Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Selamun aleykum kizlar
Gece size yazarken tabletin sarji bitti yazamadim, oglusu erkenden uyutmustum bi saat sonra kalkti taa 2.30 a kadar ayaktaydi, gunfuz de uyumadi zaten., ortagim kusura bakma ugrayamiyirum fazla
Pazartesi menum guzeldi ama aksam nefsime yenildim yedim de yedim
Dunku menum de guzelfi hatta erkenden finali yapmistim yinr aksam esim tost yapmis dayanamadim yedim
Bugun ve yarin cok dikkat etmrm gerek de bende bu nefis varken nasil?
Markete gidip karnabahar brokoli falan alip aksam haslayip yerim bolca hrm doyarim hem kalorisiz olur ins yapabilirim.,
Ebru oglusla etkunlik super olmus masallah super anne
Hadeka sarilarak uyuyup kus kalmak takma kafana canim hem aranizdaki iletisimsizliktrn degil ki esin seni kirmak uzmek istememis ne guzel iste..
Papatya toparlarsin tekrar canim takma, oglus nasil oldu?
Nelson iyi gidiyorsun guzelim sporlar super
Hawar menun herzamanki hawar menusu harikasin, sana iyi bi ortak olamadim :-(
Btlkubra benimde 20 lik disim cikiyor ama cok sukur agrisi sizisi yok da yinrde cektirmeyi dusunuyorum cok zor oldumu cekmeleri hala agriyomuu

Yogun bir güne şükrederek hayırlı sabahlar hepinize Bugün başaldım BİSMİLLAH ve 9 mart ogluşuöun dogum gününde laf olsun diye degil gerçekten sıkılaşmış yanları fırlamayan göbegi gergin kolları sallanmayan bir anne olucam

Nell menülerin hep karışık geliyor buda öyle canım.Sporların harika
Hawarım harikasın kız face te yok ki seni nasıl görücez incecik olucan bu yaz iki çocugunda yanında salına salına gezersin artık

Papatyam bırakma canım p.tesi başla vücut salar yoksa.Onca emegin boşuna gitmesin.Benimde şu tur atmalar çok vaktimi alıyor.Herşeye zmana var spora yokOglun nasıl?
Btlkbra canım senin dengelemyi çok iyi başarıyorsun benceBenimde sessiz sedasız çıkmıştı bu yaz ama çogu agrı yapıyor ve çektirilmesi gerekiyormuş.Kızçen naısl?
Özgem nasılsın kızçeler nasıl?
Hadekam titiz olmamasına ragmen bunu sorun ediyorsa kesin canı başka bir şeye sıkılmış senden çıkarmıştır.En güzelide sarılarak uyumakGayet iyi gidiyorsun canım yaza hepimiz istedigimiz kilo ile gireriz inşallah
Lajobam ,zuzummm,araser,banusultan,seher,hikommm

Sabah yazmıştım anca gönderebildim mesajı kusura bakmayın.
Lajobam sağol canım ama her anne süperdirAma çok yoruluyorum.İş çıkışı malzeme al yap ogşul uyuyunca süpür yıka topla çok dagılıyor.Her akşam degilde bazı akşamlar yapıcam artık.Diger akşamlar yapboz eşleştirme vs hafif bişiler koyucam önüne.

günaydın arkadaşlar benim ufaklık dün gece uymadı tam ben daldım o kalktı benide bir üşeme aldı oysaki içerisi iyi kilima yanıyor banyo yapmıştım ondan mı ne ama bu aralar sık sık oluyor dalmıyor kızımda yatağa koyuyorum uyanıyor bende el kadar çocuğa bağıdım bir sürü bu defa eşim uyandı o aldı biraz salaladı falan, neysa ben tam daldım yine bir çıyaklama böyle böyle 12 den 4 kadar uğraştık

hadeka eşin kaynanalık yapmış desene insanlık hali bende bazen bırakıyorum eşim söylenirse de sen yap diyorum, susuyor o zaman, ama seni kırmamak istediğini dile getirmesi güzel bişey sende deki sende kırmadan söyle o zaman , eleştiri kırmadan da yapılabilir

ebruli1820 canım umarım hedefine ulaşırsın, göbeğin için spor başlığında doğum sonrası egzersizler var oraba bir bak istersen bende detaylı incelemedim ama oradaki videolar işe yara gibi

lajoba akşam yemeleri işi bozuyor zaten bende bazen dayanamıyorum akşam hep beraber evde olunca oturunca , atıştımalık istiyor insan, ideal kilomuza gelince bazı akşamlar yeriz artık ama sen bu iki gün dikkat et canım

M maviduvar1 canım bencede başla spora yoksa haklısın vücut salıyor yani haftada 3 gün 45 dk yapsan yeter gülüm

N nelson sporun çok iyi devam et canım

wisdom01 sen nerelerdesin dönmedin mi annenden

osge1989 canım nasıl oldunuz kızlar nasıl sen nasılsın, sanırım ev mi taşıyacaktı kayınvaliden bu hafta

areser sende yoksun kaç gündür

merhaba kızlar
@jaloba ebruli1820 oğluş iyi. ben de iyiyim. ama eksikleri oldu tabi okula gitmeyince. onları tamamlamak gerek.
tatilde nasıl ders başına oturtacağım bilmiyorum gerçekten.
hafta sonu annemler gelecek. onları göndereyim hemen başlayacağım.
hadi bakalım ebrucum kim tuttar seni..inşallah hedefine ulaşırsın...

Kızlar canım sıkkın sanırım yüzüklerimi kaybettim. Ya da annemde duş almıştım. Ondan önce cıkarmış tım parmağımdan. Cünkü cok zayıfladığım için aşırı bol duruyor. Geçen eşime daraltalım dedin Oralı olmadı. Annemde şuan evde değil. Akşam üstü eve geçicekmiş. Dogum dan sonra aşırı unutkanlık var bende. Bu durumda ilaç kullanmam gerek ama kilo aldırır diye korktugumdan doktora gitmemeyi seçiyor um. Dua edin kızlar da annem bulsun yüzüklerimi .. yoksa eşimle kücük bi kıyamet yaşıcaz. Bu birşeyleri kaybetme , bi yere bi şeyi koyup unutma huyumdan cok şikayetçi.
Işe gitti söyleyemedim de aşırı mutluydu bugün.
Dün akşam eve geldik.
Tartılmadım.
Ya ne güzel sabah mutlu mesut uyanmış tım allahım yardım et.

Teselkurederim ebrum dengelemeye calisiyorum iste
lajoba canim hala agriyo agzimi tam acamiyorum ama normaldir yaa korkma sen rahatsiz ediyosa git cektir
Hikoss bende 74 lerdeydim bakalim bu hafta ne olcak
kizlar menumu yaziyim hemen
sabah
hazir yufkadan yapilmis gozleme ama 2 kucuk kare yedim
oglen
gezmem vardi
1 kase arpa sehriye salatasi
yarim dilim hashasli revani
aksam
1 kase corba
1 bardak ayran
acikirsam
Elma yerim

Hikom :Face yazdıkların için çok teşekkür ederim.Her anne mükemmeldirSizde yavaş yavaş başlayın ve büyüdükçe keyifle yapıcaksınız eminimYüzükler için üzülme belki annendedir.Unutkanlık bendede çok var.B 12 eksikliginden kaynaklanıyor.Haftda birgün(c.tesi)balık günümüz.Sende ye canım.Yüzükler bulunmazsa naspıcak eşin ki tamam bende kaybettim çok üzülmüştüm ama geri gelmiyor cana gelmesin diycez napalım

Hadekam etkinlik kitabndan çabuk sıkılde pek sevmedi sanırım.Böyle dagılınca daha mutlu oluyor sanırım

Hawarım kıyamam bende gece ısıtmalanıyorum çok yorulunca.Çocuklar uyuunca yat uyu boşver işi gücü.Videolara bakıcam ve bir progrem oluşturucam kendime
Papatyam annenler gidince başlarsın yine canım sağol destegin için.
Btlkbra yemesek daha iyi ama hayatımızın bir parçası bunlarda.Az yemişsin ve akşamı erken kapatmışsın tebrik ederim canım.

Özgem zuzummmmmmmmmm

Canım kocam bana Şakayla karışık ders vermek istemiş. Sürekli birşeyler kaybediyorum diye . Anlatınca yüzükleri mi cıkardı. Canın sağolsun falan dedi ilk.
Neyse yüzüklerime kavuştum. Ders de aldım:)

Hiko yuzuklerin bulunmasina sevindim
Cok sey dusunuyoruz biz kadinlar dogal olarak da unutuyoruz

Ebrucum oglus daginikligi seviyor demek

Papatya sporla dikkatle cabuk toparlarsin.
Oglusu da biraz odulle 15 tatilde odev konusunda ikna edersin diye dusunuyorum.

Hawar dikkat et hasta olmamaya bak.
Yavrun da durmamis sabaha dek. Sen de insansin bir yerden sonra sabir bitiyor.

Elif sen de pek yoksun bu aralar. Gel canim.
Bu cocuklara ne oluyor bu ara yatmadan kalkiyorlar

Btlkubra dis agrin nasil oldu
Cekilince agri hafifledi mi
Bu arada agir yemekler yerine corba ve sivi gidalarla da verebilirsin kilo
Bunu avantaja cevirebilirsin.

Menum
1 dlm cavdar e
1 az yagda yumurta
4 zeytin
1 kk light peynir

Ara kabak cekirdegi 1 avuc bol cay 1 incir

Ogle
2 kasik yogurt
1 tabak kisir

Aksam
1 tabak nohut
1 dlm cavdar e
1 kase yogurt
Biber tursusu 1 tane

Bugunluk bu kadar.

wisdom01 canım ebruda yazmış B12 eksikliğinden olabilir, ama ihmale gelmez korkma kilo aldırmaz aldırsa bile sağlığından önemli değil, bende de oluyor ama eskiye göre azaldı, ben genelde not alarak çözmeye çalışıyordum işi, neyse eşinde şaka yapmış

hadeka menünü beğendim canım, eşinle de konuşunca sende sakin ol ama
B Btlkubra geçmiş olsun çekilen diş alt çenedeyse ağrısı bayağı sürüyor yanlış hatırlamıyorsam ben birer hafta arayla çektirmiştim yirmilikleri bir hiç ağrımamıştı diğeri çektikten sonra 1 haftaya kadar ağrı vardı, bu arada menünü beğendim

menümüde yazayım

sabah 2 dilim çavdar 2 kk peynir, 1,5 yumurta, domates salatalık, dereotu, 8 zeytin
ara 1 elma, 1 armut, orta şekerli türk kahvesi
akşam 1 kase ezo gelin çorbası, 1,5 yk bezelyeli patates yemeği, bolca salata

3 mil leslie

Hawar ebruş cok feci unutkanlık var. Yakın bi zamanda doktora giderim inşallah.
Hadekaaaaa m bende cook sevindim yeminle. Uyuz ama bi o kadar da tatlı kocişim dersle karışık şaka yaptı .

Dikkat edemiyorum Yediklerime. Spor yapma isteği var ama icraat yok malesef.
Nerde kuş Hikoş ahh ahhh.. cok üzülüyorum coooook

İyi geceler kizlar
Kilom sabit kalsin baska bisi istemiyorum yaa icimdeki yeme istegine engel olamamak azmimi kendime guvenimi yikiyor.. yarista oldugumu dusundukce daha da yeme istegi bastiriyor.. uzgunum ortak adaptr olamiyorum bi turlu..
Oglusu guc bela uyuttum tatil sonrasi hemen el atacagim bu uyku duzenine eskiden ne guzel erkenden yatar erkenden kalkardi simdi erken kalkip gec yatiyor.. annemler gelip gitsin de halledecegim ins bu sorunu da..
Hadeka konusurken sende sakin ol emi, ins duzelirsiniz
Hikos esinin saka yapmasina sevindim dr isini ihmal etme canim sagligindan onrmli degil ya..
Kubra benim 20 liklerde agri yok ama diger dislerimi sıkıstiriyorlar on dislerimde hafif bi sekil bozuklugu hissediyorum o yuzden cektirmek istiyorum ama korkuyorum da ayni zamanda.. sana gecmis olsun hadekanin dedigi gibi corbayi avantaja donusturebilirsin
Hawar menun guzel spor da yapmissin daha nr diyim ben tembellestim iyice

Bugün
Sabah : 2 dl Çavdar'dan tost
Ögle : 1 kase çorba,2 yaprak sarma,4 yk haşlanmış yoğurtlu makarna,mevsim salata
Ara:1 armut ,4 kare sütlü çiko(135 cal)
Akşam:1 kase çorba ,tavuk sote,bol yeşillik salatası
Hasta ziyaretinde çay içtim sadece.Şimdi duş alIp yatıcam .İnşallah sahura kalkıcam.Ve inşallah sahur sonrası uyutabilirim(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…