- Konu Sahibi NohutluPilav
-
hoşgeldın evıne elıff......
ruya neler yapıyor..uyuyormu sımcık...
patıkkk nasılsın..eymen napıyor...
ılk ne başladın katı gıda olarak canımm sen..
ayy sizin en azındn asansör varmış burda tek bi alış mrk. var ondada asansör yok sadece migros asansörleri var oda otoparka çıkıyo ve sadece migrosa iniyo..bizde dün gittik yanlız olsa insan yapamaz hayatta yürüyen merdivenlerden bebişin arabasıyla in çık yaptık alışmamız lazım sanırım bu durumlara..ben kuzuma güzel şeylebuldum ama okadar kalabalıktıki haftaiçi gidip almaya karar verdik kasalarda biyığın kuyruk sanki millet bişe görmemiş valla..
eellüüffff evine h.g burayada ösledik seni kuzum yaaa..
bol bol gezmişsiniz yinee baktım resimlerinize rüya kuzu çokkk tatlı yaa maşallah..
bu melek kostümlerini çok seviyorum benn onlardan al kuzuya çok yakışırr..
merhaba kızlar uzunzamandır yoktum annemdeydim benim velet hasta olunca oraya gittik allaha şükür şimdi iyi dün geldik evimize 3 haftadan sonra tosunumda müthiş ilerlemeler var anlatamam size iyice meymun bişey oldu kuzum
evet facede yazdım..arkadasları dogurdu dıye cevaplamıs...teli yok bende..kızlar sultan bugün doğuracaktı dimiihayırlısıyla kurtulmuştur inş.
şimdiye almıştır kucagına belkidee
öp o maymunu benım yerıme:))merhaba kızlar uzunzamandır yoktum annemdeydim benim velet hasta olunca oraya gittik allaha şükür şimdi iyi dün geldik evimize 3 haftadan sonra tosunumda müthiş ilerlemeler var anlatamam size iyice meymun bişey oldu kuzum
pek hoş bulmadım canım yaa gezmek güzeldi ama ew savaş alanına dönmüş çamaşırlar yığılmış yürürken topaklanmış tozlar peşimde geziyo çamaşırlardan başladım bakalım bavulları da boşaltmam yerleştirmem lazım bisürü de ütü var ev süpürülcek yemek yapmam lazım tatlı yapmam lazım... uff üçgünde anca bitiririm bukadar işi. rüya da sürekli ilgi istiyo yanından ayrılamıyorum illa gözünün önünde olucam uyudu neyseki bişiylerden başlayayım bende...
canım sende ankaraya gidince rahat edersin ewet vaktin varsa haftaiçi gitmek en iyisi hsonları yağmalanıyo gibi oluyo heryer
bende özledim valla ama işte güçten ewimin tadını çıkaramiycam gibi
ewet komacan oldu maşallah artık bebek gibi diil kız gibi giyinmeye başladık imaj yenilediksende yüklesenje paşamızı görelim o da değişmiştir
bende iki kostüm beğendim akalım koyarım resimlerini buraya da biara
h.g canımm inş. bidaha hastalanmaz kuzu hergün yeni bişiler yapıyo dimi onları izlemek çok zevkli gerçektenmerhaba kızlar uzunzamandır yoktum annemdeydim benim velet hasta olunca oraya gittik allaha şükür şimdi iyi dün geldik evimize 3 haftadan sonra tosunumda müthiş ilerlemeler var anlatamam size iyice meymun bişey oldu kuzum
yavaş yavaş yap kuzu işleri zaten bebiş varken mecbur öyle oluyo bende cumartesi yaptım ama bugün yine toz içinde ev sanki 10 kişi duruyoruz evde anlamadım gitti..pek hoş bulmadım canım yaa gezmek güzeldi ama ew savaş alanına dönmüş çamaşırlar yığılmış yürürken topaklanmış tozlar peşimde geziyo çamaşırlardan başladım bakalım bavulları da boşaltmam yerleştirmem lazım bisürü de ütü var ev süpürülcek yemek yapmam lazım tatlı yapmam lazım... uff üçgünde anca bitiririm bukadar işi. rüya da sürekli ilgi istiyo yanından ayrılamıyorum illa gözünün önünde olucam uyudu neyseki bişiylerden başlayayım bende...
canım sende ankaraya gidince rahat edersin ewet vaktin varsa haftaiçi gitmek en iyisi hsonları yağmalanıyo gibi oluyo heryer
bende özledim valla ama işte güçten ewimin tadını çıkaramiycam gibi
ewet komacan oldu maşallah artık bebek gibi diil kız gibi giyinmeye başladık imaj yenilediksende yüklesenje paşamızı görelim o da değişmiştir
bende iki kostüm beğendim akalım koyarım resimlerini buraya da biara
ctesi köye eşimin teyzesi köyde oturuyo ona gidince 5kilo inek sütü ve koca bi kabak verdiler bi sütlaç bide kabak tatlısı yapayım diyorum onlar ziyan olmadan kabakların çoğunu da buzluğa atıcam doğranmış şekilde bikaç seferde çıkarır yaparım ama o kadar sütü ne yapıcam bilmiyorum bide ne kadar süre durur dolapta onu da bilmiyorum fikrin varmı?
ctesi köye eşimin teyzesi köyde oturuyo ona gidince 5kilo inek sütü ve koca bi kabak verdiler bi sütlaç bide kabak tatlısı yapayım diyorum onlar ziyan olmadan kabakların çoğunu da buzluğa atıcam doğranmış şekilde bikaç seferde çıkarır yaparım ama o kadar sütü ne yapıcam bilmiyorum bide ne kadar süre durur dolapta onu da bilmiyorum fikrin varmı?
merhaba kızlar uzunzamandır yoktum annemdeydim benim velet hasta olunca oraya gittik allaha şükür şimdi iyi dün geldik evimize 3 haftadan sonra tosunumda müthiş ilerlemeler var anlatamam size iyice meymun bişey oldu kuzum
h.g canımm inş. bidaha hastalanmaz kuzu hergün yeni bişiler yapıyo dimi onları izlemek çok zevkli gerçekten
yavaş yavaş yap kuzu işleri zaten bebiş varken mecbur öyle oluyo bende cumartesi yaptım ama bugün yine toz içinde ev sanki 10 kişi duruyoruz evde anlamadım gitti..
ayy canım babamız izin vermiyoki çok kıymetli oğlusu :))nazar alırmış bende diyom sakınan göze çöp batar demişler herkesinkilere niye bişey olmuyo hem okuyorum ben aklıma geldikce o yüzden pek yükleyemiyorum yoksa resim çookk biraz biraz kırdık inadını bakalım tam kırarsam yüklicem bol bol..
canım yoğurt yap birazını birazınıda sütlaç ohh negüzel organik süt keşke bende bulabilsemde alsam öyle buzluğada koyabilirsin pet şişelere doldur koy yerin varsa annem öyle yapardı sonra lazım olunca çıkarırdı hiçte bozulma falan olmazdı..rahat oluyo lazım olunca elinin altında bulunuyo ama tabii geceden çıkarmak lazım anca çözülüyo buzu
dun 3 adet aşımızı olduk..
boyumuz 60 cm. kılomuz 5,400 çıktı..ıyı gıdıyorsunuz dedı hemşiremiz.....
çok sevindim cnm...fptograflarım gerı geldı..ama bazısı eksık..özellıkle ediz inkıler..
pelinnnnn sen gayett iyiydi noldu yine be kuzumm...umutsuzlugu bı kenara bırak ve tedavinin bitmesini bekle sonucu iyi olucak ..lütfen olumsuz düşünme artık çok üzülüyorum..şu avatarındakı negatıf şeyleri pozitife çevirsen çok mutlu olcam bebemmgüldürdün beni canım ya ne biliyim öyle derler ya hep bende öyle dedim:)inş ceylenım ya ama uzun sürcek galiba peşinizden gelmem cünkü benim adetlerim düzene bile girmedi daha doktorun verdigi fitilleri kullanacam sonra yine doktora gidecem aynı işlemler yine yapılcak sonra ilişki yasak diycek doktor yani ben daha cok beklerim bebişimin gelmesini bazen hic omıycakmış gibi geliyo allahım günah yazmasın sabrediyorum ama bazen insan cok kötü oluyo be canım rabbim daha fazla bekletmez inş
canım bebişini kucagına almaya az kalmış ne güzel onun mis kokusunu duyacaksın hayırlısıyla inş kolay dogum olur inş cok duygulandım ya bu aralar zaten dokunsalar aglıycak moddayım
canım inş ama ben inancımı kaybediyorum yavaş yavaş sabrım tükeniyosenin bebişte baya büyümüş maşallah benim yerimede öpüp kokla canım...
gezgincilerr hoşgeldinizz....özler tabı evını özlemez mi kuzuuu....süppürgen hayırlı olsun cnm..ayyy çok romantık..nişanlılık süreci ne keyıflı bi süreçtir yaaaaaSelam kızlar ewe yeni geldik dün akşam kaynanamlara geçtik gündüz de kaynanamın kaynanasına gittik rüyayı göstermeye sonra çorluya geldik akşamüzeri burda da bi köyde kaynanamın kızkardeşine gittik yine rüyayı göstermeye nihayet evimize gelebildik arabadan çantalar taşı taşı bitmedi
tek tek alıntı yapamadım kızımı babası oyalarken bi bakayım dedim çok vakit yok atıştırmalık bişiyler hazırliycam biraz oyalanıp
ehliyet olayında bende 18imde aldım ama kesinlikle babamdan ders yada yardım almadım hocam çok iyiydi benimde merağım vardı idarelik öğrendim ama boş yollar harici kullanmamıştım 20 yaşımdayken üni bitince bi ajansta çalışıyodum girergirmez araba verdiler bi süre kendime güvenemedim elemanlara taşıttım kendimi arada da çok sakin sabırlı bi arkadaşım yardım etti istanbul trafiğine çıkardı gündüzleri öyle alıştım sonra da bigün müdür dedi yeter artık sana şöför veremem kendi arabanı kendin kullanmaya alışman lazım bu gece al arabanı git diye çok ağlamıştım ödüm kopmuştu tek başıma napıcam diye sonra iki arkadaşım da arabalarıyla çıktılar e5te benim araba ortada biri önde biri arkada öyle gittik ewe parkederken de yardım edip öyle gittiler bikaç gün zorlandım tırstım kayboldum ama öyle öyle güvenim geldi benimde zaten işim çoğunlukla dışardaydı avm avm geziyodum mecbur çarpa çarpa öğrendim çok komik maceralarım oldu
rüya resmen evini özlemiş perdelerine bakıp bakıp çığlıklar kahkahalar atıyo bakınmaktan zor emzirdim hala da bakınıyo hasretle
yarın bakalım vakit olursa süpürgemizi deniycez havaya bağlı güzel olursa tekirdağ sahile gitmeyi planlıyoruz inşallah bugünki gibi güzel olur da bi deniz havası alırız ailecek
birsenim napiim bebek bu sürekli büyüyo ölçtüm 64 cm olmuş boyu gezmeklik giyecek bişeyi kalmadı indirimler de varkene aldım mecbur kaynanamlara giderken birini giydirdim saçına da modelli yapıp toka taktım aynı renk babamıza süslendik ana kız :))
nişanlıyken eşim tekirdağdaki ewde kalıyodu ben istte çalışıyodum otobüsle geliyodu otogar girişinde hep aynı yerden alır giderken de bırakırdım fantezi yaptık gidip aldım yine eskisi gibi
bilgisayarımı da özlemişim evimi de :)) uzun oldu bu sefer 9 koca gün
süperdi gerçekden havaaelif hoşgeldinn kürkçü dükkanınaa bizde tekirdağdaydık bgnn siz gittinizmii çok güzeldi hava geçen hafta gidecektikk bu haftaya erteledik iyikide ertelemişik hava çok güzeldii
kız bi ayagınızı kırında evınızde oturun ayyygittik yaa süperdi hava bebeğini alan gelmiş zaten çok güzel bigün oldu önce sahilde keyifli kahvaltı yaptık sonra uzuuun bi yürüyüş.. kızımın maşallahı vardı çok keyifliydik gelen geçen sevdi güneşle tanıştı kızım ilk kez bu kadar uzun çeşit çeşit yaptı suratını çok güldük maymunluk yaptı resmen bize. emzirme sürecim de hep arabada biyerden biyere geçerken denk geldi emzirme önlüğümü taktım rahat rahat emzirdim iyiki almışım ücra yer aramama gerek kalmıyo.
tekiraya gittik dolandık ilk kez gittim hanki mağazalar var diye bakındım ama beni sarmadı forumdan sonra orası çok küçük geldi ama oriondan da iyidir bide sevmediğim yanı sadece 1tane bebek odası var o da 3.katta bebek arabasıyla mecburen asansöre biniyosun asansörler küçücük, insanlar öküz. sırada bekliyosun bimek için birileri gelip önüne geçmeye çalışıyo ve ne yaşlı, ne çocuklu, ne de hamile gaayet genç. git kardeşim yürüyen merdivene onda da yorulmassın adı üstünde kendi yürüyo hayret bişey yani sinir oldum.
dönüşte de eski maxi yeni migrosa girdik ıslak mendili bitmişti rüyanın unibaby yenidoğan moneyclup indirimine girmiş 3lü paket 9.90 dı. aldım bende 5paket birden en az 1,5 ay ıslak mendil derdim olmaz. normalde en ucuzu 11,90 a oluyodu o paket. zaten bezleri de karfurdan stoklamıştık rahatız bi süre.
temmuzda kaynımın nikahı var onun için şimdiden kızıma elbise bakmaya başladım malum iri gidiyo maşallah şimdiden 6-9 ay cicileri giyiyoruz mothercare de bi kıyafet beğendim tinkerbell kostümü çook cici zaten sewerdim elbiseye bayıldım ama en küçüğü 1-2 yaş için bakalım ozaman kızım herhalde daha bi büyümüş olur şimdiden 6-9 giydiğine göre nikahta 6,5 aylık olucak onu da giyebilir diye düşünüyorum. çok mağaza gezdik olan elbiseler hep benzer değişik bişiy almak istiyorum bide netten kostüm satan siteleri inceledim yine en küçük 1-2 yaş için olan melek kostümleri fln var öyle bişiy de olabilir
ayyy çok heycanlıııkızlar sultan bugün doğuracaktı dimiihayırlısıyla kurtulmuştur inş.
şimdiye almıştır kucagına belkidee
selam cnm maşallah kuzuya tekrarlamasın hastalık uzak olsun paşadan inşallah...zaten bu bıcırıklar birden büyüyo sankıımerhaba kızlar uzunzamandır yoktum annemdeydim benim velet hasta olunca oraya gittik allaha şükür şimdi iyi dün geldik evimize 3 haftadan sonra tosunumda müthiş ilerlemeler var anlatamam size iyice meymun bişey oldu kuzum
sütlaşç yap gerisinide yogurt yap cnm..hatta sütü kaynattıkdan sonra kapalı şişe içerisinde muhafaza edebılırsın ben öyle yapıp pudıngde hamur işinde falan kullanıyorum..ctesi köye eşimin teyzesi köyde oturuyo ona gidince 5kilo inek sütü ve koca bi kabak verdiler bi sütlaç bide kabak tatlısı yapayım diyorum onlar ziyan olmadan kabakların çoğunu da buzluğa atıcam doğranmış şekilde bikaç seferde çıkarır yaparım ama o kadar sütü ne yapıcam bilmiyorum bide ne kadar süre durur dolapta onu da bilmiyorum fikrin varmı?
benım de dun kaynanam geldı...oturdu 5-6 saat gıttı..evı temızledım bende dun o gelmeden..kaynana korkusundan..hahahahhahahahaahahahhaha
ayy ne güzel salıncağa oturuyo sepete oturuyo hee o günleri istiyorum bendeeee yaza nikahta rüya da o kadar olur muhtemelen
bide inek sütü kullanılmadan önce kaynatılmak zorunda mı? ilk kez ben ilgileniyorum da normalde annem yada kaynanam hallederdi sütlaç yapçam yarın önce kaynatmam mı gerekiyo? yoksa şuan dolaptra direk çıkarıp kullanıcakmıyım? bide bi kısmını da dileğin söylediği gibi buzluğa koydum onu da kaynatmam mı gerekirdi? ay çok sordum ama cahilim bu konuda
nasıl bişiy düşünüyosun ceylan? bende gelinlik giydirmek istemiyorum çünki çok klasik ama standart bişiy de istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?