Merhaba kızlar
Yazdıklarınızı zaman zaman okudum. Ancak bazılarını unuttum.
Kitabım yazarı kitapta yazmıyor. Dünya varmış diye yazıyor ama yazarı ismini gizliyormuş
Aklıma birşey daha geldi. Psikoloğ anlatmıştı. Erkekler güçlü Kadınları sevmezmiş. Herşeyi yapan herşeyin üstesinden gelen herşeyde Koşan kadının yanında kendini değersiz, işe yaramaz, küçülmüş hissedermiş. Benim bir ara eşimle problemlerim vardı. Adam sürekli uyuyordu. Ama ben de her işe koşuyor adama yapacak iş bırakmıyor muşum meğer. Psikloğum mutlaka bazı işlere ortak et. Sen daha iyi yapıyorsun de. Yardım iste demişti. O zaman adam işe yaradığını hisseder demişti. Gerçekten de öyle oldu.
Hanginiz yazdı hatırlamıyorum. 5 sevgi dilini okudum ama eşimin sevgi dilini bulamadım diye. Bazı insanların Baskın bir sevgi dili değil 2 sevgi dili Birden olurmuş.
Bilmeyenler için; nasıl lisanlar var ise insanların da konuştukları sevgi dilleri farklı imiş.
5 farklı sevgi dili var.
Hediye almak
Onaylayacı kelimeler
Fiziksel temas
Hizmet eylemleri
Kaliteli zaman
Elimiz size sevgisini göstermek için ne yapıyor. Hediye mi alıyor, size güzel şeyler mi söylüyor, sürekli dokunmak öpmek mi istiyor, size yemek, çay vs mi hazırlıyor, Yada sizinle birşeyler yaparak mı vakit geçirmek istiyor. Bunların hangisini yapıyorsa onun sevgi dili odur. Ve eşinize olan sevginizi anlatmak için onun sevgi dilini kullanmalısınız. O da sizinkinü....
Bu her ortamda böyle. Anneniz Babanız arkadaşımız. Herkesin sevgi dilini öğrenip onu konuşursak insan ilişkilerimiz daha iyi olurmuş....