar. nasıl mı? eksik hissetme. örneğin boyun kısaysa ve kilo aldığını düşünüyorsan basketbol ya da voleybol oynayabilirsin. hem bu arkadaşlarınla arandaki diyalogları da geliştirir. bu çağ senin vücuduna kendine şekil verebileceğin en güzel dönem. bunu iyi değerlendir. insan ömründe sayılı oluyor bu dönemler. bir de arkadaşların arasında böyle hissedenler muhakkak vardır. onlarla durumunu açıkça konuşman bu duyguda yalnız olmadığını görmeni sağlar. üzülecek bir şey yok. değişen ve gelişen fiziğine ruhunu da kat ve güzel bir değişime merhaba de. emin ol bu böyle :)

Aman yok onlar gibi de olmayı istemem zaten

Tavsiyelerinizi dikkate alıp toparlamaya çalışıcam kendımı :)))

Çokk teşekkür ederim aslında tuhaf olan o diğer insanların yani yaşadıgım yerde ki genç tayfada herkes birbirini tanır ve diğerleri ( tanıyan akranlarım) benim boyle dusundugumu duysalar şoka girerler çunku (asla övünmek için değil) hiç dışarı karşı ezik gibi görünen veya davranan biri değilim ama işte kimse bilmiyor ki içimde ne fırtınalar koptuguuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…