Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Kizlar ben geldimm disim daha iyi sukur agrimiyo artik 20 lik disimi cektirdim diger dislerimde agrimaz oldu iyi oldu valla dis ihmale gelmiyo kizlar ben bugun yogundum sabah kizi babannesine biraktim temizlik yaptim 2 cesit kurabiye 1 kalip kek yaptim kizi uyuttum uyaninca pastalarida alip anneme gittim bugun teyzem ve kuzenlerim geldi izmirden onumuzde 15 gun annemlere gidip gelcem ins yediklerime dikkat ederim bugunki menum az cislarla dolu ama yazcam yinede
kizlar tek trk yazamiyorum cok giremedigim icin ama menulerinizi genelde begeniyorum
sabah
ceyrek gozleme
oglen
1 kase corba
2 ad profitrol 1 kucuk kurabiye ceyrek kek (annemlerde yedim bunlari )
Aksam
1 kase corba
1 dilim ekmek
aci sos

menümü yazayım kızlar
sabah 1,5 dilim çavdar, 1,5 kk peynir, 8 zeytin, domates, salatalık, dereotu
öğlen 3yk bezelyeli patates, 1 kase yoğurt, 1 dilim çavdar
ara 1 armut, yarım portakal
akşam 1 kase ezogelin, bolca salata
ara 1 ısırık muz ( kıza yedirirken oda bana yedirdi

3 mil leslie yaptım

Sahur :2 dl salam,1 dl peynir,3 zeyîtn ile yaptıgım sandiviç
Iftar: 1 kase sebze çorbası ,5 yk yogurt ,mevsim salata( diyet yemeklerim daha balık brokoli vardı yemedim)
10 gibi Migdem başım tuttu kusucaktım .1 salata,2 ısırık ekmek , kk peynir attım ağzıma

Eşim hastanede refakatçı kaldı.Ogluşu uyutup ütü yaptım biraz.evi toplayıp duş aldım.Yatıyırym şimdi Oglumla :)) tursıuorum çok ama (

Btlkbra gezmeye göre gayet güzel kapatmışsın
Hawarım zaten harika ötesi papatyam bak spor konusunda rakibin var :))
Özgeyle yazıştık kv taşınıyormuş yogun anlıycanız
Yeni gelen arkadaş gayet iyi boyuna göre ama sporla birazda dikkT ederek sıkılaşabişşrsşn csnım

Gunaydinlar hayirli cumalar kizlar
Kilo bildirimimi yapayim oglen kv ye gitcem oturmasi varmis
Oglys dun gece yine uyumadi uykusuz ve yorgunum disi patlamak uzere sanirim ondan bu uykusuzluk

Baslangic 69.3
Gecen hafta 59.9
Bugun 59.8
Giden 100
Hedef kilomu korumak simdilik

Cok sevindim ya o kadar yedim sadece dun dikkat ettim aksam bisey yemedim ama gece cok acikinca 3.30 gibi yarim elma yemistim..

Ebrucum tebrik ederim canim eksi cikman cok iyi hele de regl oncesi..

merhaba arkadaşlar
ebruli1820 , lajoba kızlar tebrik ederim
lajoba canım benim kızımda kaç gündür geceleri uyanıyor ağlıyor,2 gündür gündüzde çok mız mız, benimkini de dişi çıkacak galiba bide hapşurup duruyor nezle başlangıcı da var galiba

gelelim kilo bildirimine

başlangıç :76.8
geçen hafta : 64.3
bu hafta : 63.5
giden : 700
toplam giden : 13.3
hedef : 60

karne alacak kızım ilk kez bu gün öğleden sonra, gerçi pek farkında değil onun ne işe yaradığının ama olsun, bide dün almaya gittim kafasına bir taç yıldızlardan yapmış öğretmeni ve dedi ki sadece çok iyi olan çocuklara yaptım, bizimki anne presses oldum deyip duruyorr

Sağolun hawar ve lajoba szleride tebrik ederim.6 haftam kaldı ve bu haftaları sporla desteklemem gerek.Ev berbat nerde her akşam süpürüp 1 gün araya silen ben yokum.Yemek yepıp oglumla vakit geçiriyorum anca yetiyor zaten hafatda 1 siliyorum napim.Bir kaç şeyleride kısıp sporu ilave etmem gerek.

Btlkubra canim menu ogle arasi haric guzel
Hawarim menun guzel canim
Gecmiscolsun ebru migren fena. Menun guzel ve sade canim.
Ebrucum kilonun azalmasi cok guzel regl oncesi hem de. Harika
Lajobacim 100 gr da olsa giden gitmis.
Almaktan iyidir.

Hawarim guzel kilo vermissin.
Kizini da ilk karnesi icin tebrik ederim.
Ben de karne verdim eve geldim simdi.

Merhaba kızlar
Tartımın pili olmadığı için tartılamadım. Ama sanırım 63 ü geçtim. Anlıyorum yani vücuduma bakınca

Hawar spor konusunda gayet iui gidiyor değil mi Ebrucum.
Inşallah Pazartesi den itibaren papatya sahalar Dönüyor.
Kilo verenleri tebrik ederim

Hadekam sağol canım kilon ne durumda bu arada_?
Papatyam hawarım sahalara ebnde çıkıcam hemde çok güçlü çıkıcam
Şubat mart nisan ceeeeee yaz gelmiş.hırkalar kazaklar yok.Göbüşümü ince badilerin içinde saklamak zorunda kalmıycam bu yaz

N nelson tebrikler demek dikkat etsem daha fazla gidecekmiş
hadeka teşekkürler canım
M maviduvar1 umarım spor hep yaşamımda olur, bazen üşeniyorum ama inanın seviyorum spor yapmayı acayip stres atıyorumm
ebruli1820 canım başla başla sen artık çalışan bir bayansın her gün evi temizleyemiye bilirsin bunları çok sıkıntı yapma, biliyorum insan stres oluyor ay silemdim ay süperemedim toz alamadım ama sonu gelmiyor en iyisi biraz rahat olmak, ben önceden cumartesi derin bir temizlik yapmasan çok stresli olurdum çocuktan sonra hele , şimdi hangi gün denk gelirse, sadece ufaklık yerlerde çok dolnıyor toz olmasın krıntı olmasın ağzına girmesin diye dikkat etmeye çalışıyorum yoksa bitmiyor, spor konusunda da mutlaka 3-4 gün yapmaya çalış cnım inan çok faydasını göreceksin sende yaza fit olacaksınnnnn

bu gün sakin her bildirim sonrası olduğu gibi, kızlar acayip yedim bu gün yarın normal düzene devam, her ödül günü diyorum erken kapatacam çok rahatsız oluyorum ama yine gece yarısına kadar yedim ve midem çok kötü nasıl uyuyacam bilmiyorum

ebruli1820 canım sen oğlunun doğum gününe kadar, 53 olacaksın bende kendi doğum günümde 60 altında olmak istiyorum 59-58 gibi bir şey hatta 58 olsa çok çok iyi olurrr

Bugün
Sabah : çavadarlı sandviç içine 1 dilim peynir ,1 salata
Ögle : 1 kepçe çorba, 1 avuç haşlanmış tavuk, 4 yk pırasa, 4 yk havuçlu yogurt
Ara ; 6 tam buğdayılı bisküvi
Akşam : 2 ince dl pizza

Akşam aniden anneme gittim.yemegi yoktu işten gelmiş kardeşim pizza istedi diye pizza almış.Mecbur yedim en küçük parça lardan .oglumu uyuttum duşumu aldım
Canım bişeye sıkıldı hep agladım bu akşam.Regl oldum sıkıntıdan sanırım.İçim daralıyor uyumaya çalışıcam

Hawarım bu can sıkıntısıyla evi dip köşe silesim var.Ama yarın acısını çıkartıcam.Haklısın planlı programlı olmak bazen bunalıyor .Bazen rahat olmak gerekiyor .İnşallah canım hedeflerimİze ulaşırız .Destegin için çok sağol.bütün karne alan çocukları tebrik ediyorum

Hayırlı sabahlar.Gece 2 gibi daldım sanırım çok uykum var.Havada yağmur yağıcak gibi karanlık ve bulutlu tam uyku havası var.

Sabah regl diye tartılmakta kararsız kaldım.Tartıldım ve 55.3 yüzümü gülümsetti :) Uzun zaman olmuştu bu rakamı görmeyeli.düne göre -300 :)

Mrb arkadaşlar kilo bildirimi
Baş:67.7
Geçen hafta:67.0
Bu gün:66.6
İlk Hedef:60
Sonraki hedefim:57
Dün ağız diş sağlığına gittim aniden gece dişim ağrıdı
soldan 6. dişim çürümüş önce röntgen sonra diş taşı temizliği yaptırdım
dr bana haftaya çekilecek dedi o acıyla soramadım dolgu ya da çok kötüsüyle kanal olmaz mı diye.
Niye hemen çekmek , bu yaşta dişimden olmak istemiyorum offfffffffff.
O gün gelince bunlar soracağım yok illa çekcegiz derlerse ben başka hastaneye.
Üniversite hastanesine gitsem araştırırlar da arştırılar özel de var mı bilmiyorum
Ayrıca pilli döner başlıklı diş fırçası kullanan var mı?
Eşim okullarda daha çok şu ortası kısa kenarları uzun olanları öneriyor diyor ama bakalım .
Diş harici her şey iyi. Hayat bi şekilde gidiyor..Bu gün kızımlayız eşim ana ocağında.
Önce biraz tembellik ,sonra temizlik,sonra da yemek yapacağım .Herkes KİB.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…