Merhaba kizlar
Size demistim ya esim annrnlerle sende git diyor die geldim bende koca sozu dinledim
iki gun yol ustundeki sehirlerde akraba ve babamin ark da kalfik gezdik dun gece de memlekete geldik cok sukur, iki aydir cocuk hasta ben hasta sinavlar derken disari bile cikamamistim evde bunalmistim hem annemlerin bize gelmesi hem benim buraya gelmem iyi oldu rahatladim biraz.. esim bedelli askerlige basvuru iki yil borcsuz gun yok bize sonrada rv alirsak onun borcu vs derken pofff stres yukleniyorum dusundukce.. neyse hepimizin ufak tefek borcu sikintisi sorunu var Allahim beterinden dermansiz dertten korusun..
Kilo konusunda iki hafta onceye gore +1000 im ama yokculugun sisliginden mi reglden mi yoksa kilo mu alfim bilmiyorum..
Ebrucum regl bitsin sana yasin okuycam ins 5 tane yaz sen bana olur mu? Soforlugu ilerlettin ne guzel bende istiyorum ehliyet ama simdilik ertelemek zorundayim bi sure daha.. kilo korumak da iyidir4 haftada 2 kilo verirsin sen tatlim
Papatya kv kb konusunda istemiyorsan gorusme canim ama benim hep dustur edindigim bisey vardir o da insanlara iyi davranmam onlardan degil benden kaynaklanir yani ben iyi olmak istiyorsam olurum onlar nr kadar kotu olursa olsun sonucta biz baskalarinin davranislarini kontrol edemeyiz ama kendimizi kontrol edebiliriz, esinde koliyi alinca ihtiyac sahibi baska birine verebilir bence o zaman sorun olmaz hrm kv yr de oyle dersiniz bizim ihtiyacimiz olmadigi icin baskasina verdik ama bizi dusunup hazirladigin icin cok tesekkurler falan.. evin tertemiz oldu ne guzel kolay gelsin
Hadeka misafirler senden memnun kalmis gitmek istemiyor
ama haklisin bende yerinde olsam sinir olurdum dusuncesizliklerine.. uygun bir dille soylesen giderler baska zaman yine gelebilirler yine.. sende benim gibi misafirden artiyla cikmissin olsun onlar gidince duzenine donersin tekrar sikma canini
Osge hali icin ben koslanin hali ve diseme icin spreyi var onu kullaniyorum ve su ana kadar nar vr visne suyu dahil butun lekelerden kurtardi beni cok memnunum bi dene istersen buladik mak. Parlaticisini bende duymustum ama denemedim.. cok gecmis olsun canim dikkat et kendine
Hawar masallah canim menuler guzel devm ediyor, iki cocukla misafir falan iyi udare ediyorsunuz ya osgr ve sen Allah kolaylik vrrsin ikinzede,
Hikosum bende 88 liyim haftaya cuma dogum gunum yasitmisiz osge sen ben
yegrnler persembe gidecekmis sende o zaman duzenine donersin kis gene kus gibi yiyorsun ama yuzun cok zayif spor yap sen spor