- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #23.201
Kizlar bugunki menum
sabah
2dilim ekmek
1 kk peynir
1 haslanmis yum
1 zeytin
ara
yesil cay
kucuk kurabiye
oglrn
4 parca tavuk gogsu yagsiz izgara
1 kase sehriye corbasi
ara
Tarcincayi
yesil cay
Elma
aksam
1 kucuk karniyarik
1 bardak ayran
2 litre su ictim simdiye kadar aksam acikirsam elma yerim yesil cay icerim
nelson menunu begendim canim yogurt yemen cok iyi
İyi geceler kizlar
Papatya oglus gelmis ohh nesen yerine gelmis Allahim acilarini gostermesin yeterki boyle ayriliklara can kurban..
Ebrum kiss bende eskiden temuzlik yapmak icin misafirin gelmesini beklerdim oglus dogana kadar depresyon mofundaydim hep, eve tikildim kaldim 4 duvar ustume ustume geliyor sanirdim simdi cok sukur o gunlerim gecti oglusla zor olsada temizlik yapmak hasta da olsam evim her zaman temiz olsun istiyorum.. sen calisiyorsun canim bosver masallah yinede herseye yetiyorsun..
Hawarim ortak olmusuz ayy bu hafta daha dikkat edeyim de bari seni utandirmayim. Misafirin varmis bugun ins guzel gecmistir
Hikmet gelenler gitmeye baslamis bile, camasir hiic bitmiyo ya benim de var bi suru yikanacak yatmadan mak. yi calistiriyim da sabah kalkinca asarim artik poff
Btlkubra ayy canim ne guzel kayak keyfi teleferik ne ozledim erciyesi, kar ustunde mangal keyfini... kres isini seneye birakmakla iyi etmissiniz canim daha kucuk zaten ins seneye daha verimli olur sizin icin kres..
Osge kiyamam ya minnoslara.. benim de 20 lik dis cikacak sanirim degdikce aciyor dusun benimki agrisiz sizisiz cikiyor ona ragmen rahatsiz ediyir beni kucucuk yavrucaklar naapsin.. iyi yapmissin canim gitme bahceye bu havalarda ne anliyorlar bahceden bilmiyorum bizimkilerinde var bi bahcesi yazin sirf oglus oynasin diye gidecem yoksa hiic sevmem bortu bocek bi de evden kalk taaaa nerelere bahceye git.. oysa ne guzel mesire alanlari gezilecek gorulecek yerler var..
Hadeka aksam erken kapatmak bendede ise yariyir ama ben uygulayamiyorum esimin duzensiz is hayati yuzunden.. yavas da olsa gider boylece kilolar
Nelson yaris baslasin bakalim guzelim bu hafta yaris bitmeden kaybolma ortalardan bak gozum uzerinde
Ve ben cok daha iyiyim bide su evin islerini tamamen bitirim arkama yaslanip otursam super olacak bu nedir ya hic mi butmez bi insanin isi valla pes diyirum kendime sanki iki gun once supurdugum sildigim ev bu ev degil.. neyse Allahim saglik sihhat versinde hallolur hepsi.. bu hafta biraz ing calismam gerek esimle calissam keske.. ama adamin vakti yok ki bak saat 2.30 hala okulda gelmedi yarina bitirmesi gereken isleri varmis.. oooff ooiff
İyi geceler hepinize
Papatyam ogluşun gelmiş çok sevindim Sen bana bakar iyileştirirsin
Hawar harika menülerin ve hakederek eskildigin için mutlu oluyorum senin adına
Btlkbra geçmiş olsun minik cimcimeye.Ay ne güzel ben hiç kayak yapmadım teleferiğe binmedim .Ve eşime onu dinlemeyip uludağa gitmediğim için pişman olduğumu itiraf ettim
Hikom canım ya özledim eski neşeli bizi enerjinle doldurduğun günleri Eksi çıkmana sevindim.
Hadekam burdada hava bugün güzeldi.O harika menüleri göremez olduk .Erken kapatmak baya fark ettiriyor!
Nell siz tam kişi olmuşsunuz.Ben giremedim kk ya görmedim.Bende kendimle nefsimle yarışayım :)
Seher kilo korumakta bişi canım almaktan iyidir!
Araser nerelerdesin canım ?
Özgemi göremedim o da benim gibi ugrayamamış sanırım.
Lajobam hastalığa rağmen hijyen tutkusu ah ah eski benşimdi görmezden geliyorum Annwciğin gelicekmiş ne güzel hasret giderin
Kizlar iyi geceler sonunda gelebildim
cok sukur iyiyiz esim 2 haftadir arkadaslariyla gidiyor bahceye yarim agiz gelin diyor demesiyle cvbini aliyor
kv tasinacak birkac gune yine ayni mahsllede baska bi eve onun telasi var biraz
Diyetime sadik degilim cok hareket ediyorum ama yiyorumda evi temizldm halilari yikamaya vermistim fln baya yoruldum hasta da olsam su temizliktn bi siyrilamiyorum evdeyim ya surekli o yuzden calissam ya da gezsem bukadar takilmam
pelin alttan iki dis patlatti digerleri de geliyo sanirim surekli el agizda kiymm kuzumda ne istah kldi ne uyku haataydi da zaten
zayifldi biraz
Papatyacim dedinya yatagi bostu diye icim cizz etti selin degil bi hafta 1 gece annemlerde klmisti esimin de benim de gozlerimiz dolmustu cok tuhaf olmustuk seni cok iyi anliyorum Allah acilarini goatermesin evlat cok baska birseymis oglusunla kavusmna cok sevindim
ebrucum ne mutlu sana arabayi esin de destekliyo gitgide daha da iyi olursun masallah sana namaz konusunda da dedigin gibi regli iken istedigini giy nefsin ve pis seytan hep konusur zaten ama onlari dinlemezsek kazanicaz ins
hawarcm nazar degmesin sana masallh ordan bi el at bana da bi enerji yolla kendimi toplayayim
nelson btlkubra hosgeldiniz kizlae gorunmuyodunuz nezmndir
hkmetim ohh mis gibi temizlik kolay gelsin bu arada ebrunun dedigi gibi nezmn canlancn sen yoksa kis mi senin enerjini aldi baharimi bekliuon
hadeka cnm erkn kapat tabi ya sabaha yerim der ben boyle yaparak baya kilo vermistim zamaninda
araser seher sizler nasilsiniz kizceler
araser hadeķa seher
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?