Kizlar iyi geceler daha dogrusu sabah oldu artik
bugun gorumcemin mevludu vardi oglu askere gidicek onun icin okuttu sag salim gidip gelsin diye
esim rahat dururmu yegenimin serefine cig kofte yapalim toplanakim dedi kandirdi bizi koye goturdu ben gelmiyorum sen git dedim bulasik cay yemek herseye yardim edicem gel dedi
halbuki daha dun gitmisti arkadaslariyla orda sobayi yakti cam actik okadar sicakti iyi gecti ama selin cok terledi tek kotu yani oydu hic durmadi oynadi
esim oraya eski laptopu goturmustu icindeki resimlere baktik seline hamikeyken tatile gitmistik beni ozamnlar ne cok cekerdin dedim ben kizardim cekme artik yeter fotografimi diye simdi cook nadir ceker cocuklari cekmekten anilari canlandi sonra basladi askim da askim bebegim diye
papatyacim tum gun yazdiklarin aklimdaydi ve pozitif baktikca da pozitif seyler yasadim bahceye gidince uff puff demek yerind gulup eglnmeyi sectim
lajobs dedigin dogru cnm ben de senin gibiyimgitmeden bi ton soz bi surat gelirkn ayri bi surat ama ne gerek var eger yasiyosak o ani dedigimiz olmadiysa da surat asmnin bi manasi olmuyo
kendi kusurlarini bilmen ne guzel kabul etmn de duzelteceginanlamina geliyo zayiflamanin yaninda hayatimizi daha kaliteli hale getirmekicin de bi caba harciyoruz ins hepimiz Yuvasinda mutlulugu huzuru bulur arttirir
btlkubra cnm cok uzuldum ama gecicek yani en fazla 1 2 gun suratlariniz asilir sonra unutulur gider ins okadar da surmez belki de baristiniz bile
hawarcm 2 kucuk cocuk evin sorumlulugu senin bir de is var yukumuz cok ama bir tek biz degiliz benim bi ark ablasi var 3 kucuk cocukla 8 yasinda 2.5 1 yasinda cocuklarla geziuo avm leri arabayida kendi kullaniyo ve bu dedigim bayan cok bakimli kardesi diyo evinde dahi oyle dandik diz yapmus esodmnla oturmaz her daim bakimlidir gezer yeter ki insan istesen aman off simdi kalk hazirln 3 cocukla deriz biz olsak ve hayati hep iskalariz
esime dedim durumun duzelir duzelmez bi tatil isterim esim de evet ya cok canim istedi fotolari gorunce dedi tvde bi yer gorur hemn gidelim biz de buraya bak ne guzelmis der bu yonuni cok seviyorum esimin
neyse kizlar ben yatsyim artik gozlerim kapaniyor
ebrum gelmemissin gezmelerdemisin