merhaba arkadaşlar
bu gün pek bir şey yapmadım, akşam 6 gibi yemeğe gittik arkadaşlarımızla, yemek yedik, ama çok açıkmıştım saldırdım sıcak ekmek tereyağı, neyse yedim gitti, birer kadehte şarap içtik döndük çocuklarla çok kalamıyoruz bu tarz yerlerde benim ufaklık emeklediği için yere atmaya çalışıyor kendini
hadeka
misafirlerin gitmiş bencede bu hafta yemek falan yapma bol bol uyu canım gömleğini güle güle giy, benim eşimde önceden hep parfüm alırdı, bu aralar bir şey almıyor bu gün dedim ne yalan söyliyeyim parfüm bekliyordum kızardım önceden hep aynı hediye diye ama parfümüm kalmamış alsa fena olmazdı
, şaka bir yana da kızlar önerebileceğiniz parfüm varmı alacam da değişik bir şeyler alayım diyorum
hadeka haklısın aslında bu gün pekte güzel bir gün değil, cencecik bir kızı gömdüler, başka biri daha ölü bulundu bu aralar ne çok kötü şey oluyor yada biz büyüdük kirlendi mi dünya eskiden küçüktük pek farkında değildik, şimdi ne kadar çok ölüm var zulüm var
osge1989
canım bence de bu ayrılık sana iyi gelcek, çocuklarınla eylenmey çalış oeşim oralarda geziyor tozuyor diye düşünürsen kendin üzülürsün, kayın validene de geçmiş olsun ama zaten sık sık gidiyorsunuz onlara, bu defada babanla zaman geçir bir şey olmaz, regl içinde bir test yap ne olur ne olmaz ama benim geçen ay 11-12 gün geçikti dr gitmiştim emzirenlerde oluyor dedi, bakalım bu gün yarın bekliyorum ama umarım bu ay zamanında olurum, yoksa insan çok strese giriyor
wisdom01
canım ekmek parası ne yapacaksın beraber zaman geçirseniz iyi olurdu ama işte beklemiyor bazen
lajoba
doğum günü kutlu olsun nice yaşların olsun