Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Çok teşekkür ederim hawar . Ev taşımak zor ama nir taraftan da Heyecanlı. Oğluma da kavuşacağım inşallah.

Slm kizlar nasilsiniz
Papatya oglus geliyor gozun aydin
Nelsoncum arkadaslar yarissinlar ben pek gelemiyorum sikiya
Hawar bu ne misafiri yaaaa
Acmayin kapiyi artik.

Hikmetcim ben menunu fazla bulmadim gofretlere ragmen.

Ben bu sabah guzel bi rakam gordum tartida ve eksi ciktigimi gorunce hep dustugum hataya duserek bol bol yedim.

Tek avantajim 16.30da yeme isini bitirdim.
Sonra cay ve su bol bol.
Izmirde bugun hava cok guzeldi ailecek gezdik keyifli bir gun gecirdik.
Ama simdi canim sikkin. Esim sagolsun

Günaydın kızlaaaarrr.
Şimdi tartıldım 71.2 yi gördüm. Dün 71.6 ymışım. Çok mutlu oldum. Şimdi aclığımı bastırmqk için yeşil cay ve yeşil elma yicem .
Hava güzel cm yıkanıyor. Oglanın battaniyelerini yıkıyorum.
Mutlu bol dinlenmeli pazarlar

Iyi aksamlar kizlarr hafta sonu grlemiyorum cok nelson ben varim yarisi +2ile beraber 5 kilo vermek istiyorum bi 69 lari goreyim artik
papatyam gozun aydin canim kavusmussun oglusuna
havar canim kizim alt kopek dislerini patladi sukur rahatladik biraz ama daha 4 tane azi var ins kolay cikarir onlarida cuma gunu doktora goturdum kuzumu bogazina inmis bide oksuruyodu anyibiyotikle oksuruk ilaci verdi simdi daha iyi cok sukur canim kres isini eylule erteledik dis donemi oldu uykusuz oldu esimde simdi kres ortaminda daha cok hastalancak dedi eylulde baslasin dedi bende tamam dedim bakalim olelikle kaldi
ebrum araba isini baya ilerletin yani tebrik ederim canim sen kv lerle ayni binadamisin ??
Hikos gelen kilolar yavas yavas gidiyo desene sevindim
Bugun baya yogun bi gun gecirdik
sabah annemlerle disariya kahvaltiya gittik sonra erciyese ciktik teleferige bindik esimle kayak kursuna yazilmaya karar verdik bakalim vazgecmezse sonra esimin dayisina gittik eve geldigimizde 3.30 du esim uyudu 4 te bende uyumusum kizida yaninda 1 saat kaar uyudu ama keraat vakit uyudugum icin suan basim catliyo kizi uyuttum esimle avm ye gittik geldik daha ye i oturdum
yarin sıki diyete basliyorum yarista bende varim optum sizi

Kızlar teşekkür ederim
Annemin evini taşıdık hafta sonu. Daha şimdi kendi ebime dönüyorum. Oğlumu yıkayacağım. Böyle sürte sürte yıkamam gerek. Oralarda sadece duş almış.
Eşyaları var. Onları makineye atacağım. Ben de mahvoldum yorgunluktan.
Oğlum yarın okula gitmeyecek. Hem hasta hem de biraz dinlensin. Zayıflamış da zaten.
Eve gidince motor takmam gerek.

slm kızlar yarışacak çok kişi yokuz ama ben gurupları oluşturayım..

hawar-lajoba
nelson-btlkübra

Papatyam ogluşun gelmiş çok sevindim Sen bana bakar iyileştirirsin
Hawar harika menülerin ve hakederek eskildigin için mutlu oluyorum senin adına
Btlkbra geçmiş olsun minik cimcimeye.Ay ne güzel ben hiç kayak yapmadım teleferiğe binmedim .Ve eşime onu dinlemeyip uludağa gitmediğim için pişman olduğumu itiraf ettim

Hikom canım ya özledim eski neşeli bizi enerjinle doldurduğun günleri Eksi çıkmana sevindim.
Hadekam burdada hava bugün güzeldi.O harika menüleri göremez olduk .Erken kapatmak baya fark ettiriyor!
Nell siz tam kişi olmuşsunuz.Ben giremedim kk ya görmedim.Bende kendimle nefsimle yarışayım :)
Seher kilo korumakta bişi canım almaktan iyidir!
Araser nerelerdesin canım ?
Özgemi göremedim o da benim gibi ugrayamamış sanırım.
Lajobam hastalığa rağmen hijyen tutkusu ah ah eski benşimdi görmezden geliyorum Annwciğin gelicekmiş ne güzel hasret giderin

P tesi ve Perşembe tutucam inşallah oruçlarımı.Ogluşla bol bol vakit geçirdim bu hafta sonu süpürge dışında bişi yapmadım.Yemeklerimi yaptım bm çm zaten rutin şeyler.Arabamla gezmelere gidiyoruz artık.Eşim en büyük destekçim cesaretlendirdigi için güven geliyor .Kullandıkça keyif almaya başladım.Makyaj yapmadığım için (abdest olayından)herkes iş yerinde hastamısın uykusuz musun deyip duruyor ve saçlarım hemen yağ oluyor.Etek ve kişoylu çorapta giyemiyorum .Artık regl zamanı bunları yaparım ey şeytan çık beynimden

Kizlar iyi geceler sonunda gelebildim
cok sukur iyiyiz esim 2 haftadir arkadaslariyla gidiyor bahceye yarim agiz gelin diyor demesiyle cvbini aliyor
kv tasinacak birkac gune yine ayni mahsllede baska bi eve onun telasi var biraz
Diyetime sadik degilim cok hareket ediyorum ama yiyorumda evi temizldm halilari yikamaya vermistim fln baya yoruldum hasta da olsam su temizliktn bi siyrilamiyorum evdeyim ya surekli o yuzden calissam ya da gezsem bukadar takilmam
pelin alttan iki dis patlatti digerleri de geliyo sanirim surekli el agizda kiymm kuzumda ne istah kldi ne uyku haataydi da zaten
zayifldi biraz
Papatyacim dedinya yatagi bostu diye icim cizz etti selin degil bi hafta 1 gece annemlerde klmisti esimin de benim de gozlerimiz dolmustu cok tuhaf olmustuk seni cok iyi anliyorum Allah acilarini goatermesin evlat cok baska birseymis oglusunla kavusmna cok sevindim
ebrucum ne mutlu sana arabayi esin de destekliyo gitgide daha da iyi olursun masallah sana namaz konusunda da dedigin gibi regli iken istedigini giy nefsin ve pis seytan hep konusur zaten ama onlari dinlemezsek kazanicaz ins
hawarcm nazar degmesin sana masallh ordan bi el at bana da bi enerji yolla kendimi toplayayim
nelson btlkubra hosgeldiniz kizlae gorunmuyodunuz nezmndir
hkmetim ohh mis gibi temizlik kolay gelsin bu arada ebrunun dedigi gibi nezmn canlancn sen yoksa kis mi senin enerjini aldi baharimi bekliuon
hadeka cnm erkn kapat tabi ya sabaha yerim der ben boyle yaparak baya kilo vermistim zamaninda
araser seher sizler nasilsiniz kizceler
araser hadeķa seher

İyi geceler kizlar
Papatya oglus gelmis ohh nesen yerine gelmis Allahim acilarini gostermesin yeterki boyle ayriliklara can kurban..
Ebrum kiss bende eskiden temuzlik yapmak icin misafirin gelmesini beklerdim oglus dogana kadar depresyon mofundaydim hep, eve tikildim kaldim 4 duvar ustume ustume geliyor sanirdim simdi cok sukur o gunlerim gecti oglusla zor olsada temizlik yapmak hasta da olsam evim her zaman temiz olsun istiyorum.. sen calisiyorsun canim bosver masallah yinede herseye yetiyorsun..
Hawarim ortak olmusuz ayy bu hafta daha dikkat edeyim de bari seni utandirmayim. Misafirin varmis bugun ins guzel gecmistir
Hikmet gelenler gitmeye baslamis bile, camasir hiic bitmiyo ya benim de var bi suru yikanacak yatmadan mak. yi calistiriyim da sabah kalkinca asarim artik poff
Btlkubra ayy canim ne guzel kayak keyfi teleferik ne ozledim erciyesi, kar ustunde mangal keyfini... kres isini seneye birakmakla iyi etmissiniz canim daha kucuk zaten ins seneye daha verimli olur sizin icin kres..
Osge kiyamam ya minnoslara.. benim de 20 lik dis cikacak sanirim degdikce aciyor dusun benimki agrisiz sizisiz cikiyor ona ragmen rahatsiz ediyir beni kucucuk yavrucaklar naapsin.. iyi yapmissin canim gitme bahceye bu havalarda ne anliyorlar bahceden bilmiyorum bizimkilerinde var bi bahcesi yazin sirf oglus oynasin diye gidecem yoksa hiic sevmem bortu bocek bi de evden kalk taaaa nerelere bahceye git.. oysa ne guzel mesire alanlari gezilecek gorulecek yerler var..
Hadeka aksam erken kapatmak bendede ise yariyir ama ben uygulayamiyorum esimin duzensiz is hayati yuzunden.. yavas da olsa gider boylece kilolar
Nelson yaris baslasin bakalim guzelim bu hafta yaris bitmeden kaybolma ortalardan bak gozum uzerinde
Ve ben cok daha iyiyim bide su evin islerini tamamen bitirim arkama yaslanip otursam super olacak bu nedir ya hic mi butmez bi insanin isi valla pes diyirum kendime sanki iki gun once supurdugum sildigim ev bu ev degil.. neyse Allahim saglik sihhat versinde hallolur hepsi.. bu hafta biraz ing calismam gerek esimle calissam keske.. ama adamin vakti yok ki bak saat 2.30 hala okulda gelmedi yarina bitirmesi gereken isleri varmis.. oooff ooiff
İyi geceler hepinize

Gunaydin citirlar bugun sabah hic halim yok dun usutmusum sanirim etlerim eleniyo resmen basim agriyo evi toparlafim bi supurdum silmeye halim kalmadi esim grip sanirim banada bulasti bugun diyetime basladim ama spor yapabilirmiyim bilmiyorum

Hayırlı sabahlar.1:30 u geçiyordu onu topla bunu katla anca yattım.4 te sahura kalktım ve bir daha sağa sola dön uyuyamadımGölzerimden uyku akıyor.Önceden maaza kalkıp hemen uyurdum yine.Şimdi sahurdan sonra yatamıyorum sabah oluyor Napalım öyle böyle geçicek bugün.Çok halsizim ve üşüyorum.Bu sabah işe gelemk çok zor oldu benim için.İnş uykum açılır hemen

Özgem bag evine gitmemekle iyi yapmışsın.Pelinede geçmiş olsun .iNş digerlerinide patlatır ve rahatlar kuzucuk
Lajobam sen ogluşla erken ye madem

günaydın kızlar
oğluş okula gitmedi bugün. zaten baygın halde yatıyor evde.
özgecim kızına çok geçmiş olsun. bahçeye gitmeyerek en doğru kararı vermişsin.
kızlar ben bu aralar çok saldım. onun için artık bugünden itibaren dikka tetmeye başlıyorum. oğluşum geldi ya spora da başlarım artık.

Günaydın kızlar .. Dün kv geldi. Bizde kaldı. Şimdi oglana bakıyor bende dipbucak temizliğe başlıcam . Sagolsun onun için bizde kaldı. Akşama da anneme geçicem. Dün gece kocişe hazırladığım makarna salata dan yedim. Daha tartılmadım. Tartılınca yazarım. Ayy ne var 70 leri görsem. Neyse işler beni bekler. Hikoş kaçar:)

selam kızlar..

bu hafta buradayım kaçmayaçağım...

sabah: 4yk yoğurt.
ara: bitki çayları. 6 gramlık hobyy
öğle:2yk kuru faslye+1dlm ekmek+4yk yoğurt+1k tulum peyniri
ara:türk kahvesi..şekerli
akşam:1por etli bamya+1dlm ekmek+4yk yoğurt
gece: greyfurt +yoğurt

toplam:975 kalori--kalan kalorilerim:650 civarı

sporlarım..
30 dak eorobik-pilates-mekik karışımı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…