merhaba kızlar
hadeka
öyle böyle gitmiş ya sen ona bak, 200 de iyidir çünkü sen ideal kilona çok yakınsın, bide yulaf kepeğini artık marketlerde bulabiliyorsun bir bak istersen M olan market varya 2M, 3M gibi isimleri var bir ara onlar satıyordu
osge1989
canım aynı moddayız, canın sağ olsun giden mal olsun, senden değerli değil ya
ama bu moddan da kurtulmak lazım kendimize yapıyoruz, daha doğrusu yapmıyoruz, bu günde ye de yarına kalmasın yada ver konu komşuya o börekleri
ebruli1820
canım haklısın bir şeylere yetişememekte, aslında benim bunalmamın temelinde de o yatıyor, ama yetişemiyorum saldım gitti, aslında yapabildiğimiz kadarını yapıpı gerisini takmasak sorun olmayacakta bu defada aman bu olmadı bu yarım kaldı burayı temizliyemedim, inana o işler tam olunca da kimse madalya takmıyor bize, sanki yapmak zorundaymışız gibi görevimiz haline geliyor, örneğin ütü meselesi, sen yetiştiremiyorsan eşin yapsın, yada ne bileyim yemeğin birini o yapsın, yada temizliğe yardım etsin, yani bir şeyleri o yapsın ki sende kendine 5 dk zaman ayırabilesin oda işe yaradığını hissetsin inana sen ne kadar çok iş yaparsan o kadarını ister insanlar ha bunları sanan yazıyorum ya aynı zamanda kendime de söylüyorum, yani yetişemiyorsak stres yapamayalım bari
M
maviduvar1
iyi yapmışsın canım, olsun evden hallet en azından giyin soyun dökün işlerinin olmaması bile iyi, dün anlatmışsın ya çiğ köfte isteğini işte bende aynı moddayım canım