merhaba kızlar 1 saat önce anca döndük biz ilçedeyiz merkeze gidince işleri toplu halletmeye çalışıyoruz, o yüzden gün yetmiyor eskiden haftada 3-4 gün giderdik ama çocuklar olunca onlarla çok zor oluyor
belediyeye gittik ordan lazere tam 1,5 yıl önce başlayacaktım anlaştım parasını verdim 1 seans gittim,, sonra yaz diye gitmedim, sonra yaz bitişi hamile olduğumu öğrendim, derken bu zamana kaldı, oradan bir alış veriş merkezine gittik apar topar arkadaşların çocuklarına hediye aldık, oradan bebek görmesine gittik
oradan bir arkadaş ameliyat olmuştu oraya gittik, oradana dayımlara gittik orada bayağı oturduk kaynımı bekledik o gelince onu havaalanından alıdık ordan gidip oğlunu aldık geldik eve anca küçük akşama doğru çok ağladı ne uyku ne bir şey, başka yeri yabancılıyor uyumuyor uyumayınca da çok mızmızlanıyor
bu arada çok yedim bu gün hemde çokkkk
hadeka
canım saol 400 gr da iyidir ama haklısın insan bir gün bile kaçırınca artı oluyor hemen
ebruli1820
canım ben inanıyorum sende hedefine ulaşacaksın
M
maviduvar1
canım evet aynı kaynım 2 yada 3 haftada bir geliyor, bu arada sende iyi vermişsin evet giden şişliktir ama insan tartıda çok gr gittiğini görünce seviniyor
osge1989
canım sende canını sıkma düzenin yoktu ki kilo veresein başka yerde iş güç içinde olunca insan dikkat edemiyor, ama bu hafta toparlarsın canım
neyse bende gidip yatayım hepinize iyi geceler