Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

elif doğum günün kutlu olsun.
Kızlar sağlıklı hayata adımlar atılmış tabaklar hazırlanmış sporlar yapılmış harika.
Ben sabah erken kalktım arkadaşlarla buluştuk jeyif yaptık biraz. Eve geldim kahvaltı hazırladım 12 gibi kahvaltı yaptık.
Geceleri uyuyamıyorum sersem gibiyim.
Kahvaltıdan sonra 1,5 saat uyudum.
Eşim çocuklar dışarı çıkmıştı.

Sürekli bana hediye almadığını hiç düşünmediğini önemsemediğini dile getiriyordum.
Hatta istediklerimi bile söylüyordum.
Gitmiş bi gömlek almış.
Tesekkür ettim sarıldım. Ama hiç mutlu olmadım. Çünkü kafasına kaka kaka aldı. Düşünmüyor hiiiiç.
Çok şey istiyorum farkındayım.

Öyle işte kızlar
Romantiklik öleli çok olmuş da ben debeleniyorum.
Bu arada sevgililer gününüz kutlu olsun.
Bizim için bi özelliği yok aslında bu günün. Benim istediğim kendiliğinden beni düşünmesiydi.
Bugün kayınlarım gidiyor.
Şimdiacil yemek yapıyorum. Otobüse bindirmeden bi yemek yesin diye.17,30 da gidiyor.
Ondan sonra bir hafta yemek yapasım yok. Uyku ilacı alıp uyuyasom var.
Bu arada akşamları yürüyüş yapıyorum kızlar

Papatyam 20 dk leslie yaptım 20 dk barre workout yaptım. Duş aldıktan sonra da 10 dk yanları çalıştırdım.

Sabah Menümü biliyorsunuz

Öğle 1 tane börek

Ara şekersiz nescafe, 6 adet bisküvi

Akşam 18:00 gibi 3 yemek k mantı

Oglanı uyuttuktan sonra yine spor yapiciiiim

Hadekam cok şey istemiyorsun önemsenmek istiyoruz. Bizimki De bot aldı ama biraz önce işe gitti. Gitmeyebilirdi ama daha dün yeni iş aldı. Ay ne bilim millet şimdi eşleriyle sevgilileriyle beraberler. Neyse benimde Oğluşum yanımda.

Hikom botunu güle güle giy.
Doğru diyorsun.
Benim sorunum sanırım en yakın arkadaşlarımın eşlerinin bayan istemeden ellerinde çiçeklerle hediyelerle gelip hanımını yemeğe götürmesi. Eşim yapmıyor ve kıskanıyorum üzülüyorum. Tabi her erkek farklı ama ilgi bekliyorum ben söylemeden.

Bugün güzel bir gun değil . Özgecanın öldüğü bir ülkede yaşıyoruz.

Menümü yazayım
Sbh omlet ve 8 zeytin ve bir ldlm ekmek bir kk liğht peynir

Ara kahve dun akşam yaptığım meyveli pastadan bi dilimin yarısı

Akşam
Yoğurt salata .maklube üç kasık kadar

Akşam yemeğini beşte yedik . Misafirlerim gitti.
Dokuzda arkadaslarım geldi caya. Az önce onlar da gitti.

Şimdi dinlenme zamanı. Beni bekleyen işler var ama yarın yaparım.

Kizlar canlar bitaneler ben geldiimm
Cuma sabahi kizim anne cok uykum var dedi uyumak istiyorum dedi kiyamadim okula gondermedim bunu firsat bilen esim hadi anneme gidelim dedi kv hasta baya sekeri dusuyo cok
Bu gece kalin dedi gondermedi birsey diyemedim hastaydi da insanin icine sinmiyo
orda internet sinyali cok dusuk siteye zar zor girdim.ama hersey karman curmndi okunmadi bile
Bugun de aksama kadar ordaydik yemekleei yaptim sofrayi kurdum esim aradi benim acil isim cikti gidiyorum diye hemen geliyosaniz gotureyim dedi yoksa gece anca gelicek yemek yemeden indim asagi biraz yemklerddn koydum eve kv israr etti al diye
eve geldim nefes almadan camasir at bulasik makinasini calistir kucugu banyo ettirdim camasir cikti as bu saat oldu iste
6 gun oldu regl olmadim kafam cok takildi bunaliyorum dusundukce
persembe esim gidiyo ukraynaya kv bizde kal dediyok dedim nasi kalayim cocuk okula gidiyo servise soyle buraya getirsin dedi esim orda gezsin ben burda sinir olayim oldu baska
yok dedim babam gelcek bizde klcak esim nolur nolmaz gelsin dedi dedim bozuldu sen gel dememi bekledi sanirim

Ebrucum canim ya okurken okadar hak verdim ki sana ben evdeyken bunlari yasiyorum sen calisiyorsun ustelik ama bnce herseyin pekala ustesinden de geliyosun hos insaniz gelmedigimiz zamnlarda olucaktir yetisemedigin yerdd uzulme birak ev 3 5 gun pis kalir sonra olur yemek olmaz yumurts kirilir utu olmaz esin sabah bi gomlek utuler canin sagolsun huzurun olsun arada yetismese de olur
hadekacim ohh sukur gitmis misafirin al bi uyku ilaci 3 gun uyu esin yemek isterse de ters ters bak o anlar
hawarcm cnm sen nasilsin kizlarin nasil
hkmetcim botunu gule gule giy canim
lajoba iyi ki dogdun tatlim nice nice mutlu yillarin olur insaallah
papatyacim kilo korumak zor is ipin ucu kacarken yakslamissin tebrik ederim zaten sporunu uzun zamndir yapiyosun spor senin en buyuk yardimcin
btlkubra ahh temizlik deme bana camlarim cok kotu yine bi dipteml temizlik gerek du bakim esim gitsin de belki kadin cagiririm
seher canim umitsizlife dusme pes etme kilo akma bi sure bu bile buyuk basari sonra yavas yavas vermeye baslarsin yaz gelmeye yakib hirskanirsib ins sen de ben de
nelson hergun menu yazsan daha dikkat edicn canim burdan uzaklastikca kilo aliyoruz
unuttugum var mi acep varsa affolahepinizi cok seviuorum
biz esimle sevgililer gunu kutlamiyoruz o yuzden bi degisiklik yok bugun hayatimda ama dogumgunu annler gunu benim icin cok ozel gunler

Hadekam bnde üzülüyorum ama napalım bunlar da böyleler . Umudun olmazsa beklenti de azalır :) ohh dinlen şükür misafirlerin gitmiş. Eminim cok yorulmuşsundur. Bu akşam hiçbişe yapma. Yarına yavaş yavaş yaparsın.

Özgem canım üzme kendini .. gitsin boşwrr göndermesini ömür boyu laf ederdi. Sende kafanı dinle. Regl boyle gecikirmiydi ki.

Özgecim iyi olmuş. Yani sonuçta yalnız kalmayı öğrenmemi gerek.
Her zmana bizi bekleyen birini bulamayız.
Kv gelse idi belki daha çok yorulurdun. Sonuçta hasta. Evde biri olunca tam tekmil yemek yapılmalı sofra kurulmalı.
Böylesi daha iyi olmuş canım.

Hkmetcim dogumdan sonra ilk defa olmustum bu ikinci kez olucakti olmadi asiri gerginim off
papatyacim esim ilk yengem gelsin dedi sozde bana iyilik olsun diye onda 2 cocuk konusmayida pek sever cocuklari kucuk vs hic basim kaldirmaz 4 gun
Hyr dedim ozmn baban gelsin dedi olur dedim bakalim sag salim gidip gelsin aklim azcik onda kalicak ama dayanicam artik

Özgem ben kırkım çıktıktan sonra hemen regli olmuştum. Bazı kadınlarda farklı olabiliyor demek ki. Sakın gerilme.
Eşinde de kalmasın aklın. Iyi ki yengen gelmicek. Ay düşündüm de çekilmez. Sen kızların la vakit geçir.

merhaba arkadaşlar

bu gün pek bir şey yapmadım, akşam 6 gibi yemeğe gittik arkadaşlarımızla, yemek yedik, ama çok açıkmıştım saldırdım sıcak ekmek tereyağı, neyse yedim gitti, birer kadehte şarap içtik döndük çocuklarla çok kalamıyoruz bu tarz yerlerde benim ufaklık emeklediği için yere atmaya çalışıyor kendini

hadeka misafirlerin gitmiş bencede bu hafta yemek falan yapma bol bol uyu canım gömleğini güle güle giy, benim eşimde önceden hep parfüm alırdı, bu aralar bir şey almıyor bu gün dedim ne yalan söyliyeyim parfüm bekliyordum kızardım önceden hep aynı hediye diye ama parfümüm kalmamış alsa fena olmazdı, şaka bir yana da kızlar önerebileceğiniz parfüm varmı alacam da değişik bir şeyler alayım diyorum

hadeka haklısın aslında bu gün pekte güzel bir gün değil, cencecik bir kızı gömdüler, başka biri daha ölü bulundu bu aralar ne çok kötü şey oluyor yada biz büyüdük kirlendi mi dünya eskiden küçüktük pek farkında değildik, şimdi ne kadar çok ölüm var zulüm var

osge1989 canım bence de bu ayrılık sana iyi gelcek, çocuklarınla eylenmey çalış oeşim oralarda geziyor tozuyor diye düşünürsen kendin üzülürsün, kayın validene de geçmiş olsun ama zaten sık sık gidiyorsunuz onlara, bu defada babanla zaman geçir bir şey olmaz, regl içinde bir test yap ne olur ne olmaz ama benim geçen ay 11-12 gün geçikti dr gitmiştim emzirenlerde oluyor dedi, bakalım bu gün yarın bekliyorum ama umarım bu ay zamanında olurum, yoksa insan çok strese giriyor

wisdom01 canım ekmek parası ne yapacaksın beraber zaman geçirseniz iyi olurdu ama işte beklemiyor bazen

lajoba doğum günü kutlu olsun nice yaşların olsun

Ben geldimmmmmm.KK bana ne yaptı ya eşim kızdı zati.Özetle eve geldim yemek yaptım yedik.Ki hiç yapmadıgım bişi uyuya kalmışımEşimde kırkyılda bir diye oglanla oynamış uyandırmasına izin vermemiş1 saat uyumuşum ogluş kaldırdı yatamadım kalktım.Baş agrısı tuttu .Kuzucugun poposuna 2 kere vurdum agladı.Önce özür diletti sonra o özür diledi barıştık.Hadi oggluşu gezdirelim dedim.Yani günün anlam ve önemi için degil yemek yedik.H içi canım pide çekiyor diye adamcagız pideciye götürdü.Ve ben 2 dl yedim ve migdem bulandı.eşim bak diyet yapa yapa eet yaglı vs yiyemiyorsun bir daha canım çekti deme bana vs söylendiKahve soda içtim biraz daha iyiyim.Ogluşu uyuttum az önce.Size bakıp tv izlerken bir kaç parça ütü yapayım.Geçmişi okuyayım bakalım.Bu arada hergün sevin sevilin

Size bakarken ütülerim kaldı yahu
Papatyam ve hikom sporları yapmışlar
Özgem kv yenge gibi yatarkalırlardan ucuz kurtulmuşçocuklarla evin keyfini ıkar ve özlemek iyidir bazen
Hdekam kıyamam sana ama bazı erkekler sözle bazıları hareketleriyle bazılarıda gönülden belli etmeden severler.Ama kadınlar tek çeşittir hepsi hediye romantiklik centilmen vs hep aynı şeyleri isterizGömlegini güle güle kullan canım
Hwarım ohh iyi yapmışsınız canım.çOCUKLARLA zor oluyor ne yedigmi anlamıyorum.

Lajobam btlkbra zuzumm sehrammmm unuttuklarım varsa hepiciginizi seviyorummmmmmmmm

Günaydın kızlar.

Aç karnına bayılıyorum.

Bugün pazar ve hava kapalı...
Bekarken pazarın ne güsel anlamı olurdu.
Cumartesi sabaha kadar oturur. Pazar öglen e kadar uyur. Kendimi dışarı atardım. Arkadaşları mla ençok 10 a kadar gezerdik. Şimdi bakıyorum da hiç kıymetini bilmemişim. O günleri o kadar çok özlüyorum ki.. hıı şu halimden memnun musun derseniz ee yani eveeet. Cok tatli bir Oğluşum var. Kıymetimi bilen beni seven bir kocam var. Her insanda vardır eksiklikler. O da olur. Sevgi herşeyi halleder.
Ama ama amaaaaaaaaaa bekarken de herşey iyiydi yaaaa.
Yine de bu Halim kadar mutlu değildim. Migren sorunum vardı. Ne kadar bilinmez konuştum ya
Neyse eskiyi bırakıp önüme bakmalıyım.

Neeeeeeeeee diyoruz

HAYAT BANA GÜZEEEEL

Günaydın kızlar
Hikmet'im evlilik iyidir.
Çalıştığım yerde 33-35 yaşlarında 5 bekar bayan var. Altlarında arabaları geziyorlar tozuyolar ama bazen Konuşuyoruz da evlenememek kötü diyorlar.
Düşünsene tatile gideceksin yanında kimse yok. Hep yalnıZsın

Boşver herşegin bi zamanı var.
Ohhhhh misler gibi oğlusun kocan..
Daha büyük mutluluk var mı

Merhaba kızlar
Uyandık kahvaltı yaptım evi temizledim banyo wc kaldı evim Bayağı kirlenmiş günlerdir salınca, Çay içiyorum ev halkı kahvaltı yapıyor öğleden sonra merkeze gideceğiz, bir arkadaş ev görmesine, oradan bebek görmesi ve doğum günü gece anca döneriz, umarım boğazıma hakim olabilirim

wisdom01 dün akşam anneannemle konuşuyorduk o sordu bekarkenmi hayat daha iyiydi şimdimi dedim ikisininde farklı güzellikleri var
ebruli1820 canım oh iyi olmuş akşam uyutmuşsan yoksa hep koştur koştur nereye kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…