Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Hayırlı geceler kızlar.Bugün dün ile aynıyım.Dışarıda kahvaltı yaptık.Mis gïbi deniz havası aldık .üçümüzede iyi geldi.Baya yorulduk :)Anneme uğradım.Eve gelip ywnekkerîmi yaptım .Oglumu uyuttum yanımda yatıyor kuzum .Eşim hastanede refakatçi yine.Yokkugu çok kötü .Rabbim başımızdan eksik etmesîn.Çamaşırları astım şimdi uyumaya çalışıcam.Sabah yediğimden sonra çay kahve içtim yemek yemedim.Çok yürüdük bacaklarım ağrıyor .Özledim sizleri

Papatyam misafirlere yogunmuş.Yarın sahalara dönüyormuş .Kepekli ıspanaklı tadı güzel peynir veya yoğurtla tadlandırabilirsin canım.Haftada 1 e düşürdüm temizligi ama çok zorladı beni Sabah kollarım odunla dövülmüş gibiydi .Kv geliyor her sabah çocuğun yanına o yüzden de çekiniyorum biraz.

Lajobam annesi geliyormuş yemekler yapmış sınavlara girmiş inş güzel sonuçlar alır.
Hikom da sınav girmiş inş sonuçları yüzünü güldürür.Facete beğeni ve yorumları sen yapıyon dimi canım?Ablan harika şeyler yapıyor .keşke Oglumla bir gün onun iş yerine konuk olabilsek .Yegenler geliyormuş biraz rahatlarsın onlR oynarken paşayla :)
Hadekam menülerin gayet iyi 1 kase degil 2 kaşık tadımlık sütlaç yemişsin bende bu kafadayım artık :)
Hawarım spor menü harika ama sakın bırakma ben sana çok inanıyorum ve hedefine ulaşınca en az senin kadar mutlu olucam İnan canım
Btlkbra Özgem Zuzum yoklar ?

Günaydın kızlar.
3 sabahdır cok erken kalkıyorum. Ist daki ablam ın kızları 9 a dogru burda olurlar. Iki gündür dışarı da hava güzeldi ama esiyordu. Sanırım boğazımı üşütmüşüm. Hemen tylol hot içicem. Hayır grip olamam.
Iki gündür dengesiz beslendiğimden 72 leri gördüm yine. Moral bozmak yok ama. Gecen sene bu zamanlar 76 78 falandım. Nerdessiiinnnn 69 68 ahh ahh

Ebruş evet yorum lar benden.
Tartıda aynı çıkmana sevindim. Facedeki fotoları na bakmak cok güzel. Ne güzel gezmişsiniz. Vallaa İmren dim.

Diger kızceler hepinizi okuyorum ama yazamıyorum affedin.

Hawarm ayva ve ayva reçeli ne bayılırım
ellerine saglık

Cuma ile aynı uyandım.Arkdaş tek atımlık mini kurabiye getirmiş 2 tane attım agzıma Sütlaş ve şekerpare fazla gelmiş isterseniz alın dediler diyettekilereH .içide fazla gelmiş almamıştım şekerpareyi.Poff bugün sınav günüm galiba
Hikom yegenler gelince bırakıp 30-45 dk yürürsün belki.Bende bu akşam inşallah spora başlıyorum göbek üzerien yogunlaşıcam.

merhaba kızlar
sabah tartıda acayip bir rakam gördüm. yazmayayım şimdi ama canım sıkıldı. neyse bugün başladım artık dikkat etmeye.

Evet şekerpareyide yedim rahatladımYemegi çok az yedim şekerpare yemek için akşama spor yapmazsam yarın tartı yüzüme çarpıcak bu şımarıklıgım için
Papatyam başla canım ipin ucu kaçmadan.AKşama spor olarak zumba mı yapsam ne yapsam ki

merhaba arkadaşlar
ebruli1820 canım mutlaka sporunu yap o zaman tatlılar yendiyse, o spor yapılacak
wisdom01 canım kendine dikkat et ıhlamur fdalan iç aman ha çocuklar var, oğlun var hasta olursan yandın
hadeka canım ne yaptın dr ne dedi

Merhaba kızlar
Okuldan geldikten sonra tuvalet dolaplarını, vestiyere, ayakkabılığı ve kilerimi temizledim. Çarşamba'dan itibaren izinliyim bir hqfta. Hergün bir odayo böyle böyle dip köşe temizleyeceğim. Allahım o dolaplardan çekmecelerden ne pislik çıkıyor. Kızlar sizin evlerden de çıkıyor mu? Yoksa ben mi pasqklıyım.
Şimdi namaz kılacağım. Sonra da inşallah uzun zamandan sonra spor yapacağım.
Ama ne yapacağımı bilmiyorum.
Belki 3 mil yaparım.

kitap sipariş vermiştim onlar geldi bu gün, kızıma çıkartmalı kitaplardan aldım sabırsızlıkla beni bekliyor onları okuyacağız şimdi

menümü yazayım
sabah 2 dilim çavdar, yarım yumurta, 6 zeytin, 1,5 kk peynir, domates, salatalık
ara bir porsiyon ayva tatlısı, 1 elma, 2 soslu fıstık
akşam 1 kase tarhana çorbası, 2 yk pırasa, bolca salata
ara 2 avuç beyaz leblebi

3 mil leslie

tatlı fazla biliyorum ama yapmışken yedim

Hawar ve ebrucum bu ara tatlilarla imtihan oluyoruz herhalde.
Evde sutlaclar suzulurken bir de tiramisu yaptim misafirlere tabi yemedim.
Onlar da gelirken serbetli tatli almislar offff

Hikom yegennler geliyor ne guzel hem eglenirsiniz hem de sana destek olurlar. Allah sifa versin canim.
Ebrum tartida ayni cikmana sevindim. Insallah yarin daha da eksi cikarsin.
Ebru son yorumunu simdi okudum yemissin.
Hemen erit insallah.
Papatyam sen de 64 mu oldun yoksa.
Spora dvm. 15 tatilde rahat yaparsin aslinda. Misafirlerin sende mi hala.

Kizlar benim de yarin 2 bekar kaynim geliyor. Su an yoldalar . sbh 7de burda olacaklar. Ikisi de unv okuyor. Severim onlari ama tatilim hizmet etmekle gececek.
Hergun 3 cesit yemek ve hergun tatli yapacagim. Bakalim neler olacak.

Kizlar ben menu goremedim hawardan baska. Menu yazin ki bilelim durum nedir
Hawarim ekmek 2 dilime dusmus gunluk aferin.
Bu arada cok iyi yapmussin kizina kitaplar alarak. Size iyi eglenceler.

Papatyam ben de bu hafta eve temizlige bayan alacaktim .
Dun bulasik mak. Bozuldu ve makineyi tamir ettireyim. Evi ben temizlerim dedim iki masraf olmasin diyerek.
Sen eminim pasakli degilsin ben de cekmece dolap ici duzenlerken kayboluyorum. Gerci bu sene daha duzenliyim.
Haftalik duzeltiyorum.
Sadece portmantonun ve buzdilabinin ustu kotu durumda. Beni bekliyor.

Bugun oturma odasi ve mutfak avizeler kapilar camlar sildim. Oturma odasi derinlemesine temizledim.

Ogleden sonra esim ve kucuk oglusla doktora gittik.
Sag yumurtaligimda kist varmis.
3 ay once gittigim doktorum da ayni seyi soylemisti.
Bu sefer baska doktora gittim.
Ve kistin biyutu 2.5 cm ve onemsiz dedi.
Peki neden bu kadar agri yapiyor dedim. Bilemedi. Agri kesici yada bi ilac vermeyecek misiniz dedim. Ne versek bilemedim dedi. Yanindaki gemsireye sordu.
Agrim olursa ne yapayim dedim. Agri kesici iceyim mi dedim. Ic dedi.
20 gun sonra tekrar gel kistin boyutunda degisiklik var mi bakalim dedi.

Yani fiyaskooooydu tam anlamiyla.
Az sonra menu paylasacagim kizlar.
Opuyorum sizi. Once mutfagimi toplayayim cocuklara sut isitip yatirayim. Bulasik yikamayi ev isi yapmayi sevmiyorummmmmm

hadeka çok geçmiş olsun canım
Hem de nasıl 64 olmuşum biliyor musun dibine kadar. Ancak bunun şişlik olduğunu düşünüyorum. Evde misafir varken insan ne yediğini bilmiyor.
Be seviyorum evle ilgilenmeyi.
Sağolsun yardımcım halı koltuk cam kapı halletti ben dolap içlerini elden geçireceğim.
Sonuçta o bilemiyor. Ben atıyorum bazı şeyleri. Bazen yerlerini değiştiriyorum Kendim yapmak istiyorum onları.

Papatyam seviyorsan guzel tabi ilgilenmek
Ben sevmiyorum.
64 misafirlerden ve sporsuzluktan kalmis sanirim.

Menu
Sbh 5 zeytin 1.5 cavdar ekmegi
Yarim kk peynir
4_5 tane patates kizartmasi
Domates sosu 1 y kasigi kadar.
Bal ve recel bandim.

Ara 4 gibi 1 ceviz

Aksam 5te
Yarim kase mercimek corba
Kereviz salatasi yogurtlu
Az sogan ve 1 cavdar ekmegi.
Ustune bi orta kahve
Ardindan aspirator silme. Pasta yapma.misafir agirlama.

Ara bi bardak yesil cay. Onu da simdi iciyorum.

selam çıtırlar geldim küçük oğlumu babaannesine uğurladım çarşamba günüde ben gidicem cumartesiye kadar orda kalıcam...
kiloya gelince geçen pazartesi üzerimde bi kırıklık vardı hap içtim vs. geçmedi ertesi gün şişik bi bademcikle uyandım ne bi lokma ekmek ne bi lokma su içebiliyodum bas dönmesi cabası hala başım dönüyo sürekli ama o günkü gibi değil 2 gün sürekli yatarmı bi insan dpoktora gitmeye bile halim yoktu yengem sağolsun küçük oğlumu aldı 2 günlüğüne çarşamba doktora gittim ilaçlar 1 günde etkisini gösterdi çok şükür bademcikler indi ama geçen tansiyonumu ölçtüreyim dedim normalde benim tans.12-8 12-7 olur ama 9-5 olmuş büyük baya düşmüş kaç gün oldu bu baş dönmesi geçmez mi ya hangi doktora gitmem lazım ki gitmeye de korkuyorum nolcak bilmiyorum
kilo bildirimi bişey yemeyince 3 günde 67.7 den 66.3 e düşmüştüm cumartesi yemeye başlayınca tekrar 67.6 um maalesef

hadeka geçmiş olsun canım ama sen düzenli kontrole git olmazsa başka bir dr git sonra, bu arada kolay gelsin misafirlerinde geliyormuş, öğrenci olunca şimdi özledikleri yemekleri yaparsın bol bol ama sen yeme yada tadımlık ye, menün de güzel

bana gelince ben bayağıdır ekmeği azaltım, il başladığım zamanlar 4-5 dilime kadar yiyordum şimdi genelde 2- 3 dilimle günü kapatıyorum ama 10 gündür öğünlerimizde azaltım kendime şöyle bir kural koydum, 9.30 önce kahvaltı yaparsam 3 ana öğün ve araları yapıyorum, ama o saatten sonra kahvaltı yaparsam 2 ana öğün ve ara yapıyorum bu aralarda genelde 9.30 yada 10 gibi anca kahvaltı yapıyorum öyle olunca 2 ana öğünle günü kapatıyorum, bu arada kızım kitapları çok sevdi bu hafta amma kitap aldım ona 3 boyama 6 masal kitabı ama işte okumaya çok zamanım olmuyor oda koşturuyor peşimde oku diye

kendimede kitap sipariş etmiştim biraz okudum 10 sayfa falan özlemişim ya kitap okumayı çocuklar küçük olunca zor oluyor gerçi aldığım kitaplar yine çocuklarla ilgili

M maviduvar1 kolay gelsin canım, benim çekmecelerden de çok ıvır zıvır çıkar benim ev küçük olunca heryer tıkış tıkış, dolayısı ile bazen çok sıkıştırıyorum, temizlerken de zor oluyor, ben pek sevmem ev işini ama yapıyorum mecbur, özellikle ütü ve toz almayı hiç sevmiyorum

zuzu08 çok çok geçmiş olsun, sağlığın yerinde olsıunda kilo verisin canım ama sen bu sene aldın sanki bir ara 50 li rakamlardaydın sanki ben mi yanlış hatırlıyorum

Bugün yemek olarak herşey iyiydi ama aralarda cıslr yedimYemegim kaldı ilave kuru fasulye yaptım.Oglumla dogum günü iin evadan dinazorlar yaptık.Pasta hari erçeve duvar kapı süsü kıyafet dinazoor kuyrugu herşeyi ben dikip yapmak istiyorum.Akşamları fırsat buldukça yavaş yavaş yapıcam.Turumuzu attık,ogluşu uyuttum duş aldım size bakayım dedim.Ogluma slayt için resim ayıklamam lazım.Ogluma her akşam etkinlik yapmama kararı aldım.Mutfaktan 9 da ççıkıyorum 1 saat etkinlik yapımı oyna,evi süpür, masal anlat uyut.Sevemiyorum doyamıyorum uyutunca üzlüyorum.Ne bilim bu akşam öyle duygusalım galiba.Ogluma tuttguum günlügü bile ihmal ettim.Yarın ekmeceme bişiler almıycam meyve götürücem.İyiki öglen diyet yemegi var.Pİlav makarna yiyemiyor tuzsuz yagsız yemek iyi geliyor .

Zuzu çok geçmiş olsun. Hangi doktora gidilir hiç bir fikrim yok.
Hawar maşallah azmine hayran olmamak mümkün değil.
Ebrucum öyle ya da böyle mutlaka oğlunla vakit geçir. Zaten yapıyorsun da. Ne zaman büyüdüklerini anlamıyor insan.
3 mil yapacağım demiştim ama vazgeçtim. 4 fast mile yaptım. Sabah her yerim ağrıyor olacak.
Bu sabah 64.2 idim. Az önce tartıldım. 64.4 çıktım. Şişliği atıyorum galiba.
Saçlarımı kurutup bira kitap okuyup yatacağım. Yarın okula 10:00 gibi gideceğim.

Zuzu cok gecmis olsun. Ne guzel ailen sana destek olmus. Ogluna da tez zamanda iyilesipkavus insallah.
Hawarim ekmektefi fark fark ediliyor guzelim
Kiziba vakit ayirmaya calis canim. Hergun ona masallar oku. Okumak insani dinlendirir. Sana da iyigelecek yeni kitabin.
Ebrucum en sansli seni goruyorum bu sene. Diyet yemeklerin de var. Artik kurtul o aralardaki cislardan butun emegin heba oluyor her seferinde.
Yine duygusala baglamissin guzelim yaaaa
Kendini kosullandirma doyasiya sev evladini. Gerci evlat bu doyulmaz.

Hdekam ve hawarım kızmış banaaaaHemen 100 tam mekik pilates lastigi ile çekicem
Hdekam ohh miss gibi her yeri temizlemiş tatlılar yapmış ama yememişBende de yeni evliyken öyle agrı ile gittim.ÇÇikolata kisti küçük zararsız dedi .Doğum kontrol hapı verdi.Kontrole gittigimde yok olmuşlardı canım.Sana ilaç vermedi mi?
Hawarım kızçeye kitap almışMenüsüde harikaymış
Papaptyam da temizlik yapmış ne güzel.İnsan çalışınca evini özlüyor dimi ama?
Zuzuuma geçmiş olsun.Benim hep 9-5 9-6 dır.Ama sen yinede bir beyin filmi çektir cnım uzun süre sürmesi iyi olmayabilir.

Ay ben çok özlerim evimi Ebrucum. Her yıl sömestr tatilinde 5 gün izin kullanıyorum. Kilerim tertemiz oldu. Elimize ne geçtiyse atmışız. Yarın da oğlumun Odası'nı temizleyip bşraz şeklini değiştireceğiz. Küçülenleri kaldıracağım. Okuldan kalan ödev kağıt vs atacağım hepsini.
Zamanında kreşde yaptığı etkinlikleri hep saklıyorum da bu ödevleri fotokopileri atıyorum. Sonraki günlerde mutfak salon yatak odası giyinme odası banyolar balkonlar şeklinde yavaş yavaş ilerlicem inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…