Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Günaydın kızlar
Ebrucum kötü olmuş ya. İnşallah sabah bi haber gelir de gitmezsin. Süper olur senin için.
Özgexim bu kadar ani tepkiler verme kuzum ya. Yapacak erkek kaşla göz arasında hallediyor işini. İçinde varsa bi şekilde yapar zaten. Kendini de eşini de yıpratma canım.
Allah kavuştursun inşallah.

Artık yemeyeceğim kızlar. Şu anda bile karnım kocaman. Sinir oluyorum kendime. Ben koca bir pis boğazım.

Günaydın kızlar.
Oglan uyanmadan kalktım. Dedim Türk kahvemi içim oğlan uyurken bi baktım anne annem diyo. Koynunda reklam izliyor. Öyle içtim kahvemi.

Papatyam duur diyelim artık.
Dün eşim cok kırdı beni aslında ama içimden seni duymuyorum dedim valla üzülmedim bile:)
Oglanı doyurim sonra gelir anlatırım

Gunaydin kizlar
kahvaltimi ettim kadin geldi temizlik var bugun biz de sabsh esimi aradim mesgule atti aradim mesgule atti sonra bi msj otobusteyim
ikinci biket aldigi ucakta iptal olmus otobusle gidiyomus ukrayna ucagida ileri saate alinmis
ya bisi olsa Allahim ya bu karda kista sen koru
papstyacim canim okadar haklisin ki cok ama cok pisman oldum kendimi kucuk konumuna dusurdum hem kiskancligimin sebebi ozguveneksikligi kilolarim belki de bir de ben esimk gunde bazen 30 dk gorebiliyorum bunu da takiyorum sanirim ofkemi kontrol etmem mantikli dusunmem gerek
hkmetcim nasilsin canim yine bu odun esler uzuyor degil mi bizi ama takmamak gerek kuzucugun koynunda gerisini salla

Oglum,eşimi ve o sıcak yatagı bırakıp zor bir şekilde geldim işe.Sağolsun eşim zincir takıp uykusunu bölüp bıraktı.Öyle hazırlmışım ki kendimi geceki fırtına ve dize kadar kar olunca.Kendimi bildigimden beri böyle kar görmemiştimÖglen çıkma söz konusu bile degil

Özgem çok istedi diretiyor eşin ama tehlikeye atıcak kadar canını önemli degildir herhalde.Hala otobüsteymiş bakBende çok kıskanır ama hiç belli etmem.Hatta eşim der sen beni sevmiyorsun sevsen kıskanırdın.Yoo seviyorum ama kıskanmıyorum derim(birde içimi bilse)Özgüvenin hep olucak güçlü güzel akıllı yetenekli marifetli hep özgüvenin her konuda olucak yada benim gibi oluyormuş gibi yapıcaksın.Erkeklerin bu daha hoşuna gidiyor sanırımKolay gelsin bende haftaya tam tekmil grişicem evcegizime
Papatyam malesef onca fırtına ve yollara regmen geldik.Niye kendimi gidilmez diye hazırladım ki aklım evdePerşembe psikolojisi benide sarıcak gibi hemde bu can sıkıntısıda var üzerine
Hikommmmm afiyet olsun canımmmm.Oglan koynunda boşver kocayı gülüp geçmeyi ögreniyor insan zamanla

Özgem birşey olmaz allah korur. Sende arama sürekli boşwrr. O arar zaten seni. O şunun bilincinde ben aramayım nasıl olsa özge Arıcak beni. Bırak o düşünsün. Sen kendinle meşgul ol. Kızlarına yemek yap onlarla ilgilen. Ve sende dikkatli Beslen.
Bugün eşim gündüz evde değil. Hemen yatak odasına geçtim. Heryeri düzenledim. Yatak yorgan yastık herşey elimden geçti. Cok mutluyum. Oglanı uyutim banyo yapıp kendimle uğraşıcam. Bi de oglana yemek ..

12 gibi bunları yedim. 2 dlm ekmeği kızartıp yedim.

Öyle sonu börülce var. Üstüne Yogurt döküp yicem. Oglana da bezelye yapıcam. Ohh miss..
Suan iyi değilim ama sabah yataktan hızlı kalktım. O yüzde başım dönüyor. Yanaklarım al al .. Neyse duş kendime getirir beni.

Ebruş ablama izin vermişler. Ataşehir de çok kar varmış. Keşke izin verselermiş. Ben hiç kar görmedim valla. Burası da soguk .
Allahım dışarda kiler e yardım etsin.

sabah 1 fincan şekersiz çay, 2 tane diyet bisküvi
öğlen yayla çorbası karnıbahar kızartması ve yoğurt
1 ince dilim ekmek
hem ekmek hemde kızartma karnıbahar doğru değildi biliyorum ama dayanamadım
çünkü ekmek sıcaktı
kızartma karnıbaharıda çok severim
yedim valla napim
neyse akşama sadece çorbayla telafi ederim inş.

şimdiye dek 1 lt su içtim

merhaba arkadaşlar
2-3 gündür yazamıyorum, pc tamirdeydi, sizi okudum ama tabletten pek yazamadım, diyetim her zamanki gibi gidiyor, sporda pazartesi ve dün yaptım umarım bu günde yapabilirim

ama az mı yiyorum diyorum bazen kızım aylardır 100 gr , 100 gr kilo alıyor bazen diyorum sütün kalitesi mi düşüyor acaba

ebruli1820 canım karda kışta çok zor geliyor insana evden çıkmak ama ne yapacaksın ekmek parası

osge1989 canım kızma eşine sen çalışan bir bayan olsaydın, seninde iş arkadaşların olsaydı erkekler ve eşlin sana aynı şeyi söyleseydi çok üzülürdün eminim yani sende farkındasın da hatanın bazen kıskansan da belli etme canım

wisdom01 canım ne güzel olumlamalar yapıyorsun bende başarsam hiç fena olmayacakk

M maviduvar1 canım biz çok iyibiliyoruz ki sen hiçte pis boğaz değilsin, senin menülerini çok iyi, biliyoruz istedin mi kusursuz menüler çıkarırsın bazen hepimize oluyor, artık psikolojik mi sıkıntıdan mı boşluktan mı bilmiyorum ama bende geçen 2 hafta öyleydim canım

Seker-Leblebi neyse öğlen yemişsin kızarmayı, akşamı hafifi kapatırsan bir şey olmaz

hawarım bilmiyorum neden.
ben çalışamadığım zaman geriliyorum. beni iyi eden şey çalışmak. üretmek.
bu hafta pek çalışamadım. canım istemedi. bu da beni mutsuz ediyor.
belki ondan olabilir.
haftada 4 gün spor yapmaya çalışıyorum. bu akşam da yapınca bu haftayı tamamlamış olacağım.
hikmetim sen nasılsın. hayırdır ne oldu

slm kızlar
Papatya üretken arkadaşım.
Çalışmsk sana yarıyor bu çok güzel aslında ama drn biraz fazla seviyorsun sanırım.

Ben de çok seviyorum ve de çok yoruluyorum. Hem beden hem ruh.

Ebru dona dona yine iş yollarındasın. Allah yardımcın olsun.

Özgecim kaxasız belasız sıkıntısız gider gelir inşallah eşin. Hiç kendine sıkıntı etme.
Hikom sen de takma eşini. Zaten kulakları kapamışsın.
Bugün sendroma girmesek iyi olacak krsinlikle.
Misafirim var ev sil süpür ve ikram beni bekliyor yemek de yok.
Inşallah onlarla yemem. Oğlanın okula da ikram yapılacak ne yapsam ki

Yollar feci eşim gelicekti almaya gelemedi.Markete ugradım o gelicek diye.Poşetler elimde otobüs peşinde koşmaktan botların içi su doldu.Ayaklarım dondu resmen.Otobüs inemedi bizim oraya 30 dk yürüdüm bu akşam.Yemekten sonra bm yerleştir,ogluşa oyun hazırla,o oynarken banyo wc domestosla,ogluşun odasını yerleştir düzenle sil...Ve ogluşu utttum yeşşilçayımı içerken netten dogum için parti malzemesi aldım tabak bardak.Diger süslemeleri peçetelerini kürdanları vs kendim yaptım.Tişörtüne eçeden dinazoru yaptık mı herşey tamamdır inş.Kaç gündür wc sorunu yaıyorum.Sebil yanımdaydı ve günde 3lt sadece işte içiyordum.Ama bozulunca su çok sogu dişlerim sızlıyor diye 3-4 bardak anca içince bünyede alışık olmayınca karnım şişiyor

Bugün
sabah:2 dl ekmekle yapılmış tost
ara:tam bugdaylı 6 bisküvi
ögle:tavuklu slata,1 dl baklava
ara:1 elma
akşam.1 servis kaşıgı mantar sote,1 dl çavdar

spor:30 dk yürüyüş
yazdıgım temizlikler
50 yarım 50 tam mekik 50 alt karın

baklava olmadı ama tepsiyle geldi yine regl malum 1 taneyle kaldıgıma şükür dimi ama:)

günaydın
günü ilk bilidiri mi benden gelsin

Başlangıç: 76.8
geçen hafta: 63.6
bu hafta : 61.8
giden : 1.8
toplam giden: 15
hedef: 60

2 haftam boşa gitti kızlarr, neyse sağlık olsun, dün aniden misafirlerim geldi giremedim pek siteye ama dün sabah eksim daha fazlaydı

kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederimm

hayırlı cumalar

kilo bildirimi
başlangıç 59.3
geçen hafta 57.6
bu hafta 57.6
fark yok
hedef 54
yerimde sayıyorum. bir senedir iki ileri bir geri gidiyorum. bazen belki de bu kiloda olmalıyım diyorum.

Kizlar gunaydin dun gece girip yazmaya halim kalmadi okadar yoruldum zaten gecesinden uykusuzdum kadin evi temizlerkn ben dolap iclerine girdim babam vardi Allahtan peline bakti kadin gitti yemk isit ye sofra kldir sonra kizin okuluns kremali havuclu kek yaptim mutfagi topla dus saat 2 di uyudum 7 de uyan kizi gonder ayy hala heryerim agriyor
ebrucum kiyamam yaa sana ellerinde torbalar maf olmussun birde eve gelip yorulmussun hamarat ark benim iyisin demi hasta falan olma da dogumgunu icin de hazirliklar yapilmis pelinin dogumgununde bende o tarz seyler almayi dusunuyorum ins hava guzel olur da bahcede yapariz genis genis
kizlar tebrik ederim iyi kilolar verilmis hawarcim ipin ucunu tuttun bu da buyuk basari salmadin kendini ben tartilmiyorum malum dun klasik kahvalti ettim oglen kahveyle kek vs yedim ama yaktim da aksam da sadece corbayla kapattim

Kilo Bildirimi
Geçen hafta:55.9
Bu hafta:55.5
giden:400
HEDEF:53
Regl olucam bugün ondan aslında h içi daha eksileri gördüm.Ama bu mutlulukla regle ragemn eksi oldugum için bugün bişilere saldırmıyorum.Ama akşama eşim mantı istedi 1 tabak yiycem ve temizlikkkkkkkkkkkkkkk.Yarın arkadaşa gidicez çocuklarımızda arkadaş oynarlar bizde sofrada keyif yarına saklıyorum ama erken kapatıcam yinede!Geçmişe namazdan sonra bakıp yorumlarım.

Hadekam korumuşsun bu hafta olsuncanım.Almakktan iyidir haftaya verirsin

Papatyam tamam haklısın bu hafta yedin ama sporların öyle 5 mekik vs degil baya kalori harcatan sporlardı.Acaba akşam yediklerin sana kilo mu yapıyor?Örnegin balık yedigim salı akşamı çok eksiydim,çarşamba kuru fasulye baya artıydım,akşam mantar sote yine eksiyim.Yani bana kurubaklagil(nohut fasulye bezelye barbunya)artı olmama neden oluyor.Sende dene kendini bulursun belki

Şeker leblebi menülerin harika ama belki yani başladın diye bu kadar azdır.Senden baya ümitliyim haftaya baya eksi çıkarsın böyle menülerle devam edersen

Hawarım en çok kiloyu sen vermişsin tebrik ederim

Btlkbra sende evrmişsin canımama fazla ugramıyorsun özledik seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…