Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Hawarım hadekam papatyam sağolun.Ama zaten göbek hareketi yaparken oldu.Deişik mekik ter vs bi yandanda pc ye bakmaya çalışıyorum zorlandı.Isınmadan demişsin hawarım ama zaten oglum 23:00 uyuyor.Yap et duş namaz 1 oluyor.Erken gelsem belki ama geç geliyorum 2 vesayitle.Ev işi oglan bm çm ütü yemek misafir ektralar ve ev beni çok yoruyor inanBir gece kahvemi alıp tv bakayım.Çerezimi alıp eşimle film izleyeyim.Eşimle uyurken görüşüyourz ki çogu zaman o benden önce uyuyor.Akşam onada dedim.Napalım aşkım eve geç geliyourz ilgi bekleyen oglumuz var kendimize zaman kalmıyor dedi oda

Kızlar, iki gün yaptığım sporlardan şuan heryerim ağrıyor. Dün de duş aldım sanırım hastalık kaptım. Inşallah olmam.
Dayımlara geldik. Teyze m lerde geldi. Şuan ortam cok güzel. Sıpam uyuyor da öyle oturuyorum. Kociş dişini yaptırdı konuşamıyordu. Dişi çok ağrıyor du düzelecek şükür.
Diyet şuan malesef yapamıyorum. Ama karar verdm sağlıklı beslenip spor yapıcam .
Kib görüşürüz

Merhaba kızlar
Allahım sürekli yiyorum yiyorum.
Şu anda canım acayip Çiğ köfte istiyor. Resmen kuvrqnıyorum

Kendime inanamıyorum ya
Çiğ köfteciyi aradım
Bir Kişilik getiremeyip dedi
Bindim arabaya gittim aldım geldim ve yedim
Ben hamile iken hiç Aş ermedim
Demek ki böyle birşeymiş

Işte aşerme bu papatyam

Hikom sağlıklı bedlenmek iyidir
Hawarım tesekkürler
Toparlan artıkkkk

Ebrucum son kalan 2 yasini de okudum canim Allah kabul etsin ins

Papatyam senle ayniyim bende resmen kitliktan cik isim gibi yiyorum iki haftadir kilomu da bilmiyorum ama cok feci rakamlar bekliyor beni

Evet oglumu uyuttum namaz kıldım .Size bakayım derken halley bana eşlik ediyorNoluyor bize perşembe akşamı gözümüz döönüyoor.Ama haftasonu öyle olmuyor şahsen bendeSlim in 6 yapacaktım sözde

Lajobam Tekrar sağol canım Rabbim hepinizin gönlüne göre versinAz önce bagışladım Rabbim kabul etsin.

Papatyam evet öyle bişi aşermek
Cuma günü daha eksi çıkıyoruz dimi kızlar?

Bugün güzel bir kahvaltı ama zaman kısıtlı oldugu için daha fazla yiyemedim.Öglen çorba salata ,akşam 2 dolma ve yohurt ve şimdi halley

Slm hatunlarr guzel bir gün kötü menü ile cumadan önceki son sms yazayım.

Menü
Sbh 4 zeytin biraz peynir sucuklu yumurta avuc içi kadar yada daha az bir dlm herzamanki ekmeğimden

Bi saat sonra çeyrek simit ve iki silim kaşar bi tatli kaşığı reçel yeşil çay

Öğle bol salata bir küçük lahmacun
Ayran

Ara bir bardak tarçınlı süt bi dlm ekmek ve 8 zeytin

Aksam bi tabak mantı

Misafirlere yaptığım ikramları yemedim. On gibi gittiler ev topla yuruyus duş namaz kuran ve bittim. Ben uyuyorum kızlar
Tartı felaket yarın çıkmasam mı
Perşembe sendromu yaşıyorum ben yaaa
Yediklerime bakınca şok oluyorum ya yerken hiç öyle değildi.

Kizlae hepinize iyi geceler hayirli cumalar
Reglim 5 gun gecikti stres yaptim kendime ilk defa regl olmustum dogumdn snra bi acidan normal ama iste acayip gerginim sinirliyim cam bi caydanligim vardi onu kirdim elimden kaydi bardak koymus selin masays gormedim o kirildi haliciyi aradim domestosu kuru dokmusrum yakmisim haliyi vs vs sacma sapan seyler
kurabiye pogaca yapip duruyorum yiyorum da tabi yazin koca bi gobekle gezerkn de bakalim boyle rahat olucam mi offf
hkmetcim dogru karar saglikli beslnme ve spor
papatyacim iyi ypmissin bi acidan okadar canin cektiyse ye tabi afiyet olsun
ebrucum isten gelip oglusa eve vakit ayir snra spor yap tebrik ederim herseye yetismeye calisiyosun benim utanmam geirek
hawarcm bnde cok saldm kndimi ustten bi supurge bi toz tamam ev aldi basini gidiyo ben mutfaktn cikmiyom keke borege sardim nedense
hadeka canm ben de pogacalari huplettim sobra aaa yarin cumaydi demi dedim biraz gec oldu ama
Btlkubra lajoba aresar nelson seher sizler nasilsiniz kizceler

Günaydın kızlar...
Günlerdir yagmur durmadı. Dün pazara gidemedim diye bugun de kaldım annemde. Ama hava yine yağışlı nasıl gidicem bilmiyorum. Evde hiç Sebze kalmadı. Yeşillikte pazarda çok taze. Inşallah gidebilirim.

Günaydın kızlar
Bugünü kendime tatil yaptım
Ama benim gibi manyak derecede işkolik birinin tatili nasıl olur. Okulda yapmam gereken işi evde pc de yapacağım.
Devleti kurtarıp atomu parçalanacağım ya...
Ben sabah tartılamadım.
Tartılsam da dün ki Çiğ köftelerden sonra ne bekliyorum ki

günaydın kızlar dün aktara gittim yulaf kepeği almaya bir de süt tozu
hani yaz da geliyor diyetimi güncelleyeyim kendim için bişeyler yapayım dedim.

hep iki ileri bir geri gitmekten de yorulmuştum açıkçası.
aktardan aldım ve paketi adam orada kutusunu açtı poşetini içten inceledi.
ne yapıyorsun dedim
kurtlanmış mı bakıyorum dedi
benim midemi bulandırıyor bu durum dedim
yok abla doğal ya çabuk bozuluyor bunlar dedi
eve geldim
bi baktım son kullanma tarihi 2014

hemen geri götürdü kaynım parasını almış geri.
öyle bir girişimim daha hüsranla sonuçlandı diyorum.
gerçi diğer girişimlerim hayal aşamasında kalıyordu ya neyse.
burada başka aktar yok.
o nedenle nereden alırım bilmiyorum bir daha.

kılo bildirimi:
başlangıç 59.3
geçen hafta 57.8
bu hafta 57.6
giden 200
hedef 54 inşallah

Hayırlı cumalar.Sinirlerim çok gergin.Hiç dinelemiyorumki.Daha eve giderken onu yapayım markete ugrarım vs vs düşünceler.Birde her akşam araaba turu çıktı.Tamam iyiligim için sevdigi için ama ben evde otura yada erken gelen biri degilim.2 vesaitle haşat oluyorum.Yemek mutfak boguluyorum artık.Ben dışında herkes dagınık olunca ertesi güne bari düzenli kalmıyor.Çorap oyuncak toplamaktan emegimin karşılıgını alamamaktan bunalım sanırım.Tv nin dügmesine basmadan herşeyden habersiz hizmetçi gibi işimi bitirip uyku Oglum 2 gündür bacak agrısıyla gece uyanıp ovuyorum şurup verip yanında yastıksız uyuyakalıyordum.Dün eşim dr götürmüş gelişiyor kemikleri vs demiş.Gece yine kaçtı bilmiyorum burnu tıkalı fısfıs sıktırmıyor(dr petegin yanında yatması iyi degil petegi kapatın demiş).Ezan okundu bırakmıyor beni wc geldi göndermiyor aglıyor,Hava aydınlandı alarmım çaldı hala uyanıgızEşim günaydın deyince fıttırdım.Ne günaydını ütün yokmuş ben sana tur atmayalım her gece ütü yapayım sen oglana bak demedim mi dedim.Ütüsünü yaptım,oglana tv açıp kaçtım.Bu akşam çocuga bak ve ben bir güzel temizlik yapıp haftasonu keyif yapıcam dedimİşte az önce temizlik yaptım sinrimi çıkarttım az biraz.Hala patlamaya hazırım önüme kim gelirse.Çorba yaptım gidincede mücver makarana uydurucam bişiler artık

Kilo Bildirimi
Geçen hafta:55.5
Bu hafta:55.9
gelen :400
Giden :yok
Hedef:53

Koca hafta kilo korudum perşembe sendromuyla bozuldu herşey.

Özgem kırılsın sıkıntılar gitmiştir derler canım.Regl rahatlatır seni sinir her reglde oluyor zaten.Ben mi herşeye yetişiyorum.Akşamları 5 saatte mahfoluyorum ve yorgun yatıyorum.Ve bunun 10 dk sını bile kendime ayıramıyorumBunalıma giriyorum sanırım

Hdekam almamışsın 200de vermişsin ne güzel.Akşamda mantı olmasaymış daha eksi çıkardın eminim.Şansızlık işte seninkisi.Bende degişiklik istiyorum aslında.Keten toghumu yogurt vs mi yesem bilemedim ki.

Hikom benimde kabagım kalmış onuda bu akşam yapıcam.Eve giderken manadan alıcam yine azar azar bişiler.Malum eşim sebze yemiyor oglumla kendimize yarım kilo bile çok oluyor.

Papatyam ne güzel.Keşke bende ögretmen olabilseydim.Yarım gün bir anne için ideal.Ttailleri söylemiyorum bile

merhaba kızlar
hadeka öyle böyle gitmiş ya sen ona bak, 200 de iyidir çünkü sen ideal kilona çok yakınsın, bide yulaf kepeğini artık marketlerde bulabiliyorsun bir bak istersen M olan market varya 2M, 3M gibi isimleri var bir ara onlar satıyordu

osge1989 canım aynı moddayız, canın sağ olsun giden mal olsun, senden değerli değil ya
ama bu moddan da kurtulmak lazım kendimize yapıyoruz, daha doğrusu yapmıyoruz, bu günde ye de yarına kalmasın yada ver konu komşuya o börekleri

ebruli1820 canım haklısın bir şeylere yetişememekte, aslında benim bunalmamın temelinde de o yatıyor, ama yetişemiyorum saldım gitti, aslında yapabildiğimiz kadarını yapıpı gerisini takmasak sorun olmayacakta bu defada aman bu olmadı bu yarım kaldı burayı temizliyemedim, inana o işler tam olunca da kimse madalya takmıyor bize, sanki yapmak zorundaymışız gibi görevimiz haline geliyor, örneğin ütü meselesi, sen yetiştiremiyorsan eşin yapsın, yada ne bileyim yemeğin birini o yapsın, yada temizliğe yardım etsin, yani bir şeyleri o yapsın ki sende kendine 5 dk zaman ayırabilesin oda işe yaradığını hissetsin inana sen ne kadar çok iş yaparsan o kadarını ister insanlar ha bunları sanan yazıyorum ya aynı zamanda kendime de söylüyorum, yani yetişemiyorsak stres yapamayalım bari

M maviduvar1 iyi yapmışsın canım, olsun evden hallet en azından giyin soyun dökün işlerinin olmaması bile iyi, dün anlatmışsın ya çiğ köfte isteğini işte bende aynı moddayım canım

merhaba kızlar
hadeka öyle böyle gitmiş ya sen ona bak, 200 de iyidir çünkü sen ideal kilona çok yakınsın, bide yulaf kepeğini artık marketlerde bulabiliyorsun bir bak istersen M olan market varya 2M, 3M gibi isimleri var bir ara onlar satıyordu

osge1989 canım aynı moddayız, canın sağ olsun giden mal olsun, senden değerli değil ya
ama bu moddan da kurtulmak lazım kendimize yapıyoruz, daha doğrusu yapmıyoruz, bu günde ye de yarına kalmasın yada ver konu komşuya o börekleri

ebruli1820 canım haklısın bir şeylere yetişememekte, aslında benim bunalmamın temelinde de o yatıyor, ama yetişemiyorum saldım gitti, aslında yapabildiğimiz kadarını yapıpı gerisini takmasak sorun olmayacakta bu defada aman bu olmadı bu yarım kaldı burayı temizliyemedim, inana o işler tam olunca da kimse madalya takmıyor bize, sanki yapmak zorundaymışız gibi görevimiz haline geliyor, örneğin ütü meselesi, sen yetiştiremiyorsan eşin yapsın, yada ne bileyim yemeğin birini o yapsın, yada temizliğe yardım etsin, yani bir şeyleri o yapsın ki sende kendine 5 dk zaman ayırabilesin oda işe yaradığını hissetsin inana sen ne kadar çok iş yaparsan o kadarını ister insanlar ha bunları sanan yazıyorum ya aynı zamanda kendime de söylüyorum, yani yetişemiyorsak stres yapamayalım bari

M maviduvar1 iyi yapmışsın canım, olsun evden hallet en azından giyin soyun dökün işlerinin olmaması bile iyi, dün anlatmışsın ya çiğ köfte isteğini işte bende aynı moddayım canım

kusura bakmayın kızlar 2 kere göndermişim
kilo bildirimi mi de yapayım

başlangıç: 76.8
geçen hafta: 62.3
bu hafta: 63.6
gelen: 1.300
toplam giden: 13.2
hedef: 60

gün dikkat ettim yoksa 2 kilo artıdaydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…