İyi geceler kizlar
Papatya oglus gelmis ohh nesen yerine gelmis Allahim acilarini gostermesin yeterki boyle ayriliklara can kurban..
Ebrum kiss bende eskiden temuzlik yapmak icin misafirin gelmesini beklerdim oglus dogana kadar depresyon mofundaydim hep, eve tikildim kaldim 4 duvar ustume ustume geliyor sanirdim simdi cok sukur o gunlerim gecti oglusla zor olsada temizlik yapmak hasta da olsam evim her zaman temiz olsun istiyorum.. sen calisiyorsun canim bosver masallah yinede herseye yetiyorsun..
Hawarim ortak olmusuz ayy bu hafta daha dikkat edeyim de bari seni utandirmayim. Misafirin varmis bugun ins guzel gecmistir
Hikmet gelenler gitmeye baslamis bile, camasir hiic bitmiyo ya benim de var bi suru yikanacak yatmadan mak. yi calistiriyim da sabah kalkinca asarim artik poff
Btlkubra ayy canim ne guzel kayak keyfi teleferik ne ozledim erciyesi, kar ustunde mangal keyfini... kres isini seneye birakmakla iyi etmissiniz canim daha kucuk zaten ins seneye daha verimli olur sizin icin kres..
Osge kiyamam ya minnoslara.. benim de 20 lik dis cikacak sanirim degdikce aciyor dusun benimki agrisiz sizisiz cikiyor ona ragmen rahatsiz ediyir beni kucucuk yavrucaklar naapsin.. iyi yapmissin canim gitme bahceye bu havalarda ne anliyorlar bahceden bilmiyorum bizimkilerinde var bi bahcesi yazin sirf oglus oynasin diye gidecem yoksa hiic sevmem bortu bocek bi de evden kalk taaaa nerelere bahceye git.. oysa ne guzel mesire alanlari gezilecek gorulecek yerler var..
Hadeka aksam erken kapatmak bendede ise yariyir ama ben uygulayamiyorum esimin duzensiz is hayati yuzunden.. yavas da olsa gider boylece kilolar
Nelson yaris baslasin bakalim guzelim bu hafta yaris bitmeden kaybolma ortalardan bak gozum uzerinde
Ve ben cok daha iyiyim bide su evin islerini tamamen bitirim arkama yaslanip otursam super olacak bu nedir ya hic mi butmez bi insanin isi valla pes diyirum kendime sanki iki gun once supurdugum sildigim ev bu ev degil.. neyse Allahim saglik sihhat versinde hallolur hepsi.. bu hafta biraz ing calismam gerek esimle calissam keske.. ama adamin vakti yok ki bak saat 2.30 hala okulda gelmedi yarina bitirmesi gereken isleri varmis.. oooff ooiff
İyi geceler hepinize