Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Slm kızlar
Btlkübra hoş geldin.
Çok yoğunmuşsun misafirler gezmeler
Sinema da guzel ama film de iyi çıksaymış. Yine de değişiklik olmuş.

Hawarım canım kıyamam ben o minnoşa.
Nasıl şimdi
Bi yerinde şişlik falan var mı
Gece rahat uyudu mu
Çocuklarımuz hep böyle. Düşe kalka büyüyorlar.

Ebrum menun guzel ve dengeli. Oğluşun uykusunu takma derim.
Kup şeker niyetine içtiğim kola için ben de kendime çok kızıyorum. Normalde eve hiiiiiç almayız. Böyle bir alışkanlığımız yok. Ama misafirler alıyor.
Hem de her gece. Kola çekirdek.
Ben de dayanamıyorum.
Zaten gitmediler gidemediler. Artık çok sıkıldım. Buyuğune bilet aldık dun akşam gidecekti.
Grip oldu. Bu halde gidemem dedi erteledik.

Hayırlı sabahlar.Sulu kar ve soguk.Uykum açılsın diye 1 kaşık nescafemi içiyorum.Tablo yapmaya ugraşıcam.İp atlama yürüyüş leslie,mekik gibi sapor başlıkları yapıcam.Kim hangisinden ne kadra yaparsa her gece yazıcak.
Btlkbra çok merak ettim bir daha böyle habersiz bırakma nolurİnş.iddia ile hedefine ulaşırısn.
Özgem bugünde var ama yemiycem.Ama akşam yaptıgım balkabagı tatlısından tatmadıgım için akşam yiycem haberiniz olsunÖgle ıspanak akşam ıspanak var .Balkabgıda pek severim.
Hikom akşam uyutunca yapalım söz mü?
Hdekam canım bizde öyle almayız.Biri alırsa içeriz sonra hepsini dökeriz.Olur arada napıcan bende de misafir olsa bende yerdim.Gidince düzene girersin sen de

Özgem ne guzel ve sağlıklı tavsiyeler vermişsin.
Spor için bir tablo olması guzel olur ebrum. Ben de eşlik etmeye çalışırım.

Yalnız dun okulun ilk günüydü. öyle bir yorulmuşum ki akşam kendime gelemedim. Gittim yarım saat yattım. Çocuklar bırakmadı.

Heey kızlaaarrrr 1 saat spor yapıp geldim. Yan basen kol bacak ..

Ayy cok sevdim kendimi. Azmettim başladım.
Çoook ŞÜKÜÜÜR

Şuan midem gurul gurul, özlemişim bu sesi

Bu da sabahla öğle arası menüm.

Caaaanlaaarr ..
Sizi seviyoreee

merhaba kızlar
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim, kızım iyi bir aksilik olmadı zaten şişlik falanda yok, ben büyük kızı hiç düşürmedim bu ilk olunca aklım çıktı, ama işte çocuk boşuna demiyorlar düşe kalka büyüyor diye
sabahtan da dr. gittim rapor aldım alabildiğim yere kadar rapor alacam artık ne kadar alabilirim bilmiyorum müdürümle konuştum, yerime gelen bir öğretmende var o yüzden içimde rahat

kızlar bu hafta motivasyonum çok düşük sabah yi başlıyorum ama akşama doğru yemediğim şey kalmıyor sanırım biraz fazla sıktım kendimi 3-4 aydır şimdide her şeye saldırıyorum , bu günde öyle oldu, sporda yok kaç gündür o yüzden bu cumaya kadar kendime ,izin verdim canım ne isterse yiyecem cuma çok kötü bir rakam göreceğimi biliyorum ama artık ne yapayım

slmm kızlar ben de sizden uzak kaldıkça kilo alıyorum..

tabloya yarışa beni de yazın.. ne zaman başlıyor nasıl oluyor bu hafta yarış var mı kızlar biri beni bilgilendirsin..

en son buradaki kilo bildirimim:59,5 ti.
ama bu sabah :60,2 deyim..

bir türlü diyete adapte olmamadım..gezme olunca diyet olmuyor...

Slm nelson hoş geldin
Kızlar menü
Sbh 2catal sucuklu yumurta
Yarım dilim tam tahıllı ekmk ve 5 zeytin biraz b.peynir

Ara yeşil çay

Öğle koca bir tabak pırasa ve yoğurt
1 dlm tam tahıllı ekmk

Ara yarım dlm ekmk

Akşam
Bir kase tarhana 10 kadar sarma yoğurt
Üstüne de bi y.kaşığı irmik helva
Işte tam burda batırdım menuyu.
Şimdi spor zamanı.
Yuruyus yapacağım. Iyi su içtim bugun
2,5 Lt geçti.

Sabah : 2 dl ekmek,1 dl pynr,2 dl domates , yarım biber
Ögle : 1 kepçe çorba ,3 çatal patlıcan ,4 yk havuçku yogurt. , 1 dl ekmek
Ara:1 paket çizi,1 elma
Akşam ,5 yk ıspanak , yarı kase yogurt, 3 dl balkabagı

Spor : 3 mil lesli
2 durak önce inip soğukta yürüdüm
Kollarım tutmuyor Hikiomq söz verdin diye yaptım.Dolma doldurdum .Çok uzun ve kol bacak ağrıtıyor.6:40 kalkıyorum .o yüzden yarım saatlik göbek videoları yapıcam artık.

Iyi geceler kızlar 15 tatil boyunca hep biryerlerde olduğumuz için pek giremedim topiğe pek değil hiç giremedim. Öncelikle gercekten cok samimi olarak hepinizi azminizden dolayı tebrik ediyorum bende o azim cok yoktu zaten 15 tatilde hiç kalmadı bir yanım cok kilo aldın diyet yap diyor bir yanım amannm boşver ye diyor. Tatilde diyetle ilgili bir kitap aldım inanın onu bile pek okuyasım yok cok sıkıldım bu döngüden bir al bir ver böyle olmak istemiyorum kiloyu kendime yakıştıramıyorum geçtiğimiz yaz 59 kilo olan ben şimdi bu sabah tartıldım 68.700 çıktım bunun içinde hiç bir şey yapmıyorum yani değişik bir dönemdeyim ne kadar beni rahatsız etse de bu kilolar bunun için bir çaba gösteremiyorum.....kıslar cok sıkıldım inanın napcam bilmiyrorum asıldan biliyorum diyet yapmam gerek ama yok bende hiç bir istek yok hep lafta kalıyor bazı şeyler....yine sizlere takılayım belki sizlerin azmi beni tekrar harekete geçirir....tabii beni tekrar aranıza alırsanız....

Gunaydin kizlar dunki menumu yaziyim hemen
sabah
1 yumurta
peynir
1 zeytin
1 dilim ekmek
biber
ara
yesil cay
3 ad forum biskuvi
1 ad galeta
oglen
1 kase corba
ara
pogaca yaptim tafina baktim
1 bardak yesil cay
aksam
4 ad kofte
3 yk bulgurpilavi
yogurt
3 lt su
yatarken yesil cay
spor yok ama yapmam lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…