Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Kizlar bugunki menum
sabah
2dilim ekmek
1 kk peynir
1 haslanmis yum
1 zeytin
ara
yesil cay
kucuk kurabiye
oglrn
4 parca tavuk gogsu yagsiz izgara
1 kase sehriye corbasi
ara
Tarcincayi
yesil cay
Elma
aksam
1 kucuk karniyarik
1 bardak ayran
2 litre su ictim simdiye kadar aksam acikirsam elma yerim yesil cay icerim
nelson menunu begendim canim yogurt yemen cok iyi

Sahur: 2 dl çavdardan tost,1 eti karam gurme(çok susattı çokkkkkk)
iftar(17:14) 1 kase çorba,1 dl ekmek,4 yk haşlanmış ıspanaklı yogurt,salata,1 tane sarma.

Biliyorsunuz hepsi yagsız tuzsuz ilave bişi dökmüyorum.Eve gidince sporumu yazarken geçmişe bakarım.

canım teşekkür ederim.. seninde menun güzelll...beğendim tatlısı sporlarımıda yaptım... umarım bu gazla devam edebilirim..

bualardayım güzelim..kaybolmayı düşünmüyorum şimdilik.. gitsin şu kilolarım.. çok kilo alladım szden ayrı kaldığım sürce ama hedefimede bir türlü ulaşamadım...b kez başarırım..

tatlım senide bizim guruba dahil edelimmi...

yada yarışa katılmak isteyen olursa onunla eş ol.. nasıl istersin canımm.

hoş bulduk güzelim.. çok yoğun du dinlerim.. yarım gün çalışmak bana yaradı durmadan birşeyler çıktı eni yoracak artık dinlenmek istiyorum...

Btlkubra gecmis olsun
Btl kubra ve ozge kizceler dis cikariyormus Allah yardimciniz olsun.
Aslinda kres olayini geciktirmeseniz dahaiyi olur kubracim.

Ebru guzel bi haftasonu gecirmissin
Araba kullanmak ozgurluk diyorum baska da bisey demiyorum.
Yemekten hemen sonra uyumak zor oluyordur.
AllAh kabul etsin oruclarini.
Insallah bu aksam dinlenebilirsin.

Nelson bu videolari ben de indireyim yapmakta fayda var.
Menu guzel canim hobi haric o da minik ama olmasin menulerde

Hikmetcim kolay gelsin
Benim de keske kv yakin olsaydi.
70Leri de gorursun 60lari da
Sen azimli kizsin.

2 grubumuz olmus hayirli olsun bol cekismeli kilo vermeli bir yaris olsun.
Kacamak yapmayan kazansin

Benum menu
Sbh yarim yagsiz cavdar ekmegine light peynirle tostun yarisi yesil cay
7 zeytin
1 kk peynir
5 ceri domates

Ara cay

Ogle izgara balik 1.5 porsiyon
Bol salata

Ara 1 buyuk fincan turk kahvesi orta seker

Aksam
1 tbk karnibahar yemegi
2 kasik makarna
Yarim kase yogurt

30 dk yuruyus

1.5 su
Aksam 1 lt icerim insallah.

merhaba kızlar dün giremedim çok yoğundum, o yoğunlıkta çok te yedim misafirler gittikten sonra gece yarıusına kadar tatlı yedim ve sonuç sabah tokat gibi çarptı yüzüme, gündüz de evi temizle topla akşama doğru arkadaşım geldi yemek falan yaptım, oda kaldı yemeğe eşlerimizde aynı yerde çalışıyorlar onlarda geldi yemekten sonra çay içip kalktılar küçük kızı şimdi eşim uyutuyor ben biraz ortalığı toplıyayım halim kalırsa spor yapayım, sonra yazarım

lajoba ortim umarım seni utandırmam çünkü bu gün 1 kğ artı çıktım umarım cumaya kadar toparlarım

Kızlar, öglen 12 de başladığım dipbucak temizliğe 3 bucuk gibi sonlandırdım. Her yeri pakladım. Cok mutlu ettim kendimi. :)
Sonra kv yi eve bıraktık. Annemler yemeğe davet ettiler. Adana kebap yemeğe gittik. Sabah öğle bişey yememiştm. Cok iyi geldi de hala sığınamıyorum.
Ama inanılmaz yoruldum. Hala heryerim ağrıyor. Yarın inşallah yataktan ağrılarla uyanmam.
Iyi geceler

Günaydın kızlar .9 da arkadaşlar kahve içermeye çağırdı .Hem turumuzu atmış oluruz dedik.kahveyi içtik sonra bir baktım tabak hazırlamışlar.Ama biz g geldik sadece kahve içmeye uğradık vs biz geçen akşam size yemek yiyip gelsigimiz halde yedîk,iyi yeme bizde sende bîşi yemeyiz vs konuştular .Hepsini bitiremedim artıdayım mutsuzum yani ( oğlumun uykusu değîşmesin dedik ama bişi olmaz bir geceden vs geç uyudu bende yanında uyuyakalmışım.biraz yogun bir gn olucak işim bitince gelip geçmişe bakarım

merhaba arkadaşlar
wisdom01 oh ne güzel mis gibi olmuş evin ellerine sağlık
ebruli1820 canım zaten bu oturmalarla arkadaşlar mahvediyor insanı bazıları anlayışlı oluyor çok ısrar etmiyor ama bazıları da çok ısrarcı oluyor zaten kendimizi zor tutuyoruz bide onlar ısrar edince salıveriyoruz kendimizi , neyse bu gün dikkat edersen toparlarsın

ben bu sabah cuma ile aynı geldim bu iyi , ney yemek yapsam diye düşünüyorum aslında ben normalde haftalık yemek listesi yaparım ve onu uygularım, ama bu aralar saldım her gün düşünmektense bir gün düşünmüş oluyordum

Hadekam Btlkbra Hawarım emnüleriniz güzel.Benimde güzeldi ama mahfoldu.Ve içinde canımın çektigi bişi yoktu ona üzzülüyorum.Sabahta arkadaş poça almış kek yapıp getirmiş.Neyseki öglen diyet yemegi ve akşam hafif kapatırım.
NEL bu hafta yarış modunda degilim canım
Hadekam evet araba kullandıkça özgür hissediyorsun kendini.
Hikom miss olmuş evin benimde yapmam lazım

buğünkü saçma menum

sabah:4 çatal sahanda yumurta
ara: el kadar yufka içine 1 minik kuru biber dolması+yarım portakal+3 ü bir arada kahve
12-ile 16,30 arası yediklerim: 1 havuç+4yk yoğurt+4yk bamya+1dlm ekmek+2krep+5zeytin+2yk kabak yemeği+1yk acılı ezme
gece :4yk yoğurt+1 portakal... yiyeceğimmmmm

sporlarım...60 dak geçiyorrr

toplam:1142 kalori... sporlardan sonra...785

AMA BU VİDEOLAR HANGİ TÜR SPORA GİRİYOR.. SANIRIM YANLIŞ HESAPLADIM...

N nelson menün aslında iyi ama öğleden sonra çok karıştırmışsın gibi
B Btlkubra menün güzel

ortağım nerelerdesin uğramamışsın bu gün

bende menümü yazayım
sabah 2 dilim çavdar, 1 kk beyaz peynir, 1 yk tulum peyniri, 10 zeytin, salatalık, domates, dereotu, roka
ara 1 ayva, 1 elma 1 armut
akşam 1 kase yoğurtlu dövme çorbası, bolca salata

belki şimdi çayın yanına bir avuç beyaz leblebi yerim
3 mil leslie

Slm kizlar
Menum iyi sayilir
Bir kacamak var o da bi arkadasin tayini cikmis
Baklava almis ondan yedim 1 dlm

Menu yazasim yok hic bisey yapasim yok
Cumartesiden beri esimle aram bozuk
Bazen esimi taniyamiyorum.
O gunden beri kendimi temizlige ev isine ve yemek yapmaya adadim.
Pek konusmuyorum gulmuyorum
O da halinden pek memnun.
Tabi onun da surat asik.
Tek kirgin oldugumuz halde gece sarilarak uyuyoruz gulesim geliyor ama ciddiyete devam.

Mesele cumartesi aksam mutfagi gec toplamam. Yemekten sonra bi yorgunluk cokuyor uzerime. Ben de gec topluyordum.
Normalde titiz de degil ama bunu sorun etti.
Bircok seyi sorun ettigini ama beni elestirdiginde kirilirim diye soyleyemedigini soyledi.
Ben de cekinme soyle dedim.
Icime atsam daha iyi dedi.
Ben de orada koptum.

Benimle bu kadar iletisimsizse ben de herseyi normal sanarak yasiyorsam bos bu evlilik. Caba goster iste evde colukla cocukla calis karsiligi memnuniyetsiz es sendromu.
Cok uzun oldu uzgunum.
Iste benim menu bu bugunlerde

Iyi geceler kızçeler.yemeklerimi yaptım.Ogluşla etkinlik yaptık oynadık.Süpürge tutup turumuzuda attık.Eşimden ilk fırçamı yedim :)Ogluşu uyuttum duş aldım yatıcam birazdan.Kızlar ben böyle yiyince helede çok sevmediğim bişeyi sırf yemek için mutlu olmuyorum.Oglumun dogum gününde çıtır bir anne 2 yaş gğnündeki gibi 53 olmak istiyorum !Ve yarın kim ısrar ederse ne derse takmıycam çok sevdiğim bişiyi tadımlık ve gündüz yiycem .Göbwgim pörsüdü ve ben kendimi salmıycam varım varım yazın ki düğünlerde yine süzülmek eşimin herkesin gözlerini üzerimde toplamak ve yaza fit girip bol bol dondurma yemek istiyorum :)

kızlar günaydın
ne diyetler ne de sporla alakam kalmadı. evdeki laptop bozuldu.videolarım içinde kaldı. ama pazartesiden itibaren başlayacağım spora.
hafta sonu misafirim olacak.
tartıda kilo almadım görünüyor ama yaklaşık 1 aydır spor yapmadığım için vücudum salmaya başladı sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…