merhaba kızlar bu gün tartıda öyle bir rakam gördüm kü anlatamam 2 haftaki önceki liloma dönmüşüm, tab i birazı şişliktir ama olsun çok kötü, bu gün sabah geç uyandım kızı emzirdim eşime uyandırdım sen bak bu gün kahvaltısını nasıl yapacağını tarif ettim uyumuşum 2 saat 10 da uyandım, o bile iyi geldi
M
maviduvar1
kolay gelsin, düşüncelerinde de çok haklısı ama bu biraz eşinle de alakalı eşin kendi cevap veremiyor ama sana cevap verme demiyor, işte biz eşimle burada çelişiyoruz çoğu zaman diyorum sen karışma ben söylerim o hayır olmaz falan diyor
osge1989
canım ne güzel sende kendi içinde çözmüşsün durumu, ya bakımlı bayanlara hayranım ben bu konuda çoo tembelim hele şimdi evdeyim diye iyice saldım, normalde bakımlı insanları severim ama ben bir türlü bunu oturtturamadım hayatımda, kendim için yaptığım en iyi şey spor yapmak onun dışında çok bakımsızım, nasıl düzene gireceğim konusunda bir fikrim yok
ebruli1820
canım ne güzel uzun yolada gitmişsin çok iyi sen çözmüşsün eşini buda güzel
hadeka
canım bende misafirlerle acayip cozutttum çok yedim aslında bu birazda bahane oldu yani biraz iradeli davrana bilirim ama yapamadım sanırım aynı şey senin , içinde geçerli, çok badireler atlatmışsınız çok çok geçmiş olsun, eşin hastane konusunda çok haklı
wisdom01
canım oh sende temizlik yapmışsın mis gibi
lajoba
oh ne güzel ailen yanında eşin konusunda da sen kendini eleştirmişsin zaten bu çok iyi