Çirkinimmm !!!!

ergenlik bunalımı takma fazla kafana.
görünüşünün sandığın kadar kötü olmadığına eminim.
depresif olduğun için böyle hissediyorsun
zaten bu devirde güzellik denilen şeyin büyük bir kısmı süs püsden ibaret

bu özgüven meselesi...
ben 20 yaşıma kadar bildiğin narsisttim :)
öyle böyle değil kendime aşıktım...
ama bunu öyle ulu orta belli etmezdim,zaten gerek duymazdım...kadın erkek iltifatlarını alıyordum...
taa ki bir gün bayan bir şahısın evinde kalmak mecburiyetinde kaldım 1 yıl kadar...
bana alttan alta çirkinsin,bakımsızsın hep öyle uğraşıyordu benle durup dururken...
ee mecburdum da orda kalmaya gidecek yerim yoktu ( yurt dışı)
aynaya bakıyordum ,yahu bu kadın ne saçmalıyor diyordum,iyim işte diyordum
diyordum da..sen bu psikolojik şiddete 1 yıl adriana lima da maruz kalsa heralde solardı ...nesseki kurtuldum,sonra da yaşadığım bir kaç dert,travma iyice çöktüm...haa şimdi şükür toparladım...
ama eskisi gibi de olurmuyum...bilmiyorum...
hala o şahısı düşünürüm,derdi neydi benle diye

kendisi nasıldı şahsın merak ettim

Evet aynen oyle derdim aslında hislerimm hiç kendimi tam güzel olmuş yeterlı falan hissedemiyorum tipim bundan farklı olsaydı yine hissedemezdim sorun içsel yani

kendisi nasıldı şahsın merak ettim
güzel hatundu,yaşından da epey genç duruyordu...marlyn mooronun kopyası gibi hatundu...tek şikyaetti 9 aylık gibi duran karnı...birde göğüslerinden ikyaet ederdi
ama bence onlar göze bile batmıyordu..
güzel havası vardı...ama sivri dili meşhurdu :)

Ayyy Allah kahretsin onu

hıı sen de ona keşke göbekli deseydin
ay bir de sen çirkin bile olsan denmez ki insana
o bence eksik aramış
biraz da farkındaymış güzelliğinin seni gölgede bırakmak istemiş
ama ben senin güzel biri oldugunu düşünüyorum öyle hissediyorum nedense

ahh ahh ben de esmerim uzun boyluyum falan ama sehirde kusursuz dıyorlarken köy vb. yerlerde ise kara kuru dıyorlar
bu işler de herhal göreceli beee

teşekkür canım o senin ve hissinin güzelliği...
güzellik göreceli evet,ama yani sonuçta kimse kendini seçmiyor...
dışardan iyi veya kötü yorum yapmak ne kadar akıllıca ki...
ayrıca çirkin olunsa bile,durup durup yorum yapmanın anlamı ne ???
birşeyleri beğenirsen iltifatını edersin,beğenmezsen susarın,gerek yok karşındakini yermeye...
böyle insanları hiç anlamamışmdır...amaç ne !?

aslolan insanın kendini sevmesi,beğenmesi onaylaması,konu sahibi inan bu enerji dediğimiz mesele öyle etkiliyor ki dış ve iç güzelliğini...

Rica ederim canım aynen
Konu sahibi buhranlar yaşıyor kendisine yakışan şeyleri ayırt edememiş
Bıraz bakım özgüven dik yürüyüş hepsi bu
Ha ama bazen ciddi anlamda kusursuz kızlar olur onların oldugu ortamda bulunmak istemıyorum dıyorsa birisi bence o kötü kalpli biridir

Mesela lisede benım kirpiklerim çok uzundu
Herkes iltifat ederdi
Bir arkadaşım kesersen kaşlarına değer dedi ben de kestim
Şimdi rimelsiz sokağa çıkamıyorum,, ha yine uzunlar ama eski gürlüğü yok
Gaza gelmiceksin aslında kimseyi de kıskanmıcaksın
Güzellik bakışta gülüşte

evet , kıskanmak çok kötü bir enerji olarak döner sana geri...
mesela o yanında kaldığım bayan( aslında dayımın eski eşi oluyor da pek görüşmüyorduk)
mesleği manikürcü idi ama sanat tadında tırnaklar yapar,eğitimini almış hoş işler çıkarıyordu ortaya...o yüzden hep gözüm ellerindeydi...
ve işte o arada hep dış görünümüne laf atardı ve bir gün fark ettim ki el üstünde ki derisi tavuk derisi gibi bir görünüme büründü...o zaman enerji falan nedir nerden biliyim,ama şimdi anlıyorum ki ...bana illetiği o negatif bir yerden sonra ona geri döndü...ve negatif enerji ilk olarak insanın el ve göz altına yansır...

bu arada kirpiklerine üzüldüm
bazen çok iyi niyetli oluyoruz:)

Bunda çok haklısın enerji tamamen
Gözleri çöküyor insanın üzülünce
Ve benim ellerimde gram leke yoktu gecen hafta baya sıkıntı yaşadım parmaklarımda küçücük çilimsi şeyler cıkmış
hemen yağlara saldırdım =)
benim konservatuvarda bir hocam vardı tek tek bakınca guzel değildi hatta çiğ bi ten rengi vardı
ama öyle güzel sırıtıyordu ki gel de sevme
onu tanıdıgımdan beri iki kat gülümserim
gözlerin içi güldü mü olay bitiyor
karşıdaki insan bakmayı bilirse hele =)

kesinlikle iki şeye bağlı
1-özgüven
2-bakım

spor yapın, dik yürüyün, kitap okuyun, saçlarınıza cildinize bakım yapın(makyaj değil bakım), kibar ve güleryüzlü olun vs vs vs

Bak canim ise kendini sevmekle,deger vermekle baslicaksin..sanki sende biraz ozguven eksiligi gordum ben,ne guzeller vardir donuk bakislara sahip duygusuz,kimi guzeller vardir gulusunde ictenlik bulamassin onemli olan bakmayi ve gulmeyi bilmektir,dedigim once kendine guven sev kendini,bak aynaya aslinda hic cirkin degilim bende biraz kalemle bakislarina derinlik verebilirsin,hafiften bi allikla pempelestir yanaklarini gulumse kendine aynada sonrada bize ne gordugunu yaz olurmune gordugun degil aslinda nasil baktigin onemli canim..

Aynen öyle :):)
çoğumuz kusursuz birini görünce içten içe fesatlanırız ,ama burda bir yalnış algı var
birini kuskandığın zaman o yıkıcı enerji sana geri dönüyor ,ama fesatlık etmeyip beğenini dile getirdiğin zaman o güzellikenerjisi çoğalıyor ve sana da yansıyor..ütopya gibi geliyor ama bu gerçekten böyle..ve bu resmen ıspatlanmış bir olay hayatımda,öyle bir örnek tanıyorum

bende bayılırım karşımdakinin en güzel yerini fark etmeyi :)
helede kusurlukların içindeki kusursuzu fark etmek oğlan üstü bir deneyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…