Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Gunaydin canlarim dun temizligim vardi gelemedim dip kose yapildi bugunde gelcek kadin 2 oda kaldi onlari yapicak dun oglen kizim uyumadi zor oldu baya
kizlar msj sabah yazmistim ama gonderemedim bugun yine temizligim var ve kizim yine uyumadiii yaaa simdi yemek yapiyorum
dun nisanlilik yil donumumuzdu esimle aksam disari ciktik yemege gec yedim ve yedim yani kilo cok kotu ama yazicam cunku artik kacamak yok Bugunki kilomu baslanguc kabul ediyorum kizlar
baslangi 75
hedef 69
kalan 6
hadi bakalim bismillah

Arkadaşlar bende değişen yok . aynıyım 66.6 Zaten başlangışta 67. idi .o yüzden kaç aydır aynıyım. Bende değişen yok. verenleri kutluyorum. Utanırımda veririm sandım ama. bende değişen olmadı.

Eve geldik
Pazardan eksiklerimizi aldık. Cok mutluyum artık her öğün yediğim salatalar geri gelecek
Kociş dogum günü sevgililer günü bir bot almış. Olumlama yaptım istiyorum dedm dedm veeee oldu. Görünce şok oldum. Istediğimi bilmiyordu. Hatta ablama söylediğimde başka ne istiyorsun dedi dedm ama abla düşünmem gerek♡♡ bi gülüşme oldu aramızda
Valla evim evim güzel evim. Kociş evi de dagıtmamış. Bugün bi kaç lafına kırıldım ama önemsemedim. Olsun onu her şekilde seviyorummmmm.

Bu arada kilom geçen hafta 73.9 du.
2 gün önce 73.0 ı görmüştüm.
Yarına bakiciiiiiiiizzzz; )
Yarın full spor ve düzenli beslenmeme başlıyorum. Bir de böyle deneyim bakalım:)

kızlar bu gün sabah ne yediğimi hatırlamıyorum misafir vardı abarttım kaç dilim ekmek yedim bilmiyorum, ama akşamı iyi kapattım sayılır, günler sonra 3 mil leslie de yaptım umarım devamı gelir
eşim yarın bir şeyler yapalım, dışarıda yemek falan diyor bende biraz kararsızım bakalım

wisdom01 canımbotlarını güle güle kullan, ayağında paralansın

Merhaba kızlar
Hikmet'im botlarını güle güle kullan canım.
Kızlar Yarından itibaren bomba gibi geliyorum.
Eşim aen kilo mu aldın diye dalga geçiyor benimle.
Aldım gerçekten de.
Yarın sporumu da yapacağım.

Yetişmeye çalışan anne geldiEşimin başı agrıyordu uyudu ve hala uyuyorOnunda bana ihtiyacı oldugunda benimde başım agrır bende uyurum dimi amaOgluşa tv açtım mecburen giriştim evi temizlemeye.Biraz oynadım hikaye ve sabah ezanından beri uyumamışolması nedeniyle 22:20 uyudu kuzucum.Burnu tıkalı yavrumun birde.Neyse uyutunca kalan salon ve balkonu bitirdim.Örtüleri yıkadım,duş ,namaz ve siz

NELSONUM o kadar gezme ve yemelere çok degil ben onu bir günde alıyorum
Papatyam eşin seni hırslandırmak için demiş olmasın
Hawarım haklısın madalya takan yok hatta çok düzenliymişim boşvereymişim evde ne varmı sanki gibi sızlanmalar duyuyorumBende eşimin planı yoksa oglumla kalpli pasta yapıcaz güzel bir sofra düşünüyrum.Sevgililer gününü önemsemiyorum .Sevdiklerimizle mutlu hergünümüz olsun
Sehram dönebilir aramıza belki çok özledim.
Şükümle yazışıyoruz özlemiş ama cevapla kısmı çıkmıyormuş giremiyormuş özlemiş bizi
Mev burnumda tütüyor ama artık eve net alana kadar buraya girmesi imkansızmış
Özgem napıyon canım ya
Seherim bizdede degişin olumlu verilmiş yaglar yok
Btlkbraam daha sık ugra ne güzel plates yapıyordun bir ara
Lajom dogum günü pastasını bitirdin mi kıs

merhaba kızlarr
ebruli1820 her şeye yetişen anne demek daha doğru bence tabi strese girip yıpranıyorsun o ayrı canım benim,
bizde aslında pek özel gün kutlamayız, özellikle böyle günleri ben pek önemsemem ama eşim öyle deyince şaşrıdım

M maviduvar1 canım, kahvaltın güzel görünüyor, evet ya biraz salsak hemen tartıya yansıyorr

Günaaaydıııınnnnn kızlaaarrr..
Oglan doyurup kahvaltı yapıcam.
Bugün bir planımız yok sanırım. Eşim gece çalıştığı için öglen e kadar uyuyor. Hava soguk avm leri de kesin kalabalık olur bugün.

Papatyam bende 74 ü gördüm
Senin tabagın gibi bir tabak hazırlıcam kendime.
Maydanoz suyu içtim koca bir bardak.

Ebruşum hayranım saba aaaaaaa

Hawarım spor yapılmış süperrsin

Gunaydin canlarim
papatya canim senin tabagin gibi bi kahvalti yaptim bende ipleri ele aldim artik
hikoss bende 75 i gordumm nolduk biz bole yaaa ben 75 i baslangic kabul ettim 6 kilo vermek istiyorum hadi baslayalim beraber
ebrum ins daha sık ugricam masallah canim herseye yetisiyosun
bugun cok basim agriyo kizlar kafami kaldircak halim yok

Bende ilk leslie yapim sonra senin dediğini yapıcam papatyam. Öncelikle Oğluşun uyuması gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…