Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Günaydın kızlar. .
Hava güzel ben güzel ogluşum herşeyden cook güzel. . Bi az güzel kısmı 27 oldum artık. . Nedense hep kendimi 24 hissediyorum .. içimden hep bu geçiyor. Inşallah hep böyle devam eder ..
Kociş sabaha kadar çalıştı. Bugün şunu yaparz gibi bişe konuşmadık. Doğaçlama gelişecek sanırım:) hediye de pek umudum yok. Olmasa da olur .. Çünkü bugün cok mutluyum. Bogaz ım az Faranjit olsam da sesim cıkmasa da olsun

Günaydın kızlar
Hikmet'im iyi ki doğmuşsun.
27 anne olduğum yaş benim
Ay öyle deme ben kocaman 37 yaşındayım
Hoş hiç kendimi öyle hissetmiyorum ben de
Bugün evde yalnızım
Eşim ve oğlum antrenmana gittiler. Yarışmalar var yine.
Özgecim bşr koca paket yeşil mercimek var evde. Verdiğin tarifle ben de en kısa zamanda Börek yapacağım.
Kolay gelsin sana da
Bugünüm Planı'nı veriyorum
Giyinme odası temizlenecek
Tabi önce kahvaltı yapacağım
Sonra evin içinde farklı odalarda konumlanacağım ve Face de yer bildirimi yapacağım. Oturma odasındayım salondayım şeklinde
Gün boyu mislim miskin Yatıp kitap okuyacağım
Bşr de spot yapacağım arada

Papatyam faceden takip edicem seni özelden de foto at bana. Eminim evini cok güzel düzenliceksindir. Bende dipbucak düzen yapim istiyorum oglanla malesef olmuyor. Böreği mutlaka Yap. Inan Bayılacaksınız.

Aaaa Hikmet'im tarifi veren sendin değil mi
Ay kusura bakma
Yapacağım en kısa zamanda. Hatta buzlukta yerim olsa içi haIrlayıp atardım da yer kalmadı
Domatesi kivili muzlu biberli Peynirli Eytinli kahvaltımı ediyorum. Azıcık simitle ....

Evim tertemiz oldu. Yani yardımcım cam kapı halı koltuk yaptı da ancak ben dolap çekmece temizledim.

Sen de yavaş yavaş yaparsın

Gunaydiiin
Hikmetcim iyiki dogmussun canim ins simdikinden cok daha mutlu gunlerin olur esinle oglusunla.. boregi bende nette tarif gordum merak ediyorum deniycem ins
Ebrus yaz canim sen bana 5 tane ben haftasonu anca temizlenirim o zaman okurum ins sonrada sana okufum yazarim, cok sagol yazdiklarin icin burdaki dostlugumuz cikarsiz ve samimi geliyor banada boylesi az bulunur
Osge masallah canim iki cocukla bi suru isi halletmissin bu gunde ins guzel gecer emeginin karsiligini alirsin canim, kolay gelsin sana
Papatya insan hissettigi yastadir dimi ama sen hic 37 gibi diilsin zaten, yer bildirimlerini merakla bekliyorum kolay gelsin canim sanada
Hadeka iyiki simdiden ogrenmissiniz kazali oldugunu yazik bisuru para vereceksiniz sonucta.. ins cok daha guzelleri iyileri cikar karsinuza..
Kizlar ben de bugun anneannemlere gitmeyi planliyorum ins gidebilitim, ama oncesinde bi kargo bekliyorum esimle benim minik kardesime tablet aldik netten bu gun gelecek ins erken gelir cok merak ediyorum tepkisini cok sevinecek cok mutlu olacak

Kızlar mutlaka deneyin enfes bir börekti iyi yok suan evde. Yoksa saldırabilirdim.
Ay keşke beraber olsak da o kahvaltı nın tadını sohbetle cıkarabilsek keşke.
Bende birazdan ogluş la kendime tost yapıcam. Oturma odasındaki halıyı görme. Dün Oglan ıspanak bregin yere attı. Üstüne de bastı leke cıktı . Hava güzel oldugunda iyice silicem.

Elifim gez bakalım hakkın valla.
Kardeşin nasıl mutlu olur emin ol. Kesenize bereket

Hikommmm pollyanam gece yazdım doğum günü mesajı görmedin sanırım

Papatyam Bende bugün inşallah yaparım temzilik.Akşama kadar yavaş yavaş dolap içlerine gireyim diyorum ama yetişmez diye korkuyorum.Oglumda ilgi istiyor yapma anne oyna benimle diyor.C.tesim ölücek temizlikle offffBöregi kv yapar.Onunda kv yaparmış.Ama eski insanlar tabi mercimek yemegi artınca çöpe gitmesin diye suyunu süzüp harcı yufkaya sarıp börek yaparmış.Harika oluyor bende tavsiye ederim.Leslie,dua,birikim ve kitap topiklerine yavaş yavaş adım atıyorum bende canım

Hadekam önceden kazalı oldugnu ögrenemniz iyi olmuş.Hayırlısı degilmiş.Acele etme daha güzeli çıkar inş.karşınıza.

Lajobam 5 okumuş sayıyorum canım Allah razı olsun.4 tanede h.sonu okur yarın bagışlarım inşallahKardeşin çok sevinecektir eminim.

merhaba arkadaşlar
wisdom01 canım sağlıklı, mutlu, huzurlu nice nice yıllarr dilerimm, doğum günün kutlu olsunn

lajoba hoş geldin kardeşin güle güle kullanısın tabletini, ay keşke bende anneannemi görebilsem, çok seviyorumm onu beni o büyütmüş, şimdi uzaktayız çok özlüyorum yaşlandı da iyice çok korkuyorum bazen bir şey olacak diye

M maviduvar1 güle güle kirlet evini canım

osge1989 sanada kolay gelsin gülüm of zor oluyor valla, çocukla misafir biraz büyük olsalar sorun değilde hele benim ufaklık hep paçamda, kızında maşallah sana da ben kızı yalnız yıkayamıyorum çok harektli benim kız, yıkasamda 1 saatten fazla uyumuyor zaten

kızlar benim misafirlerde dün gelmedi bende çok sinirlendim, bu 2 oluyor yabancı değiller gerçi benim akrabalar ama kızdım, dedim son dakka golü atıyorsunuz bundan sonra geleceğiniz kesinz se arayın bizde ona göre plan yapıyoruz, biz normalde buraa teleferik gibi bir yer var eşim oraya gidelim diyordu, bende cumartesi gideriz demiştim bu günde benim hiç gidesim yok bide soğuk orası çocuklar hasta olurmu falan diye düşünüyorum, öyle işet bir keyifsizim eşimde büyük kızı kursa götürdü, eğer gideceksek hazırlanın çıkışta gidelim dedi amam ben mız mız

Kızlar günüm harika geçti. Daha yeni eve geldik. Ilk önce oglanı parka götürdük. Sonra kv lerde yemekler yendi. Kociş pasta almış.

Üzerindeki not da mutlu etti beni. Hediye yoktu. Ama olsun cok mutlu etti kocişim beni.. Neyse kızlar cok yorgunum. Oglanı yatırıp bende uyucam. Iyi geceler
Mutlu düşünün musmusmutlu olun.

Gunaydin kizlar
bu tlf beni deli edicek dun sabahtan beri yorum yazicam yine msj kutusu cikmadi ya sadece begeni yaoabiliyorum ne sacma neyse
dun gunduz selin babanasine gitti pelini uyutup biraz evi toparladm dus al pilav corba cacik yaptum mutfagi topla pelin arada uyandi tabi yedir giydir vs saat 18 oldu ava karardi esimi ariyorum diyorum misafirler kacta gelicek bilmem belki de onlar yemwgi yemistir caya gelirler o an heralde yanimda olsa bogazina yapisirdim dedim ben bunca isi gucu yemegi yaprim siz bi yemege mi gelckler caya mi onun organizasyonu yapamadiniz
uzuldum de okadar emek harcadim yani ara adami belki yiceklerse de yemez gelirler demi arayip nedicm ayip diyo nedicen abi nerde kaldiniz geliyonuz demi de dedim
neyse pelini uyuttum eve geldi esim selini alip selin uyumus yarida uyanmis bi agliyo bi agliyo
esim hmn aradi asagidayiz dedi adam yemege geldiler cok sukur ki
bana esime cocuklara ayri hediyeler hanimi dunya iyisi cok sevdim kadini adam da cok iyi esiminle cok vakit geciriyolar ve deger veriyo o yuzden iyi agirlmk istedim
Ve sonuccc adam dedi ki ben haystimda boyle lezzetli yemekler yemedim
pilavin tane tane hersey cok guzel ben patlican sevmem normalde dedi esimin tabagindaki karniyarigi bi baktim aldi kndi tabagina koydu
cok mutlu oldum gercekten cok lezzetliydiler dua ede ede yaptim Allahim mahcp etmedi brni
esim demis abi hanim cok guzel yemk yapamaz bastan soyleyim diye adam hellallik iste hakkini yedin esinin dedi
selinin uykum var bunlar evine gitsin demesi disinda hersey iyiydi kizceler
simdi kardesime gidicem hazirlnip herkese iyi pazarlar olsun

Günaydın
Özgecim ne güzel olmuş. Emeklerinin kaeşılığını almışsın.
Belki bahane olur bu yemek mevZuu. Zamanla samimiyet kurarsın o bayanla.
Çok sevindim senin adına
Hikmet'im ellerine sağlık
Ben şimdi kalktım.
Bugün uyumak istedim. Malum yarın iş başlıyor.

Özgem iki cocuk la güzel başarı çıkarmış sın.
Begenilmiş de cok sevindim. Ben emindim ellerine saglık ..

Papatyam tadını cıkar

Iyi pazarlar kızlar
Özgecim tebrik ederim.
Iki çocukla büyük başarı. Özellikle patlıcan sevmeyen birine sevdirmek.

Ellerine sağlık hikmetçim.

Papatyam son gun. Ben bu gunumu depresyonda geçireceğim sanurım.

dün öğleden sonra hasta ziyaretine akşam da büyük oğlumun en yakın arkadaşına gittik ailecek. Zaten anne babası yakın arkadaşımuz.
Neyse yollarda küçük oğluş üşüttü sanırım. Gece 11de yatırdım. 12De altına yapmış. Normalde hiç yapmaz.Ateşi çıkmış. Öksürüyor.
Hemen ilaç verdim. Sabaha kadar başım ağrıyor dedi. Rüzgar yedi galiba.
Sabahladım. Bu saat oldu bir gr uyuyamadım.
Misafirlerim bugün gidecek diye biliyordum.
Ünv ayın 15 inde açılıyormuş. Bir hafta dahaburadalar.
Çok seviyorum kayınlarımı ama maddi manevi bittik.
Kkartı aldı başını gitti. Pofffffff
Depresyondayımmmm.
Tek günlük bi olay benimki.
Yarın sabah bomba gibi vaşlayacağım döneme.
Sabah hiç bişey yemek gelmedi içimden.

Hadeka o nasıl misafirlik öyle ya.
Allah yardımcın olsun.
Kahvaltı sofrasını ancak topladım.
Akşama barbunya ve yaprak sarması var.
Bi çay içip Namazını kılacağım.
Bugün yapılacak bi işim yok. Oğluşa ödev falan da yaptırmayacağım.
Hava soğuk. Dışarı da çıkılmaz.

Hadekam o kadar da misafirlik olur mu .. seviyosundr ama sana da yorgunluk maddi manevi .. bi hafta daha sıkın dişini zi .. ogluşuna geçmiş olsun .. bende korkuyorum hastalanır diye . Yarın okul başlıyor allah yardımcn olsun..

Papatyam, bnm sıpa bi anlasa herşeyden daha güzel olacak. Şimdi gidip gidip tv na vuruyor. Cok tehlikeli oldu bu aralar. Sen ne güsel ferahsn bu konuda. İmreniyorum. Beraber güzel zamanlar geçiriyorsunz. Allahım bozmasın. Burda da hava bozdu. Annemlere gidicez sadece.
Bu arada yarın kesinkes başlıyorum diyete .. bir diyet var 3 günlük .. her öğün patates Yogurt yiyor sun. Tuz bile atmıyorsun. Aldıkları m gitsin bari. Hoş bugun yarın regli dw gelecek .. ama yok yapıcam artık yeter

Kizlar cok tesekkur ederim insanin emegini almasi guzel birsey
kizkardesime geldim aksamustu donucem
Papatyacimkolay gelsin ben de yaprak sarmasi cok severim de anca gece sarabilirim pelinle
bugun dinlen bence evde uzan oykece
hkmetcm saol tatlim mutfaga girmeyi seviyorum aslinda ama cocuklardan vakit kalmiyor
hadeka canim Allah sana kolaylik versin bu tarz bi misafirlik olmak ki hakkina giriyorlar sen de insansin yarin ise baslicaksin hem umarim evde yardimci oluyorlardir sana az kaldi sabret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…