- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #23.241
Iyi geceler kızçeler.yemeklerimi yaptım.Ogluşla etkinlik yaptık oynadık.Süpürge tutup turumuzuda attık.Eşimden ilk fırçamı yedim :)Ogluşu uyuttum duş aldım yatıcam birazdan.Kızlar ben böyle yiyince helede çok sevmediğim bişeyi sırf yemek için mutlu olmuyorum.Oglumun dogum gününde çıtır bir anne 2 yaş gğnündeki gibi 53 olmak istiyorum !Ve yarın kim ısrar ederse ne derse takmıycam çok sevdiğim bişiyi tadımlık ve gündüz yiycem .Göbwgim pörsüdü ve ben kendimi salmıycam varım varım yazın ki düğünlerde yine süzülmek eşimin herkesin gözlerini üzerimde toplamak ve yaza fit girip bol bol dondurma yemek istiyorum :)[/QUOT E]
Mrb kaç kilosun ne kadar olmak istiyırsun merak ettim
kızla bende katılmak istiyorum aranıza 63 kiloyum dogum yapalı 1 bucuk yıl oldu.59 ile basladım hamileliğime 81 ile doğurdum
aslında benim çok fazlalığım yok. ben kilo koruyorum. 60 olmayı isterdim ama olmadı bir türlü.papatyacım kaç kilocuk fazlalığın var kaç kilosun kaça düşmek istiyorsun
hoş buldum canımnerdensiniz ben izmirden
Cansu hoşgeldin. Boyuna göre kilon gayet iyi bence. Fiziği merak etmedim desem yalan olur. Ben 1.75 kilo bugun tartıldım. 71.2 i gördüm
Havarım cok dikkat ediyorum daha aşağının farkına varmadı. Cok güzel oldu cidden. Daha neler yapıcam dam da tam bir oyun alanı olsun. Kapı önüne cok indiremiyorum. Apt olmadıgı için güvenli değil.
Ebruş kaçırdım ya sabahtan bu yana yeni oturdum. Eminim dozajında yemişsindir.
Sarı beyaz karışık bir ten rengi var. Uyuyor şuan kalkınca öperim.
Özgem kübooş nerdesiniz.
[/çocuğum olduguna inanmıyo kimse bu fizikle hadi canım diyolar :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?