hadeka
geçmiş olsun canım ama sen düzenli kontrole git olmazsa başka bir dr git sonra, bu arada kolay gelsin misafirlerinde geliyormuş, öğrenci olunca şimdi özledikleri yemekleri yaparsın bol bol ama sen yeme yada tadımlık ye, menün de güzel
bana gelince ben bayağıdır ekmeği azaltım, il başladığım zamanlar 4-5 dilime kadar yiyordum şimdi genelde 2- 3 dilimle günü kapatıyorum ama 10 gündür öğünlerimizde azaltım kendime şöyle bir kural koydum, 9.30 önce kahvaltı yaparsam 3 ana öğün ve araları yapıyorum, ama o saatten sonra kahvaltı yaparsam 2 ana öğün ve ara yapıyorum bu aralarda genelde 9.30 yada 10 gibi anca kahvaltı yapıyorum öyle olunca 2 ana öğünle günü kapatıyorum, bu arada kızım kitapları çok sevdi bu hafta amma kitap aldım ona 3 boyama 6 masal kitabı ama işte okumaya çok zamanım olmuyor oda koşturuyor peşimde oku diye
kendimede kitap sipariş etmiştim biraz okudum 10 sayfa falan özlemişim ya kitap okumayı çocuklar küçük olunca zor oluyor gerçi aldığım kitaplar yine çocuklarla ilgili
M
maviduvar1
kolay gelsin canım, benim çekmecelerden de çok ıvır zıvır çıkar benim ev küçük olunca heryer tıkış tıkış, dolayısı ile bazen çok sıkıştırıyorum, temizlerken de zor oluyor, ben pek sevmem ev işini ama yapıyorum mecbur, özellikle ütü ve toz almayı hiç sevmiyorum
zuzu08
çok çok geçmiş olsun, sağlığın yerinde olsıunda kilo verisin canım ama sen bu sene aldın sanki bir ara 50 li rakamlardaydın sanki ben mi yanlış hatırlıyorum