Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

menümü de yazayım kızlar
sabah 2 dilim çavdar, yarım yumurta, 3 zeytin 3 yk kaymak, domates, salatalık, dereotu
ara 1 bardak kefir, yarım portakal, 1 elma, 2 soslu fıstık
akşam 1 kase şehriye çorbası, 3 yk pırasa, bolca salata

4 mil leslie

hawar gelirim canım ya. Yakın sayılırız hem.

3 mil yaptım bugün. Verimli bir Gündü benim için. Temizlik spor kitap dualarım.
Bütünleme. Kağıtları duruyor. Hiç okumak gelmiyor içimden. Beklesin biraz.

M maviduvar1 saol canım, gerçekten verimli bir gün olmuş baksana bir ton iş yapmışsın
bende biraz kitap okuyup yatayım hepinize iyi geceler

Iyi geceler kotu menume az sekerli turk kahvesi ve yarim portakali da ekleyelim
Offff

Hawar kaynin geliyor hadi cocugu niye geliyor
Elti onlari basindan mi saviyor ne

Cok yorgunum.

Merhabalaaar
Gelemiyorym biliyorsunuz annemler geldi, sabah erkenden kalk kahvalti vs hazitlan cocugu hazirla disari cik gez gez gez aksam gel yemek cay cocuk aksam nasil yatiyorum bilmiyorum . Ama mutluyum bu halimle esimle market harici bi yere cikmadigimizi farkettim cok iyi geldi bu gezmeler bana.. ama oglum cok zorluyor bu aralar sendromluyuz istedigi bisey olmayinca cildiriyor tepiniyor kendini yerlere atip kafasini vuruyor, kizmamak icin zorluyorum kendimi valla ya bazen sabrim kalmadi dedigim anda aklima hep simdi kizarsam bu huylari kalici olacak beni kotu bi anne olarak ogrenecek fikri geliyor ya sabir diyorum.. gececek mi kizlar bu gunler her cocuk boylemi yasar bu sendromu? Off misafir kalabalik market avm nerde olursak ayni..
Kiloma gelirsem cuma gunu gorecegiz bakalim ne haldeyim az yemeye calissam da kalabalikla yeniyor ve artiyim gibi hissediyorum tabi bu gezmelere ve iglusa ragmen yakamadiysam yediklerimi
hadeka baska bi dr git bencede canim cok gecmis olsun ins onrmli durum yoktur, baya yurumussun bosver beklesin esin ve kardesleri hiiihh
ebruli1820 sen tuum susleri hazirlarsin canim oglusun dogum gunune kadar bi de citir olursun kim tutar senii
M maviduvar1 kolay gelsin canim ahh bu cekmece dolaplar bende her temizledigimde bi suru sey atarim
osge1989 ebru cok hakli canim, Allah bozmasin muhabbetinizi
hawar kitaplar alinmis oh ne guzel gule gule okuyun
wisdom01 ah canim ya benim de oglus ayni ya sabir cek kizmamaya calis hatta arada kv falan birak gez dolas stres at

Sabah : 2 poça,şeftali suyu
Ara: yarım nescafe
Ögle : 1 kepçe çorba ,2 biber dolma ,5 yk haşlanmış havuç yogurt
Ara :5 kare bitter
Akşam : 4 yk kuru fasulye ,3 yk pilav ,turşu
Ara : 1 lahana sarma
Oglum yeğenini istedi.yan sokakta orada sarmadan tattım.Kalırili oldu bugğn .evd gel Ogluşu yıka uyut,duş al,Kur'an okudum yatıyorum.Kardeşim için çok üzücü şeyler oldu .41 Yasin toplıycam.2 tane a önce okudum.Yeri degil ama siz benim en yakınlarım sırdaşım arkadaşım oldunuz .Ojuyan olursa Msj ne kadar okuduğunu yazarsa çok mutlu olurum

Papatya şu dua topigine bende gelicem artık

Hawarim menude 3 yk kaymak var fazla mi ne
Lajobam boswer sevdiklerinle gez toz tadini cikar hayatin.
Her cocuk ayni degil tabi amaaaa cogunluk ayni seyleri yapiyor ayni yaslarda.
Allah yardimcin olsun. Gececek guzelim bugunler.

Ebrum bugun menu biraz fazla olmus. Kahvaltida imdugumdan az yemissin. Cesit yok. Iki pogscayi yakarsin.
Bitter 1. Yemisssin ikinci de . ama 5 yane fazle bitanem.
Herhalde kardesinin stresinden oluyor bunlar.
Ben bi tane okuyayim insallah bugun.
Kardesinin adi neydi
Onun niyetine diye soylemem gerekiyor mu
Insallah tez zamandaxduzelir.

Günaydın arkadaşlar
@lojoba canım gez toz ailenle olmanın tadını çıkar, oğlunla ilgilide zor bir dönem şimdi kalabalıkta biraz ilgisini dağıtsanız iyi olur, ama unutma geçecek bu günler
hadeka canım evet biraz fazla ama evde kendi yaptığım yoğurdun kaymağı, çok yoğun değil diye yedim, bu günde yedim ama biraz daha az yedim, karnımda Eşinden ayrı canım yazdan beri başka bir Şehirde Çalışıyor eşi ve oğlu bizim Bulunduğumuz ilde o Yüzden 2-3 haftada bir oğlunu Alıp bize gelir, bişey demedi gelip gelmemesi ile ilgili ama ben tahminen gelir dedim
ebruli1820 canım 5 bitter bencede fazla

Günaydın kızlar
Ancak kalktım daha. Azıcık kahvaltı edip işe koyulayım.
Ebrucum gel dua topiklerine. Benim dilimden hiç düşmüyor artık dualar. Hem manevi olarak da iyi ediyor insanı. Orda da kardeşin için dua isteyebilirsin.
Kardeşinin nesi vardı canım.
Ben de bugün okumaya çalışırım

Allah razı olsun hepinizden.Hepiniz çalışıyor yada çocuklarla zor olur fırsatı olan okursa mutlu olurum.Kardeşim yaşadıgı sorunlar nedenyle inancını kaybetmiş.Özelden msj attıgım çogunuza önceden o sebeplerden dolayı okulada bırakmış Çok ayrıntılı yazamıyorum anlaşılır diye.Çok üzülüyorum.Belki ona iyi gelir aklıma bu geldi.
Menüm kötü evet bugünde öyle başladı aç degilim migdem bulanıyor stresten ama ıvır zıvırla sinirimi alıyorum.Ablayla beraber temizlik yaptık ve sabah eşşim yok diye yürüdüm iyi geldi gibi.Ama yogun olmadıgım için habire bişiler tırtıklayasım geliyor can sıkıntısına.Sabah53.3 300 fazlaydım haliyle pirinçti hepsi.

Slm kizlar kotu bir gun gecirdim
Kotu bir menum var
Hiiiic yazmiyorum
Tarti gunune iki kala menulerim bozuldu
Bugun sekerim yukseldi dikkat etmedigim icin. Sabahtan beri kendime gelemedim.

merhaba kızlar sabahtan beri daha yeni oturdum, evi temizledim, yemek yaptım spor yaptım sonra eşime kıyma aldırmıştım, kıymanın bir kısmını ızgaralık köfte yaptım bir kısmını sulu köftelik hazırladım dondurucuya attım birazını da şimdi pişirdim yarın dışarıda olacağız akşama yemek hazır olsun, ama çok yoruldum belim sırtım ağrıyor şimdi çay içeyim dedim çayı 19,30 da demledim anca içebiliyorum, kızımda bekliyor kitap okuyup uyuyacağız

menümü de yazayım
sabah 2 dilim çavdar, 1 yumurta, 5 zeytin, 2 yk kaymak
öğlen 3 yk bulgur pilavı 2 parmak kadar tavuk eti, 1 kase yoğurt
ara 3 fındık, 1 ayva
akşam 1 kase şerhiye çorbası, 2 yk pırasa ( nihayet bitti eşim yemiyor) bolca salata

4 mil leslie

hadeka geçmiş olsun canım

herkese iyi geceler , sabah fırsatım olursa yazarım tartıyı olmazsa akaşama artık

Kizlar evimdeyim nasi ozlemisim nasi ozlemisim canim evimi Allah kimseyi evsiz yurtsuz koymasin
benim canim duzenli temiz evim
kizlar hepinize tesekkur ederim oncelikle moral verdiniz sagolun esim bir iyi bi kotu dun gecd yemek yiyoduk basbasa gec gelmisti isten cok tatlisin ben seni sevmesem bi dk evli kalirmiyim vs seyler soyledi
Kv hic anltmiyorum bile nefes alamadim kimi anlar o kadar skildim yani resmn psikolojidi ruh sagligi bozulmus oyle boyle degil ama Allah sifa versin gerckten
yarin kuafore aticam kendimi hmn kendime bi ceki duzen vereyim
ebrucum kiyamam sana yaa gulen yuzun hic solmasa keske tatlim benim vakit bulursam okurum ben de cnm yazarim sna okursam duaederiz hepimiz uzulme emi
papatyacim insanin kendi eliyle temizligi ypmasi basks kolsy gelsin cnm benim
hwarcm ohh yemkler yapilmis temizlik yplimis ben de evimdeyim bakalim yine kosturmca baslar cumartesi pazar mevlut var gerci pazartesi de kuzeni gelck selinin bizde klck 2 gun tatil oldu olali bi nefes alamadim
hkmetcm canim tam hareketli zmni ve ogln cocugu dogssinda var hareket inan cabuk buyuyolsr bugunleri ozluycaz ne kadar oyun kurar enerjisini atacagi oyunlar blursan okadr az seni uzer
lajoba annenlerle keyfin yerinde Allh bozmdn
hadeka canim bazen durup durup iyi giden menuyu persembe bozuyoduk oluyo yani onemli olan diyeti bozdugunds kldigin yerden devm edebilmek
ben 2 3 hftadir tarti yuzu gormedim 100 kilo oldum sanirim off pooffff
seher zuzu nelson btlkbra unuttugum vsrmi siz nasilsiniz kizlar

günaydın arkadaşlar
osge1989 canım gözün aydın evine kavuşmuşsun, bu günde bakıma gireceksin oh çok iyi bak biraz kendine

bizim bu gün biraz işlerimiz var kahvaltı yapacağız şimdi sonra çıkacağız akşamda kaynım geliyor onu alıp eve döneriz yani bütün gün dışarıda olacağız umarım işlerimiz yetişir

kilo bildirimimi de yapayım
başlangıç : 76.8
geçen hafta: 63.5
bu hafta : 62.5
giden : 1000
toplam giden : 14.3
hedef : 60 ( ilk hedef )

bu gün kendime izin verdim umarım abartmam

kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederim

Merhaba
Özgecim yazından pozitif enerji aldım canım. Sanki daha iyisin değil mi? Eşin aslında seni çok seviyor ama her erkek gibi annesinin yanında farklı oluyor sanırım
hawar tebrik ediyorum. Aynı kaynın mı gelen?
Kilo bildirimim geldsin
Başlangıç: 65.9
Pazartesi; 64.2
Bugün 63.1
Gelen yok
Giden1.1 kilo ama bu şişlikti sanırım.
Hedef 62-63 arasında olmak

Gunaydin
Hayirli cumalar guzeller
Ben de birazdan tartilip gelecegim
Ozge durumlar hafiften duzelmeye baslamis eve gelmen bile moralini duzeltmis
Esin klasik erkek tavirlari sergiliyor
Hem seviyor hem yapacagindan geri kalmiyor
Tatilde tatil yapamiyoruz ki zaten

Hawar canim cok tebrik ediyorum ne guzel 1 kg gitmis. Helal olsun sana. Bugun senin gunun olsun. Insallah islerinizi halledersiniz.

Papatyam bak hepsi odemmis hemen gidivermis.
Seni tekrar 62lerde gorelim haftaya

Kilo bildirimi
Gecen hafta 57.9du sanirim
Bu hafta 57.5
Fark 400 gr
Hedef 54
Bu arada 2gun menu kotu olmasaydi sanirim daha iyi rakamlar olacakti cunku gorur gibi oldun bi sabah tartida.

Misafirlerim var kizlar cok yoruluyorum surekli yemek yapiyorum ev topluyorum

Kilo bildirimi
Geçen hafta:55.6
Bu hafta:55.5
giden :100 gr
gelen :yok
hedef:53

H içi yazmıştım 55.0 gördüm .Ama dün canımın sıkıntısına tavuklu slaata yiyip aralarda ıvır zıvır yedim hep.Wc problemi de yaşadım.1.5 saat yürümeseydim artıydım şimdi.55.0 I görünce dikkat etseydim 54 lerdeydim.5 hatam kaldı ama yok vericem inanacımı umudumu kaybetmiycem.Birde perşembe psikolojisi oluyor sanırım.Bugün cıslara gştmiyor elim.Akşama arkadaşım d.günü ve bizde ona süpriz yapıcaz diger arkadaşımla.Dışarı gitsek oglumu özlüyorum hem evde daha rahat konuşuruz dertleişiirz.Pasta alıcaz hem de yanına ne yapsam diye düşünüyorum.Az yiycem söz.Fırında makarna yapabilirim hem akşam yemegi niyetine olur.Böregimde var buzluktan onuda yaparım yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…