Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Hadekam dua için sağol canım.Evet aynen öyle oldu malesef.Ama h.içi görüdüysek yine görebiliriz.Bu sefer almamak kaydıyla ama400 gr da iyi.Bu hafta ben 54 sen56 oluruz inşllah.Bu hafta ortak olalım mı seninle.Toplam kilomuzla kızları şaşırtalım ne dersin ?

Hawarım 4 mil harika azıcık yemek Ve hakettiğin sonuç

Papatyam da vermiş tebrik ederim
Özgem evinde pozitif olmuş Kuaför bakım iyi gelir Eşin tam bir karadeniz erkeği tipi sanırım.Neyse evinde huzurla otur kv takma yokmuş gibi davran saygını göster fazla muhattap olmaOkursan özelden msjla yazarsın canım.

Dogum günü süprizi iptal oldu.Başkası süpriz yapıcak sanırım 2 gün doluymuş.Canım istedigi için bu akşam fırında makarna var sadece

Btlkbra lajoba zuzu banusultan araser seher nerdesiniz?

Iyi aksamlar kizlae
Ebrum ben burdayim
Kk ara ara bakiyorum kimseden ses cikmayinca kendi kendime gevezelik etmiyim diyorum

Ebrum ortak olmak iyi olurdu ama benim ev misafir doluyken ve guzel yemekler yaparken ve diyete uyamazken basarili olamayiz kiiiiii

Su an 40dk ceza yuruyusumu yaptim.
Dusa gidiyorum. Ardindan cay ve tatli keyfi
Tabi onlar yerken ben bakacagim.

Menu
Sbh 1 soganli yumurta
1.5 cavdar ekmegi
5 siyah 3 yesil zeytin
1.5 kk peynir
2 banim recel
1 tatli kasigi findik ezmesi
Bol cay
Iki saat sonra bir buyuk fincan az sekerli turk kahvesi

Arada 4 lahana sarmasi herkese yemek hazirladim ben de atistirmisim nasil oldu anlamadim

Aksam
Bol salata
1.5 bardak kola
8 tane barbun baligi kizarmis
Yaptigim sutlu tatlidan bi dilim kadar.

Bol cay
40 dk yuruyus

Patlayacak gibi hissediyorum.
Hic tatli yememem lazim aslinda.
Tatli yiyince veremiyorim cunku

merhaba kızlar 1 saat önce anca döndük biz ilçedeyiz merkeze gidince işleri toplu halletmeye çalışıyoruz, o yüzden gün yetmiyor eskiden haftada 3-4 gün giderdik ama çocuklar olunca onlarla çok zor oluyor
belediyeye gittik ordan lazere tam 1,5 yıl önce başlayacaktım anlaştım parasını verdim 1 seans gittim,, sonra yaz diye gitmedim, sonra yaz bitişi hamile olduğumu öğrendim, derken bu zamana kaldı, oradan bir alış veriş merkezine gittik apar topar arkadaşların çocuklarına hediye aldık, oradan bebek görmesine gittik

oradan bir arkadaş ameliyat olmuştu oraya gittik, oradana dayımlara gittik orada bayağı oturduk kaynımı bekledik o gelince onu havaalanından alıdık ordan gidip oğlunu aldık geldik eve anca küçük akşama doğru çok ağladı ne uyku ne bir şey, başka yeri yabancılıyor uyumuyor uyumayınca da çok mızmızlanıyor

bu arada çok yedim bu gün hemde çokkkk

hadeka canım saol 400 gr da iyidir ama haklısın insan bir gün bile kaçırınca artı oluyor hemen
ebruli1820 canım ben inanıyorum sende hedefine ulaşacaksın
M maviduvar1 canım evet aynı kaynım 2 yada 3 haftada bir geliyor, bu arada sende iyi vermişsin evet giden şişliktir ama insan tartıda çok gr gittiğini görünce seviniyor
osge1989 canım sende canını sıkma düzenin yoktu ki kilo veresein başka yerde iş güç içinde olunca insan dikkat edemiyor, ama bu hafta toparlarsın canım

neyse bende gidip yatayım hepinize iyi geceler

Kızlar Günaydın. .
Dün 72.2 yi gördüm.
Malesef artıdayım.
Olumsuz luklar içindeyim.
Iki gün anne annemdeyken abim benim tableti kırdı. Tabi istemeyerek. Eşime daha bu sabah söyleyebildim. Aşırı kızdı. Sürekli bişelerim kırılıyor bozuluyor . Tamam haklı ama kalbim çok kırıldı. Çok ağladım. Yani çok kötüyüm. Isteyerek olmadı ama gel de bunu eşime anlat.
Neyse canım cok sıkkın anlıcağınız.
Mutlu haftasonu olsun sizin için

Türk Kahvesi
Hem kendime gelim hem de metabolizmam çalışsın.

Hava da kötü , ne olur dua edin bana.
Bu olumsuzlugumu üstümden atim.
Ne kadar kötü düşünürsem o kadar kötü bişe başıma geliyor.

Kiyamam yaaaa
Tablet nedir ki dunya mali
Sana bisey olmasin evladina olmasin
Caniniz sagolsun
Esin ofkesini kontrol edemiyor mu canim

Bu arada afiyet olsun kahven guzel gorunuyor misss
Ben de tatil basladigindan beri kahveye dadandim.

Kizlar izmirde de hava kotu
Yagis hic durmuyor burada
Dun esim misafirleri gezdireyim dedi sirilsiklam olmuslar

Sabah sabH borek yaptim kahvalti icin. Simdi pismesini bekliyorum.
Cocuklar 8den beri uganik. Kucuk oglumu dun gece ikide zorla uyuttum. Misafirler oturdukca oglus da oturuyor yaaa

Günaydın kızlar
Hikmet'im kıyamam sana üzülme lütfen. Neden olumsuzsun bu aralar. Neyin var. Ne düşünüyorsun. Neyin eksik olduğunu düşünüyorsun. Hayat o kadar basit ki diyor psikoloğum. Hiç ciddiye almayacaksın diyor. Lütfen üzme kendini. Tablet dediğin nedir ki? Mal Can'ın yongası tabi ama değmez.

Kızlar dün ile aynıyım 55.5 .Dün menüm güzeldi.Ama yazacak hiç vaktim yoktu.Eve gidince fırında makarnayı koydum çayı koydum .Onlar olana kadar temizlige başladım.Tam yedik salon kaldı temizliycem arkadaşlarımız geldi.Onlarla çay içtik çocuklar oynadı dagıttı neyse.12 de ben bıraktım evlerine arabayla :) Oğlanı eşim uyuturken salonu içime sinmesede acele acele sildim.Çm astım oyuncakları topladım duş aldım yasinlerimi okudum ve saat 2 ye geliyordu.Kolllarım agrıyor ve çok uykum var.Eşimde şehir dışında yakın bir yere akrabasına gidelim hem uzun yol yapmış olursun diye tutturdu.Gezmeyi çok seven böyle bir insan görmedim.Yorgunum eivmi özlüyorum hem sıkışıyoruz ay osnu masraf olmasın oglumla evimde olayım vs diyorum trip atıyor.Bakalım eve gidince belli olucak.Kuaföre markete ogluma sweet pişama kalmamış alışverişe gitmek lazım eşim gezmeye düşünüyor.Ütülerim var yemek yok ................

Ebrum kolay gelsin
Bi gune ne cok sey sigdiriyorsun
Esin ne guzel gezmeyi seviyor
Benimki sevmez ev kusudur

Ben dune gore 300 fazlayim
Aksamki tatlinin hediyesi bu
Bugun de yuruyusumu yapacagim.
Salidan beri hergun yuruyorum
Tartida cok degisim olmasa da
Kendimi daha fit hissediyorum.

Tunaydin papatyam

Burda da hava soğuk rüzgarlı.Gece doğalgazı kapatın uyarısı yapılmış.Kapattık bizde lodos esicek dediler.Ygamur yok ama tam uyku havası var.
Hawarım bende lazeri istiyorum ama bir türlü başlayamadım.Herkes yine çıkıyor zararlı vs diyorlar.
Hikommm eşin neden bu kadar tepki veriyor anlamadım.Tamam pahalı birşey kırılmasa daha iyi tabi ama kırılmış işte kızınca geri geliyormu sankiBoşver dalgaya vur keyiflenicek bişiler bul kendine yoksa çekilmez bu hayat
Hadekam çok agırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bir menü olmuşAma toparlanırız inşllah benim 5 haftam kaldı

Ebrucum maşallah nasıl yetişiyorsun o kadar işe
Biz ee kahvaltımızı ettik. Oğlumla 3 seansına gidecektik. Sonradan istemedi. Oraya gideceğiz diye dua topüklerinden aldığım duaları okudum, ütü yaptım, Çamaşır katladım derken işleri bitirdim. Sonra oğlum vazgeçti. Akşam pizza yemeğe gideceğiz. Daha önceden söz vermiştim. Pizzadan sonra sinemaya gidecek olduk. Bilet bılabilirsek gideceğiz bakalım. Ben de kitap okuyorum. Bir yandan da nescafe içiyorum. 4 adet kuru Kayısı ile.

Kızlar Daha geçen hafta sonu secret kitabını okuyordum . Olumlama yapmazsan olumlu hiçbirşey olmaz diye . Kötü andıkça kötü gelir. Ama bazen olmuyor yapamıyorum.
Herşey üstüme üstüme geliyor . Bunu yapan da benim. Eşim cok zor bir adam. Ara ara der beni senden başka kimse çekemez diye.
Anında bişelere sinirlenior anında da bakıyorsun melek gibi .. ama cok iyi bir adam vicdanlı da. Sadece öfke kontrolü yok. Mutsuzluk la yaşıyor resmen .. olumlama yı arada yapar. Cook nadir yani. OGLUMUZ olduktan sonra alışması zor oldu. Cok kavgalarımız oldu ara ara anlatırım.
Benim tek yapmam gereken şey, o bağırdığunda susmak .. bende bazen onu yapamıyorum . Malesef.
Tablet meselesi de cok telefon kırıldı camı gitti dokunmatik gitti. Beni teknoloji düşmanı gibi görüyor. Bi nevi haklı ama elimde olmadan oluyor. Bunu da eşim anlamıyor. Millete utanıyorum artık söylemekten diyor. Bu da beni çıldırtıyor. Milletten bizene dimi. Ama yok anlatamıyorum. Şuan gece çalıştığı için uyuyor, kalkınca ne tepkiler verecek diye tedirginim malesef.
Papatyam elle tutulur bir neden yok aslında.
Oglan ın huysuzluğu eşimle bu durumumuz kilo alışım buna dur diyememem .. gibi gibi sıralarsam cok ama off.
Facedeki ekli olan ablam tek dostum diyebilirim . Akıllara veriyor sürekli.
Olumlama yap. Dik dur sen muhteşem bi insansın diyor. Yani üzülmemi istemiyor.
Evliliklerde sorunlar çıkabilir . Sen kendini üzme diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…