Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

hadeka canım akşam ki makarna ve kola olmasaymış aslında fena değil ama akşam fazla yiyince direk tartıya yansıyorr, bu arada yürüyüşlerin iyi gidiyor umarım okullar açılınca da devam edebilirsin

wisdom01 seninde akşam ki bisküvi bozmuş işi

Spor yapıldı kızlar.
Az önce dayanamadım tartıldım. 63.3 çıktım. Cuma Sabahı 63.1 idim. Yani artık tamamen 62 li rakamlara geri Dönmeyi başardım. Bakalım sabah kaç çıkacağım. Gece ne kadar eksiliyormuş insan merak ediyorum.

Yemeklerimi yaptım ,market yaptık yerleştir,ogluşla oyna uyut,çm topla çm as,duş namaz ve şimdi yataktayım.Plansız daha mı yoruluyorum ne :/
Bugün
Sabah : çeyrek Sabdiviç (1 dl peynir,marul ,domates )
Ögle : 1 kepçe patlıcan,1 dl ekmek ,4 yk yogurt,Akdeniz salata
Ara:1 mini elma,3 bitterli bisküvi
Alşam : 1 tabak erişte( Plansız yaşarsan böyle olur işte
Geçmşe yarın bakarım.12 de uyumuş olmam lazım artık.Dizi tv geçtim bari erken 1 den önce yatayım

Günaydın kızlar
Bugün son izin günüm. Ne çabuk geçti yine zaman.
Ebru ya bi şey dikkatimi çekti. Sen her gün çamaşır mı yıkıyorsun. Genelde oluyor çünkü yazdıklarının arasında

Hadeka teşekkür ederim.

Neyse ben azıcık esmalarımı çekip yatayım biraz daha.

Günaydın arkadaşlar
Kızımı unuttum kahvaltımı Yaptım şimdi kızlar uyanana kadar kitap okuyayım oyuncaklar her yerde Ama canım iş yapmak istemiyor şu an

ebruli1820 canım erişte akşam olmasaymış iyiymiş

Günaydın kızlar
Bugün son günüm. Temizlik yapmıyorum. Aslında giyinme odam kaldı ama canım istemiyor.
Dün akşam ile bu sabah arasındaki fark 800 gram. Sabah 62.5 çıktım. Sporumu da yapıyorum. Ancak yememe oek dikkat etmiyorum. Kahvaltıda patates kızartması Nutella yedim. Akşam erken kapatıp aç şekilde yatağa gidince oluyor bu iş.

Hayırlı günler kızlar.Evet hawar ım erişte olmadı.Ama rahat olucam dedim ya eymegim yoktu evdekilerde aç.Ama düne göre yine -100 de olsa eksiyim mutluyum.Geçmişi okuyamayaınca anında yazamayınca kopuyor gibi oluyorum.Bakıp yorum yapayım biraz.

Özgem ben olsma napardım bilemedim.Ki eşim bir anne ruhu taşıyor resmen.Ben bırakalım diyorum o 1 saatligine bile bırakmıyor.Geçenlerde aile dostu hastanede 1 haftada 3 kez yanında refakatçı kaldı.İş yerindeki biri babasının oplumu şahsen benim eşim 3 gece 1 hafta içinde kalsam başka bişi aradım dedi patavatsızca ki samimi degiliz.Neyse o gece şeytan işte uyuyamadım aradım.dedeyle tv izliyoruz aşkım dedi.Tel istedim halini hatrını sorayım dedim gece 2 de Adam uyandı iyiyz kızım sizde yalnız kaldınız benim yüzümden vs konuştuk.Ve o pişamnlık içimi yaktıNasıl samimi olmayan birine ve şeytana uyup aradım ki 9 senedir tanıdıgım adama güvenimi incilttim.Ama şükür ki eşim şüphelenmemiş kırılmmaıştı ama ben içten içi ezdim ruhumu kzıdım kendime.Ve 3 gece attıgı msj sizsiz uyumak ne zor vs zor kaldı hastanede.Ben uzun yola gitmesine izin vermezdim eşime çok güveniyorum ama keyfe helede aslaAma evini eşini kendini ruhunu sen biliyor ve tanıyorsun canım karar senin.

Papatyam Kuran okumuşsun Allah razı olsun .Ama süre uzayacak bir kaç kişi dışında tek okudugum için yetişmiycek.Napalım önemli olan niyet.Anneligini her zman taktir etmişimdirÇok çm yıkarım.Kilotlar ayrı atletler ayrı ,ogluşun beyazı renkilisi bizimkilerden ayrı,kazanklar ayrı,siyahlar ayrı,çarşaflar ayrı, vee eşim hep klasik gömlek pantolon giydigi için ertesi güne giymeyince ütü ve çm çok oluyor

Hadekam senin menün agır geldi bana biraz bugün daha dikkat et canım

Hawarım menün süper ve sporunda fevkalade ya nasıl fırsat buluyorsunBirde 1 yk diyorsun ya az gelmiyor mu?Yemek yediğimiz kaşık oluyor dimi bu?

Hikom menünü ben begendim.Akşam sadece meyve yemişsin bisküvi ile geçiştirmen gayet iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…