Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Kizlar nasilsiniz
dun aksam esim geldi selin gun boyu yaramazlik yapti kuzenine ve peline rahat vermedi en son babasi gelince peline yastikli vurdu ben de selini uyar dedim selin simarinca biraz kontrokden cikiyor pelinde aglayinca bagirdim esime dedim simart biraz daha o bagirdi ben bagirdim gittim odaya dedim icimden biz kim oturup konusmk kim butun hevesim kcti selini uyuttum gittim mutfaga yemek hazirldim koydum onune askim su getir dedi ordan sonra ben de sesimi cikarmadim artik hak vermis demkki seline kizmama snra esimin yegeniyle pelin de uyuyunca selin hkknda sohbet ettik gelisimi uzerine selinin suanda cekindigi hic kimse yokyani annelrt en azindan babsn kizar der cocukta ni cekinir ben kixincs seni babama solucem diyi okadar ozguven tavan cocukta iyiyonu de var kotu yonu de
Sonra bu seyahat hkkinda konustuk ben dedim benim bu haberi duyunca aaa askim nr guzel bi sans demem gerekti doye ama biz norml bi cift olamak dedim sevgini vrrmiyosun vs kendimce aldigim cvplara tatmin oldum
ve geceyi guzel kpttik
sabah canim karim diye sarildi ins bndn snra daha iyi olur hersey
ebrucum benim de esime guvenim sonsuz ama bunu esim hep dillendirirdi cok heves ediyo yurt disina gidip gezmeyi gormeyi boyle bi firsat gelince de cok mutlu oldu benim de bu denli cok istedigim bi firsat gelse izin vermesini isterdim
aldaa konusuna geirsek esim markette parti toplantilarinda etrafinda hep bayanlar var saticiar partiden bir dunya genc bayan yapmak istese firsati okadar cok ki o giderse burda cok mutlu olmuycam evet ama o mutlu donerse onun adina sevinicem
bu arada esinden suphelenmen gerektigini soyleyen ark davranisini hic hos bulmadim eslerimiz cok sukut akli basinda Allah korkusuolan insanlar canim seytanin aklini celmesine izin verme
Allah heimizin yuvasuna huzur mutluluk versin

Ozgecim kim eşinden şüphelenmelisin dedi anlamadım.
Geceyi guzel kapatmışsınız.
Inşallah sevgisini daha fazla gösterir.

Belki senin kıymetini anlamak icin bir fırsat olur yurtdışı gezisi.
Bu arada şimdiki çocukların ne ana ne baba kimseden korkusu da yok saygısı da. Çok özgüvenli yetiştirdik. Bu nesil böyle. Az önce öğrencim aradı. Dünden beri ağlıyormuş ailesine yalvarıyormuş öğretmenimi çok özledim diye. Ahhh ben de onları özledim.

Ebrucum ne çok çamasır katogorisi yapmışsın.

Hikmet bak performansını yakalamaya başladın.
Aılenle iyi vakit geçir canım.

Tatil derken duzenim iyice bozuldu kahvaltı 12-13 saatlerinde yapıyoryz. Aksam yemeği 7 gibi yatış 2 gibi.
Eşim de bu durumdan çok rahatsız ama misafirlerine de kıyamıyor.
Kv aradı yeter eve dönün dedi ama bizimkilern gidecegi yok pazara kadar.

Hadekacim ebruya bi arkadasi demis esi hastanede refakatci kalinca acaba gerckten hastanedemi diye onu dedim karisik yazmisimsanirim
Benim kizcda ogretmenini ozlemis demek sen de cok iyi bi ogretmensin ki ogrencilerin seni ozluyor ne mutlu sana
bizim de duzen bozuldu 2 3 ten once gece uyumuyoruz esimle umarim okulla beraber eski duzene doneriz selini cok gec uyutmamsya cakisiuorum ama benim duzen bozuldu
aldigin karari merak ettim bu arada

Merhaba kızlar
Özgexim gecenin güzel kapanmasına sevindim. Inşallah hep beraber bir gün gidersiniz siz de.
Hadeka ne oldu canım merak ettim.
Ben de yarın işe başlayacağım. Bu tatil iui oldu. Tüm namazlarımı kıldım. Esmalarımı okudum. Torpillerden aldığım duaları zamanında okudum. Temizlik yaptım spor yaptım.
Belki cumaya kadar yine izin alırım.
Ay kızlar biliyor musunuz Prof. Olmama çok az kaldı. Aklıma geldikçe heyecan yapıyorum. İçim içime sığmıyor. Rabbim emeklerimin karşılığını verecek inşallah.

Özgem,Eşinle konuşup halletmişsiniz ne güzelo arkadaşın yanında sohbet etmem zaten bir daha.Bizim oğlanıda babası çok şımartıyor ama bende çekiniyor.Ben erkek oldugu için babasıdnan çekinmesi taraftarıyım.Ama ben kötü eşim iyi polisi oynuyoruz malesefEşime diyorum kızmıyorsun bari ben kızınca gidip paspasın üstünden alma yüz verme cezansının bitmesini bekle diye.Bende kıyamıyorum ama şımarık helede ailesine büyüklerine saygısız etmesini istemem .Eşime kalırsa çocuk çocuklugunu yaşasın bırak hep disiplin yapma etme bir daha ne zaman çocuk olucakmış şımaracakmış

Hdekam meraktayımmmmmİşe başlamadan daha da ayrıntılı bir çm yıkamam vardı Ne iyi bir öğretmensin bak öğrencin özlemiş seni.
Hikom kızzz kuş mu oldun sen yineTürk kahvesiyle kahvalıtı mı olurHikom okursan msjla okudum yaz emi kesin olunca yazki karışmasın canım.

Papatyam tatil kötü olur mu hiç.Ama oraya bişi yazmışsın bilerekmi P.f yazdın?

Özgecim şimdi anladım olayı.
Papatya ne guzel bir haber
Bu başarıyı ve ünvanı sonuna kadar hak ediyorsun.
Kızlar öğleden sonra kredileri araştıralım
Uygun bi banka bulursak çekelim diye çıktık dışarı eşimle.
Gezdik banksları
En uygun krediyi biraz da pazarlıkla maaş aldıgımız banks verdi ve hemen çekiyoruz dedıkbaşvurduk.
Ev kredisini kapatacagız ustu ile de 20 bine bi ikinci el araba bakacagız.
Inşallah arabayı da gönlümüze göre hemen buluruz.
Üzerimizdeki ağır kredi yuku gidecek daha azı gelecek. Ama bende inanılmaz bir rahatlama oldu çünkü ev kredisi benim üzerimeydi.
Perşembe parayı alacağız sanırım.
Ikı senelik çekıyoruz kızlar.

Ebrucum yakında ben de dıreksıyon başına geçebilirim.

Kızlar resim eklemeyi bilmiyordum
Hikmetim öğretti sağolsun.
Meğersem tlf hafızası doluymuş.
Özgecim iltifatın için teşekkürler
Ögretmenlik güzel ve zor bir meslek.
Sadece dışarıdan çok kolay görünüyor çoğu kişiye.

Papatyam bak bize ikisini bitiremeden üçüncüye giriştik.
Allah ödeme kolaylığı versin
Aylık meblanız yuksek mi

Ebrucum bizde de kötü polis dominant otoriter ne dersen artık hepsi benim.
Eşim de tam tersıne merhamet abidesi.
Bari ben kızınca yan çıkma çocuklara diyorum ben de.

Bazen de çocuklar şımarınca beni çağırıyor şunları hizaya sok diyor.
O zaman eşime ters bi bakış atıyorum.

Dün gece de yatarlen konuştuk biraz. Çocukların yanında annenız kızacak diyerek otoritenin sıfır oldugunu hissettiriyorsun dedim. Bir daha böyle yapma dedim tamam dedi.
Sagolsun konuşunca anlar durumu. Ama karakter yumuşacık değişmez.

ebrum öğrencilerimle aram ıyıdır ama bu öğrencim küçük yaşta okula zorla gönderilen ve okula hiç gelmek istemeyen bir çocuk. O nedenle benim için kıymetli oldu.

Ebru özge hıkmet papatya farklı karakterler farklı hayatlar benzer sorunlar yaşıyoruz ama bu sorunların içinde çok şükür aldatma şiddet vs yok.

Sizi seviyorum kızlar.

Ebrucum esim benim kotu polis olmama da izin vermiyor ya da soyle diyim bu olayi yanliskullaniyor bak annenr veririm seni simarirsan diyor cocuk beni farkli goruyo sevmiyo bu sefer ama yavas yavas hallediyoruz tabi ki onlar cocuk simaracak dokucek kiracak aglicak ama herseyvkontrolden cikmadan kisiliklerine zarar gelmedigi muddetce
Papatyacim hersey gonlunce olsun hakettin sen anladin nedemek istedigimi
hadeka canim beraber calisip mal sahibi olmak eminim cok guzeldir ben hic calismadim is yasantim olmadi staj disinda o da calismk sayilmaz ozeniyorum coguzamn ama zorluklarini da biliyorum cocuklar buyusun ben de calismasam da sosyal olucam ins evde oturup temizlikle omurumu curutmuycem
dedigin gibi siddet aldatma yok eslerimiz de bilincli bireyler sorunlar Allahin izniyle cozuluyor iyi ki varsiniz sizlerden cok guc aliyorum gercekten

Kızlar menü

Sbh 12den sonra 1 tabak patstes salatası cayyyy

Ara buyuk fincan az sekerli kahve
Yeşil çay limonlu
6 Adet leblebi

Aksam
19Da
kereviz salatası
Fırında tavuk tan bir but
1Bardak kola

Yuruyusumu de yapacagım. Kilom fena.
Bu akşam için pasta yaptım. Allah bana irade versin.
Öpüldünüz kızlar

Kızlar menüm ün devamı

16:00 tavuk döner

18:30 2 brdk şekersiz cay, 1 dlm kek, 3 kck baklava

Biraz. Önce yarım dilim kek

Ayyyyyyyy cok uykum vaaar.
Sabahın 6 bucuk unda uyanmıştı.
Sıpam yaaaa..
Anneme geldik. Yiğenlerim perşembe gidecekler. Eşim de gidin kızlar Özler oglanı dedi.
Şimdi oynuyor lar.

Hadekam hakkınızda hayırlısı.. allahım ödeme kolaylığı versin.

Papatyam yakışır sana..

Ebrusum Cansın

Özgem bnm eşimde kızarım laf etmez. Eskiden herşeyin e tamam dedi şimdi ona şımarıyor . Bana yapamıyor. Malesef öcü ebeveyn bnm.

merhaba arkadaşlar sabah 11 de aşıya diye evden çıktık akşam 19 da anca eve geldik, arkadaş yoldan çevirdi ilaha gelin sonrada bırakmadı ikizleri var benim büyük kız kadar oynayıp durdular
bizim evde de kızlar babalarına şımarıyor eşim eskiden ben kızınca o alttan alırdı şimdi önce bana bakıyor ben izin vermeyince oda izin vermiyor, pazar günü kaynımı havaalanına götürdük dönüşte alışveriş merkezine uğradık ayakkabı aldık eşime ben bebeği emziriyordum eşimle büyük kızım markete gitmiş kızım bebek görmüş orada altını ıslatan bebeklerden alalım diye ağlamış eşim alamamış ( eskiden olsa hemen alırdı ) geldiler kızım yalvarıyor anne lütfen çok istiyorum diye dedim bayağıdır oyuncak almadık hadi izin verdim alın gidip aldılar ama o sevinci görmeliydiniz, eve kadar şarkılar söyledi çok ama çok mutlu oldu

hadeka rahatlamanıza sevindim umarım isteğinize göre bir arabada bulursunuz
M maviduvar1 canım size de kolay gelsin bizimde ev kredisinin bitmesine 13 ay araba kredisinin bitmesine ise 3 yıl var , ev bitse araba bizi çok zorlamaz, gerçi ondan sonra evi satıp yeni bir ev almayı düşünüyoruz o zamanda tekrar kredi çekeceğiz malesef bu devirde kredisiz olmuyor bu işler

kızlar benim menüm kötü olduğu için sizin menülerinizi yorumlamadım
sabah 08.30 2 dilim çavdar 1 yumurta, 6 zeytin 2 çorba kaşığı tulum, domates , salatalık
akşam 16.30 1 kase mercimek çorbası, 3 dilim portakallı kek, 1 hoşbeş ( misafirlikte konuşurken götürmüşüm, hoşbeşide kızım tıktı ağzıma)
akşam 20.00 2 avuç beyaz leblebi

5 mil leslie, biraz önce yaptım baktım bu gün kötü yarında misafirlerim olacak sporda yapama yatılı misafirim ( gerçi kalıp kalmyacağı kesin değil )

ebruli1820 canım yemek kaşığı dediğim tahta kaşık servis kaşığı aslında, yemek yediğimiz kaşık değil mesela 2 yk 4-5 çorba kaşığı yağıyor yada 6-7 yemeğe göre değişiyor

M maviduvar1 ayrıca sen yazınca ben bile heyecanlandım canım ya , sen iş koliyim diyorsun demek insan boşuna iş kolik olmuyor canım sonuna kadar hak ediyorsun o ünvanı, bir Prof. kolay yetişmiyor

bu arada kızlar ben dün sizden bir konuda fikir beyan etmenizi istemiştim ama kimse bir şey yazmamış

Bugün
Sabah : çeyrek tost
Ögle : 1 kepçe çorba,5 yk zytnyğlı barbunya ,5 yk haşlanmış sebzeler yoğurtlu ,mevsim salata
Ara :6 bisküvi ,1 baklava
Akşam : ceza niyetine 2 mini activia
Yemek yemedim ceza verdim akşam için.oğluşa Aktivlte yaptım bende azıcık ütü .Tur atarken 22:30 uyudu kuzum.Hasta olucak ılık ılık ateş burnu tıkalı sesi değişik .Duş namaz kuranları oku evi topla ve sizi okudum.Hepimiz kötü polis ve eşler yufka yürekliymiş :)
Hadekam inş.sende kullanırsın.Bu akşam spor yapmış gibi kaslarım agırıdı kullanırken nedense.Borçlara ödeme kolaylığı versin Rabbim.
Hawarım sorduğun şeyi kaçırmışım gözden neydi canım?
Hikom sende cansun ama bak sabah yemedin akşam döner oldu mu şimdi
Hawar akşam bişi yememişsin ve 5 mil yapmışsın yakmışsondır yediklerini
Ve yine saat 1 oldu

Hawarcim ben yorum yapicaktim kendi derdime dusunce unuttum yorum yazmayi
Gecmise bktim ne yazdin diye kizinin gezisini sormussun benim kizim 3.5 yasinda ve okulla dogal yasam parkins sinemaya tiyatrayo gezegen evine ve huzuervine gitti giderknde hic endise duymadim net hatirlamasa bile illaki bi iz birakir bilincaltinda ve sizsiz disari cikmasi gezmesi bi tecrube olcaktir kizim dogal yasam parkini cok sevmisti mesela anne zurafa gordum aslan gordum gibi seyler soyluyodu
ama dersen ki ben biraz evhamli bi anneyi ve gozum arkada kalir gonderme sonra hepberaber gidersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…