Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Enerjik dönmüş yine lajobam Kesin dimi 5 tane yazıyorum.Allah razı olsun senden ve hepinizdenBurdaki dostlugumuz baki olur inşallah.Gece öyle uykum oluyor namaz gibi su gibi dayanamayıp açıp bakıyorum sizeŞişkinlik regl hepsi vardır sende.Eveet bende araba kullanmayı artık çok seviyorum.hiç eşime vermiyorumİnşallah sende birgün kullanırsın.Borçsuz bişi olmuyor.Gez tatilin tadını çıkar.inşallah 53 ü kıyıdan köşeden görürüm

Kızlar az önce almayı düşündüğümüz arabayla 1 saat şehir turu yaptık. Eşim sürdü. Arabayı beğendik gibi.
Şimdi ekspertize götürdü eşim.
Alacak gibiyiz.
Çok heyecanlandım.

Ebrucum domestosun lekesi kaldi ya halinjn rengini acti daha yeni hali yikamadan gelmisti neyse csn sagolsun
kv konusuna gelince derler ya sabraden dervisdiye seninki de oyle sabretmenin mufakatini almissin
Araba kullanmak nasi ya ben becerebilirmiyim hic bilmiyorum bi heveslenip bi vazgeciyorum
lajoba gelmis hosgeldin cnm benim ozledik seni
hadeka cnm kazali oldugunu ogrenmeniz de birsey aldiktn sonra ogrenmeniz kotu olurdu daha guzelliri ciksin karsiniza ins
Kizlar bugun buyuk balkonu yikadim camlarini sildim evi topla suurge toz yersilme utu kek yap helva yap kollarim agriyosonra aksam bi tlf askim kadin cekinmis gelmeye yarin aksam esiyle beraber gelickmis basta modum dustu snra nasilsa hersey hazir yarina dinlenirim daha iyi dedim
sonra esim selini getirdi eve ""kucuk "" bi ayrintiyi soylememis esim yarin yemege geliceklermis dedim nasi yapicm pelin hic durmuyo napim dedi gelmeyin diyemezdim adam kendi kendini yemege davet etmis marketten siparis verdkm geceden karmiyarik dolma yapicm sabaha pilav corba pelin dursa gene neyse ne de uyudugun sure zarfinda yaptim islerimi banyo ettirip uyuttum 3.5saat uyudu uyandigi gibi de hic durmadi
bir de esim baska bi aileyide davet edicem dedi batti balik yan gider misafir iyidir berekwttir ama kucuk cocuk varken ol mu yor iste cocuk rezil oluyor

Kızlar,dün akşam ve bu günkü yorgunluğum anlatamam. Bugün kv , kv nin ablası kardeşi, kv arkadaşı geldiler. Dün akşam irmik tatlısı, şekerpare, ıspanaklı gül böreği, bi de mercimekli börek yaptım .. börekleri sabah fırında pişirdim. Yemek olarak da mercimekli köfte yaptım .. yanına salata yaptım. Cok güzel geçti günüm.
Herkes herşeyi cok begendiler.
Eşim de nasıl gururlandı anlatamam
Eee bendr tüm yorgunluğuma değdi dedim.
Neyse oğlanı uyutim de yazdıklarınıza bakim.
Mucuk

Abovvvvv Özge o ne öyle.
Iki çocuklu kadınsın sen. Insanların çekinmesi lazım. Neyse büyük kısmını halletmişsin.
Allah yardımcın olsun.
Hikmet'im iyi olmana sevindim.
Oğluşla pazara gittik bugün. Sonra dışarıda ki illerimize halledip ekmek arası döner yedik.
Şimdi de poğaça yapıyorum. Bira buzluğa atarım.
Bugün spor yapamayacağım.
Yarın sabah kalkınca giyinme Odası'nı temizleyeceğim.

Kizlar cocuklari uyutuyorum simdi ikisini ayni anda birini salliyorum birini emziriyorum bi yndan da size laf yetistiiyorum
sebzeleri yikadim pirinci yikadim suzdum patlicnlari tuzlu suya koydum cocuklar uyusun gidip yapicm cok yorgunum ama riske atamam yarin yetistiremem cunku
hkmetcim insan emeginin karsiligini gorunce yorgunlugu unutuyoe umarim benim de yarin aksam iyi gcer dua edin ilk kez gelicekleer bizden buyuk insanlar lezzetli olmazsa mahcup olurum
papatyacim ohh ne guzel oglsla gecmis gunun yarin da giyinme odasi biter rahat edersin
evet 2 cocukluyum ama bunu erkekler hic anlamiyo iste

Özgem eminim sende emeğinin karşılığını alırsın. Iki cocuk la cok kolay halleder sin işlerini inşallah benim oglanla cok zor oldu .. Allah dan sabah annemler bize uğradılar da annem köftenin soğanını doğradı kavurdu. Onlar oglana baktılar evi süpürdüm. Neler yapıcaksın menüde neler var.

Ebruşum cansın, menemeni eşimle bende cok severiz. Hele eşim yapınca enfes oluyor .. mutfağı dağıtması da enfes (!)
Leslie de yapılmış . Vay darısı banaaaa

Papatyam, oğluşla güzel bir gün daha geçirmişsiniz. Döner de yenilmiş. Kilo da almamışsın. Beni sormaaa beterm

Lajobaaam annemlerle harika günler seni bekliyor desene. Tadını doya doya cıkar
Yarın da benim dogum günüm
Yaşlanıyoruuuz .. beyazlarım cogalıyor. Aman olsun hayat bana güzel dimi amaa. Cok şükür Allahım a. . Oğluşun u öpüyorm

Hadekam saglık olsun iyi araştırın ..

havarım cankuzuların nasıllar

Yaptığım börekler. . Yufka cok taze değilmiş. Sararken parçalanmıştı. Ama yine de misafirlerden tam puan aldım. Bunun mutluluğu paha biçilmez.

Kalanları eşimle iş yerine gönderdim. Yememek için. Hele o mercimekli enfes ti. Kızlar mutlaka deneyin.

Özgecim kolay gelsin.
Hikmet'im doğum günün kutlu olsun. Nice mutlu yılların olsun.
Hadeka inşallah daha iyi bi araba denk gelir. Iyi ki öğrendiniz kasalı olduğunu. Sonradan çıksa canını sıkılırsın.
Lajoba iyi gezmeler
Ben ee poğaçaları yaptım. Bir kısmını buzluğa atıp bir kısmını dışarıda bıraktım. Bir tane de yedim. Ilk defa yapyım çünkü bu tarifi.

Papatyam teşekkür ederim. Bu yaşım bana mutluluk saglık huzur getirecek inanıyorum . Olumlamanın dibini yaşıyorum. Mutluyum bu halimden. Iyi düşündükçe daha iyi şeyler geliyor başıma. Cok şükür.
Iyi geceler

hikmetciğim doğum gunun kutlu olsun
Söylemiştin sen aslında unutmuşum.
Ben cumartesi sanıyordum.
Yeni yaşın istediğin tüm güzellikleri getirsin sana

Ne yine mi 1 olmuş ;( temizlik akşamımda evet ama tam çm attım makineye mutfağı topladım.eşimi arkadaşı yardıma çağırıyor .Hadi sizde gelin oğlan oynar çocuğuyla dedi.Oglum 12de zor uyudu.Nryse bu gecelik böle olsun bakalım.Duş aldım namazı zor kıldım.naAr okudum suya wc zor attım kendimi.Komşu aaa senmi kullanıyon arabayı dediler.Sanrım ondan yoksa nazar değilecek bir güzelliğim yok:) ama yemek temizlik giyim vs konularda çok deger nazar.
Hikommmmm oglunla Eşinle sevdiklerinle ve tabi bizimle nice hayırlı ömrün olsun
Özgem hepsini bir günde 2 çocukla yaptın? Helal olsun ve sınırları Zorlayıp gece devm ediyorsun

Buarads mercimekli bregin tarifini verirmisin benim kiz borek cok seviyor misafir icin de iyi olur

Özgem Günaydın. .
Yufkayla yapılıyor.
Ilk önce yeşil mercimeği haşla. Tavada 2 3 tane sogan ı kucuk kucuk dogra ve kavur. Içine biraz tuz karabiber at.
Sonra mercimekle sogan ı birleştir.

Yufka ları sigara böreği gibi sar. Paylaştıgıö Resimdeki gibi. Yufka içine ve üstüne eritilmiş margarin sür.
Bu kadar.. 30 35 dk pişir. Maksimum 170 derecede. Bakarsın üstü kızarır zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…