Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Günaydın kızlar
Menülerinizi beğendim. Ebrum o pasta fazla olmuş sanki canım benim.
Dün akşam jessica Smith'in 40 dakikalık bir videosu var. Onu yaptım ilk defa. Fena değil beğendim.
62 olamadım henüz. Hangi ara şiştim böyle anlamadım ki ben.

ebrucum ne güzel kar topu oynamışsınız çok özendim.
sizin iş yeriini çok kalorili buluyorum daha önce de söylemiştim regl öncesi normal diyorum

hülya hoş geldin burada veremeyeceğin kilo yok. biraz iddaalı oldu ama öyle.
bol su ve meyve derken hangi meyveler onu da yazarsan iyi olur canım.
menün de güzel canım. bu arada kendini tanıtır mısın biraz?

araser canım menün güzel bence. ben bi kaçamak göremedim. öğle yemeği niyetine börek olmuş.
gayet güzel.

özgecim inşallah kızçelerin hasta olmaz. dün benim yanımda da küçük oğluş vardı. 15 dk durakta otobüs bekledik. beresi ve montunun şapkası vardı ama üşüyorum anne diyince. kendi şalımı da sardım. inşallah bi sıkıntı olmaz.

papatyam sen bu sporlarla 61i de görürsün azıcık sabır. bu arada menülerin ne alemde?

hikom yine şoklara başlamışsın. dikkatli ol.

herkese iyi günler mucksssss

Hülya hoşgeldin aramıza.55.9 kiloyum.menünü begendim canım
Arser menünü begendim canım.Öglen yemişsin ve gezmelere gitmycez mi oluyor ve insanız 1 dl 1 kaşık vs doyumluk degil tadımlık yiycez.Bende patronun eşinin dügünüydü ve sadece pastadan yedim ayıp olmasın diye napim
Papaptyam olmamalıydı ama neler geliyor neler ısmalrnaıyor vs en az zararla atlatmaya çalışyorum Spor harikaBende akşama bakayım bir o videoya begendiysen.
Hdekam haklısın ama oluyor işte bişiler çıkıyor en az zararla atlatmaya çalışıyorum
Hikomm şoklarda yineeeeeee

Ebru kar tatili mi
Madem salacaklar
Sabahtan hiç çağırmayaylarmış bu karda kışta.
Iyi tatiller iyi koşturmacalar canım.

sabah kahvaltım 1 fincan şekersiz çay, 3 tane diyet bisküvi
öğlen yemeğim kuru fasulye (susuz), 3 yemek kaşığı bulgur pilavı, salata
birazdan yeşil çay içeceğim, demleniyor şimdi
saat 4 gibi pul biberli yoğurt
akşam fırında balık ve yeşil salata yiyecem

Selam kizlaar
Annemlerdeyim haftasonuna esim gelip alicak bizi ama bu karda kista nasil bilmiyorum.. esimin islerinde bazi gelismeler var ins bizim icin hayirlisi olur dusundukce sıkinti basiyor ama beni.. bugunde kucuk kardesimin kurana gecme kutlamasi vardi cok guzel gecti Allahim bizim yavrularimiza da nasip etsin, daha minik minikler ama masallah nasil guzel okuyorlar kurani falan bi gorseniz..
Hadekacim evet tablo yapmayi biliyorum ama bilgisayardan girmem gerek tablo icin o da su an icin mumkun degil ins eve gidince ilk firsatta yaparim hem benim icin hem sizin icin motive edici olur..
Sporlar yapiliyor cok ozeniyorum size eve bi gideyim de ben de basliycam ins simdilik ne diyet ne spor hak getire..
Haftaya faal bisekilde gorusmek uzere hoscakaliiin

Şeker leblebi menünü beğendim
Lajoba hayırlısı olsun inşallah.
Nasıl bi gelişme oldu. Merak ettim meslekdaşımı

Bu aralar acayip yemek yiyorum hele öğle aralarında çorba ve yanında pide Kebab vs yiyorum. Hem cebime hem vücuduma zarar. Nasıl durduracağım koca boğazımı bilmiyorum.

Lajoba canim hakkinizda hayirlisi olsun canim esinin isi icin
kardesin icin de cok sevindm ne mutlu size bizim kizin okulunda 5 6 yasinda geciriyolar kurans ve gosterilerinde 5 yasindaki birkac cocuk yasinin ilk sayfasini ezbere okudular beyinler bos ve taze olunca masallah ne versen aliyorlar
papatyacim nacizene tavsiyem kendine gun belirle ornegin carsambs gunu kebap gunu diger 3 gun sebze yiycem gibi plansiz olunca ipin ucu da kaciyo bak benim suicme taktigim cok ise yaradi yoksa ise dalip unutuyorym ya ds duzen olmayincs zor geliyodu simdi otomatigd bagladim saat basi iciyorum

Menum
9.00
2 ince dlm tambugday
kk peynir 1 yumurta 3 zeytin 2 catal recel 1 mandalina
12.00
1 tabak cok dolu degildi makarna yogurt
13.00
turk kahvesi 2 bitter 3 yulafli biskuvi
16.00
sekersiz cay 1 avuc beyaz leblebi
18.00
1 kase mercimek corbasi
1 dlm ekmk
simdi turk khvesi ictim 2 bitterle agzima fermuar cektim

Ben menü yazmıyorum. Yarım ekmek şeklinde başlarım çünkü.
Özgecim eskiden de giderdik öğle arasında ama o zmana tavuk şiş köfte falan yerdim ekmeksiz. Şimdi hava çok soğuk olunca o çorba mutlaka içiliyor. Arkasından da yemek söyleniyor. Salata bardaki salatalar da bu soğukta hiç cazip gelmiyor.
Neyse Yarından itibaren alıyorum ipleri elime.
Hoş Cumartesi almıştım ama kaçtı yine.

1 de çıktık işten.Oglumla kartopu oynadık.Benimle uyandığı îçin onu uyuturken bende 2 saat uyumuşum :) nasıl iyi geldi anlatamam.Şimdi yemk yiycez .Dışarısı felaket yarın iş olmaz inş !!!!!!Oglumla evin keyfini çıkartırım ve hatta öbür günde olmasın :)

Slm kızlar elif hakkınızda hayırlısı olsun iş için.
Papatyam soğuklar geçsin kendimize geleceğiz.
Benim oğluşlar da kuran vs öğreniyor kızlar. Bizim zamanında öğrenemediklerimizi onlar erkenden öğreniyor.
Allah evlatlarımızı hayırlı insanlarla karşılaştırsın.

Menü çok karışık ama diyet listeme uygun şeker için uyduğum diyet bu arada

Sbh bir yumurta bır dlm ekmek 4 zeytin az peynir

Ara bir kayısı yesil çay
bir bardak süt
Elma

Öğle yeşil mervimek yemeği salata bir dlm ekmek
Bir servis kaşığı patates kavurma. Bu diyette yok tabiki.

Ara 4 badem cayyyy

Akşam
Bir kase mercimek
Bir dilim ekmek
Koca bir tabak salata

Şimdi yeşil çay bir badem

Spor yok su az.
Şimdiinternetten dizi saati. Çok yorgunum. Işler beni bekler ama görmüyorum Şu an.

Papatyacim birakma o ipleri okadar emek verdin cok basit kurallarla yine yiyerek kilonu koruyabikirsin tekrar soyluyorum spor da yapiyosun bu da bi avantaj
ebrucum senin adina cok sevindim hem dinldnmissin hem oglusla vakit gecirmissin kari bugun tvden gordum gercktsn ist felc olmus tragi falan
o kar yuzunden esimd msj gelmis ucusunuz iptal olmustuf diye bana msj atmis bedduan tuttu yazmis brn beddua etmedim ki sana dedim bi kere sinir etti beni ins gidemezsin demistin sinir olsun diye
bavuluda hazirdi bakalim eve gelsib konusucam gidicek mi sonraya mi ertelncek

Canım çççok sıkkın.Haber geldi işe gidilecekmiş yarınOysa ne kadar hazırlamışım kendimi yarın evdeyim diyeKv yürüyerek 20 dk yerde ve arabada zincir olmasına ragmen yollar tıkalı geri dönücektik az daha.Zor gittik.EEE yarın nasıl gidilecek hem işlerde yok müşteriler bile bugün çalışmıyoruz diye tel açtılarHaberi kv alınca 1 saat olmamıştı ki hemen eve geldik.Yemegi ocaga koydum duş namaz ogluşu uyuttum.Şimdi evi toplayıp çm atıp geçmişe bakıp yatıcam.Ama hala yarın sabah tel çalar gelmeyin derler diye umudum var Eşimin iş yeri 15 dk yerde ona bile tatilken ben 2 vesaitle tatil olmazsa ailemle yarın evimde olamazsam ve yine öglen salarlarsa sinirden kudururum artık.Hımmm cip yiyesim sinirimi çıkarasım var

Sabah:yarım paket tam bugdaylı bisküvi(t...u diye bir yeni ürün harika herşeyi bayıldım)
ögle:1 kase çorba,5 çatal spagetti,mevsim salata
akşam:1 tabak kuru fasulye,kıvırcık salatası,5 yk yogurt.
Ara:yarım bardak sıcak çikolata çok tatlı geldi bitiremedim.
spor:2 kez kar topu oynamaca

Şeker lebelebi menün harika
Hadekam sorma ya boşuna gittik.Eşim aldı digerleri ne yaptı kimbilir ?Minübüs vs geçmiyorduVe ben ufo yanımda çalışıyorum digerleri yan tarafta sogukta buz gibi açık her yer.Allah yardımcıları oldu.Bugün boşu boşunaydı.Yarında giersek(ki şimdilik gidilecek dendi) yine boşunaaaaaaaaaMenünü çok begendim canım inş yarın perşembe stresine girmeyiz hiçbirimiz
Papatyam evet sen sadece et şiş salat vs yerdin.Gerçi diyetteki öglen ki hep aynı salatadan bana da gına geldiAma ekmeksiz urfa döner çorba yesen emeklerinde boşa gitmemiş olur
Özgem oglumla güzel geçti görsen söyledigi sevgi sözcüklerini agzı pek laf yapıyorÇok mutluydu ama yarın Valla kıs gönülden istemedin gitmesini sanırım gidemiyor eşin
Lajobam hatiminiz hayırlı olsun canımDarısı evlatlarımızın başına inşallah.İyikide benide göndermişler ama iki kardeşim gitmedi öylede kaldı.Herşey küçükken oluyor yada daha kolay oluyor diyeyim.Özledik seni gelince bol bol konuşuruz.Eşinin işi hakkında hayırlısı olsun canımmm

Iyi geceler kızlar bugun herkesin menüleri gayet guzel olmuş tebrik ederim bende bugun çocuklarla kar kış demeden oğlumun arkadaşına oturmaya gittik orda uzun bir sure kar topu oynadık

Kalkınca ılık limonlu suyumu içtim

Bugun geç bir kahvaltı oldu

Sabah : 2 dilim tambugday ekmegi, 1 hoşlanmış yumurta, biraz peynir domates, 3 zeytin sekersiz cay

Öğlen : arkadas dışardan lahmacun söyledi
1 lahmacun, bir kutu ayran

Ara : 1 kupa nescafe

Aksam : hiç bir şey yemedim ama daha sonra baktım açıktım bir avuç kuruyemis yedim

Su bugun 2 litre olmadı sanırım....

Kizlar yine ben esim geldi birkac yeri aradi ucak bileti icin olmadi otobusle giderim ist dedi istvaktarmali gidecdk hayatta gondermem bu karda kista dedim 1saat boyunca ugrasti ve 4.20 gece aldi ist biletini gitti
konu o degil de gitmeden partideki bugun cekilmis foto bakiyodu bi bayan var genc onunarkasinda gordum esimi yuruyodu bi kizdim kavga ettik gider ayak su cenemi tutamiyorum elimde degil esim ben evli bsrkli adamim bunu da hrrkes biliyor sacmaliyosun dedi ben de sevgikimi olcan diyorum kadina gicik oldum yaninda gormk sinirimi bozuyo dedim sevgim azaliyo boyle davrandikca dedi
off pofff baristik oyle gitti de yine de kendime hakim olmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…