Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

merhaba kızlar
özgecim bi dene bakalım. ben dayanamam o kadr tartılmamayı. çok merak ederim. eşinin işi hayırlı olsun canım.
hadeka 57 dk oldukça uzun ama tv karşısında falan yapıyorum artık.

Kizlar ben geldimm
papatya valla iyi dayaniyosun 57 dk ben 2 mil yaparken zorlandim bugun tabi hamlikta var hantallasmis vucudum
hadeka oturma canim kalk yap sporunu
ozgecim gozun aydin reql olmussun esininde yeni isi hayirli olsun canim
kizlar ben menumu yaziyim hemen
sabh
1 kerebic tatlisi aksam yememistim
ara
turk kahvesi
sekersiz
oglen
1 kase dolusu kuru borulce yemegi zeytinyagli
aksam
1 kase mercimek corbasi
spor
2 mil leslie

Btlkbra Kıssss hiko gibi kuş olmaya mı karar verdin
Hdekam fırsta bulamamazlıktan degil yapmayı kaç kez denedim yapamadım.Teknoloji özürlüsüyümdürLajobam biliyorsa yaparsa çok memnun oluruzYap sporunu canım mayıştıkça mayışıyor insan
Papatyam 57 dk mı bravo canımBen şimdilik bununla devam edeyim sonra oglumun daha erken uyudugu yada haftasonu onuda denerim
Özgem sen 49 ları görmüş insansınYine olursun ben inanıyorum sana.Eşinin görevi hayırlı olsun.Tbai siizn için ugraşıyor sonuçta biraz sabret canımmmmmm

Iyi aksamlar prensesler
Menü
2 dlm uno denge light ekmek
Bir yumurta 7 zeytin

Ara yeşil çay sonra bi bardak süt bir gün kurusu yarım ceviz

Öğle ayran 5 içli köfte

Ara iki kaşık yoğurt ve br kaşık keten tohumu

3 mil leslie

Akşam dört yk pırasa kavurması ve ıkı dlm ekmek bol çay

Beşte yemk yedim
O nedenle ara yapmalıyım.
Dışarıdayım. Yanımda badem ve elma var. Çantama hazır yiyeceklerimi attım.
Öyle işte kızlar. Iki litre de su içtim. Üçe tamamlarım bugün.

Estağfirullah ebrum. Kendine öyle deme. Ben de yapamam. Becerebilsem hemen yapar zevkle koyardım.
Özge bir ay nasıl sabredeceksin.

Kızlar izmir izmir olalı böyle soğuk görmedi sanırım. En soğuk kışı gördüm 13 senedir buradayım.

Btlkübra menü çok sade canım. Bir de kerebiç tatlısını merak ettim. sabah yemen iyi olmuş.

Kizlar iyi geceler
Bugun fena degildim aksamustu 5 gibj esim aradi annemlerde balik yiycez diye oncesinde esim icin bavul almaya gittik carsiya eve gidip baliklari temizle kizart vs saat 9 da aksam yemegi yendi iselin bebekkn 15 kilo verdigimde de diyete basladigim ilk gun eve misafir gelmisti yas pastalar kurabiyeler gelmistidemem o ki yilmak yok pes etmk yok
kizlar her tartiya ciktikca 63 62 vs gormk cok etkiliyo beni belki azmeder 4 5 kilo verirsem ve ciktigimda 59u bi girsem kndimi biliyorum o 59u ben52 53 hatta 50 yaparim insallah tabi motivasyon onemli olan birseye cok kizinca uzulunce hemen yemekte teselli ariyorum ben
hadeka soguk hem ne soguk ben izmir dogumluyum boyle soguk gormedim birde esim yeri sasirmis carsinin bi ucundan bi ucuna yuruduk arabayi parkedip cocuklar dondu sonra tekrar taksiyle donduk arabanin oldugu yere ins hasta olmazlar
Ebrucum ins Allah sabrini verir tek konu az gorusmek olsa yine neyse de genc bayanlar da var hep insan sinir oluyor ister istemez
neyse menumu yazayim ben

Menum
11.00
1.5 dlm tambugday
kk peynir 1 h.yymurta 3 zeytin 1 kucuk salatalik cay
14.00
2 servis kasigi makarna 4 kofte yogurt
14.30
sekersiz turk kahvesi 2 bitter
16.30
1 avuc leblebi
sekersiz cay
21.00
1 dlm ekmk
10 hamsi
4 5 catal salata
2 yudum fnta
3 catal helva
off aksam isi cok bozdu ama olsun telafi ederim ben
kizlar birde ben hic su icemiyorum ya su olmadan zayiflamak imkansiz yani yaglar atilmiyo vucuttan kendimce pratik bi yol buldum artik saat basi su iciyorum bugun bu sayede baya su icmis olmus tabi arads susarsamda iciyirum da saat basi icince yeteri kdr 11 12 bardak buyuk bardkla iciyorum birde su icmis oluyorum
benim gibi icemeyen varsa denesin derim

Ailecek kartopu oynadık.Arkadaşlar kar yüzünden gelemedi.Bizde eşimin arkadaşına gittik .Çocuklar oynadı.ogluşu uyut,çm as duş namaz ve yataktayım
Bugün
Sabah : 2 dl çavdarla yapılmış yagsıZ tost
Ögle : 1 kepçe çorba,6 yk z. Barbunya,4 yk yogurt
Ara : 1 dl pasta ( patronun eşini d günüydü (
Akşam : sandiviç ekmegine ton balığı kıvırcık
Ara : 1 dl kek ,1 kurabiye ve çay
Kötü ama kurufasulye artı çıkarır düye yemedim yarın akşama hazır kalsın hem dedim. Regl bu hafta ve tatlı istegim hat safhada

Hulya cnm emziriyosun bu bi avantaj benim de 9 aylik bi kizim su ictikce siskikkerde azaliyor vuctta
yapamiyorum edemiyorum dedikce omaz zaten hirslndir kndini zayiflsyinca duyacagin guzel sozleri dusun aa inanmiyorum nasil basardin dediklerinde ozguven tavan yapiyo

Hadekam menünü beğendim canımmmm
Özgem seninde menün güzel .Tamam geç olmuş ama oturup baklava börek yemedin az az yedin.Ki her yeni gün başlangıç .ögle kötü oldu Demeyip akşamı hafif yada erken kapatarak artıya artı eklememeliyiz dimi ? Eşin konusunda hiçbirimizin eşi şeytana uymasın ve hepsinin yüreğinde o korku hep olsun.Olacagı varsa heryerde olur.Rabbim hiçbirimizinkşne izin vermesin âmin.

Cnm cok sagol tesekkur ettim.doru söluyosun.insallah veririm.cok istiyorum hevesleniyorum ama yarim kalio.

Ne güze spor yapmışsın bende su spor yapmayı bir başarabilsen süper olacak...

Off o kollar yok mu en sinir oldugum yer göbeği bir sekilde tişört falan örtüyonda kollar acayip duruyo benimde kilo aldığımda kollar bıngıl bıngıl oluyo....((

Sabah, öğlen aksamda iyi olmuş ama aralar olmamış Regli zamanı oluyo böyle benimde eli kulağında şiştim iyice birkaç güne olurum...

Iyi geceler kızlarr
Benim de bugun menüm pek iyi sayılmaz ama yazıyorum yıne de
Sabah : kalkınca bir buyuk bardak ılık limonlu su

Tam bugday ekmegine yapılmış peynirli tost, 5 zeytın, domates, bir salam 1 kupada mate cayı

Öğlen : bütün komşular toplanmış benide çağırdılar

1 dilim börek, yoğurtlu havuç salatası, 3 yaprak sarma, sekersiz cay

Aksam : yemem diyordum ama açıktım

1 kepçe mercimek corbası, 1 dilim bugday ekmegi, 3 kasık karnıbahar

2 litre de su içmişmdir herhalde aklıma geldikçe içmeye çalışıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…