merhaba arkadaşlarr
M
maviduvar1
sağol canım aslında çok azimli ve karalı biri olduğum söylenemez ama bu defa, kararlıyım hedef kiloma ulaşacağım gülüm
ellerine sağlık ev hafifliyor demi düenlenince, benimde çekmeceleri düzeştmem lazım özellikle kızımın odasını dolabını hafta da bir düzeltiyorum ama hep felaket oluyor güya eşyalarını katlayıp dolaba koyuyor, yuvarlayıp atıyor içine
zuzu08
yanlış bilmiyorsam dahiliye ye gitmen lazım muhtemelen tansiyon takibi kartı vereceklerdir
ebruli1820
canım ne güzel kendin yap tabi zaman buldukça, maşallah sana ben hiç becerikli değilimdir bu el işi konularında, yapanlara imreniyorum valla, tatlılara da dikkat et kaç hafta kaldı burada
hadeka
doğru söylüyorsun canım bizim, kıza okuyorum bol bol ama bazen bunaltıyor anne bir daha bir daha bide ufaklık bırakmıyor yupışıyor kitaba bu defa büyük kitabım yırtılacak diye ağlıyor
ben kitap okumayaı çok severim ama evlendikten sonra daha az okumaya başladım bekarken haftada 1-2 kitap kesin bitirirdim, hele şimdi çocuklar olunca hepten gitti işte yavaş yavaş başlayayım dedim, kıızm da çıkartmalı kitabı çok sevdi, bende sevdim