Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

merhaba kızlar
osge1989 hadeka aslında göndersem iyiydi belki eşimde gönderelim dedi amam ben istemeyince ısrar etmedi, ne bileyim o kadar büyümedi diye düşündüm

@ebru1820 canım aslında yapıla bilir ama, herkes kendi olanaklarına göre ben anca yürüyüş yapabiliyorum evde aslında başka videoları da yapabilirim ama ben yer hareketlerinden çok sıkılıyorum, yanlış hatırlamıyorsam sen ve ösge bir ara ip atlıyordunuz

M maviduvar1 bende seni,n gibi yapıyorum genelde leslie yaparken tv seyrediyorum yoksa sıkılıyorum daha çabuk geçiyor zaman

kızlar misafirlerim son dakika işleri çıkınca yarına ertelendi, ama başka arkadaşlar geldi kime niyet kime kısmet

wisdom01 canım saçların güzel olmuş güle güle kullan ben bu güne kadar saçımı hiç boyamadım ama beyazlar bayağı arttı, boyasam mı diye düşünmeye başladım

hadeka canım haklısın çok zor oluyor yatılı misafir bide böyle uzun kaldılar mı çok zor ve düşüncesizlik

menümüde yazayım
sabah 08.45
1,5 dilim çavdar, 1 yumurta, 1,5 çorba kaşığı tulum peyniri, 6 zeytin, domates salatalık roka
ara 1 ayva, yarım portakal, 1 armut ( bunları arar arar yedim )

akşam 17.30 1 kase ezo gelin çorbası, 4 köfte, 4 patates bolca salata ( köfteyi teflonda az yağ ile kızıartım, patatesi de az yağla fırında yaptım

20.30 1 avuç beyaz leblebi

malesef bu gün spor yokk

Kızlar sağolun.

Inanın benimde boyaya verecek param yoktu. Ombre istiyordum. O da 100 tl den fazlaydı. Bugun aradım çikolata kahve ne kadar olur dedim daha uygun, size 40 tl olur dedi. Sagolsun cok ilgilendi. Sacımın kırıklarını aldı. Boya yaptı. Fön de çekti.
Düşünün

Hkmetcim cok yakismis guke gule kullan sen kac dogumluydyn canim bu arada cok zayifsin bacim sen yaa neyine sorun ediyon kiloyu
Hadekacim sinir olmakta haklisin bak ben de cuma tatil oldu kv gittim oteki cua dondum 1 haftaai gitti hafta sonu mevlut bu haftadanda 3 gun kuzeni kaldi selinin hic birsey yapamadik ailecek dun bi avmye gittik o yani
hawarcim ip atliyoduk ve cok faydasini goruyoduk iyi hatirlattin iyileseyim atlayim bari
suan cok kotuyum heryerimnagriyo eklemlerim sizliyi resmn ihlamur nane elma ayva koydum sicak suya ictim zencefil bal yedim baklim umarim uzun surmez

Yemekten sonra anneme gittim.Miaafirlwri uzaktı evleri korktular ama ben bıraktım.24 km yol gittik.Hepsi hiç beklemezdik boşuna korkmuşuz dedi :) Ogluşu yarım saat geç uyuttum.duş kuranlar evi topla ve yine 1
Sabah : çeyrek sandiviç yaptım
Ara : 1 mandalina
Ögle : 1 kepçe çorba ,4 yk pırasa,1 kase tavuklu mevsim salâta
Ara : 4 kare bitter,1 elma
Akşam. : 1 tabak kıymalı nohut ,1 dl Çavdar,4 yk yogurt, turşu

Hikom annem gibisin sende.Heöen yüzü çöker.yüzün çok zayıflamış .Ki senin basenlerin var .yani hepimizin bir yerinde var fazlalık .onuda sporla hallet kuş kadar yeme artık kızıcam yoksa :) saçının rengi harika olmuş.ben hiç boyatmadım.Yazın denixde papatya suyu ile açıyorum.Zaeten güneşten tuzlu deniz suyundan da açılıyor benimkiler.Bende değişiklik istiyorum kestirmek gibi .
Hawarım menün herzamanki mükemmel hawar menüsü bravo canım
Papatyam sporunu yapmış.bendw tv yada müzikle yaparım leslie ama başlayamadım bu akşamda
Hadekam evet ip atlardık biz özgemle

Günaydın kızlar
Ebrucum tebrik ediyorum canım.
Hikmet'im sen yeterince zayıfsın. Kuş kadar yemeyi ve motive olamıyorum diye kendine eziyet etmeyi Burak artık. Spor yap sadece bence.
Yazmışmıydım bilmiyorum. Iznimi 2 gün uzattım. Bugün perdeleri yıkayacağım.
Hepsi mekanizmalı dandik dundik modeller
Güzel duruyor ama çok zor yıkaması
Kadın da yapamıyor
Il bana bakıyor.

M maviduvar1 kolay gelsin mekanizmalı olanlar çok zor
Bende size yazdıktan sonra ufaklığada uyutum, evi topladım gırgırladım, dün misafirler gidince süpürge açmıştım o Yüzden açmadım tekrar boşlukları sildim toz aldım, wc yi yıkadım, tam şimdi Çay doldurdum size bakayım dedim baktım içeriden sesler geliyor ufaklık uyanmış ama ağlamıyor bende gitmedim , çayımı içeyim ev Halkını uyandırayım kahvaltı yapsınlar bende yemek işine girişeyim 1-2 gibi arkadaşlar gelecek

Sabah cumaya göre artı çıktım.Koca hafta eksi son gün artı oluyorSizler begendiniz menüyü ama ben kendimi biliyorum.Kurubaklagiller bende çokkkkkkkkkkk artı yapıyor.10 köfte yeseydim eksi bile çıkardım.Ki anneme gittigimde mis gibi menemen yapmıştı.İş yerinde de vardı canım çekmişti.Onu bilme yemedim annecigimde ama yine artı yine artıİşler yogun hemde canım sıkkındı.Eşim dr bir işi vardı şükür temiz çıkmış sonuç Patron kapı açıkken yüksek sesle 5 kişi çıkarmak zorundayım dedi.Halbuki işler harika ötesi.Oflayıp pufladıkça tırnak etlerimi yoldum karnım şişti.Hayırlısı ne ise o olsun hakkımızda.

Merhaba
Bugün evdeyim ya bi çoştum. Perdeleri yıkadım. Börek sarıp buzluğa attım akşama yemek yaptım. Kek yaptım.
Pazar regl olacağım ondan mı yoksa Perşembe olduğu için öi bilmem gözüm doymuyor resmen.
Bu sabah 62.5 çıktım. Yarın sabah artı çıkacağım büyük ihtimalle

Ebrum eşine geçmiş olsun
Vücudundaki şişkinliktir inşallah yarına kafar gecer.
Inşallah kimse işten çıkarılmaz.
Genel olarak menüleriniz iyi kızlar. Ben bi benimkini begenmiyorum.
Hawar ve ebrunun menuleri çok dengeli ve saglıklı geliyor gözümr.
Hikmetiminkiler de kuş kadarcık. Az buluyorum.

Papatyam coşmuşsun
Mis gibi oldu evin
Ne güzel
Regl öncesi vücudun tatlı yap diyor sanırım
Regl öncesi kılon gayet güzel.

Canım bi sıkkın kızlar.
Hiç biryerlere sığmıyorum. Regl öncesi sıkıntısımı bilmiyorum.
Şu kv ve kp hakkında eşime bişey demicem diye el verdim kendime.
Tutamadım gene çenemi

Bugünkü saçma menüm
Sbh bir buyuk fincan az sekerli turk kahvesi
Öğle 1 lavas çiğ köfte
4Te 1 izmir kumrusu
Ve çay

Şimdi bol çayiçecegim ve günü kapatacagım.
Bu hafta hergun 400 gr fazlam vardı yarın da aynı fazlalıgı bekliyorum.

ailecek gezdik yuruyus yaptık
Alışveriş yaptık
Eşimin bir arkadası araba bulmuş gelin bakın dedi
Vakit kalmadı yarın bakacağız.
Eşim buyuk ihtimal almayız o arabayı diyor. Çok seçici sağolsun. tabi haklı da.

merhaba arkadaşlar misafirlerimi yolladım evi topladım, kefir mayaladım yoğurt mayaladım sporumu yaptım, kek yapacam şimdi yarında misafirlerim var, pazar günüde arkadaşlarla bir yerde buluşup kahvaltı yapacağız cumartesi arayıp iş bölümü yapacağız işte herkes bir şeyler yapacak

M maviduvar1 maşallah canım bütün evi temizledin ne güzel bir börekler keklerde yapılmış, bu ailevi ilişkilerde de doğru söylüyorsun geniş olmak lazım, yani bu kadar strese girme canım, bak senin sinirlerin bozuluyor

ebruli1820 canım umarım sen işten çıkmazsın umarım kimse çıkmaz, yazık ya insanların ekmek kapısı, baklagiller konusunu daha öncede söylemiştin o zaman öğle öğününde tüket akşam öğününde yeme canım

hadeka hayırlısı canım içinize sinerse alın yoksa boş verin , menülerimide arada çozutsamda dikkat etmeye çalışıyorum gerçi bu haftalar pek olmadı yaın geçen haftaki kilomu görsem sevinecem valla, hafta sonu da yoğun olacak bakalım artık, ama ben hamile kalmadan benzer besleniyordum ve dr gitmiştim dr kan tahlillerin çok iyi demişti, buda sağlıklı beslenme ve spor sayesindeydi, bu yakınlarda gitsem iyi olacak

merhaba arkadaşlar misafirlerimi yolladım evi topladım, kefir mayaladım yoğurt mayaladım sporumu yaptım, kek yapacam şimdi yarında misafirlerim var, pazar günüde arkadaşlarla bir yerde buluşup kahvaltı yapacağız cumartesi arayıp iş bölümü yapacağız işte herkes bir şeyler yapacak

M maviduvar1 maşallah canım bütün evi temizledin ne güzel bir börekler keklerde yapılmış, bu ailevi ilişkilerde de doğru söylüyorsun geniş olmak lazım, yani bu kadar strese girme canım, bak senin sinirlerin bozuluyor

ebruli1820 canım umarım sen işten çıkmazsın umarım kimse çıkmaz, yazık ya insanların ekmek kapısı, baklagiller konusunu daha öncede söylemiştin o zaman öğle öğününde tüket akşam öğününde yeme canım

hadeka hayırlısı canım içinize sinerse alın yoksa boş verin , menülerimide arada çozutsamda dikkat etmeye çalışıyorum gerçi bu haftalar pek olmadı yaın geçen haftaki kilomu görsem sevinecem valla, hafta sonu da yoğun olacak bakalım artık, ama ben hamile kalmadan benzer besleniyordum ve dr gitmiştim dr kan tahlillerin çok iyi demişti, buda sağlıklı beslenme ve spor sayesindeydi, bu yakınlarda gitsem iyi olacak

menümüde yazayım
sabah 08.00
1,5 dilim çavdar, 2 çk tulum, 6 zeytin, 1,5 yumurta, domates, salatalık

ara 1 ayva, 1 elma , yarım armut

akşam 16.30 1 kase kıymalı tarhana ,4 parça tavuk ızgara , bolca salata

ara 18.00 orta şekerli türk kahvesi, 1 tane un kurabiyesi

5 mil leslie

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…