Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Ginaydin canlar
Dun bildirim yapmaya firsat bulamamistim.
Bugun yazayim.
Gecen hafta 57.8 sanirim
Bu hafta 58
Gelen 200
Hedef 54 insallah.

Cok hastayim az sonra acile gidecegim. Kasiklarimda siddetli agri var . ilk defa boyle oluyor regl donemi de degil.

günaydın arkadaşlarr

ebruli1820 canım kıyamama ya kim sıktı senin canını, sanırım özel bir durum ama ne olursa olsun üzmemeye çalış kendini sen değerlisin, menün güzel bu arada pizza ya rağmen eksi çıkman çok iyi, gerçi pizzada az yemişsin zaten

seher60 tebrik ederim iyi vermişsin, diş içinde haklısın ana dişin ne kadar ağzında kalırsa o kadar iyi , beninde dolgulu bir dişimin kenarı kırıldı yazın ağrısı yok ama emziriyorum diye gitmedim dişçiye emzirmeyi kesince giderim artık

hadeka canım 200 önemli bir rakam değil sen ideal kilona yakın olduğun için zor oluyor vermen, bu arada geçmiş olsun üşüttün mü acaba yada idrar yolu enfeksiyonu olabilir, umarım önemli bir şey yokturr

burada çok fena yağmur var, eşim sabah apar topar bir cenazeye gitti il dışına yarın ancak gelir

Seher :400 gitmiş ne güzel.Diş konusunda bencede devlete git ve kendi dişin durabildigi kadar durması en iyisi canım.Benimde dolgulu diş kırık bayadır agrımadıgı için gitmiyorum bu yaz bende ona baktırmam lazım.

Hadekam: geçmiş olsun canım.Ayaklarını üşütmüşsündür belki.Git dr ilaç verir rahatlarsın.Benimde regl diye karnım agrıyor.200 gr bişi degil bir bu akşam erken kapatırsan gider.

Hawarım:Kardeşimle ilgili ve onu çok sevdigim için çok içim acıdı.Şükretmek gelene razı olmak gerek napalım.Burdada başladı yagmaya cam silicem baya battı çünkü.

Hawarim ebrum tesekkurler cok agrim var acile gittim. Tahlil yapti enfeksiyon yok dedi.esini de cagir ikinizle konusacagim dedi. Esim de geldi. Ama kalbim nasil carpiyor kanser mi kist mi aids mi diye tonla fikir gecti kafamdan. Tabi esim de korkmus.
Doktor bizi gorunce pazartesi iyi bir kadin dogum uzmanina gidin ne oldugunu ultrasonsuz anlayamam dedi.
Ohhhh dedim icimden bi tandan da paniklettigi icin cok kizdim.

Ebrucum her ailede oluyor olumsuzluklar. Insallah sorun tez zamanda duzelir. Kucukler ablalari kadar dusunceli anlayisli olamayabiliyor.

Arkadaslar dis ihmale gelmez seher ve ebru tez zamanda doktora gidin.

Hawarim neredesin bilmiyorum ama burada da cok yagiyor. Allah rahmet eylesin vefat eden yakininiza.

hadeka canım saol lise öğrenci benimde içim acıdı yazık gencecik, kaza işte
sende ihmal etmede dr git pazartesi,umarım önemli bir şey değildir,

ebruli1820 canım üzme kendini hadeka de demiş kardeşler bazen düşüncesiz olabiliyorlar bide gençlik kan daha deli akıyor insan bazen karşıdakinin üzüleceğini düşünemeye biliyor, yarmur sanırım bu hafta hep olacak dur bitsinde öyle sil, bende silmeyti düşünüyorum ama öbür hafta çünkü bu hafta hep yağmurlu gösteriyor

Cumartesi menum
Sbh ne yedigimi anlamadim agridan
1 dilim cavdar e ve biraz yumurta 3 zeytin 1 brdk cay

Ara turk kahvesi orta ve 1 dilim dun aksam yaptigim portakalli kekten

Aksam yogurtlu kreviz salatasi ve yarim tabak kiymali makarna

Evdekilere sutlac yaptim. Yemegi 5te yedim umarim atistirmam. Geceyi burada kapatirim.

Hadekam hawarım sağolun.Hadekam menün çok iyi.Bişi oldu sandım okuerken bende.İnş kadın doğumcuda da bişi çıkmaz.

Bugün:
08 :30 =çavdarlı sandiviç
10:30 =1 mandalina
14:00 =1 tabak kapuska,1.5 dl kepek ekmek
16:30=orta türk kahvesi
19:00 =1 kase (patates yemeği ve diyet makarna) 5 yk yogurt

az önce 1 gofret yedim.Gelir gelmez ogluma etkinlik yapıp o oynarken bütün evi kaldrıdım temizledim.Eşim uyudugu için salonu akşam yemekten sonra temizledim.4 makine çamaşır attım.Bacaklarım sızlıyor.Çocukla iş yapmak uzatıyor işimi ve daha çok yoruyor.Herkes nerde bu arada????????***

hadeka menün güzel, sen yeme sütlaçtan çok canın çekerse sabah ye ( yaw bu çok zor oluyor bende yapıyorum bazen özellikle tatlı şeylere acayip içim gidiyor bazen )

ebruli1820 senin menün de güzel canım 1 tane gofretten de bir şey olmaz, sende akşam akşam yorulmuşsun, benimde ufakalık durmadı bu gün uymadı gündüz akşamda 11 de zor yatırdım ikisi birden uyudu bende süpürge açmadım uyanıyorlar diye gırgırladım sildim toz aldım biraz bulaşık vardı makinaya sığmayan onları yıkadım sobayı doldurup sabah yakmaya hazır hale getirdim, wc de yıkayacaktım dedim bir bitki çayı içeyim sonra şimdi çayımı içiyorum ama halim kalmadı onuda yarın yaparım yatak odası da duruyor zaten

menümüde yazayım
sabah 1 dilkim çavdar 2 dilim beyaz ekmek ( ekmeğim bitmiş o yağmurda çocuklarala çıkamadım almaya) 1 yumurta, 8 zeytin, 2 yk kaymak, domates salatalık
ara 1 kase yoğurt, 1 ayva, 1 ısırık börek
akşam bir tabak kuru fasulye, 2 çatal pilav, bolca salata
ara 1 kspcial kıraker 62 kalori olan varya, ondan yedim çayın yanına

spor yokk

herkese iyi geceler tatlı rüyalar

Ebrucum ve hawarim menuleriniz guzel canlar.
Ebrucum cok yoruyorsun kendini. Yapmasan olmsz biliyorum ama sen boyle yazdikca ben uzuluyorum. Gofretin fazlalik. Ama bisi olmaz o kadar temizlikle erimistir. Bir de diyet makarna iyiymis . nereden aliyorsun markasi ne tadi nasil?
Hawarin senin minnak da benimkiler gibi uyumYi pek sevmiyor sanirim.
Tatil oldu. Buyuk oglum diyor ki yasasin artik erken yatmk zorunda kalmayacagizzzz
Halbuki gep 22.30 23.00 arasi uyuyorlardi.

Kizlar 15 tatilde evdeyim misafir agirlayacagim. Bu nedrnle tatili firsata cevirmeliyim diyorum.
Hergun yarim saat yuruyus yapmaya karar verdim. Insallah bugun yuruyebilirim.
Namaz icin kalktim size bakmadan yatamadim.
Herkese hayirli pazarlar.
Sutlaci yemedim bu arada

Hawarim az once yazacaktim unutmusum ekmk cok olmus yaaaa
Yagmurdan alamamissin ama yine de ilki yeterdi sana diye dusunuyorum.

Kızlar, GÜNAYDIN.
Biyolojik saatime göre uyandım sanırım. Hâlbuki uyusam ne güzel olur. Sınav var bugunde. Dün girdiğim sınav nasıl geçti bilmiyorum. Çalışamadığım için kötüdür sanırım. Oglana kv bakıyor. Dün cok yordu beni hiç birşey yemedi dedi. Bakalım bugün napıcak lar. Benim evim uzak diye okula annemde kaldık. Saat 9 gibi eşim gelip alacak bizi..
Dün akşam cok üzücü bir haber aldık. En büyük dayımın eşi vefat etmiş. Yıllardır hiç görmedim. Ama cocukluğum onlarla geçti. Allahım rahmet eylesin. Annem abim birazdan yola çıkacaklar. Osmaniyede oturuyorlar. Allahım dayım a evlatlarına sabır versin.
Pazartesi de istanbulda ki ablam ın kızları geliyor . Yaşları 10 12 .. Annem de onlara ben bakıcam. Annem 3 4 gün kalmam gerek diyor. Eşim de çok şükür sorun cıkarmaz.
Ay pardon kızlar çok konuştum.

Dün kv den kitap istedim. SECRET diye bir kitap verdi. Sınav arası vakit var okuyim diye istedim. Harika bir kitap tavsiye ederim.
Benden bu kadar
Herkes güne mutlu başlasın.
Mutlu olun ki daha da mutluluk gelsin.
(Kitaptan )
Öpüldünüz

merhaba arkadaşlar herkese iyi hafta sonları
sınavı olanlara başarılar wisdom01 ve lajoba umarım iyi geçer sınavlarınız kızlar

hadeka aslında haklısın ekmek biraz fazla oldu bu sabahta öyle oldu, motivasyonum gittikçe düşüyor hep yemek yiyesim var aslında ama bir an önce toparlanmam lazım
bence de tatili fırsata çevirmeye çalış hava güzel olunca yürüyüş yap yarım saat 45 dk, yada evde leslie yapabilirsin yağmur falan varsa, bende fırsat bulursam yaparım ama eşime bağlı kızlara bakarsa rahat rahat yapabilirim

M maviduvar1 ne güzel ailen yanında tadını çıkar canım

Hikom ve elif sinavlarinizda basarilar
Hawarim ne o motivasyon dusmesi falan
Hemen topla kendini.
Incecik bir hatun olmanin onunde o ekmekler. Bi de boyle dusun.

Ben sbh siki bir kahvalti yaptim. Simdi namaz ve ardindan ailecek yuruyuse cikiyoruz. Cocuklar ve esim parkta oynayacaklar ben yuruyus yapacagim.

Papatyam ailen mi geldi. Es dost akraba birlikte olunan zamanlar degerlidir tadini cikar.

Merhaba kizlar
Gecmisi okuyamadim soyle bi giz gezdirdim sagolun basari dilekleriniz icin
İki gundur kostur kostur sinava git eve gel temizlik yap derken oldum bittim ya bi kac saat sonrada annemler gelecek, mercimek corbasi koydum pisiyor hamsi temizliycem simdi bide salata sanirim yeter anca yetistirdim ya halbuki neler neler yapmak istiyordum :-( neyse kizlar ben kacar hepinize kocaman opucukler
Gorusmek uzere

Herkese iyi aksamlar canlar
Abarttim mi abartmadim mi anlayamadim siz karar verin

Sbh 9da ceyrek elma
11De kahvalti
2 dlm cavdar
8 zeytin 1 kk light peynir
1 tabak salata
Bir servis kasigi menemen
Hemen ardindan az sekerli turk kahvesi

Ara 3 ceviz
3 yumusak seker

Ara ara yedim.
2 tatli kasigi sutlac . tadina baktim.
Yarim saat disarida yuruyus sonra alisveris ve parkta cocuklari oynatma

Aksam 18.00 kapattim
Yarim dlm ekmk
Havuc salatasi
1 porsiyon hamsi yapismaz tavada cok az yag ile.
Ardindan bir orta kahve.

Evde oldugum gunler yemekten hemen sonra kahve ariyorum.

Yarin hastaneye gidecegim bakalim ne diyecek kadin dogum. Kasiklarimdaki agri devam ediyor.

lajoba gözün aydın ailen geliyor, bu günlük böyle idare etsinler sen onlara güzel güzel yemekler yaparsın
hadeka canım aslında çok değil yediklerin ama o şekerler olmasaymış iyiymiş ama onuda erken yemişsin, sporda var tebrik eder devamını dilerimmm, uamrım önemli bir şey çıkmaz canım dr dan geldikten sonra yaz bize merakta bırakma

wisdom01 canım başınız sağolsun, artık yeğenlerle sen ilgilenirsin oğluna da arkadaş olurlar

bende ilk defa ayva tatlısı yaptım şimdi eşimle kızım yediler bende sabah tadına bakarım, hiç yemedim merak ediyorum doğrusu, güzelde görünüyor kırmızı kırmızı

menümü de yazayım

sabah 1 dilim beyaz ekmek, 1 dilim ıspanaklı börek, 1 yumurta,
1 yk kaymak, 6 zeytin domates salatalık roka maydanoz

ara 1 ayva, yarım portakal

akşam 2 yk bezelyeli sulu patates, bolca salata

3 mil leslie yaptım

hadeka saol canım sabah yerim
evde ayva vardı, ben sert seviyorum kestim baktım yumuşamış 3 tane kestim öyle dedim şimdi çöpe gidecek bunlar aklıma geldi dedim nete bir bakayım kolaysa yaparım bende çok zor bir şey sanıyordum, hemen yaptım, tabi pişmesi uzun biraz

herkese iyi, geceler tatlı rüyalarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…