Hdekam menün harika diycektim ama yarım bardak küp şeker yemişsin
Yani kolayı bahsediyorum.Bende balık ve etin yanında dayanamayıp yarım bardak ierim bazen.Ama bu ara maden suyuna sardım her gece 1 tane içiyorum.Asit o asittir dimi ama hemide saglıklı bu
1 iş yerinde birde akşam evde içiyorum yeşilçayı
Hawarım ben anlarım seni canım.Bizim oglan 3 kez düştü.İlkinde 3 aylıktı ayaklarımda uyuyakalmışız pat yerde.İkincide emizirp yatırdım mutfaga yemek yapmaya gittim.Yanlarına bir dizi yastık dizdim.Pat yine ve bu sefer ksuunca elim ayagım kesildi.Meger emip yattıgı ve karnının üstüne düştügü için kuşmuş dedi dr.Yoksa kusunca korkun demişti.En son oyun oynarken biliyorsunuz düştü meger migdesini üşüttügü için 8 kez kustu kafa filmi insan çıldırıcak giibi oluyorMelekler koruyor valla onları.Kıyamam kuzucuga Rabbim beterinden korusun.
Hikommmmm ben 73 lük halimi ggöstersem ki görmüşsündür yuvarlak bir top gibi.Ama sen boylu ve iri kemiklisin 73 göstermiyorsun.Ama illa hedefim 70 i geçmemek diyorsan 3 gün yap 3 kilo ver beraber spora başlayalım.Öyle 5-10 mekik degil 45 dk en az ter dökene kadar sıkı bir spora ne dersin
Papatyam regldendir.Ve face çok güzel bir haber gördüm eşin paylaşmış.Başarılar
Bugün:
sabah: 2 dl tost ekmegi 1 dl peynirle yagsız tost
ögle: 1 kase çorba,6 yk z.barbunya,meevsim salata,5 yk cacık
ara: 1 dl fındıklı dün gece ki kek
akşam: 1 tabak kuru fasulye,1.5 dl ekmek,gavurdagı salatası
spor denilirse 50 tam mekik 25 alt karın
Oglum sabah benimle uyanmasına ragmen uyumamış bugün
Yemegimi yaptım ve onunla oynadık.Kısacık bir araba turu.Sonra 22:30 inatlaşsada 10 dk da daldı kuzucukkk.
BM evi topla spor duş face siz ve ben yatar 1 i görücem yine