Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Gunaydin kizlar tam uykumu akamadim ama kizlar uyandi kalktim
papatyacim ben dunyadaki herkesi kendim gibi gorururum ve o sekilde davranmasini beklerim biz esimle evlenme asamasinda kv cok gorusturdu beni sevsin icine sinsin istedi ama kadinin tarzi cok degisik cok aglatti beni cok uzdu artik neyin ne oldugunu cozdum kv yuzunden 1 damla yas akitmiyorum beni sevip sevmemesini takmiyorum vs saygi duymaya calisiyorum okadar icimden gelirse yardim etcegim birseyi varsa yapiyorum
sen de cok iyi yapiyosun cunku tarzlar belli baska turlu davransan sadece mutsuz olucaksin ve onlarida memnun edemiyeceksin
benim bi insanin evine cat kapi gitme durumunu mantigim almiyor karsi komsunun kapisi calmam gerektiginde bile 10 kere dusunuyorum banyodsmidir ya uyuyomudur diye neyse ki cozumunu bulmussun esine anlatip konusup huzurunu bozma dedigin gibi kndin hallet esin de icten ice mahcup oluyodur
msjda gunaydin yaziyo sabah yarim kaldi simdi yeni aldim tlf elime esimin yegeni bizde bikac gun kalick onlari yedirdim dolma yaptim simdu bi kahve molasi verdim pelin uyuyor sonra corba yaparim yanina da
ebrucum ben de az dirdir yapan esimin her hareketini elestirmeyen biri olucam ins tek sorun temizlik kliyor evde olunca goze batiyo malesef onu da azaltirim zaten ki eskiye gore azalttim
btlkubra barismniza sevindim cnm

Yemeğimi yedim, Çay keyfimi yaptım. Ogluş uyandı. Yatagında ydı oturma odasına getirdim . Sanırım geri uyucak. Meleğim yaaa cok tatlı. Evlatlarımıza maşallah.
Sabahdan bu yana daha oturalı bi saat olmuştu.
Bende mutfak twzgahını domestosladım . Sonra çatal kaşık herşeyi bi de cay bardaklarını domestoslu suya yatırdm sonra makineye atıcam.
Eve giriş merdiveni domestosla yıkadım.

Resimler yine yan gidiyor
2 posta cm yıkadım astım. Hava kararmadan toplamam gerek. Çünkü mahallede soba yakıyorlar. Koku siniyor.

Papatyam ellerine saglık.

Özgem dolman mis olmuştur.

Ebruş canım ne güzel gezmişsiniz. Sevindim ne güzel aldıgın ehliyetin hakkını veriyorsun benim 1 senedir cüzdan da duruyor.

Küboşum sevindim barışmanıza. Kilon ne durumda ben beter bi durumdayım

Özgecim sende ki bu pozitif enerjiyi Taaa buradan hissettim ben. Kv meselesini ben halledicem. Koskoca kadın oldum. Ve artık Hayatımı başkalarına göre yönlendirmiyorum. Istemiyorsam istemiyorum işte. O istiyor diye ben onunla görüşsem bitmeyecek ki. Bir hafta on gün sonra yeniden görüşülmesi gerekecek. Yani sonu yok.
Hikmet'im afiyet olsun.
Ebrucum maşallah uzun yola da çıkmışsın. Tebrik ederim canım.
Biz de oğluşla ödev yapıyoruz.
Fırında köfte yapacağım. Bşr de Vişne kompostosu. Pilavım da var. Sporumu da akşam yapacağım inşallah.
Yarın da izinliyim. Çarşamba gideceğim okula ama uzatsam mı iznimi diye düşünüyorum.

merhaba kızlar bu gün tartıda öyle bir rakam gördüm kü anlatamam 2 haftaki önceki liloma dönmüşüm, tab i birazı şişliktir ama olsun çok kötü, bu gün sabah geç uyandım kızı emzirdim eşime uyandırdım sen bak bu gün kahvaltısını nasıl yapacağını tarif ettim uyumuşum 2 saat 10 da uyandım, o bile iyi geldi

M maviduvar1 kolay gelsin, düşüncelerinde de çok haklısı ama bu biraz eşinle de alakalı eşin kendi cevap veremiyor ama sana cevap verme demiyor, işte biz eşimle burada çelişiyoruz çoğu zaman diyorum sen karışma ben söylerim o hayır olmaz falan diyor

osge1989 canım ne güzel sende kendi içinde çözmüşsün durumu, ya bakımlı bayanlara hayranım ben bu konuda çoo tembelim hele şimdi evdeyim diye iyice saldım, normalde bakımlı insanları severim ama ben bir türlü bunu oturtturamadım hayatımda, kendim için yaptığım en iyi şey spor yapmak onun dışında çok bakımsızım, nasıl düzene gireceğim konusunda bir fikrim yok

ebruli1820 canım ne güzel uzun yolada gitmişsin çok iyi sen çözmüşsün eşini buda güzel

hadeka canım bende misafirlerle acayip cozutttum çok yedim aslında bu birazda bahane oldu yani biraz iradeli davrana bilirim ama yapamadım sanırım aynı şey senin , içinde geçerli, çok badireler atlatmışsınız çok çok geçmiş olsun, eşin hastane konusunda çok haklı

wisdom01 canım oh sende temizlik yapmışsın mis gibi

lajoba oh ne güzel ailen yanında eşin konusunda da sen kendini eleştirmişsin zaten bu çok iyi

Hasar aslında eşim bana da söyletmez. Daha doğrusu onlar yaşlı söyleme falan der ki yaşlı falan değiller. Bundan 3 sene önce filan ben kv ve kp e herşeyi söyledim. Size Şundan şundan kırgınım. Siz Şunları yaptınız diye. Eşim de dürtüyordu beni bir taraftan söyleme diye. Ona da bi çemkirdim. Ne dürtüyorsun dedim. Benim bundan sonra sizinle herhangi bir ilişkim olamaz dedim. Bayağı sesleri çıkmadı. Sonra bize geldiler. O günden beridir de sadece sordukları sorulara kısa ve net cevaplar veririm. Asla soru sormam konuşmam. Ama hala gelecez görüşecez demiyorlar mı ??? Nasıl yüzsüzlük anlamıyorum ben.

Kizlar noldu bi bilseniz
esim aradi arkadasimla sinemaya gidecegim haberin olsun diye kafa dagitacagiz dedi ok dedim haftalardir sinemaya gitmek istiyorum ams cocuklari birakip gitmek bi mesele neyse sonra aramis iki kere gormemisim aradim noldu diye bayi toplantisi varmis dedi ukraynada 10 kisi gidecekmis turkiyeden izmirden de bizjm market dedi nediyosun dedi 4 gun boyunca gezdirceklerimis orayi buz hokeyi maci varmis ona goturcklermiz faln filan gitmek deli gibi istiyorum nediyon dedi
Nedidigimi bile tam hatirlamiyorum gitmek istiyosa git gibi bisiler dedim hadi bye dedim kpadim
sonra aldim tlf elime geri biraktim baktim aradi 15 dk snra bi cvp bekliyolar ben kabul etmezsem baskasini aricklar nediyon dedi
dedim ben burda sinemaya bile gidemezsen sen taa nereye gitcen nasil bi ortama gircen bi fikrim yok dedim kari kiz yok 10 adam dedi dedim gircegin ortamdan senin bile haberin yok cocuk mu kandiriyon izin vermesem icinde kalcak hep kafama kakicak versem benim icim icimi yiycek iyi git dedim gonullu soyle yoksa gitmicem dedi iyi git dedim
siz nediyonuz bu ise izin verirmiydiniz ben mi abartiyorum yoksa

Özgecimben izin verirdim. Kötü şeyler yapacak insan her türlü yapar. Taaaa oralara gitmesi gerekmiyor.
Bak ben 9 yaşındaki oğlumu sırf başıma kakmasın, bu tecrübeyi yaşasın diye 18 saatlik mesafede tek başına bıraktım geldim.
Belki yalnız kalmak sana da iyi gelecektir. Kızlarınla başbaşa bir süre kalmak bence iyi olacak.
Sinemaya vs gitmek dersen annelik damarıma biz de olduğu sürece olmuyor o iş canım. Haaaa yapanlar uok mu var. Ama bana göre değil. Biz daha yeni yeni sinemaya gidiyoruz.

Papatyacim saol cnm cok haklisin yapn her turlu yspar ben zaten esim gidip orda beni aldatir diye dusunmedim ama bensiz 4 gun boyunca gezicek eglnicek olmasi beni mutsuz etti iste icim buruldu biraz birde cocuklar olmasa beraber gitmezmiydik dedi giderdik dedim ee ozmn dedi yani ben gidemiyosam o neden gitmesinmis buna da bozuldum gitsin bakalim beyimiz hevesini alsin birde iyi konusup davraniyo normalde baska konu olsa aramaz sormaz surundurur simdi isine geliyo diye ariyo guzel guzel konusuyo bunu konusacagim ama

Slm kızlar
Özgecim esin gitmeli bence.
Düsünsene bu teklif sana gelse vebgitmek istesen.
Esin de mırın kırın etse.
güveneceksin gözlerini kapatıp göndereceksin.
Eşim beni nerelere gönderdi böyle.
Fırsatınız olsa keske birlikte gidebilseniz.

Hawarım canım misafir bozdu benı.
Ugras ugras verdiğim kiloları löp löp yiyerek aldım gerI
Mis gibi yemekler yapıyorum özene bezene.
Calışırken bu kadar yapamıyordum.
Ustune her gun tatlılar mısır cerez ve meyve ile devam.
Birtek tatlıya hayır dıyorum en cok onu sevmeme ragmen. Ve 15 tatilin bitişinde gidecekler.
Ben tatilimi yemek ve temizlikle bitirmiş olacagım ama bu durumdan pek şikayetçi değilim.
Hıkmet ve papatya kolay gelsin yinecok temizsiniz.
Ben de tatil başladıgından berı hergün tüm odalar sil süpür toz al
Wc banyo yıka ileugrasıyorum.
Nüfus artınca hijyeni saglamak zormuş.
azıcık da dagınıklar.
Ebrum utu olma dıyemek yok hic sorun olmamalı.
Esın kv ve oglun mutlu. Tabi sen de.

Hıko nasıl sade kahve ile duruyorsun yaaaa

Haklisin hadekacim sevmek bi yandan fedakarlik ister ama benim esim beni el ustunde tutsa sevgisiyle doyursa ben buraya bunu yazmazdim esime boyle bi sans geldi gidiyo derdim anlatabiliyomuyum oyle iste

osge1989 canım bende izin verirdim bak benim eşim de arar ara toplantılara falan gider ben araıza çıkarsam gidemez mesela çünkü zorunlu değil ama ben karışmıyorum çünkü bana da karışılmasını istemem, bide arkadaşlara katılıyorum yapmak isteyen her yerde yapar benim arkadaşımın eşi burnumuzun dibinde ayalarca ilişki yaşamış haberi olmamış, bide sana da iyi gelebilir bazen eşlerini biraz uzak kalıp birbirini özlemesi lazım bence

Özgecim anladım ne demek istediğini. Ama anne olduğum sürece malesef pek çok şey içinde kalacak.
Oğlum 2 yaşında iken beni Güney Amerika'daki bir konferansa davet edildim. Uçak konaklama tüm masraflar onlara aitti ve tüm Dünya'dan sadece 6 araştırmacı çağrılmıştı. Türkiye'den benden başka kimse yoktu. Düşünebiliyor musun. Benim için inanılmaz bir başarı idi. 15 gün ayrı kalacaktık oğlumdan. Uçak bileyim ayrıldı. Sunumu hazırladım. Ama ben gidemedim. Yapamadım.
Benim yerimde bir erkek olsaydı değil bir 11 çocuğu da olsa böyle nir Fırsatı kaçırmazsı.
Rabbim bize annelik duygusunu bahsetmiş. Cennet anaların Ayakları altında Denmiş. O nedenle asla bir anne ile baba aynı olamaz. Ileri de birlikte de gidrrsinizi.
Sana iyi davranması eğer bu yüzdense tabi şık değil. Ama dün akşam ki foto bakma eskileri anma gibi nedenlerden kaynaklanıyorsa birşey deme canım eşine.

Bu Fırsatı değerlendir. Kendini dinle. Çocuklarınlq vakit geçir. Bir kaç sene sonra birlşkte bi yurt dışı yaparsınız.

Bi de tatil sözü almayı unutma Eşinden

Hawarcim haklisin canim belki bu ozlem iyi gelir bize gerci icimden bi ses birsey cikicak gidemiyecek diyo ama hayirliysa mutlu olucaksa da gitsin tabi
papatyacim gercekten okurken gozlerim buyudu boyle bi firsati geri cevirmn ne buyuk bi fedakarlik takdire sayan bi hareket
aksam gelincd esimle konusacagim guzelce duygularimi anlatacagim
tatil icin de soz almama gerek yok cok borca girdi gercekten yaza nolur bikemem denk gelirse bikacgunlugune arabayla da gidebilirix ama otel rezervasyonu yaptirmasini istiyemem maddi olarak musait degiliz suan
belki seneye gonlumuzce gideriz tekrar mardana gideriz o tatil aklimda kldi cok guzeldi
esim dun dedi pasaport cikartalim diye yurtdisi meraki var cok heves ediyo ben de kizlar biraz daha buyusun gideriz demistim
icine dogmus esimindemek

Özgecim gerçekten çevirdim. Ama hiç zerre kadar pişman olmadım. Ama yapamadım. Olmadı. Çok düşündüm. Düşünmekten uyuyamıyordum. Yani öyle ha diyince gidebileceğim bir yer değil. 28 saat Uçuş Sürüyor.
Anne olmak hep bir kalp ağrısı.
Evet çocuklar olmasaydı sen de giderdin ama iyi ki onlar var. Rabbim aratmadan sana çocuklarını vermiş.
Eşine de dırdır etmeden Güzelce anlat derdini. Onu iyi uğurlarsan seni daha çok Özler ve gözünde yücelirsin.

Yasanmadan bilinmez tabi ben olsam ne yapardim ne hissederdim kimbilir cok zor
mesela suan gozum hep pelinin ustunde cunku ayaga kalkmaya calisiyo dusuyo ne bulsa agzina goturuyo halida selinin attigi kucuk bi oyuncak bi toka vs Allah korusun onun icin tehlike selini de hep uyariyorum soz dinliyor kuzum kucuk parcali oyuncaklarina dikkat ederek oynuyo
simdi diyorum birine biraksam ya agzina birsey alip yutsa ya eline birsey verseler bogazinda kalsa vazgeciyoum sonra seni cok iyi ankiyorum sen de beni
dedigin de cok cok dogru ne kadar iyi gonderirsem okadar yucelirim gozunde zaten kotu gonderdikten sonra gitmesinin ne anlami kaliyo ki

Özgem güzelce konuş. Eşin seni cok seviyor bunu anlatmalarından anlıyorum. Bende olsam git derdim. Yapacak olan adam hertürlü yapar. Ki yapacağını da sanmıyorum. Sen gönlünce git de , o da senin ne kadar özgüvenli bi eş oldugunu anlasın. Sen mükemmel bir eş sin. Kızlarının güzel annesisin.

Kıxlar dertleri guzellikleri ve menuleri paylaşalım.
Mesela bende berbat bi menu var.
Sbh
Avuc içi kadar lavaz ve 4 lokma mıhlama
bir tabak salata
4Zeytin beyaz peynir
Üç lokma ballı kaymak beyaz ekmekle.
Benim ekmeğim bitmiş de.

Ara yarım kase ev yapımı bitter çikolatalı puding

Akşam
1Kase Köfteli çorba ve 1 dilim fırında makarna yanına da 1,5 bardak cola

45 Dk yürüyüş ve şimdi yeşil çay.

Dünkü nenüm daha berbattı.
bu saatten sonrayemezsem ıdare eder sanırım.

Menü berbat da neyse yazam

Sabah şekersiz Türk Kahvesi

Öğle 7 yemek k z.yaglı fasulye, 5 yemek k bulgur pilavı

Ara 2 dlm ekmek , az vişne reçeli

Akşam 3 brdk şekersiz cay , 2 kck portakal, 1 kivi , 1 muz

Ara 9 adet bisküvi, şekerrsiz nescafe

kızlar benim kızın gittiği kursta gezi düzenliyorlar oyuncak müzesine, bide bir müze daha varmış eşim gönderelim diyor bende daha küçük yalnız nasıl olacak dedim, sanırım göndermiyecem bide hatırlamaz daha ileride biraz daha büyüsün götürürüz zaten, müzik öğretmeni de gönderin arkadaşlarıyla etkinliğe katılmış olacak dedi bilemedim

menümüde yazayım
sabah 11 de 2 dilim beyaz ekmek, 1 yumurta, 2yk tulum peyniri, 7 zeytin, domates
ara çeyrek elma, 1 armut, yarım portakal
akşam 1,5 kase ezo gelin çorbası, 1 yk taze fasulye, bolca salata

5 mil leslie

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…