Gunaydin kizlar
bu tlf beni deli edicek dun sabahtan beri yorum yazicam yine msj kutusu cikmadi ya sadece begeni yaoabiliyorum ne sacma neyse
dun gunduz selin babanasine gitti pelini uyutup biraz evi toparladm dus al pilav corba cacik yaptum mutfagi topla pelin arada uyandi tabi yedir giydir vs saat 18 oldu ava karardi esimi ariyorum diyorum misafirler kacta gelicek bilmem belki de onlar yemwgi yemistir caya gelirler o an heralde yanimda olsa bogazina yapisirdim dedim ben bunca isi gucu yemegi yaprim siz bi yemege mi gelckler caya mi onun organizasyonu yapamadiniz
uzuldum de okadar emek harcadim yani ara adami belki yiceklerse de yemez gelirler demi arayip nedicm ayip diyo nedicen abi nerde kaldiniz geliyonuz demi de dedim
neyse pelini uyuttum eve geldi esim selini alip selin uyumus yarida uyanmis bi agliyo bi agliyo
esim hmn aradi asagidayiz dedi adam yemege geldiler cok sukur ki
bana esime cocuklara ayri hediyeler hanimi dunya iyisi cok sevdim kadini adam da cok iyi esiminle cok vakit geciriyolar ve deger veriyo o yuzden iyi agirlmk istedim
Ve sonuccc adam dedi ki ben haystimda boyle lezzetli yemekler yemedim
pilavin tane tane hersey cok guzel ben patlican sevmem normalde dedi esimin tabagindaki karniyarigi bi baktim aldi kndi tabagina koydu
cok mutlu oldum gercekten cok lezzetliydiler dua ede ede yaptim Allahim mahcp etmedi brni
esim demis abi hanim cok guzel yemk yapamaz bastan soyleyim diye adam hellallik iste hakkini yedin esinin dedi
selinin uykum var bunlar evine gitsin
demesi disinda hersey iyiydi kizceler
simdi kardesime gidicem hazirlnip herkese iyi pazarlar olsun