çıtır annelerin bebişleri büyüyor.....

kızlar sultan bugün doğuracaktı dimii hayırlısıyla kurtulmuştur inş.
şimdiye almıştır kucagına belkidee

merhaba kızlar uzunzamandır yoktum annemdeydim benim velet hasta olunca oraya gittik allaha şükür şimdi iyi dün geldik evimize 3 haftadan sonra tosunumda müthiş ilerlemeler var anlatamam size iyice meymun bişey oldu kuzum

hoşgeldın evıne elıff......

ruya neler yapıyor..uyuyormu sımcık...

patıkkk nasılsın..eymen napıyor...
ılk ne başladın katı gıda olarak canımm sen..

pek hoş bulmadım canım yaa gezmek güzeldi ama ew savaş alanına dönmüş çamaşırlar yığılmış yürürken topaklanmış tozlar peşimde geziyo çamaşırlardan başladım bakalım bavulları da boşaltmam yerleştirmem lazım bisürü de ütü var ev süpürülcek yemek yapmam lazım tatlı yapmam lazım... uff üçgünde anca bitiririm bukadar işi. rüya da sürekli ilgi istiyo yanından ayrılamıyorum illa gözünün önünde olucam uyudu neyseki bişiylerden başlayayım bende...

canım sende ankaraya gidince rahat edersin ewet vaktin varsa haftaiçi gitmek en iyisi hsonları yağmalanıyo gibi oluyo heryer
bende özledim valla ama işte güçten ewimin tadını çıkaramiycam gibi
ewet komacan oldu maşallah artık bebek gibi diil kız gibi giyinmeye başladık imaj yeniledik sende yüklesenje paşamızı görelim o da değişmiştir
bende iki kostüm beğendim akalım koyarım resimlerini buraya da biara

hoşgeldin canım tahmin ettim bende dönünce baktım hiç girmemişsin ewet gün günden farkediyolar keşiflerini izlemek çok eğlenceli benimki şu sıra ayaklarına taktı onları yakalama çabasında deli oluyo resmen bizde çok eğleniyoruz

evet facede yazdım..arkadasları dogurdu dıye cevaplamıs...teli yok bende..

öp o maymunu benım yerıme:))

offf
işler cokmuşşş..
ama neden tatlı yapmam lazım dedın..bugun sadece yemek yapsan da kendını çok yormasan elıf cıgımm..

ctesi köye eşimin teyzesi köyde oturuyo ona gidince 5kilo inek sütü ve koca bi kabak verdiler bi sütlaç bide kabak tatlısı yapayım diyorum onlar ziyan olmadan kabakların çoğunu da buzluğa atıcam doğranmış şekilde bikaç seferde çıkarır yaparım ama o kadar sütü ne yapıcam bilmiyorum bide ne kadar süre durur dolapta onu da bilmiyorum fikrin varmı?

h.g canımm inş. bidaha hastalanmaz kuzu hergün yeni bişiler yapıyo dimi onları izlemek çok zevkli gerçekten
yavaş yavaş yap kuzu işleri zaten bebiş varken mecbur öyle oluyo bende cumartesi yaptım ama bugün yine toz içinde ev sanki 10 kişi duruyoruz evde anlamadım gitti..
ayy canım babamız izin vermiyoki çok kıymetli oğlusu :))nazar alırmış bende diyom sakınan göze çöp batar demişler herkesinkilere niye bişey olmuyo hem okuyorum ben aklıma geldikce o yüzden pek yükleyemiyorum yoksa resim çookk biraz biraz kırdık inadını bakalım tam kırarsam yüklicem bol bol..

canım yoğurt yap birazını birazınıda sütlaç ohh negüzel organik süt keşke bende bulabilsemde alsam öyle buzluğada koyabilirsin pet şişelere doldur koy yerin varsa annem öyle yapardı sonra lazım olunca çıkarırdı hiçte bozulma falan olmazdı..rahat oluyo lazım olunca elinin altında bulunuyo ama tabii geceden çıkarmak lazım anca çözülüyo buzu

canım eşim her hafta 5 lt.getırıyor..
mayalıyorum yarısını..
yarısını emır ıçın ayırıyorum..gecelerı de ıçıyor...
bıraz sutlaç yaptım bende bu hafta...1,5 kılodan falan yaptım sutlacı
dayanmaya gelınce 1 hafta dayanıyor bızım sut...
ama süzgecımı kaynar suyla yıkamazsam 3-4 gunde ekşime oluyor...

diloş ınşallah bır daha hastalanmaz kuzun...

benım de dun kaynanam geldı...oturdu 5-6 saat gıttı..evı temızledım bende dun o gelmeden..kaynana korkusundan..hahahahhahahahaahahahhaha

dun 3 adet aşımızı olduk..
boyumuz 60 cm. kılomuz 5,400 çıktı..ıyı gıdıyorsunuz dedı hemşiremiz.....
maşallah kuzuma geçmişler olsunn...
fptograflarım gerı geldı..ama bazısı eksık..özellıkle ediz inkıler..
çok sevindim cnm...
pelinnnnn sen gayett iyiydi noldu yine be kuzumm...umutsuzlugu bı kenara bırak ve tedavinin bitmesini bekle sonucu iyi olucak ..lütfen olumsuz düşünme artık çok üzülüyorum..şu avatarındakı negatıf şeyleri pozitife çevirsen çok mutlu olcam bebemm
gezgincilerr hoşgeldinizz....özler tabı evını özlemez mi kuzuuu....süppürgen hayırlı olsun cnm..ayyy çok romantık..nişanlılık süreci ne keyıflı bi süreçtir yaaaaa
elif hoşgeldinn kürkçü dükkanınaa bizde tekirdağdaydık bgnn siz gittinizmii çok güzeldi hava geçen hafta gidecektikk bu haftaya erteledik iyikide ertelemişik hava çok güzeldii
süperdi gerçekden havaa
kız bi ayagınızı kırında evınızde oturun ayyy
bizde dün carrefour a gittik bez ıslak mendıl falan zulaladık..ben 3 ay unbaby kullandım sonra prıma pampers e geçtim katkısız ve daha uygun beyaz olanı...mavı olanı aleoveralı.

maşallah rüyamaa çabuk büyüyüp hemen kocaya gidicekmişşşş
kız küçük cimcime yavaş yavaş büyüü anan baban doysun bebişligine iyice
puffff bu arada bizim de hazıranda düğünümüz varrr görümcemın bende hala karar veremedim ama gelinlik falan istemiyorum bögg yanii..bakınıyorum bende umarım bulurum bişilerr

ayyy çok heycanlııı
selam cnm maşallah kuzuya tekrarlamasın hastalık uzak olsun paşadan inşallah...zaten bu bıcırıklar birden büyüyo sankıı 3 ayı geçtiniz artık hergün bi aksıyon yaşarsınız
sütlaşç yap gerisinide yogurt yap cnm..hatta sütü kaynattıkdan sonra kapalı şişe içerisinde muhafaza edebılırsın ben öyle yapıp pudıngde hamur işinde falan kullanıyorum..
benım de dun kaynanam geldı...oturdu 5-6 saat gıttı..evı temızledım bende dun o gelmeden..kaynana korkusundan..hahahahhahahahaahahahhaha

aaa kalacaktı hanı kaygana yine mi kaçtı

evett öncelikle sutişş haer alamadık ama şuan prensesini kokladıgını düşünüyorumm..hadi gözün aydın cnm rabbim saglıkla büyütmani nasıp etsın..kokla mis mis yerimee.....

gelelim bizee...cumartesı bi şefk geldi mutfaga giriştim domestosla içime sine sine bi temızlık yaptım nasıl rahatladım anlatamam..
pazar günü önce kayınpeder için ümreden dönücek hediyelık misafirler için bişiler aldık tesbıh vs...
sonra vınnn sahılee...resimlerini çektım kuzumun nasıl mutlu oldu nasıl şımardı anlatamam faceye koycam resımleri...denız suyuna baktıkça kafayı yedıı çıglıklar o biçim
sonra kuzum artık salıncaklarada bınebılıyooo...salıncaga bındırdık salladık pek hoşlandı...
saat 5 gibi güneş ısısını kaybettirdikden sonra alışverişe gittik ikra yı alışveriş arabasının çocuk böl
ümüne oturttuk....yanlara kaymasın dıyede orada satılan çarşaflardan alıp yanlarına koyduk çıkınca bırakırız dedık..bide ne görelim ikra hanım hepsıne kusmuşşşşşşşşşşşhehe hemen kamufle ettık yerıne koyduk allah affetsın valla avm nın maskotu oldu cimcime bi çıglık atıyokı kalabalıgı çok seviyo benım kızım yaaa bunu anladım...gezme diyince gözleri büyüyo anası gibi
bugun de camlara giriştim bi güüzel temizlik yaptımm ohhh 5 -6 aydır ilk defa detay yapabıldım hava çok güzeldi ikrayıda balkona yürütecine koydum..içeri alınca agladı bi güzel..baktım çıkarı yok duş aldırdım yatırdım...hala uyuyoooooooooo
ayyy ne çok alıntı yaptım ne çok yazdımm pufff

ayy ne güzel salıncağa oturuyo sepete oturuyo hee o günleri istiyorum bendeeee yaza nikahta rüya da o kadar olur muhtemelen

bide inek sütü kullanılmadan önce kaynatılmak zorunda mı? ilk kez ben ilgileniyorum da normalde annem yada kaynanam hallederdi sütlaç yapçam yarın önce kaynatmam mı gerekiyo? yoksa şuan dolaptra direk çıkarıp kullanıcakmıyım? bide bi kısmını da dileğin söylediği gibi buzluğa koydum onu da kaynatmam mı gerekirdi? ay çok sordum ama cahilim bu konuda

nasıl bişiy düşünüyosun ceylan? bende gelinlik giydirmek istemiyorum çünki çok klasik ama standart bişiy de istemiyorum

senın kız yazı beklemez cnm merak etme bır ıkı aya oturur ben hemen kaynatıyorum bizim guvendıgımız bı amca her cuma getırıyo bıze...kaynatmak lazım mıkrobu ölsün diye hemen kaynat şimdi sonra karar ver ne yapacagına istersen cnm...
yaa degişik bişey dıyorum ama baktıgım şeyler hep sıradan..sevımlı ve farklı olsun istıyorum hiç bulamazsam melek kıyafetı alıcam sanırım..

kız elif ctesi mi verdiler sütt hemen o gece pişirmen lazımdı onu hadi o gece pişirmedinn npazar pişirseydınyaa bgnpazartsiii ne bilim bozlmamışmıdır acaba
ben alınca hemen pişriirmmm öle iki üç gün saklanır dolaptada pişmeden bilemıyorum ben eymene hergün yoğurt yapıyomya 3 günde bir falan alıyom pişirip cam şişeye koyuyorum dolaba sonra ordan alıp mayalıyom küçük şişelere

dilay hoşgeldin cnmmm hadi gözün aydın düzelmiş tosuncukkk ceylannn sende çuk gezmşsin kız havalar iyi oldumu bizi kimse eve sokamıycak bu böle anlaşıldı bzdeee bgn çarşıdaydıkkk dün gezmelerde ohhhh babalar çalışsın anneler çıocuklar gezsinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…