Kizlar evimdeyim nasi ozlemisim nasi ozlemisim canim evimi Allah kimseyi evsiz yurtsuz koymasin
benim canim duzenli temiz evim
kizlar hepinize tesekkur ederim oncelikle moral verdiniz sagolun esim bir iyi bi kotu dun gecd yemek yiyoduk basbasa gec gelmisti isten cok tatlisin ben seni sevmesem bi dk evli kalirmiyim vs seyler soyledi
Kv hic anltmiyorum bile nefes alamadim kimi anlar o kadar skildim yani resmn psikolojidi ruh sagligi bozulmus oyle boyle degil ama Allah sifa versin gerckten
yarin kuafore aticam kendimi hmn kendime bi ceki duzen vereyim
ebrucum kiyamam sana yaa gulen yuzun hic solmasa keske tatlim benim vakit bulursam okurum ben de cnm yazarim sna okursam duaederiz hepimiz uzulme emi
papatyacim insanin kendi eliyle temizligi ypmasi basks kolsy gelsin cnm benim
hwarcm ohh yemkler yapilmis temizlik yplimis ben de evimdeyim bakalim yine kosturmca baslar cumartesi pazar mevlut var gerci pazartesi de kuzeni gelck selinin bizde klck 2 gun tatil oldu olali bi nefes alamadim
hkmetcm canim tam hareketli zmni ve ogln cocugu dogssinda var hareket inan cabuk buyuyolsr bugunleri ozluycaz ne kadar oyun kurar enerjisini atacagi oyunlar blursan okadr az seni uzer
lajoba annenlerle keyfin yerinde Allh bozmdn
hadeka canim bazen durup durup iyi giden menuyu persembe bozuyoduk oluyo yani onemli olan diyeti bozdugunds kldigin yerden devm edebilmek
ben 2 3 hftadir tarti yuzu gormedim 100 kilo oldum sanirim off pooffff
seher zuzu nelson btlkbra unuttugum vsrmi siz nasilsiniz kizlar