Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Haklısın hawar benim sinirim bozuluyor. Ama insanların beni istedikleri gibi yönetmeye çalışmalarına tahammül edemiyorum. Yıllarca bizimle ilgilenmeyen zor yünümüzde yanımızda olmayan oğlumun doğumuma bile gelmeyen benim ameliyatımda aramayan insanların şimdi aramasına tahammül edemiyorum. Fakat geniş olmaya çalışacağım. Hatta bir sonraki psikolog randevumda bunları knuşacağım.
Slim in 6 yaptım büyün.
Evi gelin gibi yaptım. Bi giyinme odam kaldı. Onu da yaparım pazartesiye kadar

Papatysm evin gelin gibi olmuş.
Sen takma kv kb
Hawarım benün yine harika.
Araba için hayırlısı diyoruz.
Ben de geçen h ile aynı çıksam baska bişi istemem.

M maviduvar1 canım sonuna kadar haklısın aslında, ben olsam bende çok sinirlenirdim ama bir yandan da kendi kendini sakin olman gerektiğini söyle sürekli, kesin bir işleri düşmüştür yada hava atmaya çalışıyorlar gibi birilerine, psikoloğla görüş bakalım ne diyecek bende çok merak ettim nasıl davranmak lazım bu kocaların ailelerine sessiz oluyorsun tepene binmeye çalışıyorsun, sesini çıkarıyorsun, kötü gelin oluyorsun off offf

Ben bi işleri olduğunu düşünüyorum.
Ben bu insanlarla aynı şejirdeyim. Oğlum doğdu ertesi gün geldiler. Oğlum sünnet oldu. Bir ay sonra geldiler. Ben ameliyat oldum ne aradılar ne geldiler.
Ev taşıdım gelmediler.
Bunlar sadece bir kaç örnek. Daha neler var neler
Şimdi aramaları sormaları insanı işkillendiriyor
Ne oldu da 15 yıl sonra bizi arıyorsunuz.
Bakalım ne diyecek psikolğ. Ben de çok merak ediyorum.
Belki bu hafta içi giderim.

Iyi geceler kizlar dun yine siteye msj yazamadim sadececokuyabildim arada bozuluyo nedense
hkmetcim ben de 88 dogumluyum ayni yastaymisiz papatyays katiliyorum az yemene gerek yok bolgesel spor yapsan yeterli olur.
ebrucum ins cnm kimse isten cikarilmaz cogu insan calistigi yere guvenip birca giriyor Allh kimswyi issiz birakmasin
hawarcim yine yogunsun misafir kek temizlik kolay gelsin
papatyacim ohh miss gibi olmus evin guke gule otur kv ve kp konusuna gelince yakinda oturmuyolar diye sukret bence sk gelip gitse daha zor okurdu cok takilma derim esin sanahak versede annesi ve babasi hakkinda olumsuz yorum yapmn gururuna dokunuyodur
hadeka cnm ne guzel ailece vakit gecirmissiniz araba icin de hkkinizda hayirlisi
Bana gelirsek dun cok kotuydum gribin ustune agzimin ici aft 20 lik disim cikiyor bi yandan damagim yarilmis resmn cok aciyo her dk agrisi benle konusamiyorum rahat yemek yiyemiyorum isknce gibi
ustune yarin aksma misafirim var balkonlar resmn camur camlar gelicek byan esimin ark hanimi ilk defa tanisicaz balkona cikip bkmk istese rezillkk ev temizlncek balkon cmlaru silibck ikram ypilck ve bukadar hastaykn nasi olck bilmiyom
buyuk kizi eltimd birakick sabh esim yoksa 2 cocukla yetistiremem
bu arada haliya ihlamura bal koyup iciyodum bi anlkk boslugumda doktu pelin aaprinld sildm cikmadi domestos doktum hep izi kaldi maf oldu halim ya bi fikriniz varsa sevinirim ne cikarir acep
bugun eltimin buyuk oglunu askere gitti terminale goturduk agladik hepimiz cocukta agladi Allah sagsalim donmek nasip etsin

Haklısın Özgexim. Yakın olsalar daha büyil problem. Ben benden uzak olsunlar istiyorum. Eşim tabi ki görüşür. Ama benim tahammülüm yok.
Aft ben de de çok çıkar. Oral medic diye bi ilaç var anında geçiriyor. Ben onu kullanıyorum hep.
Halındaki leke içşn malesef bi önerim yok.
Inşallah geçer canım.
Yarın sana kolay gelsin. Bayağı yorulacaksın.

Bugün :
Sabah : 1 simit
Ögle :1 kepçe sulu köfte,4 yk yogurt, 1 dl ekmek , mevsim salata
Ara : 4 kare bitter
Akşam : 1 kepçe çorba ,3 köfte,4 yk patates salata

Spor: 1 mil leslie ,50 ip atlama

Yemekten sonra oğluma etkinlik yaptım.o oynarken keskin bir ilaçla fayans aralarını banyonun derin temizledim.benbeyaz oldu ama zehirleneceksin az kalsın :/Misafir geldi çay koydum.bıl bol çay içtim.eşim uyur diye arabayla misafirleri bırakırken Oğlımuda aldı.1 milcik leslie yapabildim geldiler ve oglum uyanık :/ Geç uyumuş oldu ama olsun.Sonrasını biliyorsunuz ve yine 1 oldu :)Yemek yapamadım.çorbam var ve Eşimle ikimiz yazdan beri Menemen yemediğimizi farkedip canımıZ istedi.Yarın akşamda çorba Menemen olsun napalım karın doyurmak maksat :)

özgecim aft ve grip için geçmiş olsun
Askerınıze hayırlı teskereler
Halı lekesi tam misafir önü kötü olmuş ama ben ersağ damla konsantre kullanıyorum lekeli yerlere bi onu biliyorum geçiyor leke onunla silince.
Bu hasta halinle misafir ağırlamak da ne. Çok hastayım de ara kadını. Tatlı bir dille söylersen anlar. Iyileşince de hemen dvt edersin insanlık hali bu.
Ben de bıgun oğlanon öğretmenievlendiona gidecektim. Doktora gıdecegımdedi ok dedim.
Bisamimiyetimiz de yok yani.

Pspatyacım kv kb tabi çıkar için arayacaklar başka ne olabilir amaaaa sana tavsiyem bunlar küçkinsanların küçük hesapları. Değmez csnını sıkmana. Eşinle kötü olmana.
Ayrıca dogumd düğünde ameliyatımda gelmediler 15 yıldır neredeydıler diyorsun.
Geçmişe takılmışsın. Sırtında bir yuk gıbı tasıma. Bırak. Ne hallerı varsa görsünler.
Gelmediler mikendi çirkinliklerini göstermişler.
Geçmiş olsundemediler mi nekadar merhametsiz olduklarını bildirmişler.
Takma ve geçmişin yukunu indir sırtından. Ben hiç düşünmem ve kafaya takmam. Eltim var problem ama hiç moralimi bozmam. Yok sayarım genelde.
Kv kb olan sorunları da unuturum. Hep iyi oldugumuz anlara odaklanmaya çalışırım.
Biraz polyannacılok oynuyorum aslında.
başka turlu çekılmez hayat.
Ebrucum yıne koştur koştursun. Menu guzel.
O bitterlerı bıgun çekmecenden alıp ben yicem. Tarçınlı su iç çiko isteyınce canın
Bu ara iş de stresli iyice çikocu olfun.
Yarın da menemen olsun mis gibi yemek işte.
hayırlı geceler bol eksilerrr

Günaydın kızlar
Hadeka çok güzel yazmışsın. Yeşekkür ederim.
Aslında ben uzun zamandır takmıyordum.
4 yıl önce bunları aldım karşıma içimde ne varsa Güzelce anlattım. Kendilerine hangi sebeblerden dolayı kırgın olduğumu söyledim. Benim iyi günümde de kötü günümde de yoktunuz dedim. Bundan böyle benim Sizinle herhangi bir ilişkim olamaz dedim.
O günden sonra da sadece bayramlarda eşimin hatrına gittim. Ve gittiğim zamanda bana sorulan sorulara kısa ve net cevaplar vererek başka birşey konuşmadım.
Sanıyorum bunlar ilk zamanlarda benim ciddi olduğumu anlamadılar. Eşim üvey olduğu için hep el pençe Divan Durmuş. Eşimin hep minnet Borçlu olduğunu düşündükleri için benim Sırt dönemeyeceğini düşündüler.
Baktılar öyle değil. Bu papatya ciddi. Pabjç pahalı. Şimdi yanaşmaya çalışıyorlar.
Eltim şe araları iui. Onlar öz çovuk. Hep farklı davrandılar bize.
Bana verdiği bir kavanoz salçanın parasını istedi.
Oraya kolilerce yiyecek gityi. Ama hiç kıskanmadım. Hiç de gözüm yok. Benden uzak olsunlar.
Eşime de söyledim hep. Sen git görüş ama ben istemiyorum.

Çünkü kv iftira da atıyor insana. Benimle alakalı olur olmasık bir sürü şey söylemiş akrabalarına. Bunları da sordum. Yok öyle birşey ddi. Çantasını toplayıp bi gidişi vardı evlere şenlik.
Şimdi eltimin yanında. Eşimi aramış. Demiş ki kardeşine hazırladığım kolinin aynısını hazırladım. Evden git al. Anahtar Komşuda. Eve geldiğimde o orada olursa çöpe atacağım demiş.
Ben de istemiyorum. Hem gönderdiğimi yiyor hem de konuşmuyor diyecek.
Neyse...
Takmamaya çalışacağım artık.
Bunca yıldan sonra arayı düzeltmeye çakışmaları sinirime dokunuyor sadece.

Günaydın kızlar
hadeka aslında yazdıklarında çok haklısın, ama yapabilmekte yani takılmamak da bir başarı , bende eskiden hiç takmazdım, ama şimdi bir kaynın evlenecek bakıyorum ona bohçalar yapılıyor bilezikler alınıyor gözüm yok daha çok olsun da alsınlar ama insan kendini saf yerine konmuş hissediyor

osge1989 canım geçmiş olsun, sana da kolay gelsin, halı lekesi için ben genelde loc kullanıyorum ama Bulaşık makinasına koyduğumuz parlatıcı varya o çok iyi leke çıkarıyormuş diye duymuştum ama hiç uygulamadım

Daha yazacaklarım vardı ama kızım bırakmıyor
Kilo bildirimimi yapayım
Başlangıç : 76.8
Geçen hafta : 62.5
Bu hafta : 62.3
Giden : 200
Toplam giden : 14.5
Hedef : 60

Sevindim bu rakamı gördüğüme

Kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederim ben veremedim üstüne daha da aldım Yazıp kötü örnek olmayım herkese. Benden böyle çıtır anneler kib.

Gunaydin kizlar
ebrucum menemeni cok severim mis gibi yemek cayda demle ohh corbanda varmis zaten
Haljma domestos doktum onun izi kaldi off napim artik kolonya doktum arap sabunu sicak suyla silicem deniycm bisiler daha loc yok basks markanin kullniyorum ben ama
kilo bildirimi
gecen hafta 63
bu hafts 63
Ayniyim yavastan dikkat etmeye basliyorum toparlanayim biraz daha menu de paylasirim

Özgem seninle bu hafta kilo korumuşuz.Agzında yara hastalık misafir ne diyim ki sana benBen aspirin,bulaşık deterjanı,ariel leke çıkarıcı ve kosla kullanıyorum.Önce kaynar su dök halına yuumuşasın sonra deterjan ve yine kaynar su beklet spnra tül ile sil halını .İnş.öıkar canım.

Papatyam eksilerdesin ne güzel.Akşam 1 mil yaptım ama bu başlangıç.İnş.programlı gidersem 2-3-4-5 devam edicem haftanın 4 günü.Kv kv takma diycem ama bende takan biriyim.Bizimkiler iyi çok şükür ailem gibiler.Ama eltim gelince bazı problemler oldu hala seviyrorum ama kafamın rahatlıgı ruh saglılıgımız bozulmaması ve sakin bir anne olmam için kendimi geri çektim.Onlarda üzülüyor bu duruma kırılıyorlar ama böyle yapmaaya mecburum.Önceden eşim kimseyi kırma kimseye surat yapma ve beni aglatanlara suçlayanlara bile tavır almama laf söyelememe hiç izin vermiyordu.O sessizdi benimde öyle olmamaı haksızlıklara bile susmamı istedi çok ezdirdi.Ama eltim gelince her şerde bir hayır hesabı kıymetimi anladı eşim ve ailesi.Eşim birine demiş benim eşim meger ne çok evlat gibi davranıyormuş herkese iyilik yapıyormuş ama ezdirmişim dedmiş.Neyse bunu anlamasıda bişi şimdi arkamda sağolsun.O kadar mutlu ve iyi hissediyroum ki onun beni haklı görmesini,istedigim kişie hakettigi gibi davranmama bişi dememesine...vs..

Hadekam 400 perlembe stresindedndir.Perşembe cuma c.tesi pazar gün çok önemli degil hafta sonu belki istedigmiz rakamı görürüz stressiz ne dersin

Hawarım daha çok bekler olduk alışkanlık ama 200 de iyi

Merhaba kizlar
Size demistim ya esim annrnlerle sende git diyor die geldim bende koca sozu dinledim iki gun yol ustundeki sehirlerde akraba ve babamin ark da kalfik gezdik dun gece de memlekete geldik cok sukur, iki aydir cocuk hasta ben hasta sinavlar derken disari bile cikamamistim evde bunalmistim hem annemlerin bize gelmesi hem benim buraya gelmem iyi oldu rahatladim biraz.. esim bedelli askerlige basvuru iki yil borcsuz gun yok bize sonrada rv alirsak onun borcu vs derken pofff stres yukleniyorum dusundukce.. neyse hepimizin ufak tefek borcu sikintisi sorunu var Allahim beterinden dermansiz dertten korusun..
Kilo konusunda iki hafta onceye gore +1000 im ama yokculugun sisliginden mi reglden mi yoksa kilo mu alfim bilmiyorum..
Ebrucum regl bitsin sana yasin okuycam ins 5 tane yaz sen bana olur mu? Soforlugu ilerlettin ne guzel bende istiyorum ehliyet ama simdilik ertelemek zorundayim bi sure daha.. kilo korumak da iyidir4 haftada 2 kilo verirsin sen tatlim
Papatya kv kb konusunda istemiyorsan gorusme canim ama benim hep dustur edindigim bisey vardir o da insanlara iyi davranmam onlardan degil benden kaynaklanir yani ben iyi olmak istiyorsam olurum onlar nr kadar kotu olursa olsun sonucta biz baskalarinin davranislarini kontrol edemeyiz ama kendimizi kontrol edebiliriz, esinde koliyi alinca ihtiyac sahibi baska birine verebilir bence o zaman sorun olmaz hrm kv yr de oyle dersiniz bizim ihtiyacimiz olmadigi icin baskasina verdik ama bizi dusunup hazirladigin icin cok tesekkurler falan.. evin tertemiz oldu ne guzel kolay gelsin
Hadeka misafirler senden memnun kalmis gitmek istemiyor ama haklisin bende yerinde olsam sinir olurdum dusuncesizliklerine.. uygun bir dille soylesen giderler baska zaman yine gelebilirler yine.. sende benim gibi misafirden artiyla cikmissin olsun onlar gidince duzenine donersin tekrar sikma canini
Osge hali icin ben koslanin hali ve diseme icin spreyi var onu kullaniyorum ve su ana kadar nar vr visne suyu dahil butun lekelerden kurtardi beni cok memnunum bi dene istersen buladik mak. Parlaticisini bende duymustum ama denemedim.. cok gecmis olsun canim dikkat et kendine
Hawar masallah canim menuler guzel devm ediyor, iki cocukla misafir falan iyi udare ediyorsunuz ya osgr ve sen Allah kolaylik vrrsin ikinzede,
Hikosum bende 88 liyim haftaya cuma dogum gunum yasitmisiz osge sen ben yegrnler persembe gidecekmis sende o zaman duzenine donersin kis gene kus gibi yiyorsun ama yuzun cok zayif spor yap sen spor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…