Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Çıt Çıt saçlarda yarım ay mı parça parça olanlar mı kullanışlı ?

Prennses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2010
264
2
46
Ankara
Lütfen fikirleriniz paylaşın araştırıyorum parça parça mı yarım ay mı alıyım
MERSİNDEN ALMIŞ YA DA DUYMUŞ OLAN VARSA YER ÖNERİRSENİZDE SEVİNİRİM !

Lütfen fikirleriniz paylaşın araştırıyorum parça parça mı yarım ay mı alıyım
MERSİNDEN ALMIŞ YA DA DUYMUŞ OLAN VARSA YER ÖNERİRSENİZDE SEVİNİRİM !

Tatlım benim alışveriş yaptıgım güvenilir ve inanılmaz hesaplı bir yer var. Hatta kuaförlerim bile ağzı açık inceliyorlardı ucuz ya kusur arıyorlardı bulamıyorlardı Hem kaynak hem cıtcıt aldım ordan. Onlar sana zaten kullanıslı olacak sekilde 8 parca veriyorlar sanırım 4 tane uzun 4 tane kısa mıydı öyle bişeydi tam hatırlamıyorum. gittigidiyorda satılıyor. Mersinden orası da, şimdi burdan url veremiyorum sanırım kurallar gereği ama google a gittigidiyor sacdunyası yaz dükkan çıkar karsına. güvenle alısveriş yapabilirsin tatlım buraya foto nasıl koyuluyor bilsem benm cıtcıtların fotosunu atardım :)

uzun kısa dediğim enine yanlıs anlasılmasın. yoksa uzunluğu 60-70 cm kaynak veya çıtçıtların.

Saç boyuna bağlı saçlar küt gibiyse çıtçıt illa kendini belli eder.
Ama boyun hizasında ise parça çıçıt daha kamufle eder.
Daha uzunsa yarım ay,hem daha kullanışlı.
Fakat parçanında bir avantajı var kat verebiliyorsun

Gıttı gidiyor internetten değil mi gözümle görüp alıyım diye internetten güvenemedim lütfen rica etsem neresi orası özelden mesaj at istersen ya da link atarsan ?
Kuaförler kendi sattıklarına baksınlar hem kalitesiz saç hemde uçuk fiyat istiyorlar değse için yanmaz geçen gün bir kuaför satıyor gerçek saç belli kırık dolu zaten
ama fönle serumla gizlemişler saçın kusurlarını ama belli yani yıpranmış ve gramıda az boyuda kısa
benim saçlarım uzun aslında ama belimi geçsin istiyorum gür kaç gr yeterli kaç cm halen anlamış değilim çok para almak için saçmalamasalar anlıcamda
araştırıyorum

saçlarımı uzun sayılır yani omzumu geçiyor , belimi geçsin istıyorum, yarım ay daha kullanışlı olur gibi banada öyle geliyor ama kaba mı durur kafamda düşünüyorum ama alakası yok aslında , kendim takmak istediğimde parçalarla belki yapamam, yok kat olsun istemiyorum, dolgun durmasını isterim ama
kaç gr kaç cm bir anlasam ideal olanı

İllaki dökülme olacağından gramını yüksek tutmalısın.
170-190 gram idealdir benim saçlarım gür olmamasına rağmen 170 ve 200 gramlık çıtçıtlar kullandım.
Boyuda 65 cm iyidir hatta uzun gelir ama ister istemez uçlar yıpranacak zamanla kesim isteyecek mutlaka uzun al canım.

Tesekkür ederim, insallah alacak iyi bir yer bulurum kafaya koydum kesin alacam da bulsam, uçuk fiyatlar ortada düzgün saçta yok şimdiye kadar baktıklarımda

Tesekkür ederim, insallah alacak iyi bir yer bulurum kafaya koydum kesin alacam da bulsam, uçuk fiyatlar ortada düzgün saçta yok şimdiye kadar baktıklarımda

canım ya merak ettim aldın mı çıtçıt malesef bende kuaför maduruyum aldıysan nerden aldın bilgilendirirsen sevinirimm

buraya gittigidiyordan çıtçıt aldıgınızı yazmıssınız ve cok memnun kalmıssınız rica etcem bana linkini atabilirimisinz?bnde kuaför magduruyum saclarım omuzlarımdan brz asagıda nasıl kac gr alcagımı dahı bılmıorum belkı bı fıkrınız olur sımdıden tşk ederim...

Mersinden alacaksanız yutdışından getirip satan kuaför burçin & cüneyt var. Mezitlide. Onlar çok uygun fiyata satıyorlar. Ben 180-200 TL civarı yarım ay almıştım.

Kızlar sentetik çıçıt saç almayı düşünüyorum ben de. Sentetik- naylon ve doğal saç olmak üzere 3 çeşiti varmış. Sentetiği önerir misiniz? Naylon berbat, kullandım, hiç gerek yok para bile vermeye. Ama sentetik saça dokundum gerçek saç gibiydi nerdeyse. Zamanla bozulma olur mu? Sadece bir ya da iki kez maşa yapmayı düşünüyorum. Diğer durumlarda düz olarak kullanırım zaten. Kullanışlı mı sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…