Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

günaydın arkadaşlar
uyandım kahvaltı yaptım, ufaklık uyudu bende çayımı aldım sizlere bakayım dedim ama gözlerim kapanıyor aşıdan dolayı sanırım huzursuzdu gece
düne göre eksiyim amam geçen cumadan çok uzağım hala bu cuma aynı çıksam sevinecem yani o derece

ebruli1820 canım kızımın müzik kursuna gittiği okul bir gezi düzenliyorda gönderip göndermemek ile ilgili fikirlerinizi sormuştum ama dün aradım göndermiyorum dedim

osge1989 kızlarımız arasında 2 ay var yanlış hatırlamıyorsam, kızım uyumludur da aslında, ama ne bileyim içim rahat etmedi yinede 50 km yol gidecekler gezecekler 4 saat geri gelecekler dedim acıkır, wc sorunu yaşar falan

Gunaydin kizlar
hawarcim ben o kismi atlamisim 50 km yol cokmus bizim hep yakin yerlere gittiler cok uzak olsa benim de aklima takilirdi icin rahat etmiycekse gondermemen iyi
gune burun akintisi bas agrisiyla basladim bogazim aci ins ilerleneden onlemini alirim

Nasılsınız kızlar?Kahve içtim gözlerim kapanıyor.Oglum mızmızdı gece.Şükür ki burnu tıkalı ateş yoktu.İyiki akşam nohut pilav yememişim.Aç yattıgım halde dün ile(55.3) aynıyım.1 baklava pisküvit bende neler yaptı yaw :) cUMAYA göre eksiyim yinede ama dün bütün gün yemedim kutu önümde durdu çıkışa yakın yedim işte pis nefsim.
Hawarım ben bir yere giderken bile 10 kere wc yemek vs sorunları düüşünüyorum.İçin rahat etmeyecekti ki göndermemişsin.Az kalorili günler hepimize.Spor ne zaman yapıcam kumandaya dokunamıyorum bile.Temzilik yok vs yinede yetişemiyorum ve youluyorum
Papatyam sen işte kılamıyor musun namaz?Dua topiklerine bir merhabe dedim takibe başlıycam bugün inş.nasıl olucak ve para biriktime topiginede ugrıycam artık

Hawarım dun gece sana msj yazacaktım esim kızdı tlf bıraktım.
Ben olsam gönderirdim ve gönderiyorum da. O anı yasaması iyi geliyor öocuğa diye düşünüyorum . Acıkırsa dıye yanına yiyecek koyardın
Wc için öğretmenleri elbette ilgilenir.
Çocuklarınız başlarının çaresine bakabilir. Siz bu kadar korumacı olmayın derim.
Bu sözlerim ebru ve özgeye de söylendi aynı zamanda.
Hawarım bir dahaki geziye gönder bence.

Ebru eksidesin canım ne guzel. Br baklava sözde küçük ama trtıda buyuk etkileri var değil mi
Ben cuma gecen haftakı rakamı görsem bayram edrceğim.
Oğluna geçmiş olsun.

merhaba kızlar
bugün başladım ama 2 gün daha izin alacağım sanırım.
ebrucum odamı gördün. aslında kılabilirim ama saç. makyaj vs. zor oluyor. etek getirmem gerek. ben genelde diz üstü etek elbise giyiyorum. üstelik kapıyı kilitlemem gerek. o da hoş karşılanmaz burada.

Kızlar Merhaba .. Burda hava cok güzel bugün . Parka gittik şimdide Oglan apt bahçesinde Kuzenler ile oynuyor .. Dün akşam anneme geldik söylemiş miydim hatırlamıyorum ..
Sabah baş ağrısı uyandım. Şimdide boğazım agrıyor. Sanırım bogazım da sorun var. İnş ilerlemez.
Öpüldnz

Özgem dikkat et canım geçmiş olsun.Bende üşüyorum hep vede arada hapşırık korkuyorum hasta olmaktan.
Hadekam haklısın okula kreşe başlayınca alışırım belki
Papatyam bende makyajı kilotlu çorap etek çizme seviyor ve giyinince enerjik başlıyordum güne.Şimdi sıfır makyaj spor ayakkabı kot,arkadaşın odasını kitliyor o benim yerime bakıyor sapolsun.Seccade etek başörtü koydum gizlice odaya.Mescit bitmedi daha.Neyse zor olsada sende toptan hepsini kılarsın eve gelince.Önemli olan niyet.
Hikom dikkkat et kendine hasta olma

Canlarim merhaba nasilsiniz.bende morel 0.gercekten yaglandikca yaglaniyorum.belim kalinlasiyor.jilliana basliycam.umarum yapa bilirim.biraz zorluyor çünki. Ama baska caremde yok.bu yaglarla duramam artik..yemrkden nefret ediyorum.ama halada yiyorum yaaaa.motivasyon 00000000.offffff

günler biraz daha uzayınca eve ikindiye yetişebiliyorum. öğlenleri kılamıyorum sadece. allah kabul eder inşallah kılabildiklerimi.

Papatyam dogru ya unuttum sene ve erken gidiyorsun.Ben yatsıda gittiğim için Birikince çok zor oluyordu.
Nazlma özledim nerdeydin?Jiillian çok başarılı ama zorda devamı gelirse baya fark görürsün canım.

Kızlar spor listesi yapsak her akşam yazsak nası olur ?Nisana ne kaldı sıkı bir programa girsek nasıl olur ne dersiniz?

egepol gule gule buyut bebeğini.
ne kadarlok oldu kilon boyun kaç hedefin kaç
Gel burada birlikte zayıflayalIm.
York testini ben de araştırmıştım ama bana pahalı gelmişti.

Pspatyam tvde diziizlerken bilg lesliemi açıyorsun.
Kahve afiyet olsun.
Evet canım. Benim canım tez olduğu için ben sadece koltuğa yayılıp tv izlemiyorum pek.
Hem spor yapıyorum hem dizi izliyorum. Laptopu açıyorum. Hem çabucak bitiyor öyle olunca

Ben de boyamayı düşünüyorum hıkom ama eşim yardım etmiyorrrr
Tek başıma boyayamıyorum.
Kuaföre de para veresim yok şu an.

Seninki gibi benim de uçlar sarı şuan.
Ama ben yine sarı istiyorum.
Ayyy hikmet ikinci boyadan sonra tam kahve olacak gibi seninki.
Güle güle kullan güzelim.

Bugün çok sinirliydim tüm gün.
Tatil geldi misafir geldi tatil bitince gidecekler
Bunu düşündükçe çok sinirlendim
anlayış sıfır diye çığlık atasım varrrr
Daha bacaklarımı uzatıp dinlenemedim.
Tüm gün dip köşe temizlik yaptım.
Her gün sil süpür bitmiyorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…