- 14 Temmuz 2008
- 8.382
- 497
- 198
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #23.781
Cnm cok sagol tesekkur ettim.doru söluyosun.insallah veririm.cok istiyorum hevesleniyorum ama yarim kalio.Hulya cnm emziriyosun bu bi avantaj benim de 9 aylik bi kizim su ictikce siskikkerde azaliyor vuctta
yapamiyorum edemiyorum dedikce omaz zaten hirslndir kndini zayiflsyinca duyacagin guzel sozleri dusun aa inanmiyorum nasil basardin dediklerinde ozguven tavan yapiyo
Gunaydin kizlar seker leblebi hosgeldin canim aramiza ins h3define ulasirsin boyun kac ??
Kizlar burda hava cok guzel kar yagiyo mis gibi temiz hava biraz once sporumu yaptim leslie 2 mil dusumu aldim oglen yemegimi koydum ocaga kizimla oturuyoruz simdi ben spor yaparken kizimda yapti benimle hergun yapicam ins bide spor yaparken sauna sortum var onu giydim acaip ter attim yenilenmis hissediyorum kendimi
Seker leblebi hosgekdin cnm menu paylasip cuma kilo bildirmi yapiyoruz ins hedefine ulasirsin
Kizlar acayip bi ruh halindeyim ev aldi basinj gitti ben koltuktan kalkamiyorum persembeye esim gidiyor ogune kadin cagirdim temizlige
bu arads esime partide ust bi gorev verdiler cok mutlu oldu secime kadar yani 3 ay birbirimizi nr kadar goruruz bilmem artik secim donemi cok yogun oluyolar bi yandan sevindim ams bi yanim buruk kaldi off oyle iste ona da cok belli edemiyorum cunku bizim icin ugrasiyo neticede kizlarimizin gelecegi icin
Dun aksam tekrar basladim bu kacinci artuk 4 5 oldu heralde baslayip bozdugum diyeti ama kollarimi aynada bi gordum nasil kalinlasmis bingil olmus yazin ne yaparim ben bu kollarla biraz toplayim kndimi sporada baslarim belki
menu paylasicam kotude olsa napim ornek olamasamda zamnla duzeltirim ins
Ailecek kartopu oynadık.Arkadaşlar kar yüzünden gelemedi.Bizde eşimin arkadaşına gittik .Çocuklar oynadı.ogluşu uyut,çm as duş namaz ve yataktayım
Bugün
Sabah : 2 dl çavdarla yapılmış yagsıZ tost
Ögle : 1 kepçe çorba,6 yk z. Barbunya,4 yk yogurt
Ara : 1 dl pasta ( patronun eşini d günüydü (
Akşam : sandiviç ekmegine ton balığı kıvırcık
Ara : 1 dl kek ,1 kurabiye ve çay
Kötü ama kurufasulye artı çıkarır düye yemedim yarın akşama hazır kalsın hem dedim. Regl bu hafta ve tatlı istegim hat safhada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?