Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Hikommmmm yüzüğünü eşinin almasına sevindim.Yogunluk çocuklar iş güç beynen yoruluyoruz ondan da olabilir.
Herkesin menüsünü beğendim bu arada benim ki nasıl ? Hawarım iki küçük çocukla spor yaptım yazınca çok mutlu oluyorum ve kendimden utanıyorum valla :)

slm kızlar dün akşam gezmelere gittim gitmez olaydım
menümün üzerine 1 dilim sütlü tatlı eklendi

azıcık cıs yesem hemen kılom artıyor benim.
pazartesi 57.8 ile başladım bugün 58.0 oldum
yarın nasıl olur bilmiyorum bir de
akşama misafirim var yemem inşallah.

not: dün eşimle konuştuk
yemekten sonra çok yorgun oluyorum o nedenle
kalkasım gelmiyor dedim
o da o zaman çok gezme dedi
ben de bunun gezmekle ilgisi yok sabah kahvaltıda da aynı şeyi yaşıyorum dedim
biraz daha sürtüştük
çocuklar da olduğu için pek konuşamadık.
ama içimizi dökmek iyi geldi
sabah namaza kaldırırken öperek kaldırdı hiç tepki vermedim
kahvaltıda da yanağımdan birkaç kez öpünce yelkenler fora:)

eşime çocuklara vakit ayırsam ev tam olmuyor
ev tam olsa onlara vakit kalmıyor
arkadaşlarımla vakit geçirmeyi de seviyorum
yetemiyorum
haftaya temizliğe kadın alarak bi adım atacağım bakalım.
imkanlar yeterli değil diye almıyordum
gerekirse az yicez ama evi temizleteceğim en azından ayda bir

mutfağı toplama işine de daha fazla özen göstereceğim inşallah. çok komık bi sorun olsa da.

Günaydın kızlar.
Oglusla evin dam ındayız
Hava müthiş d vitamini alıyoruz.
Gecen damı kv yle düzenlemeye çalıştık. Oglana oyun alanı oldu. Cok mutluyum

Dün yaptığım kür iyi geldi galiba, tartıda sanırım eksi görücem.
Bir tek beni üzen annem grip toparlanamadı bir türlü. Bugun abimle tekrar doktora gidecekler .

merhaba kızlar sabah kalktık dr gidip geldik , benim ufaklık için cuma randevu alacaktım 9 ay oluyor konrol içn dr dedi yarın il dışına çıkıyorum bizde bu gün gitti kontrole boyu iyide kilosu biraz az aslında ortalama gidiyor kilolu doğdu çünkü ama 3 ayda 600 gr almış buda az, neyse genel baktı iyi dedi nezle başlangıcı olabilir dedi, neyse ordan benim dr gittik ilaçları yazdırıp geldik

ebruli1820 canım benim burda pek sosyal aktivitem olmadığı için spor benim için stres atma yöntemi aslında o yüzden her fırsatta yapmay çalışıyorum bide evim küçük hep şikayert ederim aslında özellikle misafir gelince zor oluyor ama işi de çabuk bitiyor bu yönden de iyi

hadeka canım akşam yemeseymişsin iyimiş ama olmuş bu akaşı hafif kapat canının çok istediği bişey olursa ayır yarın sabah tartıdan sonra yersin, eşinle, barışmanızda güzel, bencede yardımcı al büyük temizliklerde hiç olmazsa, iş kalsın bence çocukların daha önemli eşinde alışsın buna

wisdom01 canım maşallah oğluna çok tatlı ayrıca çok iyi olmuş oyun alanı ama dikkat edin duvarları alçaksa, aman diyeyim

kızla bende katılmak istiyorum aranıza 63 kiloyum dogum yapalı 1 bucuk yıl oldu.59 ile basladım hamileliğime 81 ile doğurdum

hoş geldin aramıza tabi ki katıla bilirsin kendinden bahsederek başlıya bilirsin

bu arada kızlar dün pilates hocam geldi, hatırlarsanız hamilelikten önceki yıl pilatese gidiyordum , onun en son 10 kasımda törende karşılaşmıştık bayağı kilo vermişsin dedi, iyi olmuş, o da kilo almış bu sene kurs da vermiyor, evdeyim yiyorum diyor, bahara doğru eşim çocuklara bakarsa yürüyüşlere çıkalım açık havada dedik bakalım artık

papatyacım kaç kilocuk fazlalığın var kaç kilosun kaça düşmek istiyorsun

Kimse ilk gün menüm için begeni yada yorum yapmamışÜzülmedim desem yalan olurNeyse boşverin.
Yeni gelen arkadaş aramıza hoşgeldinMerak etmişsin.64 ile hamile kalıp 82 ile doğuma girdim.Dogumdan sonra 75 oldum.Ama sütüm gelmeyince her duudugumu yedim.Oglumda akkllı oldugu için çok eforda yoktu.Ve yine 80lere çıktım.Oglum 8 aylıkken burayla tanıştım.Ve 52.3 oldum.Ama 3 senedir 5-6 kilo alıp1-2 verip öyle yerimde sayıyorum.Şimdi oglumun dogum gününe kadar tekrar 52-53 olmak ve 53 ün üstüne çıkmamak istiyorum.Boyum 1.56.

Hikom sarı kuzuyu öp benim yerime.Ohh hava güzel ama ben oruçluyken çokkkkkkkkkkk üşüyorum içim titriyor resmen

Papatyam oglun yanında neden keyfin yok ki canım?
Hadekam oluyor her evde bu tarz yada benzeri şeyler uzatmamak en iyisi belkide.
Hawar haklısın küçük ev daha az eşya daha az yorulmak demek.
Özgem yok watsaptan yazayım merak ettim iyice.
zzuzuum günlerdemi geziyon kızzzzzzzz
Lajobam sen nasılsın
Btlkbra kızın nasıl ?dişin nasıl oldu?

Cansu hoşgeldin. Boyuna göre kilon gayet iyi bence. Fiziği merak etmedim desem yalan olur. Ben 1.75 kilo bugun tartıldım. 71.2 i gördüm

Havarım cok dikkat ediyorum daha aşağının farkına varmadı. Cok güzel oldu cidden. Daha neler yapıcam dam da tam bir oyun alanı olsun. Kapı önüne cok indiremiyorum. Apt olmadıgı için güvenli değil.

Ebruş kaçırdım ya sabahtan bu yana yeni oturdum. Eminim dozajında yemişsindir.
Sarı beyaz karışık bir ten rengi var. Uyuyor şuan kalkınca öperim.

Özgem kübooş nerdesiniz.

hoş buldum canım nerdensiniz ben izmirden

Ben 01 Adana dan ..

Benim Hikayem de..
85 le hamile kalıp 93 le dogum gittim
Oglum 2013 Mart ta dogdu.
2013 temmuzda 93.3 Düm.
Kızlarla tanışıp başladım.
Hedefim 67,5 ama ben anca 69.1 i görüp geri kilo aldım. Dikkat etmediğim için suan 71.2

bende cok patates kızartması seven biriyim ay eşimde sever kahvaltıda bile yaparım cok seviyorum dogurduktan sonra haftada bir kızarttım ve tek sekerli cay ekmeyi azalttım hemen verdim

Hadekaaaam kaçırmışım yazdığı pardon .. aranızda düzelmiş ne güzel. Kocalar ne dese he tamam canım desek birşey olmicak da susamıyoruz. Güzel dille herşey hallolur. Ayda bir de al bence de iki cocuk bi eş zordur. Ben bi sıpa yla başa zor cıkıyorum. Ki eşim gündüz evde oluyor. İşlerimi zor yapıyorum . Anca sıpa gündüz uyucak da öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…