Özgem ben olsma napardım bilemedim.Ki eşim bir anne ruhu taşıyor resmen.Ben bırakalım diyorum o 1 saatligine bile bırakmıyor.Geçenlerde aile dostu hastanede 1 haftada 3 kez yanında refakatçı kaldı.İş yerindeki biri babasının oplumu şahsen benim eşim 3 gece 1 hafta içinde kalsam başka bişi aradım dedi patavatsızca ki samimi degiliz.Neyse o gece şeytan işte uyuyamadım aradım.dedeyle tv izliyoruz aşkım dedi.Tel istedim halini hatrını sorayım dedim gece 2 de
Adam uyandı iyiyz kızım sizde yalnız kaldınız benim yüzümden vs konuştuk.Ve o pişamnlık içimi yaktı
Nasıl samimi olmayan birine ve şeytana uyup aradım ki 9 senedir tanıdıgım adama güvenimi incilttim.Ama şükür ki eşim şüphelenmemiş kırılmmaıştı ama ben içten içi ezdim ruhumu kzıdım kendime.Ve 3 gece attıgı msj sizsiz uyumak ne zor vs zor kaldı hastanede.Ben uzun yola gitmesine izin vermezdim eşime çok güveniyorum ama keyfe helede asla
Ama evini eşini kendini ruhunu sen biliyor ve tanıyorsun canım karar senin.
Papatyam Kuran okumuşsun Allah razı olsun .Ama süre uzayacak bir kaç kişi dışında tek okudugum için yetişmiycek.Napalım önemli olan niyet.Anneligini her zman taktir etmişimdir
Çok çm yıkarım.Kilotlar ayrı atletler ayrı ,ogluşun beyazı renkilisi bizimkilerden ayrı,kazanklar ayrı,siyahlar ayrı,çarşaflar ayrı, vee eşim hep klasik gömlek pantolon giydigi için ertesi güne giymeyince ütü ve çm çok oluyor
Hadekam senin menün agır geldi bana biraz bugün daha dikkat et canım
Hawarım menün süper ve sporunda fevkalade ya nasıl fırsat buluyorsun
Birde 1 yk diyorsun ya az gelmiyor mu?Yemek yediğimiz kaşık oluyor dimi bu?
Hikom menünü ben begendim.Akşam sadece meyve yemişsin bisküvi ile geçiştirmen gayet iyi