Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Hikmet'im oğluşun Büyüyünce siz de çok güzel vakit geçirirsiniz inşallah.
Her yaşının güzelliği ayrı.
Bu aralar oğlum bana Şarkı besteliyor gitarla.
Canım annem güzel annem diye
Gitarı da güzel Çalıyor.
Regl oldum bugün. Tatlı krizim geçti.
Özgecim sarmayı buzluktan çıkardım.
Hazır hazır elime geldi.
Ben de çok seviyorum ama sarması zoruma gidiyor.

Sağolun kızlar
Evi dağıtma konusunda çok yardımcı oluyorlar.
Mesela her aldıklarını kullandıkları yerde bırakmak. koltukların üzerine kirli çorap bırakmak. Iki oğlum vardı. Iki daha eklendi. Eşimle birlikte beş erkrk. Buyuk oğlım anne sen tek kızsın. Biz beş erkeğiz sen yalnızsın diyor.

Duş aldım kahve içtim. Namaz kılacağım. Hala kendime gelmeye çalışıyorum.
Papatya akşam menü hazır. Ben ne yapsam ki
Pırasam ve ıspanağım var dolapta onlardan birine mi girişsem

Slm kızlar nasılsınız?
ben de düzenli hayatıma döneceğim için sevinmeye başladım. Her ne kadar şuan çıok yorgun hissetsem de.

Menü
Sbh 1 kır pidesi
Salata
5 Zeytin bol çay

Ara yarım elma yarım portakal 2 incir
Kahve
AralıklarlA yedim.

Akşam
Pırasa bi tabak
Yogurtlu havuç salatası 2 yk
Kuskus 2 yemek kaşığı

Iyi gecrler kızlar.Dün temizlik yaptım akşam anneme gittim.Oglumu uyuturken uyuyakalmışım.Gece 3 te uyanıp yerime geçtim.Sabah zor kalktım kollarım sızlıyor yorulmuşum.Güzel bir kahvaltı ettik .Pijamalarla keyif yApıcaktım ama arkadaş aradı çocuklar oynasın dedi.Çıktık oyun avm de oynadılar bizde Hsret giderdik .Yemek yiyip bize çay içmeye geldik .Heryer yine aynı oldu .Ama oglum arkadaşıyla oynadı.Başım tuttu belli etmedim.Erken kalktılar.1 saat oglumu uyutmaya çalıştım. 22:30 uyudu evi topladım.2 .agrı kesiciyi içtim .1 saat başımı ovuyor kolonyayla eşim yeni hafifledi Bu haftada böyle bitti.Ama cumartesiye artık temizligi bırakmıycam!!!!!!!!!!Eşim tost yapıyor şimdi oh miss gibi koklıycam.Çünkü 17:00 Hamburger yedik.Bol çay içtim evde.kek Kurabşye yaptım.Yarın kek yerim 1 dl iş yerine götürücem hepsini .Özledim sizleri bakayım neler yapmışsınız

merhaba kızlar
dün dediğim yere gittik çok güzelmiş kızım çok eylendi tabi biraz hazırlıksız gittik ama güzeldi, oradan sonra yemeğe gittik, bu sabahta arkadaşlarla kahvaltı oradan da bir arkadaşta oturduk, çocuklar bir araya gelince ayrılmak istemiyorlar, işin kötü tarafı çok ama çok yiyorum 3 gündür, bu hafta yine cumayı görmek için ugraşacam 3 haftadır aynı şeyi yapıyorum ya yerimde sayıyorum böyle yapmasaydım şimdi ilk hedefime ulaşmıştım

osge1989 canım ne güzel misafirlerin beğenmiş ellerine sağlık
wisdom01 ben diyecektim M maviduvar1 yazmış regliyken daha çok kalori yakılıyormuş, umarım bende yarın başlıya bilirim spora, bu hafta 3 gün yapabildim
hadeka canım kolay gelsin misafirlerin biraz abartmış sen işe gidip gelince daha zor olacak, temizlik yemek

umarım yarın eski düzenime dönebilirimm

Hikom Polyanammmmm :) hep mutlu ol bizide motive et :)
Papatyam sarma mı nım nım nımmmmm
Hadekam sen kaç yaşındayın? 4 erkek çocuğun mu var senin? Kaç yaşındalar?
Özgem biz ne zaman dinlenicez eşine ders olsun bu :) bak nasıl beğenmişler 2 çocukla desteksiz hem !!! Ben senin gibi başaramazdım helal olsun arkadaşıma
BTLKBRA nerdesin çok merak ediyorum
Zuzum hep Facebook'ta ama burda yok
Lajobam döndün mü canımmmm

Ebrus yok daha annemlerdeyim canim bi hafta sonra donucem eve ve diyete ve size ayy saat kac oldu uyuyamadim hala
Karanlik odada tabletin isigi daha bi kocaman gosteriyor karnimi cook kilo aldim cok eve gider gitmez basliycam diyete malesef burda ne kadar istesemde dikkat edemiyorum aksam yemekleri hep cok gec saatte oluyor vs vs aslunda hepsi bahane ama napiyim anne yemekleri sahane
Hepinize sevgiler yarin okula baslayacaklara simdiden basarilar

Hadekam 2 ydi ne zaman 4 oldu diyorum bende gece gece kafam durduGünaydın bu arada canım.
Hikommm kuşum polyanam mutluluk kaynagı yaşam pınarıııı ne diyeti yüzün çökkün olmuş spor yap basen çalış üzücen mi sen beni yaw
lajobam o ışık az bile göstermiş koca göbüşünle dönüp dolaşacagın yer küskçü dükkkanıŞaka tabş anne yemegi vazgeçilmez Ama bizleri ihmal etme canım ya

Hayırlı sabahlar.Sendrom felan yok valla.H .sonu daha mı çok yoruldum neİşteyim enerigim ama oglum uyandı giderken kahvaltı hazırla bana annecim dedi tamam deyip kaçtımHava buz kar gelicekmiş.Kuranlarım bitti sağolun hepiniz.Ve sizleri seviyorum bilin

Ebruş ben okuyamadım affet
Bir türlü zamanım olmadı. Regli oldum. Bitsin ben okuyup kardeşine bağışlarım.
Ya aldıklarımı geri vermem gerekiyor. Spor da yapamıyorum ki. Ama yok kararlıyım regli de olsam plates yapıcam. Bir de zumba videolar ına bakıcam.

Ogluşuna da Kıyamam . Seneye Kreş e giderse daha iyi olacaktır. Emin ol.
Her zaman enerjik olucaZ ...
Olumlama olumlama

günaydın kızlarr
lajoba insanın kendi düzeni olmayınca diyet falanda olmuyor, keyfine bak tabi ipin ucunu kaçırmamaya çalış yinede ç

hadeka iyi mesailer

wisdom01 canım ebruya katılıyorum böyle şok diyetler yarine spor yap birazda dikkat edersen zaten iyisin dahada iyi olur vücudun

ebruli1820 canım sanada iyi mesailerr

kızlar sabah tartı berbattı oysa dün çok güzel bir rakam görmüştüm
bugün ilk teneffüste yeşil çay içtim.
bir arkadaş kullanıyor. denedim
tadı berbat
ama faydası olacaksa katlanırım diyorum.
duyan eden var mı

Kizlar hepinize gunaydin
kizi okula gonderdim eski rutine donduk
ebrucum tesekkur ederim iltifatin icin ama sen benden cok cok daha marifetlisin
Bugun is yemek camasir isler birikti bir yerden baslayayim ben yavas yavas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…