Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

merhaba arkadaşlarr
M maviduvar1 sağol canım aslında çok azimli ve karalı biri olduğum söylenemez ama bu defa, kararlıyım hedef kiloma ulaşacağım gülüm
ellerine sağlık ev hafifliyor demi düenlenince, benimde çekmeceleri düzeştmem lazım özellikle kızımın odasını dolabını hafta da bir düzeltiyorum ama hep felaket oluyor güya eşyalarını katlayıp dolaba koyuyor, yuvarlayıp atıyor içine

zuzu08 yanlış bilmiyorsam dahiliye ye gitmen lazım muhtemelen tansiyon takibi kartı vereceklerdir

ebruli1820 canım ne güzel kendin yap tabi zaman buldukça, maşallah sana ben hiç becerikli değilimdir bu el işi konularında, yapanlara imreniyorum valla, tatlılara da dikkat et kaç hafta kaldı burada

hadeka doğru söylüyorsun canım bizim, kıza okuyorum bol bol ama bazen bunaltıyor anne bir daha bir daha bide ufaklık bırakmıyor yupışıyor kitaba bu defa büyük kitabım yırtılacak diye ağlıyor
ben kitap okumayaı çok severim ama evlendikten sonra daha az okumaya başladım bekarken haftada 1-2 kitap kesin bitirirdim, hele şimdi çocuklar olunca hepten gitti işte yavaş yavaş başlayayım dedim, kıızm da çıkartmalı kitabı çok sevdi, bende sevdim

Hawarım söz şerbetli agır tatlı yemiycem direnicem.Sabah şiş karnımla korkunç tartıyla uyandım.Emeklerimi boşa çıkarmıycam.Hem nisam mayıs haziran bir sürü ar arda dügün var.Yine iltifat almak aa dahada zayıflamışsın sözlerini duymak istiyorumBende pek ıncık cıncık sıkılırım ama oğlum oldu olalı severek yapıyorum ona olan şeyleri

Akşam 100 mekigi çekip ogluşun resimlerini ayıklayıp 1:30 yattım.Gözlerim kapanıyor.

Papatyam evde bunalıyordum araba kullanmayı bilmiyor kötü bir semtte oturdugum için çıkamıyor vs bunalıyordum .Çalışanca özledim ama ayrı uzak bir yerden ev alsam evde sıkılmam gibi geliyor.Eee arabada az buçuk kullanıyorum.Canım sıkılırsa dogru gezmeye.Benimde dolap içlerine girmem lazım.Akşamları yavaş yavaş dogum gününe kadar yavaş yavaş hallederim.

Slm kizlar misafirlerim geldi
Kendimi tutmaya calistim
Menu
Sbh 9da 5 zeytin
3 dilim katmer
1 y. Kasigi patatesli yumurta
2 catal peynir

Ara 3te 1 incir yarim ceviz

Ara yesil cay
35 dk yuruyus bandinda yurudum

Aksam 17.30
2 kucuk izgara tavuk parcasi
1 dllm cavdar e.
3 kasik oglumun yogurt corbasindan
Salata
Az sekerli kahve
Bugun yaptigim browniden bi catal aldim. Tadina bakmak ve canim cekmesin aksam diye.

Benden bu kadar.
Insallah acmam agzimi.

bu gün pek uğrayan olmamış sayfaya
hadeka menün güzel canım, dahada bir şey yeme
ebruli1820 bu akşamda mekik bekliyoruz haberin olsunn

menüm yazayım
sabah 2 dilim çavdar 2 yumurta ile yapılmış omlet ( 1 yumurta sarısı 2 beyazı)
6 zeytin, 1 kk peynir domates , salatalık

ara 1 ayva, 1 elma, 1 büyük su bardağı kefir

akşam yarım kase tarhana, 3 yk pırasa, avuç içi kadar tavuk haşlanıp ay yağda kavrulmuş, bolca salata

4 mil leslie

Kizlae canlarrrr sonunda yaaa kavustum sizlere
Hala kvddmdeyiz marketin ustu interneti ordan kullaniyorum ama az cekiyo ve kk ya girsede donup kaliyo site kac gunduf geceleri girdim yazamadim bugun sonunda oldu gecmisi hizlicz okudum kacirdigim birsey olmasin diye
simdi bana gelirsek gecen carsamba gunu kv tasindi daha dun tam ankamiyla yerlestik yer gok esya esya esya maf olduk
evi kadin cagirdik temizledi Allahtan mutfaga ben giristim kv belki 100 defa saol Allah razi olsun dedi ben olmasam gercekten isi zordu esime canim skildi biraz bi olay oldu annesi babasinjn yaninda bana bagirdi okadar emegimvarken yaptigi cok buyuk bi ayipti cok kotu oldum bikac gun konusmadik ve bana sirmadan 1 hafta burda kalcaz anne dedi ve gecen gun esims dedim ki birde annemle beraber yasayalim diyodun dedim yok olmazmis dedi bunu yasamadan gorememesi sacmalik zaten 1 haftadir sicak su olmayan soguk evdeyim 2 cocugumla ve ev tasidik durmadan is yaptim bunca fedakarliga kv hala kusebiliyo resmn istiyoki butun ipler onun elinde olsun herkes istedigi gibi davrandin biz artik eve gidelim dedi sabah esim gitmeyin aglarim diyo 1 hafta dedin diyo sacma sapan seyler bir de esim bana karsi hep bi mesafeli neymis o yaklasinca ben kaciyomusum o gelnwyince ben yaklasiyomusum butun gun gelip gidip kv opuyo kizina zaten asik ama bana vericek sevgisi yok adamin ben gercekten bunca kalabaligin icinde yalniz hissediyorum kendimi esimin sorunu cok isiyle ilgili goruyorum kendinden cok veriyo yipraniyo vehep ben oduyorum bedelini ama ben de bi insanim sevgisine iht var iste pelin dogdugundan beri 7 aydir ayri yatiyoruz ben selinke uyuyorum bu da etkiledi bence dua edin benim icin kizlar Allah kimsenin yuvasinibozmasin huzur versin
Suan disardan gorenler cok mutlu zanneder ama bi eksiklik var hergecen gun buyuyen

Yemegi yap ,ogluşla oyna,araba turu ,oğluşu uyut,evi topla,çm as duş ,mekik ve siz :) Pc eşimin işi vardı hem bu saatte artık takatim kalmıyor inanın

Bugün
Sabah : kepekli sandiviç
Ögle : haşlanmış 1 avuç tavuk ,2 çiçek karnıbAhar ,5 yk haydari
Ara : 5 yulaflı,1 kare bitter
Akşam : Yarın kase çorba, çoban salata
Ara: 1 elma , fıstık tırtıkladım Ogluştan
Spor : 100 tam mekik Pilates lastiği ile
50 alt karın

Hawarım o menü ve üstüne 4 mil helal olsun aştın kendini valla arkadaşım

Hadekam menünü beğendim canımBrowni tadına bakmışsın yememişsin tebrik
Özgem harika bir anne ,titiz bir kadın,evini seven bir eş ve güzel inançlı bir insansın.Eşin neden böyle yapıyor anlam veremiyorum.Cazgır degilsin,kv idare ediyor ve herşeye rağmen kötü gününde yanında bulunuyorsun .Eşinin emri vakilerine tamam diyorsun , çocuklarına mis gibi bakıyorsun daha ne olsun anlamadım ki ? İşte sorun herkesin oluyor ama Eve yansıtmamalıyız.Şülür durumunuzda iyi.Dua edicem inş eşin kıymetini anlar.aslında biz kadınlar çok şey istemiyoruz ki.Bir öpücük bir teşekkür ,iki tatlı söz bir Gül ne kadar küçük şeyler halbuki

Merhaba kızlar
Özgecim ebru çok güzel yazmış. Bence senin eşin çok şımarmış. Hem annesi onu çok el üstünde tutuyor hem de sen. Buradan benim gördüğüm kadarıyla dört dörtlüksün. Eşin senin kıymetini bilmiyor. Ona bir şekilde bunu öğretmelisin. Ama nasıl????eşini tanımadığım için bu konuda bir fikrim yok. Fakat bir yokunu bulup değerini, onun içşn yaptıklarını ona anlatmalısın.
Eşinin başka kardeşi yok mu? Onların kv konusunda aldıkları sorumluluklar neler. Kv den siE yakın mı taşındı?
Allah yardımcın olsun cqnım. Inşallah o Gülen yüzün hiç solmaz.

Sabah mesaj yazmıştım sanıyordum.Cevaplaya basmadım sanırım.Bu sabah 55.0 Kaç aylar önce gördüm hatırlamıyorum bile.Çok mutlu oldum ve 54 e düşmek için elimden geleni yapıcam.Anladım ki güzel yiyip erken kapatmak yada saatinde ama az yiyerek kapatmak bana iyi geliyor.Bu SABAH iş yerinde kahvaltı verilecek yemeden gelin dendi.Poça börek açma hep hamur işiydi.Yedim ama akşam az yiycem dengeliycem söz.Tekrar yükselmek degil eksilmek istiyorum kızlar.

merhaba arkadaşlar
osge1989 ah canım ah bende kızlara katılıyorum, sen elinden geleni yaptığın halde eşin senden dahada fazlasını istiyor, insanlar böyle doyumsuzlar verdikçe daha fazla istiyorlar, bu her konuda böyle maddi manevi duygusal, sen üzme kendini yakınlık konusunda genelde eşler başkasının yanında daha mesafeli davranırlar bence ondan biraz uzak davranması, evde de kızını ayrı uyutmaya çalış canım zor ama ikna et

ebruli1820 canım menünü beğendim, tartıda yüzünü güldürmüş ne güzel devam böyle devam edersen ben inanıyorum görürsün 54 ü, mekiklerde çekilmiş çok iyi

Slm kizlar
Ebruum menu guzel spor yapilmis
55 gormussun. Duzenli ve saglikli beslenmenin sonucunu goruyordun.
Oglysun dogum gununde incecik olacaksin. Hayal ediyorum cok guzel olacaksin.
Hawarim menu ve spor guzel canim. Ikiniz de cok istikrarlisiniz
Nazar degmesin size.
Hawar iki ogun yiyorsun ama cok iyi dengeliyorsun canim.

Ozgem gulum benim
Disini gecirmeden cemkirmeden uyumluu yasayan insanlar eziliyor bu hayatta. Ben bunu gordum.
Esin de cekmek zorundasin saniyor sanirim.
Iste stresli olabilir ama bunu sana yansitmaya hakki yok.
Baskalarinin yaninda uzak durmasi normal gibi geldi bana.
Kizini ayir. Esinle yatman cok onemli evlilikte.
Ozel hayatinizi da dogru duzgun yasayamazsiniz bebek yanindayken.
Aranuza mesafeler girer.

Ben bugun disaridayim ve ogunlerim kotu ama yarin obur gun toparlarim insallah.
Bu arada tarti bu ara gecen haftaya gore guzel rakamlar gosteriyor.

Özgem dualarım seninle. Inşallah sorunu halledersiniz. Bende de senin gibi bazı sorunlarım var ama herşeye olumlu bakmaya başladım. Iyilik eden iyilik bulur u yapıyorum. Yorucu mu evet ama yapmak zorundayım. Evlatlar mız sağlıklı şükürler olsun ki .. Dua edelim canım benim.

Ebruş sevindim Tebrikler
Halam geldi hikmet cok zayıflamışsın dedi cok sevindim. Cünkü bu aralar anca yiyorum. Malesef

Kızlar kızceler cansınız

Kızlar oğlum durmayan bir cocuk oldu artık.
Hiç durmuyor hiç. Tükenme aşamasındayım resmen. Suan uyuyor da dinleniyorum. Bağırıyor um sürekli sonra vicdanım sızlıyor. Bu 2-3 Yas sendromu mu nedir ahh ahh.
Yorgunum dostlarım

Hawarım sağol canım bu akşam eşim yok ee turda yok ee uykuda olmaz korkudan spor kesin yaparım
Hadekam ayy canım nasıl moral oldun bana anlatamamEksi olmana sevindim.Dışarıda da olsa az kalorili bişiler yemeye çalış akşamıda erken kapatırsın.

Hikommmm canım ya iltifatlar moralini düzeltmiş.Yeme canım ya nazar degdirdik sana

Btlkbra lajoba nerdesiniz
zuzumm nasıl odlun ?Hastaneye gittin mi?

Ebruş hoşuma gitti aslında ama yiyorum. Napıcam bilmiyorum. Yiğenler diger hafta gidecekler. Daha ne spor ne diyet yapamicam. Ahh ahhh. Psikolojim iyice bozuldu gerçekten.

Merhaba kızlar
Bugün izne çıktım. Sabahtan beri mutfak temizliyorum. Mutfak dolaplarının çekmecelerin içlerini boşalttım. Atılacakları ayırdım. Kullanım Şekline göre yeniden dizayn ettim.
Izindeyim hergün bir oda şeklinde temizlik yapacağım.
Yarın mutfak balkonu ve oturma odası
Sonra salon ve balkonu
Yatak odası giyinme odası banyolar şeklinde devam edeceğim.
Hızımı alamazsam komşuya da giderim belki.
Hikmet'im bağırma kuzuya. Zaman çok çabuk geçiyor. Konuşamıyor ve derdini anlatamadığı için sinirli olabilir.
Özgecim sen nasılsın.

Hikmet canim 2.3 yaslar zor oluyor ama sonra bu gunler gectiginde pisman oluyorsun. En guzel gunleri nasil gecirmisim diye. O yuzden bagirmamaya calis.
Ben de cok basarili oldugumu soyleyemem ama buyudukce daha iyi olacak insallah.

Ebrum kendine spor gecesi duzenle madem esin yok.

Papatyam ne guzel seviyorsun evinle ugrasmayi. Ben cok tembel ruhluyum herhalde . seni taktir ediyorum.

Zuzum iyilestin mi

Kizlar kasik agrim dun gece yine cok artti
Baska doktora gidecegim onumuzdeki hafta

Menumu gorunce gozleriniz kocaman olacak ama kizin bana
Sbh yarim simit

Ara bi avuc leblebi bi avuc kuru uzum

Ogle yarim kase tarhana
1 pide
2 bardak ayran
Tursu

Ara az sekerli turk kahvesi

Aksam
1 kase puding
2 parca borek
Bol cay sekersiz

Sbh otobuste yedim simidi
Oglen arkadaslarla disaridaydik
Aksamustu unv arkadasima bebek gormeye gittim ikramlardan en hafif gorduklerimi yedim.
Bu arada tempolu yuruyus yaptim. Otobusle gidecegim yollari pideyi yiyince yuruyerek gittim. Insallah yakmisimdir.

Simdi donus yolundayim. Esim kac kere aradi nerede kaldin diye.
Bi gun kendime ayirdim cok ozledi coook
Evde misafirler var ya hizmet bekliyor sanirim kociskom

M maviduvar1 kolay gelsin canım, hızını alamazsan bize de gelebilirsin
wisdom01 canım of of zor zamanlar elinden geldiğince sabırlı olmaya çalış bende bazen kızıyorum ben ufaklığa bile kızıyorum bazen sonra tabi büyük pişmanlık
hadeka bu gün fazla yemişsin canım ama en azından yürümüşsün, birazını yakmışsındır belki

ben 2-3 gündür doğru düzgün bir şey yapmıyorum keyifsiz bire hal var üstümde, yarın bari temizliyeyim evi hafta sonu yine kaynım ve oğlu gelecek galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…