- Konu Sahibi NohutluPilav
-
topike bii hamişş dahamı katılıyo dersinizz kızlarrr :26: :26: :26:
belediye başkanına gidip dicem bak allahın çorlusunda saglık ocakları varmış mis gibin bizim neyımız eksık bizde istiyoz dicem ....
yaaaaaaaaaaaa deme öyle öyle deme( fatmagülün abısı diyo ya)kız valla hiç geçmezdıı şaşkınım ve çokk korkuyorummm:18:stres yapmak isteniyorum dahada gecıkmesıne sebeb olurum dıye ama korkuyorum napımmm...bende m stoklasamm
ooo kalabalıkız yine maşallah
bebişler uyuyo sanırım
benım kız babasyla kudurdu kudurdu o maça gitti bende uyuttum hemen....rahatım 1 saat
güzelim olay orda zati Allahın çorlusu diye sakin burda sağlık ocakları
ayağımı sürüyerek geldim bereketlandi burasııı
:18:öyle tedbır aldıgım halde rabbım gönderırse başımla gözüm üstüneeeeekorkma canım valla benim aklıma gelince bende korkuyorum ama tedbiri aldık takdir allahın alnıma yazılmışsa olacak diyip avutuyorum kendimi..bence sende stokla bu gibi durumlarda strese girmemizden daha iyidir
ay bi topıc daha almıyım..ben kk dan kopmaya çalışıyom sen ne dıyon sızı ıkna edebılsem faceden grup kuralım dıcem ama patık açmıyo faceyok kız deelsindir saatinin geçmesiylen şüphe mi olarmış takma kafana
hem öyleyse de bi topikin daha olar fenamı KAsım anneleri topiki
oy yrım çıglıklarınıı....sennkıde cılve yapıyomu babaya bızımkı delırtıyo adamı yaaa:)yok rüya hanım babişiyle oynamakta çığlıklar kahkahalar gırla bende size bakiim dedim
bende de var hamile kalmaya çalıştığım dönemden kalma test ama daha kullanma gereği duymadım henüz bi şüphem oluşmadı
bekletme kuzuyu yazıkkkemzirme vakti gelmiş babasına saldırıyo kızım
geldı şimdi benım kociş...duş alana kaar takılım barıııbenim kocişte yemekte arkdaşlarıyla oğluşta uyudu gece nöbet var bize sanırım
merhaba kızlar bugün emirin aşısı ve doktor kontrolü vardı bebeğim 350 gr almış bu ay sadece canım sıkılsı biraz doktor hastalığındandıre belki dedi ama benim kuzum memede emmiyo doğru düzgün süt azalınca bağırarak bırakıyo doktor mama takvimi verdi çok az almış dedi bu ayda mamayla takip edelim dedi zaten başından beri sütüm az geliyodu kuzuma işte böyle inşallah aşılarda kuzuma ateş yapmaz ama doktor sütün azalmış olabilir dedi ondandır büyük ihtimal dedi gripte olmuştu zaten dedi tuz biber oldu hepsi üst üste geldi dedi işte böyle mamayada başladık artık arada veriyodum sütümün yetmediğini hissettiğimde mamayı yada sütümü sağıyodum ama olmadı işte artık tamamen mamayada başladık ama ben inatla memeyide tıkıcam ağzına
tık kuzum sen memenı yıne agzına..
bebekler kaç aya kadar kaç kılo almaları lazım acaba..
yanı emır kaç gram almalıymış bu ay dılaycıgım....
bellı bır aydan sonra kılo alımı yavaşlıyor..ama kaçıncı aydan sonra bılmıyprum :26:
ewet yaa bizde grubu face e taşısak süper olcek topluca ikna edelim patiğiorası daha güzel yaa herkes birbirinin ve bebişlerinin fotosunu görüyo msn gibi sohbet ediyosun. ocak anneleri olarak face e taşındık ordan konuşuyoruz çok rahat oluyo bide üyelerden başka kimse göremiyo yazılanları. artık bende kk ya sadece bu topik için bakıyorum
uu ceylanım hemde ne cilveler gülüyo ama başını yana çevirip gözlerini eski türk filmlerindeki gibi süzüpbayılıyo babası o gülüşlerine bide ağzını kocaman açıp öyle de gülmüyo mu gel de yeme yaa. bide onla diil tvyle fln ilgilenirsen yada kendi aramızda konuşursak bi çığlık atıyo tonu resmen derdini anlatıyo benle ilgileniiin!!! der gibi bağırıyo büyümüşte küçülmüş bunlar yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?