Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

günaydın kızlar
ben bomba gibiyim yemekten patlıyacam dün yatana kadar yedim sabah uyandım devammm durmamam lazımmmmmmmmm

hadeka canım kendinde yazmışsın zaten akşam ki tatlı olmamış
ebruli1820 canım sende akşamı tatlı ile kapatmışsın ama spor yapılmış süperrr
wisdom01 de spor yapmış
M maviduvar1 sende süpersin kitap spor
N nelson hoş geldin
areser canım dön aramıza
B Btlkubra canım menün güzel

Kızlar gece ne yazıdıgımı bile hatırlayamadım geçmişe baktım.Ve sabah çok zor kalktım.Tablo çok istedim ama akşam eşim rahatsızdı uyudu deliksiz.Keşke yapsam hem kilomuzu sporlarımızı herşeyimizi takip ederdik kolaylıkla Göbek videoları buldum pilastes lastigimle her akşam oglum uyuyunca onları yapıcam.Çünkü bacaklarım alt kısmım zaten ince leslie göbegi az çalıştırıyor.3 gündür kilo koruyorumAma olan ikindiden sonra oluyor bana.Geçmişe bakayım tekrar.

Btlkbra menünü begendim
hikom o patatesle yogurtda birde o kadar spor yapmışsın barvo ya
Papatyam kitap ve spor ne güzel
Hdekam sende benim gibi tatlıya hayır diyememişsin
Araser tabi gel canım herzaman herkese topigimizin sayfaları açıktırBizde sıkılıyoruz bunalıyorz al ver döngüsünden.Ama burda olmak bize iyi geliyor ve olmamak daha da aldıracak gibi geliyor.Ve en önemlisi biz burdaki dostluga bagımlı olduk
Nel çok gezdin dönüp geldin bak

Kızlar , sabah öğle arası bunu yedim.

30 dk jillan yaptım.
20 dk yan çalıştım.

Şimdide patates yerine

Yiyorum.

Ogluşm uyuyor.
Keyif zamanı

Btlkubra menu sabah karbonhidratlı olmuş sonradan toparlamışsın
Hıkom patstesin yerini kek almış afiyet olsun spora asıl.
Ebrum çizi ile ara yapmışsın. diyetisyenim bana arada yediğim abur cuburların ara olmadığını söylemişti. Buyun günün emeği bi anda yok oluyor canım. Bu sözlerim sana ve bana
Kabak tatlısına bişey demiyorum. canın çekmiştir ama bi tane olaydı.
Hawarım ne oldu sana yaaa
Çok iyi gidiyordun. Çatlayana kadar bugunluk ye. Yarın kaldığın yerden devam inşallah

Kızlar kar nedeni ile okulum tatildi köy okulu
Ulaşım yoktu hem de batıda
Sbh geç kalktım. Çok guzel dinlenmişim çok mutlu oldum.
Uzun zamandır yorgunluktan geberiyorum.
Yorgunluk iş güç ve misafirden değil kızlar şekerden kaynaklı ne yazık ki.
Son zamanlarda dikkat edememiştim.
Kendime çeki düzen vermeliyim sağlığım için. Ilacımı da kullanmalıyım tabi.

Bugünkü menüm
Yeşil çay

13,00 sbh kahvaltısı
2Dlm ekmek tam tahıllı
2 parça patates köftesi
4 Zeytin az beyaz peynir
Bol salata

Ara üçte turk kahvesi az şekerli

3 bardak şekersiz çay

Akşam 19.da
Yarım çipura bol salata 1 dlm ekmek

Inşallah az sonra namaz ve yürüyüş
Öpüyorum hepinizi.

Kızlar, burda dünden bu yana yagmur yagıyor. Hala da devam ediyor. Akşamüstü annemlere bıraktı eşim. Sabah gelecektik dedim akşam bıraksın. Iyi oldu.
Yemekte bi kase pırasa , 5ymk k pirinç pilavı yedim.

Ebruş diyet için o kdr az yiyordum.
Akşam ı kaçırdım. Annemler deyim diye bunları yedim

Tablo yapamadım bari çizelge yapayım dedim ama kaldırmışlar.Sadece hamilelik çizelgesi kalmış.Neyse yemegim var yapmadım ve öyle çok zamanımı alıyormuşki oglumla doya doya oynadık eglendik.Ev iş güç bişi yapmadım.Saatinde uyudu kuzum.Bir forumdaki karın kası çalıştıran kısa videoları yaptım.Toplam 30 dk. sürdü.Duşumu aldım size bakıp yatıyorum.Yarın sabah iş yerindeki kızlarla kahvaltıya gidicez yakındaki bir pastaneye.

Bugün
sabah:kepekli sandiviç(domates salata biber peynir)
ögle:1 kepçe çorba,1 kase tavuklu mevsim salata,4 yk haydari
ara:1 halka tatlı(patron herkese eliyle dagıttı bişi diyemedim )
akşam:4 yk ıspanak,2 activia,10 tane fıstık(yemiycektim ama ogluşun kalan ıspanagı)

Spor:30 dk karın videoları
50 ip atlama
50 oklava

Ebrum oğluşla vakit geçirmişsin doya doya.
Sizin patron seni tombik seviyor kilo vermeni hiç istemiyor tatlılar yediriyor
Sizin iş yerindeki bayanlar da seni kıskanıyor kilo vereme diye kahvaltıya götürüyor sanırım.

Hikmetim ben de kılonu çok merak ediyorum
Anne evinde olmak ne güzel
Yemekler de güzelleşmiş bu arada

Papatya neredesin canım

Nelson araser btlkubra daha çok paylaşım görelim lütfen
Sonra kendınızı incecik bulacaksınız.

Hayirli sabahlar kizlar
Ebrucuk Yasin lerden 3 tanesini simdi okudum kalan 2 tanesini de oglen namazindan sonra okur yazarim yinr Allah kabul etsin canim..
Tabletin sarji bitmek uzere benim de uykum geldi sonra yine yazarim kizlar hepinizi seviyorum Allah icin

Günaydın kızlar
Dün akşama çok eskilerden bi arkadaşım vardı.
Onunla beraber birşeyler de yedim.
Spor yapmadım ama bu akşam yaparım diye umuyorum.
Siz nasılsınız. Okuyamadım geçmişi.

GÜNAYDIN KIZLAR
dün akşam 30 dk yürüyüşümü de yaptım bu arada.
papatyam eski dostla vakit geçirmişsin ne güzel.
ben de bu akşam okuldan arkadaşlarımı bana davet ettim. eve
koşarak gidip ikram ve temizlik yapacağım.

Lajobam Allah razı olsun canım.Yazınca akşama bende bagışlarım .Tablo yapmak istiyorum sen biliyordun sanırım sen yaparmısın bize?Herkes kilosunu boyunu hedefini sporlarını görmüş olur.

Hadekam haklısın canım ama kahvaltı c.tesi olsun dedim onlar bugün dediler.Bütün gün müşteriler neler hediye yiyecekler geitiriyor.Buraya ugramadam yine 59 olurum yerim öncekileri gibi.Ama 27 gün kaldı.Her akşam mutlaka spor yapıcam.Bu arada kolay gelsin sana canım

Papatyam iyiyiz canım.Akşamki spor biraz boynumu incilttim sanırım.Ve ben yavaş spor sevmiyorum ama göbek için mecburum.Mekik altakarın vs küçük videoları+3 mil leslie düşünüyorum.Yani 1 saat en az ayırmam lazımSlim in 6 da olabilir bak

ebrucum çok geçmiş olsun canım...
slim karın için oldukça iyi. yani aslında bence her bölge için olduk.a güzel bir spor.
ben bu akşam bir zamanlar indirdiğim ama hiç yapmadığım bir videoyu yapacağım inşallah.

ebrucum geçmiş olsun
karın çalış canım

papatyam sana da şimdiden kolay gelsin ne güzel sıkı bir vücuda sahip oluyorsun canım.

merhaba arkadaşlar

hadeka kolay gelsin canım şimdiden, bana ne oldu bilmiyorum bir haftadır ağzımı kapatamadım gitti, spor da yok bu sabah 2 kilo artıdaydım, umarım toparlanırım bir an önce, genel bir bıkkınlık var bende , 2 gündür iş yapmıyorum evi görseniz her şey her yerde, hep uyumak istiyorum, ama böyle gitmez bir an önce toparlanmam lazım, yoksa bunalıma girerim bu halimle

ebruli1820 canım geçmiş olsun ısınmadan hareket yaptıysan ondan zorlanmış olabilir boynun aman dikkat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…