Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Hawarım hadekam papatyam iyi mesailer ve tabi SEHRAMMM
Özgem mütevazi arkadaşım
Hikom sağol canım ama 5 tane lajobanın okuyacagını düşünürsek 41 oldu çok şükür.Okudum dediginde bagışlıycam.Yada LAJOBAM 5 İ okuyayım ben bu gece çocukla zor olucak sana?

ben geldim dostlar :) kilo bildirimimi şimdi yapıyorum
2 hafta önce 67.700
bu hafta 66.800
bu hafta çok dikkat ettim akşam yemeklerinde nesfit yiyorum gece yatmadan önce 2 kaşık yoğurt yârim limon sıkıp 1 tatlı kaşığı pul biber katıp yiyorum 5 gündür acayip işe yaradığını farkettim bundan sonra devam edicem :)

Tatil bitmiş zuzum gelmiş Btlkbramdan hala ses yok bişi mi oldu
Bu sabah vücut korsemi taktım ve bütün kış niye takmadım ki dedim kendime.Akşama kurufasulye pilav var pofff irademle bugün savaştayım.Şekerpareleri başka arkadaşıma verdim düşünün yani1 ay kaldı tam tamına...

Slm kızlar
Hıkom yuzun gidiyor bebeğim.
Sen bölgesel çalış.
Bırak patatesleri yada spora yuklen.

Zuzu hoşgeldin ben de bi kere denedim limonlu tarifi midemi yaktı. Tebrikler guzel bi başlangıç tatil dönüşü

Ebrum dayannnn bak ben sana destegim.
Gözüm üstünde
Şekerpareleri vermekle iyi etmişsin.

Hadekam napıcam bilmiorum. Regli yim diye sinir tepemde, kendime sinirlenip duruyorum. Kilo alıyorum. Acil bişeler yapmam gerek. Bugun sadece 20 dk leslie yaptım. Iyi hamlamışım ama

Heyyy sakin ol sinirlerine hakim ollll
Hikommm regldendir

Menu sbh 1 dlm tam tahıllı ekmek
5 Zeytın bi kk beyaz peynir
Bi yumurta az yağda.

Ara çay, yeşil çay ,yeşil kahve
1Dlm helva

Öğle 1 kase mercimek bi servis kaşığı makarna yoğurt

Ara 1 dlm tam tahıllı ekmk
8 Zeytin

Aksam
Az ıspanak yoğurtlu yarım bardaktan az kola ve 1 servis kaşığı kadar fırında tavuk patates

Şimdi sakız çiğniyorum. Çok yorgunum.

Hikmet'im bence sen o diyetleri bırak.
Yeterince zayıfsın bence. Spora ağırlık ver. Bölgesel çalış.
Kızlar ben kıtlıktan çıkmış gibi yiyorum. Neden böyle oldum bilmiyorum ya...

Kıxlar 69 u görmüştüm ama şimdi 73küsürlerdeyim. Mecburum şok yapmaya. Regli de diyet üstüne geldi.

Merhaba kızlar
Dr, dan geliyoruz ufaklık yataktan düştü çok korktum ama şükür birşey yok gibi Dr dedi yinde dikkatli olun bir farklılık olursa hemen getirin dedi

Bu gün yememe dikkat ettim ama spor yok , yarında gündüz evde olmayacağım akşamda bakarız müsait olursam yaparım

hadeka yeşil Çay işe yarıyor ama poşet olanın sası bir tadı var, aktarsan Alıp deliye bilirsin ne 2 bardak için deniyor özellikle spordan önce içersen yağ takımını daha çok etkiliyormuş, ama tansiyon sorunun varsa dikkatli tüket

M maviduvar1 regl yüzündendir saldırman yemeklere

wisdom01 senin 73 ü görmende bence regl zünden

M maviduvar1 saol iyi görünüyor keyfi yerinde uyuttuk şimdi, ablası wc ye gitmişti anne gel popomu sil dedi bende ufaklığı ablasının yatağına bıraktım korkuluğunu da kaldırdım, ben tuvalete varınca pat diye bir ses koştum geri yerde bizim ki yüzü koyun ama düşüşünü göremeyince, acaba kafa üstümü çakıldı diye baktım biraz görünürde bir şey yoktu, aradım eşimi oda görevliydi geldi dr. götürdüm 3-4 saat uyutmadık dr. baktı kafasını vücuduna gözlerini falan inceledi dedi iyi görünüyor bir aksilik olursa getirin emar çekeriz dedi

aman çok korktum ödüm koptu hiç oradan düşeceğini hesaplamamıştım sanırım yastığın üstüne çıkmış

Hdekam menün harika diycektim ama yarım bardak küp şeker yemişsinYani kolayı bahsediyorum.Bende balık ve etin yanında dayanamayıp yarım bardak ierim bazen.Ama bu ara maden suyuna sardım her gece 1 tane içiyorum.Asit o asittir dimi ama hemide saglıklı bu1 iş yerinde birde akşam evde içiyorum yeşilçayı

Hawarım ben anlarım seni canım.Bizim oglan 3 kez düştü.İlkinde 3 aylıktı ayaklarımda uyuyakalmışız pat yerde.İkincide emizirp yatırdım mutfaga yemek yapmaya gittim.Yanlarına bir dizi yastık dizdim.Pat yine ve bu sefer ksuunca elim ayagım kesildi.Meger emip yattıgı ve karnının üstüne düştügü için kuşmuş dedi dr.Yoksa kusunca korkun demişti.En son oyun oynarken biliyorsunuz düştü meger migdesini üşüttügü için 8 kez kustu kafa filmi insan çıldırıcak giibi oluyorMelekler koruyor valla onları.Kıyamam kuzucuga Rabbim beterinden korusun.

Hikommmmm ben 73 lük halimi ggöstersem ki görmüşsündür yuvarlak bir top gibi.Ama sen boylu ve iri kemiklisin 73 göstermiyorsun.Ama illa hedefim 70 i geçmemek diyorsan 3 gün yap 3 kilo ver beraber spora başlayalım.Öyle 5-10 mekik degil 45 dk en az ter dökene kadar sıkı bir spora ne dersin

Papatyam regldendir.Ve face çok güzel bir haber gördüm eşin paylaşmış.Başarılar

Bugün:
sabah: 2 dl tost ekmegi 1 dl peynirle yagsız tost
ögle: 1 kase çorba,6 yk z.barbunya,meevsim salata,5 yk cacık
ara: 1 dl fındıklı dün gece ki kek
akşam: 1 tabak kuru fasulye,1.5 dl ekmek,gavurdagı salatası

spor denilirse 50 tam mekik 25 alt karın

Oglum sabah benimle uyanmasına ragmen uyumamış bugünYemegimi yaptım ve onunla oynadık.Kısacık bir araba turu.Sonra 22:30 inatlaşsada 10 dk da daldı kuzucukkk.BM evi topla spor duş face siz ve ben yatar 1 i görücem yine

gunaydin canlarim o kadar yogun gunler gecirdimki sukur artik evimdeyim ebrum meraketmis canim hemen niye gelemedigimi ozet geciyorum
gectigimiz hafta dayimlar burdaydi demistim izmirden gelicekler diye 1 hafta beraberdik sabahin korunden aksamin korune kadar ama ne yoruldum onlari cumartesi yolcu ettik pazargunu esim calisiyodu arkadaslar ablama gelcekti sabahtan oraya gittim dunde sabah anneme gitttim geldim kizi uyut yemek yap evi topla azcik oturuyum derken kizim uyandi kv ye indim esim geldi evde yemek yedik kizi uyuttum hop avm ye sinemaya gidelim dedik filmij arasinda ciktik ask sana benzere gitmistik bildigin klasik turk filmi esim cok sıkildi gerci bende sıkilmdim neyse ciktik geldik simdi burdayimm diyete basladim dun kilomu bilmiyorum tartilmaya korkuyorum ama 1 ay tartilmama sozu verdim kendime bide esimle idaaya girdim istedigim kiloya ulasamassam istedigim ayakkabiyi almicaksin dedim tamam dedi ama gonulsuz kilo vermemi istemiyo cunku benden bole kizlar
hawar canim cok gecmis olsun ufaklik dusmus ins iyidir simdi
ebrum sekerparelere hayir demekle en iyisini yapmissin
papatyacim oglun ne guzel sarkilar soluyo sana mas
hikosss sıki diyet yapma dengesiz beslenme kuzum sen sıki spor yap yediklerine dikkat et o 3 kilo gider zaten cunku dengesiz beslendiginde kas tan gidiyo ve yuzun cokuyo bence sen gayet iyisin bana asagi yukari ayni kilodayiz sen filinta gibisin bende of off basen ve popodan olusuyorum
kizlar cok gevsedi vucudum spora basalamam lazim

Havarım geçmiş olsun. Bizim sıpa da cok düşmüştü kanepeden. Bi kere üç aylık dı. Betona düşmüştü aklım çıkmıştı. Allahım meleklerimizi koruyor. Cok dikkat etmek gerek. Havarım sen öğretmen değilmi ydin. İzinlimisin.

Papatyam Regl halindeym bende. Dün zor tuttum kendimi.

Ebruş varııımmm akşam yapalım ama ogluş lar uyudugunda. Ya şuan kendimi şişko hissetmiyorum. Tartı sinirlerimi bozuyor. O kadar çabala hedefe 3 kala sen gerisi hop +3 kat kilona. Offf offff. . Regli yken hiç pollayna cılık yapamıyooorum.

Küboş günlerin güzel geçmiş ne güzel. Ama ihmal etme burayı özlüyoruz seni. Cimcime nasıl?
Eşinle iddiaya gitmen cok güzel. Bende mi iddia ya girsem. Konuşim bugün.
Benimde basen genişliyor gibi. Bi de bel cevre si. . Napıceeez kübooş yaaa

Kizlar gunaydin
Ebruum sekerpare yemeyerek ciddi iredeli davranmissin az kaldi dogumgunue tekrar 3 sene onceki gibi herkesten iktifatlari toplucagini hayal et
btlkubra hosgeldin canim misafirlerini ugurlamissin bizimlesin artik hergun gel
hkmetcim bunlari daha once de yazdim ams ben yiyerek kilo veremiyorum dedin dinlemedin
dr gurkan kubilay diyo ki bi insanin yuzu cokuyosa diyet yaparkn bu kastan gittigine isarettir kas kitlemiz bize sagkik icin kilo vermemiz icin cok gerekli
Drlar bilmiyomu sok diyet yaptirmiyi sok diyette tartida iyi bir is apmis gibi gozukuyoz ama kisa zamnda da onu misliyle geri aliyoz suan senin yasadigun gibi eger 3 ogun ya da 6 ogun gerckten etiyke sebzesiyke yogurduyla yemwgini yesen evet belki yavas ama kalici kilo vericeksin ve yuzunden degil basenlerden gidicek madem bi emek harciyosun karsiligini al bunlari inan ki iyiligin icin yazdim yoksa banane der gecerim ama hangi dr gitsen yanlis yaptigini solucek az yiyerek kilo verdigine inandirmissin kendini evet az yiyerek tartida herkes eksi cikar ama sudan gider kastan gider kilo verdik saniriz sonra tekrar misliyle aliriz
sen baya baya bi kilo verdin ve hala basenin varsa bi yerde yanlis yaptigini gosteriyor bu guzel yemegini ye canim sagligin bozulcak bak
Bana kizma lutfen 69 olmani istiyoruz hepimizama bu sekilde yine geri alirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…