çıtır annelerin bebişleri büyüyor.....

korkma canım valla benim aklıma gelince bende korkuyorum ama tedbiri aldık takdir allahın alnıma yazılmışsa olacak diyip avutuyorum kendimi..bence sende stokla bu gibi durumlarda strese girmemizden daha iyidir

yok kız deelsindir saatinin geçmesiylen şüphe mi olarmış takma kafana
hem öyleyse de bi topikin daha olar fenamı KAsım anneleri topiki

bebişler uyuyo sanırım
benım kız babasyla kudurdu kudurdu o maça gitti bende uyuttum hemen....rahatım 1 saat

yok rüya hanım babişiyle oynamakta çığlıklar kahkahalar gırla bende size bakiim dedim
bende de var hamile kalmaya çalıştığım dönemden kalma test ama daha kullanma gereği duymadım henüz bi şüphem oluşmadı

güzelim olay orda zati Allahın çorlusu diye sakin burda sağlık ocakları

ayağımı sürüyerek geldim bereketlandi burasııı

korkma canım valla benim aklıma gelince bende korkuyorum ama tedbiri aldık takdir allahın alnıma yazılmışsa olacak diyip avutuyorum kendimi..bence sende stokla bu gibi durumlarda strese girmemizden daha iyidir
:18:öyle tedbır aldıgım halde rabbım gönderırse başımla gözüm üstüneeeee
yok kız deelsindir saatinin geçmesiylen şüphe mi olarmış takma kafana
hem öyleyse de bi topikin daha olar fenamı KAsım anneleri topiki
ay bi topıc daha almıyım..ben kk dan kopmaya çalışıyom sen ne dıyon sızı ıkna edebılsem faceden grup kuralım dıcem ama patık açmıyo facekk yı çok bılmı demirbaşlara bırakıcam hahaha

oy yrım çıglıklarınıı....sennkıde cılve yapıyomu babaya bızımkı delırtıyo adamı yaaa:)
ayyy gerek duymazsın ıstemedıgın surece ınşallah cnm

emzirme vakti gelmiş babasına saldırıyo kızım
bekletme kuzuyu yazıkkk
benim kocişte yemekte arkdaşlarıyla oğluşta uyudu gece nöbet var bize sanırım
geldı şimdi benım kociş...duş alana kaar takılım barııı

ewet yaa bizde grubu face e taşısak süper olcek topluca ikna edelim patiği orası daha güzel yaa herkes birbirinin ve bebişlerinin fotosunu görüyo msn gibi sohbet ediyosun. ocak anneleri olarak face e taşındık ordan konuşuyoruz çok rahat oluyo bide üyelerden başka kimse göremiyo yazılanları. artık bende kk ya sadece bu topik için bakıyorum

uu ceylanım hemde ne cilveler gülüyo ama başını yana çevirip gözlerini eski türk filmlerindeki gibi süzüp bayılıyo babası o gülüşlerine bide ağzını kocaman açıp öyle de gülmüyo mu gel de yeme yaa. bide onla diil tvyle fln ilgilenirsen yada kendi aramızda konuşursak bi çığlık atıyo tonu resmen derdini anlatıyo benle ilgileniiin!!! der gibi bağırıyo büyümüşte küçülmüş bunlar yaa

Son düzenleme:

tık kuzum sen memenı yıne agzına..
bebekler kaç aya kadar kaç kılo almaları lazım acaba..
yanı emır kaç gram almalıymış bu ay dılaycıgım....
bellı bır aydan sonra kılo alımı yavaşlıyor..ama kaçıncı aydan sonra bılmıyprum :26:

6 veya 7. aydan sonra yavaşlıyor 1 kilo yada en az 500 gr alması gerekiyordu ama almamış artık bakalım bu aya dedi doktor toparlar inşallah

vala süper olur elıf bızde ekım annelerıyle orda YAZIYORUZ SÜPER oluyo....çok hızlı bı kere sonra mısafırler gelıp yazdıgını okumuyo! daha rahat bence bi de süreklı yenı başlık altında bişiler paylaşıp konu atlama sorunu olmuyoo....patikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk oglunun adına aç hiç olmazzsa yaaaaa...ben de sırf bu topıc yüzünden giriyorum daha dogrusu yazyorum yoksa okuyup yararlandıgım bı çok konu var kk da.....patık face al patık face alll

ugg yerım onun cileleriniii aaa sizin kız da öle mı guluyooo ikra su güldügünde agzı kulaklarında dedıklerı şey var yaa işte hep öle oluyo eşim diyo kı ahh yavrum dişlerde yok yaşlı nıneler gibi gülüyo hahahahaahh o bakışlr ahhhhbenı benden alıyoo zaten....ilgisizlik bebeklerı çok gerıyo yaa...kociş geldiginde ikrayla açıyorum kapıyı uyumamış olursa bı tepkısı var elıf ben o tepkıyı onunla flört ederken gösterıyodum kocie karşı yok böle bişey ya yaprak gibi titriyo üstüne atlıyo yanaqklarından tutup agzına götürüyo eşim bazen ciddi duruyo teokısını anlamak için ciddi durdugunda bozuluyo dudagı büzüyoo ayy çok gülüyoruz yaaa..biz onların onlarda bizim şebegimizz...

ayyy anacığım face muhabbeti almış gidiyoo bakalım kızlar düşünicemm bu işii ceylan neden ıkra kusuyomu çokk cnm hasta faalanmıı yoksa yedıkten sonramı kusuyo

kızlar benimm eymende ayda 1 kilo almıyooo ilk zamanlar 800 850 gr falan alıyodu ama bu arada 500 600 gr alıyoo hemşireye söledimm nasıl gelişimi diyee gayet normal dediii sonuçta anne sütüyle beslenıyoo mamaylaa besleyıp koff kilo alacağına bölesi daha iyi dedi boyu baş gelişimi iyiymiş çok kiloo almıyo dıye takmayın çokkk herkesin sütü bebeğin yapısıfarklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…